smhsmh canım sende bendensin be güzelim benimde hiç bir zaman düzenli gelmez adetim hep sallar normalde bugün olmam lazımdı ama yok teşrif edip gelmedi göğüslerimde ağrıyor bir haftadan beri kasıklarımda emme ne gelen ne giden eminim bir iki hafta daha sallar çatlak adet
ni ye miiii hihoyyythihoyyythihoyyyt
cuma gününe randevu alıp doktorla görüşmeye gidecemmm ..tüp bebeğe başlıyacağızz kısmetse..mayıs adetine yetişir umarım rapor işlerimmm hihoyyythihoyyythihoyyyt
gene beklemede listesine girmişim
Allahım ne olur artık yaa :çok üzgünüm:
anlamsız bekleyişler son bulsun herşey zamanında olsun ne olur :Saruboceq: :Saruboceq:
jeyannd camın hakkınızda hayırlısı olsun canım tüpbebeğe başlıyormuşsun inşallah sende nevro gibi ilk denemende bebişine kavuşursun belkide bebişlerine
hadi hayirlisi canim ins yetisirsin
uzulme canim olsun stres yapma yaptikca gec gelir
sanim benim adet oldugunda incir kurunu bi denesene bu ay
ayrica sende pko varmiydi :uhm:
sağol canım iyiyimŞeniz
ben de bu sıralar garip belirtiler var...
en başta gelenide devamlı midem bir tuhaf...
bulanıyormıu yoksa ağrıyormu çözemiyorum...
birde bu sitede duyduğum kadarıyla hamileyken damarlar daha da belirgin olurmuş...
benim damarlar daha fazla gözüme batmaya başladıkaydirigubbakcemile3
belkide bana öğle geliyorkaydirigubbakcemile3
kasıklarımda ara ara ağrıda var....
eğer adetim gecikirse yapmak için test almıştım...
adetime 3 gün vardı ama dün sabah dayanamayıp yaptım....
birde ne göreyim hani T ile C harfi varya ikisinin ortasında bir çizgikaydirigubbakcemile3
15 dk öyle bekledim...
sonra düşündümki galiba bu testi yanlış monta etmişler 2. çizgi olsa bile içerde kalır yani gözükmez...
bu yüzden testin dış kabını çıkardım...
kenarına bir damla kadar idrar birikmiş orda çizgi olup olmadığını görmek için bir peçetenin ucuna o idrarı çektirdim...
1 dk geçmeden orda çok silik bir çizgi belirdi
ama bu çizgiyle diyer kırmızı çizginin arası biraz açık....öçtüm 9mmkaydirigubbakcemile3
dıptısın konusundaki testlere baktım benim testen daha silik olanı var birde çizgilerin araları hep aynı değil ama beniki kadar ayrık da değil....
test bozuk olabilir....
benim düşük tehlikesi olduğu için şuan normal hayatım durdu
pazar günü kesin adet tarihim
ya pazarı bekler adet gelmesse p.tesi idrar testi yaparım yada yarın kan testi veririm
ne yapacağımım şu an bende bilmiyorum...
