sira kendimle ilgiliye geldi
nevrocum canim yeni adet tarihim 6 haziran tabi bir gecikme olmazsa sen yinede oyle yaz cunku uzun protokol tedaviye basladik allahin izni ile
dogum kontrol hapi ile dun basladim 20.gunde lucrinle devam edicem
kizlar dualarinizi eksik etmeyin:Saruboceq:
bu arada nevrocum sen nasilsin bebsi nasil annesi sagligin biraz duzelmis galiba cok sevindim:lepi:
sira kendimle ilgiliye geldi
nevrocum canim yeni adet tarihim 6 haziran tabi bir gecikme olmazsa sen yinede oyle yaz cunku uzun protokol tedaviye basladik allahin izni ile
bu arada nevrocum sen nasilsin bebsi nasil annesi sagligin biraz duzelmis galiba cok sevindim:lepi:
amin bitanem sağolasınCANIM TEBRİKEDRMMMMMMMM ALLAH KUCAGINADA ALMAYI NASİPETSNNNNNalkisalkisalkisalkisalkisalkis :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
ahh fadiğim bitanem benim
kız sen varya sen:mymeka::mymeka:
gece uyumamış birde acaba niye uyuyamadım diye bize soruyor:mymeka:
semihacığım ayriyeten sabah bize söylemeyip sabrettiğin için sabrını da tebrik ediyorumkaydirigubbakcemile3
rabbim gerçekten çok çok büyük o dileyince oluyor:asigim::asigim:
tekrar tebrik ederim canım:teytey::teytey:Şeniz
amin canımsmhsmh canım ya çok sevindim.allah tamamına erdirsin işallah....
tedavin hayırlı olsun canımnevroooooo canımmmm listedeki yerimi değiştir yarın tedaviye başlıyorum allahın izni ile inşallah bu sefer meleğime kavuşurum
amin bitaneciğimsemihacim tebrikler rabbim kucagina almayi nasip etsin saglikla gelsin bebisin rabbim sizi korusun
sağolasın bitanem:CüvCüv:ay ayy maşallah yaa..ne uğurlu topik bu böyle....tebrikler canımm :teytey::teytey:
rabbim herkese nasip etsinnn :Saruboceq:
inşallah gerek kalmaz bitanemsmhsmh canım ben çok yazmasam da hemen her gün okuyorum seni biliyordum benim eşim de ameliyat oldu 5 ay geçti okul kapanınca tüp yapacaz seni duyunca çççççççççççççççççççooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkk sevindim sevinçten ağladım bana da umut oldun tebrikler arkadaşım hayırlısıyla kucağına al inşallah
dımtısdımtıs ve diğer arkadaşlar tedavinizde sonuç almanızı yürekten diliyorum bizi bizden başkası anlayamaz dualarımla yanınızdayım
amin canım inşallahcanım hayırlı olsun MEVLAM kucağına almayı nasip etsin :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
kuzucumm ben nasıl şoktayım bi bilseninanamıyorum hala ya bu şoku bir de darkinlifede yaşamıştım...semicik sen 2. oldun...allahım bizede mucize gönder...
hiç umudum yokken oldu be nesriniminanmıyorumm semişşş hamilesinnn
ayyy çok mutlu oldum canım benimmmmm
umarım rabbim sağlıklı bir gebelik geçirtir de bebişini kucağına almayı nasip eder.
dualarım seninle.sağlıklı bir gebelik geçir diye.sende bize dua et olur mu?
inşallah sıra sizdeAMAN ALLAHIMMMMM İNANMIYORUM YAAA CANIM TEBRİK EDERİMMM. SONUNDA GÜNLER SONRA HAMİŞ OLDUGUNU BİLMEYEN BİR HAMİŞ ÇIKTI. ŞÜKÜR LER OLSUN. :teytey::teytey::teytey:
sorma yaa aklımda o var hep derdimki doğum günümde eşimin doğum gününde evlilik yıldönümde veya özle bir günde eşime süpriz yapabilsemcanım arkadaşım tüylerim diken diken oldu allahım ne güzel bir mucize şükürler olsun sana allahım darısı bana ve tüm isteyen arkadaşlarıma allahım tamamına erdirsin canım yüzün hep gülsün bu arada pazar günü anneler günü artık sende annesin canım anneler günün kutlu olsun allahım nazarlardan saklasın seni ve bebegini :teytey::teytey::teytey:
amin bitanemsmhsmh ,rylai canım çok sevindim.
rabbim sizlerede mucizesini gönderdi bak.
allahım sen ne kadar büyüksün .
canlarım sizlere her gece dua ediyorum.
