kızlar gunaydınnnn..
günlerdir girmemiştim siteye bi arada kapalıydı zaten.neyse şükür kavusturana.
kızlar benim adetim günü geçeli bugün 8. gün.
normalinde 3.ünde bekliyordum.olmadı ben acele davranıp günümden 2 gün önce oncomed testi ile test yaptım bişey çıkmadı.
ama hala hastada olmadım.göğüslerim dolgunlaştı her an olacak gibi kasıklarımda ara ara ağrıyor önceki gün belimin ağrısından duramadım sanki ikiye ayrılıyor sonra geri birleşiyor.
sizce hamile olabilirmiyim.
şimdi diyceksiniz test yapsana diye ama negatif çıkacak diye elim varmıyor bi türlü.neyi bekliyorum onuda anlamadım ama uff ha oldum ha olucam diye bekliyorum bi taraftanda.
klava:
kızlar gunaydınnnn..
normalinde 3.ünde bekliyordum.olmadı ben acele davranıp günümden 2 gün önce oncomed testi ile test yaptım bişey çıkmadı.
ama hala hastada olmadım.göğüslerim dolgunlaştı her an olacak gibi kasıklarımda ara ara ağrıyor önceki gün belimin ağrısından duramadım sanki ikiye ayrılıyor sonra geri birleşiyor.
şimdi diyceksiniz test yapsana diye ama negatif çıkacak diye elim varmıyor bi türlü.neyi bekliyorum onuda anlamadım ama uff ha oldum ha olucam diye bekliyorum bi taraftanda.
klava:
kızlar gunaydınnnn..
klava:
evet canim benimde dikkatimi cekti diger listeden silecektim adini asilama ben yanlis anladim diye
yok canim o yuzden degil yanlis yazilmistir yoksa nevrocumdan hic bir sey kacmaz bi karisiklik olmustur o herseyi cok iyi kapar cunku
burdan canim o tarafa takilmayan arkadasimiz cok yanlis analama bence sen
asi canım sendemi listelere bakıyordun ben bilmiyordummm
evet dikkatimi çekti nevrodan kaçmıyor hiç bir şey haklısın
olsun düzeltirsin artık
bu arada yanlış anladıysam ben özür dilerim asi arkadaşımmm
canim benim yine bir yanlis anlama oldu galiba
eger ben yanlis anlamdiysam ben bizim tup bebekteki listeden bahsettim burdaki listeden sadece nevrocum ilgileniyor yani okurken demek istedim
zaten duzeltmis sen yaz her zaman hic gozden kacmaz merak etme canim
kızlar herkese gunaydınlar..
tedavılere baslayan anne adaylarına kolay gelsın dıyorum...
bende mayıs 5 te adet oldum bu arada nevrocum...bıraz gec haber verdım ama gelemedım cok yogunum bu aralar..esım varıkosel amelıyatı oluyor persembe gunu.ck panık bır haldeyım.esım korkmuyor ama ben cok korkuyorum..rabbım yardımcımız olsun ınsallah..
herkese hayırlı gunler..
canim allah yardimciniz olsun ins en kisa suredede guzel sonuclar alirsiniz ayrica korkmana gerek yok sakin ol benim esim olmadi ama olanlari hep okuduka.s.
gunaydin kizlar iyi haftalar ins bu haftada cok guzel haberler aliriz allahin izni ile yine cifter cifter gelsin:ecrin_bebek:
günaydın kızlar
ben dünya üzerinde resmi ve dini bayramlar günler hariç yapılan hiçbir organizasyonu kabul etmiyorum
herşeyin insanların duygu ve paralarını sömürmek amacıyla yapıldığını düşünüyorum
bir sevginin tek bir güne sığdırılmasına karşıyım napiiiim
bizim evimizde hiiiiç kutlanmaz
baluuuum teessüf ederim:dilcikar::dilcikar:
benim tabiiii kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
yeni üyelik aldım canıııııım ŞenizŞeniz
YETERCİM bu konuda çok ciddi uyarıldık topik olarak konu dışı paylaşımlar yasak ceza alabiliriz
istersen sila.s.a.s.
kızlar gunaydınnnn..
klava:
Kızlar geleceğin anne adaylarıı ve anneleri .Geçmiş anneler güüüz kutlu olsuna.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?