+belkide bu yaşadıklarım hep pskolojik
inşallah canım ama sanmıyorum benim eşim azolu gerçi bir çok şey kullanıyoruz ama bilmiyorum işte karamsarım rabbim istedikten sonra her şekildede ummadık bir andada veriyor ama neyse... vakti zamanı gelmişse olur belki....belli olmaz kız biliyosun bazı kadınlar adetlerinin üzerinede hamiş olabiliyolar yani hamişken adet olabiliyolar karmakarışık yazdım yahu-tatlicadiarzu-harzem im inşş hamilesindirrr
ya ben adet olmasam kendimi hamile sanacağım..iki gündür miğdem çok fena..memişlerimde acıyorr
asi canım
bende pco yok
bademin bahsettiği karışım çayını içiyorum nerdeyse 1 aydır her gün 1 bardak reglim düzenli olsun diye
bu adetimden sonra soğan kürüne başlamayı planlıyorum
sonraki aya zaten aşılama olacak Allahın izniyle
ama incir kürüde uygulamak istediğim bişey
bir kaç gündür bel ağrım var
inşallah canım ama sanmıyorum benim eşim azolu gerçi bir çok şey kullanıyoruz ama bilmiyorum işte karamsarım rabbim istedikten sonra her şekildede ummadık bir andada veriyor ama neyse... vakti zamanı gelmişse olur belki....belli olmaz kız biliyosun bazı kadınlar adetlerinin üzerinede hamiş olabiliyolar yani hamişken adet olabiliyolar karmakarışık yazdım yahu-tatlicadiarzu-
tuliny aıklaman icin cok sagol
ben biraz acele ediyorum cunku esim 35 ben 36 yasındayim. ilk evliligimden 15 yasında bir oglum var
bir bebek daha istiyoruz. acaba asılama mı yaptırsak normal yolla beklesek mi
nevrooooo yaz anam benide listeye
nerden nereye atladık:a015:
ben 13 senedir sebepsiz infertilite diye bebiş beklerken 2008 haziranında pkos luymuşum onu öğrendim tüp bebek doktorumdanşutarafagitti
tamam tüp deneyelim ozaman dedik kasımda negatif olsun dondurulmuşlar var dedik
şubatta dondurulmuş negatif olsun yine tüp deneriz dedikCADIARZU
iyiki şu kk ya üye olmuşumm:enbuyukkk:
mayısda 2.denemeden önce neler yapmalıyım diye salı günü doktoruma gittima.s
histereskopi ve kromozom analizi yaptırayımmı diye sorduma.s
ben bilirmişim şu an için gerekli değilmiş ama yaptırırsam iyi olurmuş önümüzü görürmüşüz:CüvCüv:
sonra doktorumun söyledikleri beni şooookkk ettiiiiii:1shok:
benden 15 adet yumurta alındı kasımda 6 adeti A+PLUS kalitedeymiş yani mükemmel onlar işleme alınmış diğerleri çöp anaaaaa nasıl sevindimdelikafadulden
arkasından eşimin morfoloji sorunu varmış oda ne be dedim :uhm:
tek çözüm tüp bebekmiş olsun zaten deneyecektik 2.ciyifisfisfis
eşim sağlıklı olsaymış 13 senede 13 kere doğururmuşum boşuna normal yoldan olsun diye uğraşmışızkaydirigubbakcemile
ve eşimin labaratuvar sonuçları çöpe gerçek sonuçlar merkezdeki dosyada Şeniz
oyyy ben ne yapayım şimdiiiiiii:dilcikar:
akıl verin kızlar yaaaaaaaaaakaydirigubbakcemile5
eşimde şimdi histereskopiye karşı ama kromozom analizini yaptırabiliriz dedi:asigim:
biraz uzun oldu ama bu arada kendimide tanıtmış oldummmmmkaydirigubbakcemile2
kıslar tüp bebek için aşılama şartı kaç şuan,,,sistem çok değişiyor..üç oldu diye duydum sanki ben..yeni rapor çıkaran arkadaşlar yardımcı olurmusunuz bana bu konuda
ni ye miiii hihoyyythihoyyythihoyyyt
cuma gününe randevu alıp doktorla görüşmeye gidecemmm ..tüp bebeğe başlıyacağızz kısmetse..mayıs adetine yetişir umarım rapor işlerimmm hihoyyythihoyyythihoyyyt
ayyyyyyyy gece kuşları biz kalmışız sadece genelde tuliynde gelirdi emme yoksa gene çalışmayamı başladı:jeyyar: bak benim kocişte yoktu salı gününden beri bugece geldi amma ben bir pc başında o bir pc başında ne kadar çok özlemişiz birbirimizi değilmi :1hug: kız tuliyn 5 çeşit pasta yaptık cadı yiğenimle onunda eli değince çok leziz oldular yarın yanıma çaya gel ikram sunum bol ona göre cokacimcoook
Hastalananlar : (Umutsuzluk yok , Durmak yok , YOLA DEVAM )
tuliny : 26 Nisan
gaye43 : 26 Nisan
casper33 : 27 Nisan
..ELCHIN.. 29 Nisan
selected_79 : 30 Nisan
aşk_meleği : 30 Nisan
ayse57 : 30 Nisan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?