yENİİ SLAGOnum:alkisalkisalkisBen bir kısır döngüyüm.Hamile kalamamakta bir ayrıcalıktır...alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
:roflol::roflol::roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
NEVROCUM çok sevindim iyi olmana çok uzun sürmedi çok şükür...:Saruboceq:
BUBUŞ oh rahatladın sonuçta belirsizlikten iyidir. cesaretinden dolayı al sana kupa :hooray:
BALUUUM fıkra gibisin ne diyeyim...sen mi klomenden çektin yoksa klomen mi senden çekti bilemedim :roflol:sırnaşık şey
Evet canım çok şükür iyileştim. Dediğin gibi uzun sürmedi. Sen nasılsın bitanem? :asigim:
canım iyiyim çok şükür...işte evde oturuyorum zaman dolduruyorum
malum sonbaharı bekliyorum transfer için
ama iyiyim gerçekten kendime meşgaleler buluyorum
yapmak istediğim şeyleri yapmaya çalışıyorum sırayla
çalışmayı özledim çok, çocuklarımı özledimsenağlama
evet canım şimdi öğrendim morfolojıye meğer bizim hiç bakılmamış doktor morfolojıde çok kötüdür dedi ama öyle çıkmadı krugere göre %44 çıktı ama sayımız çok düştü acaba şu b10 gun içinde keçiboynuzuna tekrar başlasak çıkarmı
Eşinin ümitsizliği seni negatif yönde etkiliyor tabi haklısın. Ama kısmet. O gelmeye niyet ettikten sonra bir yol bulur gelir. %10-20 bile şans artırsa aşılamadan ümitliyiz. Haydi inşallahhh. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
yok tatlışım birşey olmaz sen rahat ol hamilelik kesin değilse hiç birşey bişey yapmaz
hadi bakalım canım inş bu sefer mucizen gelir seninde rabbim yardımcın olsun inş
aminnn
stres yapma zehra ameliyat kolay bir operasyon..
hayırlısıyla girip çıkıcak eşin..
şimdiden geçmiş olsun..
ben duymadım canım.. bilgim yok malesef..
diş hamilelikte çok sorun oluyor ama ihmal etme kullan ilacını..
özlemcim hayırlısı olsun canım..
inş tüm olumsuzluklara inat gelir bebişin.. Şeniz
aminnnnn canım yaaa çok sağol
Kızlar ben çok delüyümm valla yaaa birkeredaha onayladım..Olsunn denemiş oldumm tecrube edinmiş oldum ne yapalım hahaha..
Ben ilk 2 ay klomeni su ile beraber içiyordum yazmıştım.sonra bulantılar başlayınca annem sütle iç dedi .sonraki 2 ayda süt ile içincee son ay 20 klomene ragmen 1 yumoş gelişmiştiii...Aşılamada çöpe gitti süt sayesinde kaydirigubbakcemile3Sitede arkadaşla başka bir topikte konuşurken süt ile alındığı zaman ilacın etkisi azalırmışş.Gelde şimdi ağlayımmı güleyimmii2 aylık tedavi havaya uçtu desene ballsırnaşık şey:roflol:Hemde aşılama olduğum aydıı hahahırnaşık şeydr söylucemmm evime döndüğümm zaman.haftaya tekrar klomeen başlıcam bakalım su ile deneme yapalım ne olcak..Deneme tahtası oldum resmen.Deneyy ball ehuehu....:roflol:
Ben bir kısır döngüyüm.Hamile kalamamakta bir ayrıcalıktırkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
dayan canım biliyorum zor çok zor yaptıklarımız ama napcan ne kadar düşsekte hiç füşmemiş gibi kakıyoruz
evet canım şimdi öğrendim morfolojıye meğer bizim hiç bakılmamış doktor morfolojıde çok kötüdür dedi ama öyle çıkmadı krugere göre %44 çıktı ama sayımız çok düştü acaba şu b10 gun içinde keçiboynuzuna tekrar başlasak çıkarmı
yok tatlışım birşey olmaz sen rahat ol hamilelik kesin değilse hiç birşey bişey yapmaz
hadi bakalım canım inş bu sefer mucizen gelir seninde rabbim yardımcın olsun inş
aminnn
stres yapma zehra ameliyat kolay bir operasyon..
hayırlısıyla girip çıkıcak eşin..
şimdiden geçmiş olsun..
ben duymadım canım.. bilgim yok malesef..
diş hamilelikte çok sorun oluyor ama ihmal etme kullan ilacını..
özlemcim hayırlısı olsun canım..
inş tüm olumsuzluklara inat gelir bebişin.. Şeniz
aminnnnn canım yaaa çok sağol
dayan canım biliyorum zor çok zor yaptıklarımız ama napcan ne kadar düşsekte hiç füşmemiş gibi kakıyoruz
ya balım sende benim gibi hap yutamıyanlardansın degilmi ben mercimek kadarda olsa hiç yutamıyorum eger acı degilse suda eriterek yutuyorum ne olacak halim bilmiyorum ne yaptımsada olmadı yahu bir türlü bogazımdan aşagıya inmedi bogulacakmış gibi oluyorum acaba bunun bir tedavisi varmıdırki?
