kıslar ben geldim ama geçmişi okumaya inanın halim yok. adetimin 3. gunu doktordan geldim bu akşam 2. aşılama için iğnelere balşıyorum. aslında doktor hiç aşılama yapmayın tüp bebk yapın dedi ama ben bi kere daha denemek istedim. hepinize ii haftalar .
Kızlar geleceğin anne adaylarıı ve anneleri .Geçmiş anneler güüüz kutlu olsuna.s.
kızlar herkese gunaydınlar..
tedavılere baslayan anne adaylarına kolay gelsın dıyorum...
bende mayıs 5 te adet oldum bu arada nevrocum...bıraz gec haber verdım ama gelemedım cok yogunum bu aralar..esım varıkosel amelıyatı oluyor persembe gunu.ck panık bır haldeyım.esım korkmuyor ama ben cok korkuyorum..rabbım yardımcımız olsun ınsallah..
herkese hayırlı gunler..
Nevrocum yanlış hatırlamıyosam 35 haftalıkken doğmuş.
Kızlar size bişey sorucam.
Ben dişimi çektirdim ve antibiyotik kullanıyorum 2 haftadır.
Doktor antibiyotiği bırakma,devam et dedi.
Ya ben şimdi hamile kalırsam bebeğe bişey olmaz mı?
Ben 1 aya kadar bişey olmaz diye duymuştum daha önce.
hadi hayirli olsun canim ins pozitifi gorursun allahin izni ile bu defa
seninde olsun canim daha cok gelsene yafu ozletme kendini fazla ama a bunda sukur haberin geliyor ya yeter
hayırlı olsun canım...inşalalh bu sefer gelir bebişin...kıslar ben geldim ama geçmişi okumaya inanın halim yok. adetimin 3. gunu doktordan geldim bu akşam 2. aşılama için iğnelere balşıyorum. aslında doktor hiç aşılama yapmayın tüp bebk yapın dedi ama ben bi kere daha denemek istedim. hepinize ii haftalar .
korkucak birşey yok canım...kızlar herkese gunaydınlar..
tedavılere baslayan anne adaylarına kolay gelsın dıyorum...
bende mayıs 5 te adet oldum bu arada nevrocum...bıraz gec haber verdım ama gelemedım cok yogunum bu aralar..esım varıkosel amelıyatı oluyor persembe gunu.ck panık bır haldeyım.esım korkmuyor ama ben cok korkuyorum..rabbım yardımcımız olsun ınsallah..
herkese hayırlı gunler..
53. HAMİŞİMİZ : smhsmh - 06.05.2009 Hareket , Morfoloji - İleri hareket %0 , Morfoloji %1 idi - 1 yıl 10 aylık evlilerdi , en başından beri istiyorlardı - Kısa bir süredir keçiboynuzu kürü kullanıyordu - 8 ay önce varikosel ameliyatı olmuş , 2 ay önceki testte düzelme görülmemişti - Mucizeydi beklenen , acaba gelirmiydi - Zerre değişmeyen bu değerler bebeği getirirmiydi - Neden olmasın dedi de , çıktı geldi :)) - Anneler günü arifesinde güzel bir hediye verdi - Bizleri çok sevindirdi , çoğu arkadaşımıza ümit verdi - Bu listenin en mucize 2. hamişşi ünvanını aldı - Allahın izniyle DOĞAL YOLDAN HAMİLE kaldı. :hooray:
kıslar ben geldim ama geçmişi okumaya inanın halim yok. adetimin 3. gunu doktordan geldim bu akşam 2. aşılama için iğnelere balşıyorum. aslında doktor hiç aşılama yapmayın tüp bebk yapın dedi ama ben bi kere daha denemek istedim. hepinize ii haftalar .
nevrommmm eğer liste yaparsan 3 haziran yeni adetim canım
bitaneciğimmm:asigim: çook duygulandırdın benisenağlama
Rabbime binlerce kere şükürler olsun :Saruboceq:
sağlıcakla inşallah diyorum:Saruboceq:
iyiki varsınız canlarım:asigim:
kalbim dularım sizlerle :Saruboceq:
çook özlesiniz benim için çookk:asigim:
hayırlı olsun canım...inşalalh bu sefer gelir bebişin...
canım sen aşılamaları hangi hastanede yaptırıyorsun...
korkucak birşey yok canım...
basit bir ameliyat...
inaşllah ameliyattan sonra değerleriniz çok güzel olur....
Tatlım güncelledim dünkü listenin üzerinde. İnşallah 2. aşılama size uğurlu gelir bitanem. Tüp Bebek derken aşılama kafi olur belki. Doktorlar hemen tüp bebek diyorlar zaten. Fazla takılmamak lazım. Gerek kalırsa ona da adım atılacak ne de olsa. Adım adım gitmekte fayda var. a.s.
inş hamilesindir tatlış seni o kadar iyi anlıyorum ki beklemekte kötü rabbim hayırlara çıkarır inş bu bekleyişin sonunu
canım en iyisi test yap sen.şimdi biz hamilesin diyecez ümitleneceksin sonra daha çok üzüleceksin.yoksa zaten yok varsada seninle işallah hamilesindir.
bubuş evet canım test yap..
negatifi görmek dahi olsa bu bilinmezlikten kurtulmak iyidir..
olmadı kesin sonuç için kan testi de yaptır..
gelmesi gerekiyorsa ona göre tedavi uygulanır..
gecikmeden yap bence..
