Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

malesef malesef
sorma benimde bir kaç gündür
belim ağrıyo

hadi hayirlisi canim ins yetisirsin

gene beklemede listesine girmişim
Allahım ne olur artık yaa :çok üzgünüm:
anlamsız bekleyişler son bulsun herşey zamanında olsun ne olur :Saruboceq: :Saruboceq:

uzulme canim olsun stres yapma yaptikca gec gelir
sanim benim adet oldugunda incir kurunu bi denesene bu ay
ayrica sende pko varmiydi
:uhm:

Son düzenleyen: Moderatör:
jeyannd camın hakkınızda hayırlısı olsun canım tüpbebeğe başlıyormuşsun inşallah sende nevro gibi ilk denemende bebişine kavuşursun belkide bebişlerine

ikinci denememiz olacak tatlımmm..

ilk denememiz olumluydu ama 2,5 aylıkken karnımda öldü bebişimm..
melek oldu gitti
:a015:

hadi hayirlisi canim ins yetisirsin

uzulme canim olsun stres yapma yaptikca gec gelir
sanim benim adet oldugunda incir kurunu bi denesene bu ay
ayrica sende pko varmiydi
:uhm:

inşşş tatlımm ,,olsun bu kadar olduya ..önümüzde ki maddi engeli aştık bunuda aşarızz ..

haziran a da razıyım bennn ..çünkü temmuz ,ağustos gibi ancak olur diyorduk biz

anaaaaaaaaaaaaaaa
ins canim ins gercekten boyle bir habere ihtiyacimiz var hemde senden gelirse daha guzel olur
lutfen hemen yaptir ve hemen druna git sakin aksatma dusuk tehlikesi oldugunu biliyorsun hadi valla cok heyecan yaptim ben

harzem im inşş hamilesindirrr

ya ben adet olmasam kendimi hamile sanacağım..iki gündür miğdem çok fena..memişlerimde acıyorr

ayyyyyyyy gece kuşları biz kalmışız sadece genelde tuliynde gelirdi emme yoksa gene çalışmayamı başladı:jeyyar: bak benim kocişte yoktu salı gününden beri bugece geldi amma ben bir pc başında o bir pc başında ne kadar çok özlemişiz birbirimizi değilmi :1hug: kız tuliyn 5 çeşit pasta yaptık cadı yiğenimle onunda eli değince çok leziz oldular yarın yanıma çaya gel ikram sunum bol ona göre cokacimcoook

harzem im inşş hamilesindirrr

ya ben adet olmasam kendimi hamile sanacağım..iki gündür miğdem çok fena..memişlerimde acıyorr
inşallah canım ama sanmıyorum benim eşim azolu gerçi bir çok şey kullanıyoruz ama bilmiyorum işte karamsarım rabbim istedikten sonra her şekildede ummadık bir andada veriyor ama neyse... vakti zamanı gelmişse olur belki....belli olmaz kız biliyosun bazı kadınlar adetlerinin üzerinede hamiş olabiliyolar yani hamişken adet olabiliyolar karmakarışık yazdım yahu-tatlicadiarzu-

asi canım
bende pco yok
bademin bahsettiği karışım çayını içiyorum nerdeyse 1 aydır her gün 1 bardak reglim düzenli olsun diye
bu adetimden sonra soğan kürüne başlamayı planlıyorum
sonraki aya zaten aşılama olacak Allahın izniyle
ama incir kürüde uygulamak istediğim bişey
bir kaç gündür bel ağrım var

aaaaaaaaaaa olmazmı canım gelin valla hepimize yetecek kadar pastamız var buyrun buyrun beni çok mutlu edersiniz canlarım benim

canim benim de adetim duzensiz bende dr a gittim pko yok hersey normal diyorlar ama gununde geldigi cok nadirdir neden boyle oluyor diye bende takiyorum tabiki

canım rabbimin mucizelerini az görmekdik burada..rabbim sanada mucizeni göndermiştir belki..

