Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Kız bal gerçekten delüsün sen
yorum yapmadan çıkmıyım dedim
o ne öyle ya slogana bakkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Hay Allah iyiliğini versin..............kaydirigubbakcemile3

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

canım hayırlısı olsun sen sabah 8 gün oldu deyince bende inşşş dedim ama kısmet üzme kendini:teselli: :teselli: :teselli:

yENİİ SLAGOnum:alkisalkisalkisBen bir kısır döngüyüm.Hamile kalamamakta bir ayrıcalıktır...alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
:roflol::roflol::roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

valla harikasın bu durumu bile epiye çevirebiliyorsun ya harikasın işnn bizde senin gibi durumumuzu tii ye almayı beceriz laelaelaelaelae laelaelaelaelae laelaelaelaelae:roflol: :roflol::roflol:

merhaba kızlar ne zamandır yoktum .....
bir mucize hamişimiz varmış galiba smhsmh çok sevindim darısı bizlere....
başka haber var mı bilmiyorum...
herkese sevgilerrr....

merhaba kızlar ne zamandır yoktum .....
bir mucize hamişimiz varmış galiba smhsmh çok sevindim darısı bizlere....
başka haber var mı bilmiyorum...
herkese sevgilerrr....

teşekkür ederim canım
Allahıma binlerce kere şükürler olsun
darısı sizlere
dularımda ve kalbimdesiniz inan
bide RYLAİ arkadaşımız hamile :teytey:
sen nerelerdesin bakalım :uhm:

teşekkür ederim canım
darısı sizlere

Banlıydım ama arada takip etmeye çalışıyordum..Bademin macunu yazısını okuyunca sevincimden ağladım..Bunu ben kendime yumurtalık ve rahim için diye düşünüyordum..En azından adeti düzenlesin,yumurta oluşumunu daha kaliteli hale getirsin diye..Ama hamileliğe katkısı olmuşsa Allaha sonsuz kere şükürler olsun senağlama :Saruboceq:

merhaba arkadslar..sızlerı sorum olacak..
kıst nedenıyle dogum kontrol hapı verdı kadın dogum uzmanım...
hematoljı dr ıse kan pıhtılasması nedenıyle bu hapı bırakmam gerektıgını soyledı...
ve sadece 8 gun kullandım..adetımın 3.gunu baslamıstım.
adetımın 16.gunu ben yenıden adet gordum...:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
gelse bır dert gelmesse bır dert...:çok üzgünüm:
bu kadr erken adet gorme sebebım dogum kontrol hapımı:uhm:
ama 8 gun kullnadım.8 gunde ne kadar etkı edebılırkı..
kullanan arkadslar yardımcı olura sevınırım

canım hoşgeldin gözümüz yollarda kaldı inana.s.
takip ediyordun demek
evet Allahıma binlerce kere şükür:Saruboceq:
belkide herşey bir vesileydi bunu ancak Allah bilir:Saruboceq:
ama iyikide vermişsin tarifi çook teşekkürler canımyerimseniben
sende iyisindir inşallah
tedavi ne zaman:uhm:

canım neden hematoloji dr u doğum kontrol hapını bırakmanı istedi bi etkisimi varmış acep
bırakmış olman hormon ları birnada bocalatıp adetinin gelmesine sebep olmuş olabilir
dr una sordunmu
canını sıkmaherşeyde bi hayır vardır:Saruboceq:

ben en son adetimi gene 40 günü geçti olamadım dr bana her zamanki gibi farlutal verdi başladım içmeye hatta şu gün adet olurum diye plan bile yaptım
ama ilacı kullanırken 4. günü sabah adet oldum dr u aradım olabilir dedi
ve bu ay rabbime bin şükür hamişim
onun için bende hiç bişey sebepsiz değil
umudunu hiç kaybetme
Allahıma binlerce kere şükürler olsun:Saruboceq:
canını sıkma emiyerimseniben

semıhacım kan pıhtılasması oranı yukseltırmıs...
kadın dogum uznanıylada gorustum o da bırakmamı ıstedı.
kıstın kendılıgınden gıtmesını beklıyecez..tedavıyede baslşlıyorum bu yuzden..
gebe kalırsam kan sulandırıcı ıgneye baslıyacam:çok üzgünüm:

bundada var bır hayır dıyeyım..ılk defa 16 gun arayla adet oldum:1shok::1shok:
nevrocum yenı adet tarıhı verıyım ben yınede san guncellersın..yıne degısmesse
8 hazıran

teşekkür ederim canım
darısı sizlere

ay canım demek rylai de hamiş çok sevindim hihoyyyt

benim sağlığım bayağı bir bozuldu canım yaaa...tedavilerle uğraşıyorum.çok unutkan olmuştum son günlerde b12 vitamin eksiklğim çıktı,kolesterolüm yüksek,belimde ağrılar var bu yüzden fizik tedaviye başladım.sol overimde kocammannn bir kistim var. depresif durumlarım devam ediyor,ağlama krizleri,uyku bozuklukları,eşimle tartışıyoruz bu aralar, tekrar tüp bebeğe başlamak istiyorum fakat biraz para birikimi yapmamız gerekiyor.eşimin işleri biraz kötü gitti toparlamaya çalışıyor................
üfffff anlatırken bile daraldım..... ben de bebiş istiyom yaaaaa

yaa arkadaşım bir dokundun bak bir sürü aahh işittin....

neyse boşverrr hamişliğinin keyfini çıkar canım hiçbişiyin seni üzmesine izin verme..rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin....Allahım nazarlardan korusun....

rapunzel kanındaki pıhtılaşmanın sebebi neymiş?
bende de pıhtılaşma varmış.bundan sonra gebe kalırsam kan sulandırıcı iğneler kullanıcam doğuma kadar.
benim de 4 cm lik bir kistim var.....yeni adet oldum ama hala ağrım var bence gitmedi adetle...nasıl gidecek bu kistler yaaa...

canlarımmm adetim 5 gün gecikmiştii ve bu akşam test yaptım
sonuç:HAMıLEYıMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM.inanamıyorum kızlar şoktayımm allahım elim ayağım titriyo.dr aradım yarın kanda tekrar bakalım dedi oda çooook sevindi kızlarr.inşallah dua edin benim için.bende hepiniz için dua edicem.çok heyecanlıyım

Canım kongre nedeniyle bu günlerde kapalı tüp bebek merkezi..dr 1 ay sonra dedi.Normalde bu günlerde tedavimin başlaması gerekiyordu..bu 1 aylık süreç için preseedi deniyeceğim...:1rolleyes:

Canım doğum kontol hapı yumurtlamayı baskılıyor..kaç gün kullanırsan kullan bıraktıktan bir kaç gün sonra adet olursun..ben de bir kez sadece 17 -18gün kullandım..22. gün hemen adet olmuştum..

hayırlı olsuuunnn.Allah kucağına almayı nasip etsinnnn.... :teytey: :teytey: :teytey:

Allah sağlıkla kucaklamayı nasib etsin inşallah Tebrikler.:asigim:

bademcim sen de gelişmeler ne?
başlıyor musun tedaviye???
ben bir süre daha bekliycem.inşallah o zamana kadar senden güzel haberler alırız canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…