Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım hayırlısı olsun inşallah allahım bu sefer dualarımızı kabul eder ve pozitif sonuç alırsın inşallah dualarımız hep seninle ve diğer tedavideki arkadaşlarımızla :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

balim benim tsk ederim allahim balsuratin dualarini kabul et yarabbiii

tsk ederim canim benim ins bir gun hepimizin yuzu gulucek

canlarım iş yerinden bu topiğe giremiyodum şimdi evdeyim hepiniz güzel dilekleriniz için sağolun allah hepinizden razı olsun iyiki varsınız hepiniz için dua edicem allah mucizesini hepinize yollıycak :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

smhcimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm canımmmm okadar sewindinkiiii bitanem benimmmm eşini ve seni çok ama çok tebrik ederim tatlımmm hadi gözünüz aydın inşallahh rabbinm sağlacakla kucağına almayıda nasip eder aminnnnnnnnnn
darısı başımıza olsun tez zamanda

rylai bitanemmmmmmmmmmmm şok geçirdim gelişmeleri takip edemiyodummm ohhhhh ohhhhhhhhhhhhhh topiğimiz bayrammmmmmm etti allahhh artırsınnnnn ohhhh ohhhhhhh rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin dilerimki çok sağlıklı bir 9 ay geçirirsin canımmmmmm

hayy allahım yaa kaç gündür site kapalı diye giremiyorum tesadüfen google da arama yaparken çıktı kk aaaa açıııkkk girebiliyorum :1shok:
benim pc de sık kullananlarda kk oradan girince site kapalı yazıyor
ne zamandır açık site neler kaçırdım neler allah bilir :çok üzgünüm:

topiği ilk girdiğimde smh nın hamis olduğunu okudum :1shok: :1shok: :1shok:
allahım sen herşeye kadirsin çok sevindim smham tebrik ederim rabbim tamamına erdirsin inşallah :Saruboceq:

2. şok rylai hamisss allahım bu ne böyle ben siteye giremediğim zamnda herkes hamismi kalmış kaydirigubbakcemile3
rylai tebrikler canım rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin :Saruboceq:

smham rylaim ne mutlusunuzdur şimdi :1rolleyes:
rabbim bizlerede nasip eder inşallah :Saruboceq:

öpücüklerrrrr taze annemizeeeeeeeee............ŞenizŞenizŞenizalkisalkisalkis:CüvCüv:

nevroommm inci tanesinin annişi bende bu ay kırmızı kart görenlerdenim :çok üzgünüm: yeni tarih 2 haziran
umutlar yine ertelendi :çok üzgünüm:

bu arada kızlar bademciklerim beni nakavt etti dr gittim ama nafile sonuç bir poşet ilaç :çok üzgünüm:
al bana domates bu dra geç gittiğim için :tomato:
al bana tokat dr gitmeyi ertelediğimden sesim kısıldığı için :mymeka:
şu an sen sus gözlerin konuşsun durumundayım sesim 0 oktav -tatlicadiarzu-

canım asim benim tedavin hayırlı olsun göbişin bebişlerle dolsun inşş çok öpüyorum:sm_cool:

canım balkafam nasılsın anneciğin iyi bakıyodur sana şimdi çok öpüyorumŞeniz

çok geçmiş olsun canım çabucak iyileşirsin inşş:1hug:

asicim hayirli olsun canim insallah rabbim bu sefer yuzunuzu guldurur...

smh ve rylai, çok sevindim insallah hersey gonlunuzce olur ve saglikla bebislerinizi kucaklariniza alirsiniz...

bana gelince saglik elden gidiyo galiba...
cumartesi aksami birden çok kotu bi sanciyla kendimi acilde buldum, mideden supheleniyolar, bi gece hastanede kaldim...bugunde aile doktorumla gorustum ve mideye hortumla bakilacakmis.....
dunde tupbebek merkezinde randevum vardi, doktorla ilk defa bu kadar guzel konustuk(genelde pek bisey anlatmaz!!)dogal yoldan çocugumuzun olma sansinin çok dusuk oldugunu soyledi tedaviye ara vermek istedimi soyleyincede siz bilirsiniz ama fazlada beklemeyin yasiniz ilerledikce sansinizda azaliyo dedi...8tane dondurulmus embriomuz var 6 ve 8hucrelilerymis yani iyi kalite oluyomus...moraliniz bozmayin ve bu sorunun esinizle araniza girmesine izin vermeyin dedi

canım şimdiden tedavin hayırlı olsun...inşallah herşey yolunda gider de hamile kalıp bebişini sağlıcakla kucağına alırsın...

bende haftaya persembe lucrine basliyom banada dua edin
canım seninin de hayırlı olsun...inşallah sende hamile kalıp sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın...

çok geçmiş olsun canıma.s.
tez zaman da iyileşirsin inşalallah

canım çok geçmiş olsun inşallah önemli birşey yokturdur...

canım tedavi için hakkında hayırlısı nasılsa o zaman olur inşallah...

iyi akşamlar kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....ayşa57 çok çok geçmiş olsun canım inşallah strese bağlı bir ağrıdır başka şeyler çıkmaz......dr tam ayrıntılı olarak konuşmuşsunuz sevindim canım insan merak ettiği herşeyi öğrenince içi daha çok rahat oluyor tedavi süreci daha güzel geçiyor....inşallah canım bu sefer kesin bebeğine kavuşursun bu sonuncu tedavin olur emeklerin boşa çıkmaz rabbim yüzünü güldürür :Saruboceq:

asi74 canım tedavin hayırlı olsun inşallah sende bu sefer bebeğine kavuşursun....... ilk tedavin baya zor geçmişti sonu yanılmıyorsam bendeki gibi ödem oluşmuştu inşallah bu defa aynı şeyler olmaz bebeklerin sana sımsıkı tutunur hayırlısıylada göbişini meleklerinle şişirirsin :CüvCüv: :Saruboceq:

ay kıslarrrrrrrr kocişe bir karışım hazırladım dayanamadım bende yedim şimdi midem bulanmaya başladı şekerli şeyleri pek sevmem ağır gelir bana ama nefsim çekti yedim hemde midem şişken şimdi midem bulanır durur ne kursaksız oldum ben yahu sözde zayıflayacağım bu boğazla zor görünüyor

fadik ve harzemcim tsk ederim kizlar evet cok zor olmustu birinci bakalim simdi neler olcak beraber gorcez ins
biraz degisiklikler var tabi ilacim gonal f oldu dozuda 75 den basliycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…