ya ben çok kötüyük iki gündür a.detliyim ama nasıl olabilirim ya.kafam almıyorr..ama tüm hamilelik belirteleri var ..miğdem çıkacak nerdeyse..dün gece sabahladım ..memişlerim çok acıyor..evde test var yapmaya cesaret edemiyom

tuliny aıklaman icin cok sagol
ben biraz acele ediyorum cunku esim 35 ben 36 yasındayim. ilk evliligimden 15 yasında bir oglum var
bir bebek daha istiyoruz. acaba asılama mı yaptırsak normal yolla beklesek mi

eğer doktorunuz hemen aşılama yaparım diyorsa denemekte fayda var tabi sizin içinde uygunsa..

sera hoşgeldin.. keşke böyle gelmeseydin asininde dediği gibi.. histereskopiyi neden yapıcaklar perde mi var.. özlem de vazgeçti histereskopiden aşılama yaptılar.. çok şeyler yaşamışsınız.. bundan sonrası için herşey yolunda gider inş.. kısa zamanda hamile kalıp bebeğini kucağına almanı dilerim..

kıslar tüp bebek için aşılama şartı kaç şuan,,,sistem çok değişiyor..üç oldu diye duydum sanki ben..yeni rapor çıkaran arkadaşlar yardımcı olurmusunuz bana bu konuda

1 aşılama yeterliymiş canım.. hatta 3 ay boyunca klomen vb ilaç kullanıp hamilelik olmadığını kanıtlarsan da geçerliymiş..

ni ye miiii hihoyyythihoyyythihoyyyt

cuma gününe randevu alıp doktorla görüşmeye gidecemmm ..tüp bebeğe başlıyacağızz kısmetse..mayıs adetine yetişir umarım rapor işlerimmm hihoyyythihoyyythihoyyyt

Allah yolunuzu açık etsin inş.. bu tedavi sana bebek getirsin canımmmmm Şeniz

ben geldimmm sengözlerimebaksanab kimse yok gibi şimdilik ama neyse.. pastayı çok severim ben harzem geliyorum hemen

kimseciklerde kalmamış zaten hade bacular sizlere iyi geceler benimde uykum gelmeye başladı kocişte yandan yandan bakmaya başladı haydi yatalım dermiş gibi

kizlar lutfen bana yol gosterin

dun aksam esimin sonuclarini jinekologuma gosteridm. cok kotu degil ama akormozal bozukluk %22 cikmis olmasi cok iyi degil dedi. ben de adetimin 3. gunu kan vericem bir suru test yapacaklar. bu testlerin sonucuna gore buyuk ihtimal aşilama yapilacak. Normal yolla hamile kaldıgımda tekrar bebekte kromozal sorun olması yuksek ihtimalmis.

Kizlar simdi ben ozel bir hstaneden ssk ile faydalaniyorum. aynı zamanda oturdugum yere yakın medicana hastaneside var. ve aşilama oncesi sperm yıkama işleminide medicana da yaptıracagız mecburen. simdi ben ssk dan faydalanarak ozel hastanede aşilama yaptirabilirmiyim sizce?
hadi Allah korusun tutmadi. ozel hastanede tup bebek yapatirmak istersem devlet ne kadarini karsiliyor. yoksa gidip devlet hastenesinde mi yaptirmam gerekiyor?

Hastalananlar : (Umutsuzluk yok , Durmak yok , YOLA DEVAM )

tuliny : 26 Nisan
gaye43 : 26 Nisan
casper33 : 27 Nisan
..ELCHIN.. 29 Nisan
selected_79 : 30 Nisan
aşk_meleği : 30 Nisan
ayse57 : 30 Nisan

nevrom benim bu ay da olmadı yeni tarihim 28 mayıs
geçen ay keçi boynuzu kürüne başlamıştık bu ay da devam edicez bakalım kısmetimiz ne zamansa artık

Son düzenleme:
Günaydın kızlar....hihoyyytkaydirigubbakcemile5

Dün izinliydim.Ama malesef bugün ve yarın çalışıcam..:çok üzgünüm:
Öperim hepinizi.Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…