Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

hadi hayirli olsun canim ins pozitifi gorursun allahin izni ile bu defa

Kızlar geleceğin anne adaylarıı ve anneleri .Geçmiş anneler güüüz kutlu olsuna.s.

seninde olsun canim daha cok gelsene yafu ozletme kendini fazla ama a bunda sukur haberin geliyor ya yeter

Tamam canım düzenlerim şimdi. İnşallah eşinin ameliyatı güzel geçer canım. Ve şifa olur. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Sağol canım bilgi verdiğin için. :asigim:

Bence yeni olduğu için birşey olmaz canım. Kullanabilirsin. a.s.

Bubuş canım bencede böyle beklemektense test yapıp öğrenmen en güzeli inşallah pozitifi görürsün bu sefer:1hug:

hayırlı olsun canım...inşalalh bu sefer gelir bebişin...
canım sen aşılamaları hangi hastanede yaptırıyorsun...

korkucak birşey yok canım...
basit bir ameliyat...
inaşllah ameliyattan sonra değerleriniz çok güzel olur....

herkese heyırlı günler canlara.s.

bitaneciğimmm:asigim: çook duygulandırdın benisenağlama
Rabbime binlerce kere şükürler olsun :Saruboceq:
sağlıcakla inşallah diyorum:Saruboceq:

iyiki varsınız canlarım:asigim:
kalbim dularım sizlerle :Saruboceq:
çook özlesiniz benim için çookk:asigim:

semihacığım nasılsın canım? nasıl gidiyor hamişlik?.canım ya eğer bir sakıncası yoksa sana birşey sormak istiyorum.. senin adetin kaç gün geçtikten sonra test yapmıştın?..benim de 5 gün geçti hala test yapmadım korkuyorum negatif çıkar diye...sende ki belirtiler neler di canım yaaa off ümitlenmek istemiyorum ama elimde değil içimde biraz ümit var gibi sanki...biraz da yok gibi nebileyim işte duygularım karışık...

nevrommmm eğer liste yaparsan 3 haziran yeni adetim canım

Tatlım güncelledim dünkü listenin üzerinde. İnşallah 2. aşılama size uğurlu gelir bitanem. Tüp Bebek derken aşılama kafi olur belki. Doktorlar hemen tüp bebek diyorlar zaten. Fazla takılmamak lazım. Gerek kalırsa ona da adım atılacak ne de olsa. Adım adım gitmekte fayda var. a.s.

Canım inşallah sağlıkla kucaklayacaksın yavrunu. :Saruboceq: Çok tatlı bir heyecanın içine girdin. Hem de büyük sürpriz oldu. Çok sevindik. alkisalkisalkis hihoyyyt

inşallah gelir canım.zeynep kamilde canım orasının en iyi yer oldugunu söylüyorlar çok kalabalık ama olsun

günaydın kızlar çok işim var bi bakıp çıkayım istedim umarım moraller iyidir herkese güzel bir haftadiliyorum herşey gönlünüzce olsun
birde nevrom benim eşimin ameliyat olalı 8ay oldu canım hala bi değişme yok bunuda listede belirtirsin tamam mı
babuş inşallah hamişsindir güzelim halayını çekeriz bizde

sağol bitanem.inşalalh tutar ama eşim beni deli ediyo çok ümitsiz vee benimde moralimi bozuyo lafta söyletmiyo konuyo açar açmaz kaçıyo delircem bu psikolojıyle tabii tutumaz. bakalaım kısmet neyse o olsun kısmetimiz tüp bebekse oda olur napalım

inş hamilesindir tatlış seni o kadar iyi anlıyorum ki beklemekte kötü rabbim hayırlara çıkarır inş bu bekleyişin sonunu

canım en iyisi test yap sen.şimdi biz hamilesin diyecez ümitleneceksin sonra daha çok üzüleceksin.yoksa zaten yok varsada seninle işallah hamilesindir.