rabbim hepinize gösterecek mucizesini.
ay canım benim çok sevindim.
allah tamamına erdirsin.:teytey::teytey::teytey::teytey:
evet bitaneciğim hala inanasım gelmiyo benimdeinanmıyorum yaaaaaaa. smhsmh hamile ha . allahım ne kadar büyük olduğunu bir kere daha gösterdin yüce rabbimin mucizesi bu ya doğal yolla geldi meleğin. rabbim sağlıcakla ve zamanında kucağına almayı nasip etsin tamamına erdirsin canım
balummmmmmmmm:dance:hARİKAAAA haberlerrrrr kulağımaa geldiii..Burnumm hamişşş kokularıı alıyorrr.Allahımmmm senn büyüksünn.Rabbim sana şükürlerr olsunn.Semihammmm fıstığımm canımmm çokkk mutluyumm harikaaa bir haber bu yaaa ben nelerr kaçırmışımm.Tebriklerrrrr..Rabbim sağlıcakla kucağına almayıı nasipp etsinn.Rabbimm yüzünüü hyırlıı zamanda güldürrdüü.Allaha emanett ol canım benım.Rabbim gözyaşlarıınıı gördüü ve artıkk sabrınınn sonunda sınavıı geçmişş bulundunn ve meleğinii sana gönderdiiii:sm_cool:tutmayınn kudurucamm:teytey::teytey: :dance: :dance: :dance: delikafadulden delikafadulden delikafadulden :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
sağolasın bitanemmSiteye kaç gündür giremiyorum deli oluyodum ne zaman açılacak bu diye en sonunda bugün esila arkadaşımızında yardımıyla girebildim
ne kadar güzel haberler aldım böyle keyfime diycek yok valla
Semiham canım tekrar tekrar tebrik ediyorum
çok mutlu oldum Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
mucizen en sonunda geldi hemde doğal yoldan Allahım bu ne kadar güzel bi haber:lepi:
Rylai canım senide çoooookkkk tebrik ederim
Gözünüz aydın Allahım sanada kucağına almayı nasip etsin canım
:lepi::teytey::teytey::teytey::teytey:
Cucum Pinrosem ve Nevrom sizlerede çok teşekkür ederim doğum günü mesajlarınız için
Allah hepinizden razıl olsun Sizleri çok ama çokkkkkkkkkkkk seviyorumŞeniz
bende bana benzeyen arkadaşların hamile kalmasına umutla bakardımSMHSMH tebrik ederim canım seni çok ama çok mutlu oldum bu habere ALLAHIM cennet kokulu bebişini saglıklı bir şekilde kucagına almayıda nasip etsin sen bize umut oldun canım
balsurat senide tutmayalım arkadaşım kudurabilirsin.
nevrosky sen nasılsın canım bebişin nasıl iyimi?
rylai senide tebrik ederim canım ALLAHIM bebişini saglıklı kucagına almayı nasip etsin
aymes seninde dogum günün kutlu olsun canım.
kızlar ben size demiştim benim adet günüm yarın hep adet günümde hamiş haberleri alıyorum bak sırayla hamişlerimiz çıkıyor ALLAHIM bizlere nasip etsin inş.. AMİN...
evet balum ciden öyle:sm_cool::sm_cool:bURASII MUCİZELERR TOPİĞİİdelikafaduldendelikafadulden
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey::teytey:
:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
:dance::dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyythihoyyyt hihoyyyt
sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito
kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
oyna bitanem
evet yaa rylai de hamilesmhsmh den sonra şimdi de rayli ne güzel ya hamişlerimiz artıyor. Daha çok olacak inşallah daha çok daha çok alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
bende şoktayım bitanemmsoktayımmmmmmmmmmm kızlar aglıcammmm duramıorummmm cnm arkadaslarım semıhammm rylimmmmmm canlarım okdar sevındımkı anlatamamm derınden bır ahhh cekıorum allhım sen ne buyuksunnnn hayırlsı olsun canım arkadaslarım rabbım sonuna kadr götrsun kucagınıza almayı nasıp etsın ınşşşşşş cok sevındım kızlar aglıorum resmen senağlama
asimm bitanem
rylai canim benim allahim seni cok yormadi ve dualarini kabul etti cok sevindim senin adina cok tbr ediyorum saglicakla kucagina alirsin ins:teytey:
semihacim melek arkadasim
sitenin melegi inanki cok sevindim bir daha tbr etmek istiyorum rabbim buyuklugunu bir kez daha gosterdi
sag salim kucaginada alirsin isns
darisi bizlerede:teytey
:teytey::teytey::teytey:
