sira kendimle ilgiliye geldi
nevrocum canim yeni adet tarihim 6 haziran tabi bir gecikme olmazsa sen yinede oyle yaz cunku uzun protokol tedaviye basladik allahin izni ile
dogum kontrol hapi ile dun basladim 20.gunde lucrinle devam edicem
kizlar dualarinizi eksik etmeyin:Saruboceq:
bu arada nevrocum sen nasilsin bebsi nasil annesi sagligin biraz duzelmis galiba cok sevindim:lepi:
aman herkes civil civil hele bak su balsurata herkesi opucuge bogmus nasilsiniz neseniz bol olsun
a.s.
ŞenizŞenizHoşgeldinn canım iyiyimm sende iyisindir inşallahalkisalkisalkis
GEL BurayaŞenizŞeniz
Canım ikindi namazındaa sana dua edicem.Diğer topiktede yazdımm.Tedavin hayırlı olsun canım.rabbım emeklerının karşıılıgında yüzünü güldürücek inşallah.seninde halaylarını çekicez:Saruboceq::Saruboceq:
canım hayırlısı olsun inşallah allahım bu sefer dualarımızı kabul eder ve pozitif sonuç alırsın inşallah dualarımız hep seninle ve diğer tedavideki arkadaşlarımızla :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
canlarım iş yerinden bu topiğe giremiyodum şimdi evdeyim hepiniz güzel dilekleriniz için sağolun allah hepinizden razı olsun iyiki varsınız hepiniz için dua edicem allah mucizesini hepinize yollıycak :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
sira kendimle ilgiliye geldi
nevrocum canim yeni adet tarihim 6 haziran tabi bir gecikme olmazsa sen yinede oyle yaz cunku uzun protokol tedaviye basladik allahin izni ile
bu arada nevrocum sen nasilsin bebsi nasil annesi sagligin biraz duzelmis galiba cok sevindim:lepi:
canım balkafam nasılsın anneciğin iyi bakıyodur sana şimdi çok öpüyorumŞenizGEL BurayaŞenizŞeniz
Canım ikindi namazındaa sana dua edicem.Diğer topiktede yazdımm.Tedavin hayırlı olsun canım.rabbım emeklerının karşıılıgında yüzünü güldürücek inşallah.seninde halaylarını çekicez:Saruboceq::Saruboceq:
nevroommm inci tanesinin annişi bende bu ay kırmızı kart görenlerdenim :çok üzgünüm: yeni tarih 2 haziran
umutlar yine ertelendi :çok üzgünüm:
bu arada kızlar bademciklerim beni nakavt etti dr gittim ama nafile sonuç bir poşet ilaç :çok üzgünüm:
al bana domates bu dra geç gittiğim için :tomato:
al bana tokat dr gitmeyi ertelediğimden sesim kısıldığı için :mymeka:
şu an sen sus gözlerin konuşsun durumundayım sesim 0 oktav -tatlicadiarzu-
canım şimdiden tedavin hayırlı olsun...inşallah herşey yolunda gider de hamile kalıp bebişini sağlıcakla kucağına alırsın...sira kendimle ilgiliye geldi
canım seninin de hayırlı olsun...inşallah sende hamile kalıp sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın...bende haftaya persembe lucrine basliyom banada dua edin
çok geçmiş olsun canıma.s.nevroommm inci tanesinin annişi bende bu ay kırmızı kart görenlerdenim :çok üzgünüm: yeni tarih 2 haziran
umutlar yine ertelendi :çok üzgünüm:
bu arada kızlar bademciklerim beni nakavt etti dr gittim ama nafile sonuç bir poşet ilaç :çok üzgünüm:
al bana domates bu dra geç gittiğim için :tomato:
al bana tokat dr gitmeyi ertelediğimden sesim kısıldığı için :mymeka:
şu an sen sus gözlerin konuşsun durumundayım sesim 0 oktav -tatlicadiarzu-
canım çok geçmiş olsun inşallah önemli birşey yokturdur...asicim hayirli olsun canim insallah rabbim bu sefer yuzunuzu guldurur...
smh ve rylai, çok sevindim insallah hersey gonlunuzce olur ve saglikla bebislerinizi kucaklariniza alirsiniz...
bana gelince saglik elden gidiyo galiba...
cumartesi aksami birden çok kotu bi sanciyla kendimi acilde buldum, mideden supheleniyolar, bi gece hastanede kaldim...bugunde aile doktorumla gorustum ve mideye hortumla bakilacakmis.....
dunde tupbebek merkezinde randevum vardi, doktorla ilk defa bu kadar guzel konustuk(genelde pek bisey anlatmaz!!)dogal yoldan çocugumuzun olma sansinin çok dusuk oldugunu soyledi tedaviye ara vermek istedimi soyleyincede siz bilirsiniz ama fazlada beklemeyin yasiniz ilerledikce sansinizda azaliyo dedi...8tane dondurulmus embriomuz var 6 ve 8hucrelilerymis yani iyi kalite oluyomus...moraliniz bozmayin ve bu sorunun esinizle araniza girmesine izin vermeyin dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?