Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bademcim sen de gelişmeler ne?
başlıyor musun tedaviye???
ben bir süre daha bekliycem.inşallah o zamana kadar senden güzel haberler alırız canım...

Canım kongre nedeniyle merkez kapalıymış.normalde bu günlerde tedavimin başlaması gerekiyordu..dr 1 ay erteleyelim dedi..ben de bu 1 ay için preseedi deneyeceğim..belki tutar :)

Canım kongre nedeniyle merkez kapalıymış.normalde bu günlerde tedavimin başlaması gerekiyordu..dr 1 ay erteleyelim dedi..ben de bu 1 ay için preseedi deneyeceğim..belki tutar :)

:jeyyar: iyi denemeler inşallah tutar canııımmmmm
rabbim gönlüne göre versin...Şeniz

iyi akşamlar kızlar bir girdim pir girdim yani sabina tebrik ederim seni canım allah tamamına erdirsin güzelim inşallah hayırlısıylada kucağına alırsın :teytey::teytey::teytey:

badem hoşgeldin kız ne buya bu aralar hep banlamayla geçiyor günlerin akıllı dur kıssssssssss aramızda en araştırmacı en bilgili sensin uzak kalma buralardan merakta koyma bizi :1hug:

iyi akşamlar kızlar bir girdim pir girdim yani sabina tebrik ederim seni canım allah tamamına erdirsin güzelim inşallah hayırlısıylada kucağına alırsın :teytey::teytey::teytey:

çok sağol canım yaaa...hiç umudum yoktu süpriz oldu banada...şoktayık hala inanamıyorummm.allahım inşallah isteyen herkeze en yakın zamanda bu duyguyu yaşatsın..

kelebeğim çok çok geçmiş olsun canım ne buya bebek istiyoruz dedikçe hep bir hastalıkla uğraşır olduk mevlam bizi böylemi sınıyor ne kendine dikkat et güzelim tadaviye başlayana kadar inşallah düzelirsin...... rapunzel canım evet bendede seninki gibi olmuştu aşırı yumurtlamadan minik kistler oluşmuştu dr doğum kontrol hapları vermişti 3 aylık tedavi 3 kutu kullanacaktım ama yan etkileri yüzünden 1 hafta kullandım bıraktım bir kaç gün sonra hastalandım dr normal dedi olurmuş sendekide normal canım hiç kafaya takma gelecek ay düzene girer adetin ...inşallah canım sende iyileşirsin bebeğine sağlıcakla kavuşursun

tebrik ederim
Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah

badem hosgeldin canim
ozledik seni :1hug:

cok sevindim rabim kucaginada almayi nasip etsin ne guzel bu gunlerde cok hamis haberileri aliyoruz bizede biraz olsa umut oluyo moralimiz duzeliyo :dance::dance::dance:

badem hoşgeldin kız ne buya bu aralar hep banlamayla geçiyor günlerin akıllı dur kıssssssssss aramızda en araştırmacı en bilgili sensin uzak kalma buralardan merakta koyma bizi :1hug:

Canım saçma bir sebep yüzünden ceza aldım..birinin mesajını kötü içerik diye bildirdiğim halde yazışmaya devam etmişiz diye banlandım..
preseed umarım mucize yaratır..bu hıdırellez de yine dilek için resim çizdim paintte..geçen seneki dileğim kabul olmuştu :Saruboceq:

tebrik ederim
Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah

badem hosgeldin canim
ozledik seni :1hug:

Hoşbuldum..:asigim:
Aslında elife kazene benim üyeliğimi silin diye mesaj yazmıştım..Ama silmemişler..ben de dayanamadım girdim siteye yine

kızlar yanlış anlamazsanız eğer bademle meleğim canım sizle ilgili bir yazı okudum az önce bebeğini kaybedenler diye bir kitap yazısı arkadaş alıntı yapmış diğer topiğe yazmış isterseniz bir okuyun ben baya duygulandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…