hihoyyythihoyyythihoyyyt
:lepi::lepi::lepi::lepi:
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
:içelim::içelim::içelim:
hayırlı olsun kuzumsira kendimle ilgiliye geldi
amin bitanemsmhcimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm canımmmm okadar sewindinkiiii bitanem benimmmm eşini ve seni çok ama çok tebrik ederim tatlımmm hadi gözünüz aydın inşallahh rabbinm sağlacakla kucağına almayıda nasip eder aminnnnnnnnnn
darısı başımıza olsun tez zamanda
sağolasın canımhayy allahım yaa kaç gündür site kapalı diye giremiyorum tesadüfen google da arama yaparken çıktı kk aaaa açıııkkk girebiliyorum :1shok:
benim pc de sık kullananlarda kk oradan girince site kapalı yazıyor
ne zamandır açık site neler kaçırdım neler allah bilir :çok üzgünüm:
topiği ilk girdiğimde smh nın hamis olduğunu okudum :1shok: :1shok: :1shok:
allahım sen herşeye kadirsin çok sevindim smham tebrik ederim rabbim tamamına erdirsin inşallah :Saruboceq:
2. şok rylai hamisss allahım bu ne böyle ben siteye giremediğim zamnda herkes hamismi kalmış kaydirigubbakcemile3
rylai tebrikler canım rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin :Saruboceq:
smham rylaim ne mutlusunuzdur şimdi :1rolleyes:
rabbim bizlerede nasip eder inşallah :Saruboceq:
amin canım sağolasınsmhsmh canım coookkk tebrıkler...senı ve esını kutluyorum.rabbım kucagında oldugu gunlerıde gostersın ınsallah..
canım sağolasınasicim hayirli olsun canim insallah rabbim bu sefer yuzunuzu guldurur...
smh ve rylai, çok sevindim insallah hersey gonlunuzce olur ve saglikla bebislerinizi kucaklariniza alirsiniz...
bana gelince saglik elden gidiyo galiba...
cumartesi aksami birden çok kotu bi sanciyla kendimi acilde buldum, mideden supheleniyolar, bi gece hastanede kaldim...bugunde aile doktorumla gorustum ve mideye hortumla bakilacakmis.....
dunde tupbebek merkezinde randevum vardi, doktorla ilk defa bu kadar guzel konustuk(genelde pek bisey anlatmaz!!)dogal yoldan çocugumuzun olma sansinin çok dusuk oldugunu soyledi tedaviye ara vermek istedimi soyleyincede siz bilirsiniz ama fazlada beklemeyin yasiniz ilerledikce sansinizda azaliyo dedi...8tane dondurulmus embriomuz var 6 ve 8hucrelilerymis yani iyi kalite oluyomus...moraliniz bozmayin ve bu sorunun esinizle araniza girmesine izin vermeyin dedi
sen neden test yapmıyosun caduay kıslarrrrrrrr kocişe bir karışım hazırladım dayanamadım bende yedim şimdi midem bulanmaya başladı şekerli şeyleri pek sevmem ağır gelir bana ama nefsim çekti yedim hemde midem şişken şimdi midem bulanır durur ne kursaksız oldum ben yahu sözde zayıflayacağım bu boğazla zor görünüyor
bitanem sağolasın aminsmhsmh canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...alkisalkisalkis
bu arada nevro benim tedavim başladı yarın 225 ünite gonal-f le başlıyorum tedaviye listede yerimi düzeltirmisin
asi bu arada 75 ünite gonal -f az değilmi?????????
bu arada hamişşş arkadaşlar sizleri tebrik ederim bizlerede dua edin ne olur
allahım meleklerinizi sağ sağlim kucağınıza versin
hayırlı evlatlar olsun
sorunsuz bir 9 ay geçirmeniz dileği ile sizleri öpüyorum
inşallah o günlerde gelir bitanemGünaydın kıslar
herkese hayırlı cumalar diliyorum
Semihacım bende hep onu düşünürüm o müjdeyi özel bi günde verebilsem diye
ama daha bana vermek nasip olmadı inşallah bigün olur:çok üzgünüm:
Ayşecim sanada çok geçmiş olsun inşallah kötü bişey çıkmaz:Saruboceq:
nesrinimsemiş annelik nasıl bir duygu
hızlı hareket % 0 morfoloji ise % 1disemişim senin değerler nasıldı ya hatırlayamadım. acaba bende olur muyum?((
canlarım iş yerinden bu topiğe giremiyodum şimdi evdeyim hepiniz güzel dilekleriniz için sağolun allah hepinizden razı olsun iyiki varsınız hepiniz için dua edicem allah mucizesini hepinize yollıycak :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?