sira kendimle ilgiliye geldi
nevrocum canim yeni adet tarihim 6 haziran tabi bir gecikme olmazsa sen yinede oyle yaz cunku uzun protokol tedaviye basladik allahin izni ile
dogum kontrol hapi ile dun basladim 20.gunde lucrinle devam edicem
kizlar dualarinizi eksik etmeyin:Saruboceq:
bu arada nevrocum sen nasilsin bebsi nasil annesi sagligin biraz duzelmis galiba cok sevindim:lepi:
fadik ve harzemcim tsk ederim kizlar evet cok zor olmustu birinci bakalim simdi neler olcak beraber gorcez ins
biraz degisiklikler var tabi ilacim gonal f oldu dozuda 75 den basliycam
asicim hayirli olsun canim insallah rabbim bu sefer yuzunuzu guldurur...
smh ve rylai, çok sevindim insallah hersey gonlunuzce olur ve saglikla bebislerinizi kucaklariniza alirsiniz...
bana gelince saglik elden gidiyo galiba...
cumartesi aksami birden çok kotu bi sanciyla kendimi acilde buldum, mideden supheleniyolar, bi gece hastanede kaldim...bugunde aile doktorumla gorustum ve mideye hortumla bakilacakmis.....
dunde tupbebek merkezinde randevum vardi, doktorla ilk defa bu kadar guzel konustuk(genelde pek bisey anlatmaz!!)dogal yoldan çocugumuzun olma sansinin çok dusuk oldugunu soyledi tedaviye ara vermek istedimi soyleyincede siz bilirsiniz ama fazlada beklemeyin yasiniz ilerledikce sansinizda azaliyo dedi...8tane dondurulmus embriomuz var 6 ve 8hucrelilerymis yani iyi kalite oluyomus...moraliniz bozmayin ve bu sorunun esinizle araniza girmesine izin vermeyin dedi
Hayırlı Cumalar kızlar.:Saruboceq:
Allahım bugün açtığımız ellerimizi boş çevirmesin.:Saruboceq:
Hepimizin dualarını kabul etsin.:Saruboceq:
Allahım hepimize,eşlerimize,ailelerimize sağlık, sıhhat versin.:Saruboceq:
Hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah.:Saruboceq:
Bizde çok yakında anne olalım.:Saruboceq:
kızlar kocİŞİm pazartesİ veya salı gÜnÜ gemİye gİdİyor tekrardan. 4 ay burda yok. Ve somalİden geÇmek zorunda dua edİn bİze kızlar
Asicim canım tedavin hayırlı olsun
lütfen olumlu ol arkadaşım.
hiç bişeyi kafana takma
bu tedavinin sonucu çok güzel olcak işallah canım
güzel haberleri bekliyoruz canım
anaaaaaaaa kendimle uğraşmaktan bak neler kaçırmışımmmmm
hayırlı olsun tedavin başlamışşş
hadi hep beraber asi canım 2010 annesi olmak dileğiyleeeeeeeee
inşallah bu sefer olacak değilmi allahın izniyleeeeeeeee
bu arada nevro benim tedavim başladı yarın 225 ünite gonal-f le başlıyorum tedaviye listede yerimi düzeltirmisin
asi bu arada 75 ünite gonal -f az değilmi?????????
bu arada hamişşş arkadaşlar sizleri tebrik ederim bizlerede dua edin ne olur
allahım meleklerinizi sağ sağlim kucağınıza versin
hayırlı evlatlar olsun
sorunsuz bir 9 ay geçirmeniz dileği ile sizleri öpüyorum
asiii başladığına çok sewidim.gene beraberiiiiiiiiizzzzzzzxhihoyyyt
asicim tedavin hayırlı olsun,bu sefer rabbim yüzünü güldürecek inşallah :Saruboceq:
dualarımız seninle,hepinizle :1hug:
Canım asicim tedaviye başlıyomuşsun.:sm_cool::teytey:
Hadi hayırlısı olsun.
İnşallah bu sefer gelicek meleğin.:CüvCüv::ecrin_bebek:
canım hayırlısı olsun bu sefeer olucak mutlaka buna inan dualarımız seninle
canım ben daha inanamadığım için dr a gitmeden bişey demek istemedim zor sabrettimsmhsmh canım arkadaşım çok tebrik ederim.:sm_cool:
Allahım kucağına almanı nasip etsin.
Resmen mucize.
Şoktayım hala.:1shok:
Seninle msn de konuştuk geçen gün ama bana hiç söylemedin testte çift çizgi çıktığını.
Nasıl sabrettin anlamadım valla.
Bu ay bi karışım çay yapmıştın.
Onun etkisi mi oldu acaba.
Bizde mi yapsak.
bende öyle oluyodumsmhsmh hızlı hareket 0 morfoloji 1 di öylemi . peki sayı kaçtı canım
ama bak zamanı varmış demekki o zamanda gelince allahımda ol diyince oluyomuş bunu tekrar seninle yaşadık canım . demekki hiç birimiz ümidimizi kaybetmemeliyiz dimi.
1 haftadır bende kötü hissediyodum kendimi bebk yüzünden gene dellenmeye başlamıştım ama senin bu haberinle takrar kendime geldim bugün.:1hug:
kızlar kocİŞİm pazartesİ veya salı gÜnÜ gemİye gİdİyor tekrardan. 4 ay burda yok. Ve somalİden geÇmek zorunda dua edİn bİze kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?