Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
yENİİ SLAGOnum:alkisalkisalkisBen bir kısır döngüyüm.Hamile kalamamakta bir ayrıcalıktır...alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
:roflol::roflol::roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

balcım alemsin canım ya demek öyle oluyormuş bilmiyordum bak sütte herşeye iyi derlerdi kocaman yalanmışşşş demek

Evet canım çok şükür iyileştim. Dediğin gibi uzun sürmedi. Sen nasılsın bitanem? :asigim:

Evet canım çok şükür iyileştim. Dediğin gibi uzun sürmedi. Sen nasılsın bitanem? :asigim:

canım iyiyim çok şükür...işte evde oturuyorum zaman dolduruyorum
malum sonbaharı bekliyorum transfer için
ama iyiyim gerçekten kendime meşgaleler buluyorum
yapmak istediğim şeyleri yapmaya çalışıyorum sırayla
çalışmayı özledim çok, çocuklarımı özledimsenağlama

Sonbahara da ne kaldı ki şunun şurasında. kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 Su gibi akıp geçer zaman. Sen şimdi mesleğini icra edemiyormusun canım orada? a.s.

evet canım şimdi öğrendim morfolojıye meğer bizim hiç bakılmamış doktor morfolojıde çok kötüdür dedi ama öyle çıkmadı krugere göre %44 çıktı ama sayımız çok düştü acaba şu b10 gun içinde keçiboynuzuna tekrar başlasak çıkarmı

ya balım sende benim gibi hap yutamıyanlardansın degilmi ben mercimek kadarda olsa hiç yutamıyorum eger acı degilse suda eriterek yutuyorum ne olacak halim bilmiyorum ne yaptımsada olmadı yahu bir türlü bogazımdan aşagıya inmedi bogulacakmış gibi oluyorum acaba bunun bir tedavisi varmıdırki?

nevrom yüzünün düzelmesine çok sevindim
geçmiş anneler gününde kutlu olsun canım
bebişinede kendinede iyi bak canım...

merhaba.umarım hepiniz bebislerinize en kısa zamanda kavusursunuz :Saruboceq:
balsurat hamilemisin yoksa? balkafa annesinin koynunda demissinde .yoksa o balkafa sen misin :)

yok nevrom yaaa
ücretsiz izindeyim alışmışım dile kolay 7 yıldır yapıyorum öğretmenlik
e birde gönül işi olunca daha çok bağlanıyor insan

Haklısın canım. Gönülden yaptığın için ayrı kalmak zor geliyor. :1hug: a.s. Ne zaman görevine başlayacaksın tekrar.

nevrom yüzünün düzelmesine çok sevindim
geçmiş anneler gününde kutlu olsun canım
bebişinede kendinede iyi bak canım...

Sağol bitanemmm. Allah razı olsun canım. Allah sizlere de bu güzelliği tez zamanda yaşatsın inşallahhhhhhhhhh. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Canlarım ben çıkıyorum. Sizlere iyi sohbetler. Allaha emanet olun. Hepinizin güzel haberlerini tez zamanda alabilmek dileğiyle , iyi akşamlar. :1hug: :asigim:

merhaba.umarım hepiniz bebislerinize en kısa zamanda kavusursunuz :Saruboceq:
balsurat hamilemisin yoksa? balkafa annesinin koynunda demissinde .yoksa o balkafa sen misin :)

Nerdee bal nerde hamile olmak nerde:roflol:Ben kısırım canım hamile değilim kaydirigubbakcemile3Balkafa benim annesinin yanında:asigim:

kızlar bende çıkıyorum ALLAH a emanet emanet olunuz hepinizde inş yarın görüşmek üzere hoşçakalın

]

hayırlısı olsun canım...
ama idrar testi kesin sonuç sayılmaz...
2-3 gün daha bekle eğer kırmızılar gelmesse kan testi yaptır bence...

allah iyiliğini versin seninkaydirigubbakcemile3

slm rabbim hepinizin gönlünün muradını en kısa zamanda hayırlısıyla versin inşaallah.......
selam canım...
çok çok sağol:1hug:
sanada inşallah en kısa zamanda......

Canlarım ben çıkıyorum. Sizlere iyi sohbetler. Allaha emanet olun. Hepinizin güzel haberlerini tez zamanda alabilmek dileğiyle , iyi akşamlar. :1hug: :asigim:

kızlar bende çıkıyorum ALLAH a emanet emanet olunuz hepinizde inş yarın görüşmek üzere hoşçakalın

kızlar adet oldum bu arada bu bendeki nasıl bişey anlamadım 8 gün gecik tam test yap cıkmasın saatı dolmadan kırmızılar gelsin. buda yeni moda hayret yani.

neyse vardır herşeyde bi hayır ama eşim cok umutlanmıstı o daha cok üzüldü.

allahım tez zamanda hepimize mucizelerimizi gönderir inşallah.

nevrocum iyileştiğine cok sevindim.allah sağlıklı bi şekilde hamileliğini geçirmeni nasip etsin iyi akşamlar cnm.

kızlar herkese iyi akşamlar. kendinize iyi bakın moralleri yüksek tutmak lazım.:1hug:

Kız bal gerçekten delüsün sen
yorum yapmadan çıkmıyım dedim
o ne öyle ya slogana bakkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Hay Allah iyiliğini versin..............kaydirigubbakcemile3

ooohh ne güzel ya şimdiden ellerine sağlık şeker afiyet olsun..................ALLAH a şükür iyiyim canım tşk

hazır taze yaprak varken sarayım dedim canım saolasın.. Şeniz

sarmaci seni kolay gelsin bakalim

saolasın canım bitti bitti.. Şeniz

sarmacı güzeli kolay gelsin tatliş

saol pinkoşum Şeniz

balkafa başlıcam senin kısır döngüne haaaaaa :mymeka:
ikide bir aynı şeyi deyip durma bak dövcem ..

mekselina her ilacı o şekilde içmek sakıncalı ama..
dikkatli ol canım..

slm rabbim hepinizin gönlünün muradını en kısa zamanda hayırlısıyla versin inşaallah.......

boncuk dolanıyorsun buralarda..
seninde bebişin olsun canımmmmmm Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…