Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
slm kızlar nasılsınız hafta sonu adanaya annemlere gittim çok yorucu bir gün geçirdim gezmekten ayaklarımın tabanları şişti o kadar çok yürüdümki günümün yarısı zaten yürümekle geçti bu arada sizlerede küstüm geçmişi okudum birazcık adımı bile anan yok aşkolsun yani kırıldım size çok sık girmiyorum diye beni hemencik unuttunuz ben adet oldummu olmadımmı merak eden bile yok bende sonucumu söylemiyecem :dilcikar::dilcikar:zaten eminim merak bile etmiyorsunuzdur.:a015:

Son düzenleme:

yok tatlışım birşey olmaz sen rahat ol hamilelik kesin değilse hiç birşey bişey yapmaz

hadi bakalım canım inş bu sefer mucizen gelir seninde rabbim yardımcın olsun inş

canım bende okuyorum benide anan yok napacaz küscezmi yani kırılmak ve darılmak yok hem bu topikte senin ondanda haberin yok bak annenler burdamılarmı ne güzel dünde hava güzeldi burdada ama adet tarihini yazmadıgına görede adet olmadın o zaman değil mi

stres yapma zehra ameliyat kolay bir operasyon..
hayırlısıyla girip çıkıcak eşin..
şimdiden geçmiş olsun..

ben duymadım canım.. bilgim yok malesef..
diş hamilelikte çok sorun oluyor ama ihmal etme kullan ilacını..

özlemcim hayırlısı olsun canım..
inş tüm olumsuzluklara inat gelir bebişin.. Şeniz

canım bence belirtilere takılma..
çoğu zaman kendimiz inanıyoruz..
kızlar nedir bu kadar negatif korkusu Allah aşkına..
olsa da olmasa da Allah'tan zamanı geldiğinde her ne durumda olursak olalım gelicek zaten bebeğimiz..
bilinmezlik belirsizlik negatifi görmekten daha beter bana göre..
sabina sen bilirsin yine canım..

sağlık olsun canım..
bence iyisini yaptın.. belirsizlik ve olabilir heyecanı acaba mı soruları daha çok yıpratıyor insanı..
ve sonrasında yine negatif sonuç alınınca bu kez daha çok üzülüyoruz..
tez zamanda gelsin bebeğin inş..

haydaaaa döverim bak kız seni.. klava:
rep verirken nerelerdesin eve net aldın sık gelmiyosun dedim..
ii yapmış gezmişsin..

selam kızlarrrrr.....gece geç yattım tabi sabahta geç kalktım buralarda havalar baya ısındı tam bir yaz havası var çok sıcak dışarısı bende bugün boş durmayım bari dedim bütün kışlılları kaldırdım yazlıklar çıktı piyasaya ama benim göbişe biraz dar geliyorlar ama inat yaptım eritecem kendime alışverişte yapmayacağım yazık ya hersene bir sürü kiyafet al sonra şişmanla dursun o garipler dolapta beklesinler benim zayıflamamı yok yok bu sefer taktım kafaya 57 yim şidi ama haziranda 54 olmam lazım en az 3 kilo vermem lazım kiyafetlerin içine girmem için.....neyse benden dünden hiç bir eser kalmadı herşey insanoğlu için üzülmekte sevinmekte çok şükür herşeyi kolay atlatıyorum eşimde geliyor bu akşam deymeyin keyfime

canım bende okuyorum benide anan yok napacaz küscezmi yani kırılmak ve darılmak yok hem bu topikte senin ondanda haberin yok bak annenler burdamılarmı ne güzel dünde hava güzeldi burdada ama adet tarihini yazmadıgına görede adet olmadın o zaman değil mi[/QUOTE]

canım bu işin şakası zaten suç birazda bende pek giremiyorum aslında nedeni ise kendimi çok kaptırınca bunalıma giriyorum nerdeyse hergün aglıyorum geçen yine bir arkadaşımız hamiş kalmış oturdum saatlerce agladım eşimde kızıyor zaten buraya girmeme izin vermiyor
bu arada adetime gelincede şimdi sonucu söylemiyecem zaten bende bilmiyorum biraz merak edin canım..:CüvCüv:

heeeeeeee yazmayı unuttum deymeyin benim keyfime dedim ama eşimin pek keyfi yerinde olmayacak çünkü tarla çamur giremez :jeyyar:

heeeeeeee yazmayı unuttum deymeyin benim keyfime dedim ama eşimin pek keyfi yerinde olmayacak çünkü tarla çamur giremez :jeyyar:

o zaman bu kadar keyif niye kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
adamın haline mi gülüyosun kaydirigubbakcemile3

o zaman bu kadar keyif niye kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
adamın haline mi gülüyosun kaydirigubbakcemile3

kızlar bir alemsiniz maşallah harzemcim seninde gözün aydın tatlış....tuliny napıyosun kız sarmalardan sonra görüşemez olduk

kızlar bir alemsiniz maşallah harzemcim seninde gözün aydın tatlış....tuliny napıyosun kız sarmalardan sonra görüşemez olduk

iyiyim canımcım..
virüs var pcde kasıyor yaaa sinir oldum..
yine sarıcam şimdi sarma.. kaydirigubbakcemile3
taze topladım yukardan..
sen nasıl oldun iyimisin..

Canım birlikte ağlayıp açıldıysanız ne güzel. Böyle dertler paylaştıkça hafifliyor zaten. :1hug:

Çok şükür yüzüm %100 düzeldi. Hem de ilaç kullanmadan. Rabbim şifasını verdi. :Saruboceq:

Geçen seneki halim geldi aklıma , şükrettim canım bol bol. Gerçekten bu nimet ve mucize gibisi yok. Ve sizler için dua ettim. Böyle bir Anneler günüydü. :asigim:

Hımmm. Hamile olabilirsin yanii. :içelim: sositosositodelikafadulden Hadi inşallahhh. :Saruboceq:

iyiyim canımcım..
virüs var pcde kasıyor yaaa sinir oldum..
yine sarıcam şimdi sarma.. kaydirigubbakcemile3
taze topladım yukardan..
sen nasıl oldun iyimisin..

ooohh ne güzel ya şimdiden ellerine sağlık şeker afiyet olsun..................ALLAH a şükür iyiyim canım tşk

Kızlar ben çok delüyümm valla yaaa birkeredaha onayladım..Olsunn denemiş oldumm tecrube edinmiş oldum ne yapalım hahaha..
Ben ilk 2 ay klomeni su ile beraber içiyordum yazmıştım.sonra bulantılar başlayınca annem sütle iç dedi .sonraki 2 ayda süt ile içincee son ay 20 klomene ragmen 1 yumoş gelişmiştiii...Aşılamada çöpe gitti süt sayesinde kaydirigubbakcemile3Sitede arkadaşla başka bir topikte konuşurken süt ile alındığı zaman ilacın etkisi azalırmışş.Gelde şimdi ağlayımmı güleyimmii2 aylık tedavi havaya uçtu desene ballsırnaşık şey:roflol:Hemde aşılama olduğum aydıı hahahırnaşık şeydr söylucemmm evime döndüğümm zaman.haftaya tekrar klomeen başlıcam bakalım su ile deneme yapalım ne olcak..Deneme tahtası oldum resmen.Deneyy ball ehuehu....
:roflol:
Ben bir kısır döngüyüm.Hamile kalamamakta bir ayrıcalıktırkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

yENİİ SLAGOnum:alkisalkisalkisBen bir kısır döngüyüm.Hamile kalamamakta bir ayrıcalıktır...alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
:roflol::roflol::roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

NEVROCUM çok sevindim iyi olmana çok uzun sürmedi çok şükür...:Saruboceq:
BUBUŞ oh rahatladın sonuçta belirsizlikten iyidir. cesaretinden dolayı al sana kupa :hooray:
BALUUUM fıkra gibisin ne diyeyim...sen mi klomenden çektin yoksa klomen mi senden çekti bilemedim :roflol:sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…