bubuş evet canım test yap..
negatifi görmek dahi olsa bu bilinmezlikten kurtulmak iyidir..
olmadı kesin sonuç için kan testi de yaptır..
gelmesi gerekiyorsa ona göre tedavi uygulanır..
gecikmeden yap bence..

canım inşşşş RABİM gönlündeki versin ama mutlaka test yap :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

bubuş inşallah hamilesindir.:CüvCüv:

BUBUŞ test yap canım
anlıyorum ne halde olduğunu ama ban hep beklediğim için kızarım sonradan kendime
bir gün bir yıl gibi geçiyor çünkü beklerken

Bubuş canım bencede böyle beklemektense test yapıp öğrenmen en güzeli inşallah pozitifi görürsün bu sefer:1hug:

kızlar hepinize ayrı ayrı cooook teşekkür ederim.
öğle arası arkadaşım gaza getirdi beni test aldım yaptım negatif ve nedense çıkmayacağını bilerek yaptım gibi.
üzülmedim desem yalan olur ama yıkılmadım bu sefer
artık bu testin de çıkmaması mümkün değil 8 gün oldu varsa kesin çıkardı
bakalım bekleyelim benim yumurtam bu ayda çatlamadı sanırımve gecikti.
7 ay arayla falan böyle bi gecikmem oluyor. neden anlamadım.

bu adetimde olsun gidip tek başıma yumurta takibi yaptırmayı düşünüyorum.
adamında iyice psikolojisi bozuldu.ufff yaaa.niye allahım bu kadar zormu yaa ne olur sabır ver.

Tamam canım belirtirim. a.s. İnşallah artık düzelir de bebişiniz gelir. :asigim: Veya düzelmeden sürpriz yapıp gelsin. alkisalkisalkis

Canım kısmet değilmiş
üzülmemek tabi elde değil ama
Allah herzaman hakkımızda hayırlısını nasip etsin:teselli:

Eşinin ümitsizliği seni negatif yönde etkiliyor tabi haklısın. Ama kısmet. O gelmeye niyet ettikten sonra bir yol bulur gelir. %10-20 bile şans artırsa aşılamadan ümitliyiz. Haydi inşallahhh. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Canım üzüldüm. Dediğin gibi varsa çıkardı. Belki geç döllenmedir diyeceğim ama ümitlendirmek olmasın tabi. İnşallah Rabbim çok yakında gönderir canım. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

aymes ; canım sen nasılsın? Dün hüzünlenip buraya gelemeyenlerdenmişsin sen de. :1hug: a.s. Seneye böyle olmayacak Anneler Günün Allahın izniyle. Ben inanıyorum , sen de inan. :lepi: :lepi: :lepi:

smhsmh en güzel ve en yakın örnek. "Bir gün bir mucize bize de uğrar mı" derdi. Değerleri o kadar kötü olmasına rağmen hem de doğal yoldan oldu , şükürler olsun. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Yani civciv1981'den sonra 2. en inanılmaz hamile haberiydi bu benim için. delikafadulden delikafadulden delikafadulden O yüzden ben inanıyorum ki seneye bu zamanlar burada çok şeyler değişmiş olacak. Kimi bebeğini kucağına almış , kimi sona yaklaşmış , kimi de o güzel yolculuğa çıkmış olacak. Dua ve destek ile ; Allahın izni ile. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Canım çok şükür iyiyim ama dediğin gibi dün hüzünlenenlerdenim:çok üzgünüm:baya bi canım sıkkındı Anneler gününü bebişsiz geçirmek dahada zormuş :çok üzgünüm:her gün acısını hissediyorum ama dün ikiye katlandı bütün gün çeşmeleri açmış zırlama pozisyonundaydım eşimde bana eşlik etti beraberce ağladık ağlayınca rahatılıyorum ama sonra kendimi daha iyi hissettim nedense...... İnşallah canım ya seneye artık bende gerçek anlamda anne olrak o günü kutlamak istiyorum Allahım banada nasip etsin:Saruboceq:

Sen nasılsın canım çok şükürki yüzün tamamen düzelmiş bebişinle ilk anneler günün nasış geçti:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…