İyi haftalar canlarım. Nasılsınız bakalım? :1hug: a.s.
dlkhsyn ; bitanem kızın oluyor demek. İnşallah kızını sağlıkla kucaklarsın bitanemm. Maşallah kızımıza. a.s.
bubuş ; inşallah sen de hamilesindir bitanem. :Saruboceq:
nesrinsavaş ; canısı boşver gününde gelmiş. Gelecek günü de tam bulmuş ama sağlık olsun. Allah kavuştursun canım. Sağ salim kavuşacaksınız Allahın izniyle. :Saruboceq:
menzilgülü'nü de tebrik ediyoruz. Sağlıkla büyütsün inşallah yavrusunu. :Saruboceq:Ne kadar erken gelmiş sevcancım?
canım inşşşş RABİM gönlündeki versin ama mutlaka test yap :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
bubuş inşallah hamilesindir.:CüvCüv:
BUBUŞ test yap canım
anlıyorum ne halde olduğunu ama ban hep beklediğim için kızarım sonradan kendime
bir gün bir yıl gibi geçiyor çünkü beklerken
canım şuan seninle aynı duyguları yaşıyorum...benimde ilk defa bu ay adetim gecikti bende 6 sında bekliyordum ama hala gelmedi.sonuç negatif çıkar diye test yapmaya korkuyorum....ama sanki her an adet olucak gibiyim..inşallah canım yaaaa allah yüzümüzü güldürür...
Bubuş canım bencede böyle beklemektense test yapıp öğrenmen en güzeli inşallah pozitifi görürsün bu sefer:1hug:
günaydın kızlar çok işim var bi bakıp çıkayım istedim umarım moraller iyidir herkese güzel bir haftadiliyorum herşey gönlünüzce olsun
birde nevrom benim eşimin ameliyat olalı 8ay oldu canım hala bi değişme yok bunuda listede belirtirsin tamam mı
babuş inşallah hamişsindir güzelim halayını çekeriz bizde
günaydın kızlar çok işim var bi bakıp çıkayım istedim umarım moraller iyidir herkese güzel bir haftadiliyorum herşey gönlünüzce olsun
birde nevrom benim eşimin ameliyat olalı 8ay oldu canım hala bi değişme yok bunuda listede belirtirsin tamam mı
babuş inşallah hamişsindir güzelim halayını çekeriz bizde
kızlar hepinize ayrı ayrı cooook teşekkür ederim.
öğle arası arkadaşım gaza getirdi beni test aldım yaptım negatif ve nedense çıkmayacağını bilerek yaptım gibi.
üzülmedim desem yalan olur ama yıkılmadım bu sefer
artık bu testin de çıkmaması mümkün değil 8 gün oldu varsa kesin çıkardı
bakalım bekleyelim benim yumurtam bu ayda çatlamadı sanırımve gecikti.
7 ay arayla falan böyle bi gecikmem oluyor. neden anlamadım.
bu adetimde olsun gidip tek başıma yumurta takibi yaptırmayı düşünüyorum.
adamında iyice psikolojisi bozuldu.ufff yaaa.niye allahım bu kadar zormu yaa ne olur sabır ver.
sağol bitanem.inşalalh tutar ama eşim beni deli ediyo çok ümitsiz vee benimde moralimi bozuyo lafta söyletmiyo konuyo açar açmaz kaçıyo delircem bu psikolojıyle tabii tutumaz. bakalaım kısmet neyse o olsun kısmetimiz tüp bebekse oda olur napalım
kızlar hepinize ayrı ayrı cooook teşekkür ederim.
öğle arası arkadaşım gaza getirdi beni test aldım yaptım negatif ve nedense çıkmayacağını bilerek yaptım gibi.
üzülmedim desem yalan olur ama yıkılmadım bu sefer
artık bu testin de çıkmaması mümkün değil 8 gün oldu varsa kesin çıkardı
bakalım bekleyelim benim yumurtam bu ayda çatlamadı sanırımve gecikti.
7 ay arayla falan böyle bi gecikmem oluyor. neden anlamadım.
bu adetimde olsun gidip tek başıma yumurta takibi yaptırmayı düşünüyorum.
adamında iyice psikolojisi bozuldu.ufff yaaa.niye allahım bu kadar zormu yaa ne olur sabır ver.
aymes ; canım sen nasılsın? Dün hüzünlenip buraya gelemeyenlerdenmişsin sen de. :1hug: a.s. Seneye böyle olmayacak Anneler Günün Allahın izniyle. Ben inanıyorum , sen de inan. :lepi: :lepi: :lepi:
smhsmh en güzel ve en yakın örnek."Bir gün bir mucize bize de uğrar mı" derdi. Değerleri o kadar kötü olmasına rağmen hem de doğal yoldan oldu , şükürler olsun. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Yani civciv1981'den sonra 2. en inanılmaz hamile haberiydi bu benim için. delikafadulden delikafadulden delikafadulden O yüzden ben inanıyorum ki seneye bu zamanlar burada çok şeyler değişmiş olacak. Kimi bebeğini kucağına almış , kimi sona yaklaşmış , kimi de o güzel yolculuğa çıkmış olacak. Dua ve destek ile ; Allahın izni ile. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?