BUBUŞ oh rahatladın sonuçta belirsizlikten iyidir. cesaretinden dolayı al sana kupa :hooray:
BALUUUM fıkra gibisin ne diyeyim...sen mi klomenden çektin yoksa klomen mi senden çekti bilemedim :roflol:sırnaşık şey
balcım alemsin canım ya demek öyle oluyormuş bilmiyordum bak sütte herşeye iyi derlerdi kocaman yalanmışşşş demek
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yok nevrom yaaa
ücretsiz izindeyim alışmışım dile kolay 7 yıldır yapıyorum öğretmenlik
e birde gönül işi olunca daha çok bağlanıyor insan
nevrom yüzünün düzelmesine çok sevindim
geçmiş anneler gününde kutlu olsun canım
bebişinede kendinede iyi bak canım...
merhaba.umarım hepiniz bebislerinize en kısa zamanda kavusursunuz :Saruboceq:
balsurat hamilemisin yoksa? balkafa annesinin koynunda demissinde .yoksa o balkafa sen misin :)
Nerdee bal nerde hamile olmak nerde:roflol:Ben kısırım canım hamile değilim kaydirigubbakcemile3Balkafa benim annesinin yanında:asigim:
hayırlısı olsun canım...kızlar hepinize ayrı ayrı cooook teşekkür ederim.
öğle arası arkadaşım gaza getirdi beni test aldım yaptım negatif ve nedense çıkmayacağını bilerek yaptım gibi.
üzülmedim desem yalan olur ama yıkılmadım bu sefer
artık bu testin de çıkmaması mümkün değil 8 gün oldu varsa kesin çıkardı
bakalım bekleyelim benim yumurtam bu ayda çatlamadı sanırımve gecikti.
7 ay arayla falan böyle bi gecikmem oluyor. neden anlamadım.
bu adetimde olsun gidip tek başıma yumurta takibi yaptırmayı düşünüyorum.
adamında iyice psikolojisi bozuldu.ufff yaaa.niye allahım bu kadar zormu yaa ne olur sabır ver.
allah iyiliğini versin seninkaydirigubbakcemile3Kızlar ben çok delüyümm valla yaaa birkeredaha onayladım..Olsunn denemiş oldumm tecrube edinmiş oldum ne yapalım hahaha..
Ben ilk 2 ay klomeni su ile beraber içiyordum yazmıştım.sonra bulantılar başlayınca annem sütle iç dedi .sonraki 2 ayda süt ile içincee son ay 20 klomene ragmen 1 yumoş gelişmiştiii...Aşılamada çöpe gitti süt sayesinde kaydirigubbakcemile3Sitede arkadaşla başka bir topikte konuşurken süt ile alındığı zaman ilacın etkisi azalırmışş.Gelde şimdi ağlayımmı güleyimmii2 aylık tedavi havaya uçtu desene ballsırnaşık şey:roflol:Hemde aşılama olduğum aydıı hahahırnaşık şeydr söylucemmm evime döndüğümm zaman.haftaya tekrar klomeen başlıcam bakalım su ile deneme yapalım ne olcak..Deneme tahtası oldum resmen.Deneyy ball ehuehu....:roflol:
Ben bir kısır döngüyüm.Hamile kalamamakta bir ayrıcalıktırkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
selam canım...slm rabbim hepinizin gönlünün muradını en kısa zamanda hayırlısıyla versin inşaallah.......
Canlarım ben çıkıyorum. Sizlere iyi sohbetler. Allaha emanet olun. Hepinizin güzel haberlerini tez zamanda alabilmek dileğiyle , iyi akşamlar. :1hug: :asigim:
kızlar bende çıkıyorum ALLAH a emanet emanet olunuz hepinizde inş yarın görüşmek üzere hoşçakalın
Kızlar ben çok delüyümm valla yaaa birkeredaha onayladım..Olsunn denemiş oldumm tecrube edinmiş oldum ne yapalım hahaha..
ooohh ne güzel ya şimdiden ellerine sağlık şeker afiyet olsun..................ALLAH a şükür iyiyim canım tşk
sarmaci seni kolay gelsin bakalim
sarmacı güzeli kolay gelsin tatliş
ya balım sende benim gibi hap yutamıyanlardansın degilmi ben mercimek kadarda olsa hiç yutamıyorum eger acı degilse suda eriterek yutuyorum ne olacak halim bilmiyorum ne yaptımsada olmadı yahu bir türlü bogazımdan aşagıya inmedi bogulacakmış gibi oluyorum acaba bunun bir tedavisi varmıdırki?
slm rabbim hepinizin gönlünün muradını en kısa zamanda hayırlısıyla versin inşaallah.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?