Nevrocum yanlış hatırlamıyosam 35 haftalıkken doğmuş.
Kızlar size bişey sorucam.
Ben dişimi çektirdim ve antibiyotik kullanıyorum 2 haftadır.
Doktor antibiyotiği bırakma,devam et dedi.
Ya ben şimdi hamile kalırsam bebeğe bişey olmaz mı?
Ben 1 aya kadar bişey olmaz diye duymuştum daha önce.
kıslar ben geldim ama geçmişi okumaya inanın halim yok. adetimin 3. gunu doktordan geldim bu akşam 2. aşılama için iğnelere balşıyorum. aslında doktor hiç aşılama yapmayın tüp bebk yapın dedi ama ben bi kere daha denemek istedim. hepinize ii haftalar .
slm kızlar nasılsınız hafta sonu adanaya annemlere gittim çok yorucu bir gün geçirdim gezmekten ayaklarımın tabanları şişti o kadar çok yürüdümki günümün yarısı zaten yürümekle geçti bu arada sizlerede küstüm geçmişi okudum birazcık adımı bile anan yok aşkolsun yani kırıldım size çok sık girmiyorum diye beni hemencik unuttunuz ben adet oldummu olmadımmı merak eden bile yok bende sonucumu söylemiyecem :dilcikar::dilcikar:zaten eminim merak bile etmiyorsunuzdur.:a015:
yok artık balım o üyelik
pis oldu, tata oldu, iptal oldu
kızlar herkese gunaydınlar..
tedavılere baslayan anne adaylarına kolay gelsın dıyorum...
bende mayıs 5 te adet oldum bu arada nevrocum...bıraz gec haber verdım ama gelemedım cok yogunum bu aralar..esım varıkosel amelıyatı oluyor persembe gunu.ck panık bır haldeyım.esım korkmuyor ama ben cok korkuyorum..rabbım yardımcımız olsun ınsallah..
herkese hayırlı gunler..
Nevrocum yanlış hatırlamıyosam 35 haftalıkken doğmuş.
Kızlar size bişey sorucam.
Ben dişimi çektirdim ve antibiyotik kullanıyorum 2 haftadır.
Doktor antibiyotiği bırakma,devam et dedi.
Ya ben şimdi hamile kalırsam bebeğe bişey olmaz mı?
Ben 1 aya kadar bişey olmaz diye duymuştum daha önce.
kıslar ben geldim ama geçmişi okumaya inanın halim yok. adetimin 3. gunu doktordan geldim bu akşam 2. aşılama için iğnelere balşıyorum. aslında doktor hiç aşılama yapmayın tüp bebk yapın dedi ama ben bi kere daha denemek istedim. hepinize ii haftalar .
semihacığım nasılsın canım? nasıl gidiyor hamişlik?.canım ya eğer bir sakıncası yoksa sana birşey sormak istiyorum.. senin adetin kaç gün geçtikten sonra test yapmıştın?..benim de 5 gün geçti hala test yapmadım korkuyorum negatif çıkar diye...sende ki belirtiler neler di canım yaaa off ümitlenmek istemiyorum ama elimde değil içimde biraz ümit var gibi sanki...biraz da yok gibi nebileyim işte duygularım karışık...
kızlar hepinize ayrı ayrı cooook teşekkür ederim.
öğle arası arkadaşım gaza getirdi beni test aldım yaptım negatif ve nedense çıkmayacağını bilerek yaptım gibi.
üzülmedim desem yalan olur ama yıkılmadım bu sefer
artık bu testin de çıkmaması mümkün değil 8 gün oldu varsa kesin çıkardı
bakalım bekleyelim benim yumurtam bu ayda çatlamadı sanırımve gecikti.
7 ay arayla falan böyle bi gecikmem oluyor. neden anlamadım.
bu adetimde olsun gidip tek başıma yumurta takibi yaptırmayı düşünüyorum.
adamında iyice psikolojisi bozuldu.ufff yaaa.niye allahım bu kadar zormu yaa ne olur sabır ver.
slm kızlar nasılsınız hafta sonu adanaya annemlere gittim çok yorucu bir gün geçirdim gezmekten ayaklarımın tabanları şişti o kadar çok yürüdümki günümün yarısı zaten yürümekle geçti bu arada sizlerede küstüm geçmişi okudum birazcık adımı bile anan yok aşkolsun yani kırıldım size çok sık girmiyorum diye beni hemencik unuttunuz ben adet oldummu olmadımmı merak eden bile yok bende sonucumu söylemiyecem :dilcikar::dilcikar:zaten eminim merak bile etmiyorsunuzdur.:a015:
heeeeeeee yazmayı unuttum deymeyin benim keyfime dedim ama eşimin pek keyfi yerinde olmayacak çünkü tarla çamur giremez :jeyyar:
heeeeeeee yazmayı unuttum deymeyin benim keyfime dedim ama eşimin pek keyfi yerinde olmayacak çünkü tarla çamur giremez :jeyyar:
o zaman bu kadar keyif niye kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
adamın haline mi gülüyosun kaydirigubbakcemile3
kızlar bir alemsiniz maşallah harzemcim seninde gözün aydın tatlış....tuliny napıyosun kız sarmalardan sonra görüşemez olduk
Canım çok şükür iyiyim ama dediğin gibi dün hüzünlenenlerdenim:çok üzgünüm:baya bi canım sıkkındı Anneler gününü bebişsiz geçirmek dahada zormuş :çok üzgünüm:her gün acısını hissediyorum ama dün ikiye katlandı bütün gün çeşmeleri açmış zırlama pozisyonundaydım eşimde bana eşlik etti beraberce ağladık ağlayınca rahatılıyorum ama sonra kendimi daha iyi hissettim nedense...... İnşallah canım ya seneye artık bende gerçek anlamda anne olrak o günü kutlamak istiyorum Allahım banada nasip etsin:Saruboceq:
Sen nasılsın canım çok şükürki yüzün tamamen düzelmiş bebişinle ilk anneler günün nasış geçti:1hug:
canım bu işin şakası zaten suç birazda bende pek giremiyorum aslında nedeni ise kendimi çok kaptırınca bunalıma giriyorum nerdeyse hergün aglıyorum geçen yine bir arkadaşımız hamiş kalmış oturdum saatlerce agladım eşimde kızıyor zaten buraya girmeme izin vermiyor
bu arada adetime gelincede şimdi sonucu söylemiyecem zaten bende bilmiyorum biraz merak edin canım..:CüvCüv:
iyiyim canımcım..
virüs var pcde kasıyor yaaa sinir oldum..
yine sarıcam şimdi sarma.. kaydirigubbakcemile3
taze topladım yukardan..
sen nasıl oldun iyimisin..
asi74 tedavin hayırlı olsun arkadaşım allahım yüzünü güldürsün...
iyiyim canımcım..
taze topladım yukardan..
iyiyim canımcım..
taze topladım yukardan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?