bademcim sen de gelişmeler ne?
başlıyor musun tedaviye???
ben bir süre daha bekliycem.inşallah o zamana kadar senden güzel haberler alırız canım...
Canım kongre nedeniyle merkez kapalıymış.normalde bu günlerde tedavimin başlaması gerekiyordu..dr 1 ay erteleyelim dedi..ben de bu 1 ay için preseedi deneyeceğim..belki tutar :)
iyi akşamlar kızlar bir girdim pir girdim yani sabina tebrik ederim seni canım allah tamamına erdirsin güzelim inşallah hayırlısıylada kucağına alırsın :teytey::teytey::teytey:
canlarımmm adetim 5 gün gecikmiştii ve bu akşam test yaptım
sonuç:HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM.inanamıyorum kızlar şoktayımm allahım elim ayağım titriyo.dr aradım yarın kanda tekrar bakalım dedi oda çooook sevindi kızlarr.inşallah dua edin benim için.bende hepiniz için dua edicem.çok heyecanlıyım
canlarımmm adetim 5 gün gecikmiştii ve bu akşam test yaptım
sonuç:HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM.inanamıyorum kızlar şoktayımm allahım elim ayağım titriyo.dr aradım yarın kanda tekrar bakalım dedi oda çooook sevindi kızlarr.inşallah dua edin benim için.bende hepiniz için dua edicem.çok heyecanlıyım
badem hoşgeldin kız ne buya bu aralar hep banlamayla geçiyor günlerin akıllı dur kıssssssssss aramızda en araştırmacı en bilgili sensin uzak kalma buralardan merakta koyma bizi :1hug:
tebrik ederim
Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah
badem hosgeldin canim
ozledik seni :1hug:
badem hoşgeldin kız ne buya bu aralar hep banlamayla geçiyor günlerin akıllı dur kıssssssssss aramızda en araştırmacı en bilgili sensin uzak kalma buralardan merakta koyma bizi :1hug:
badem hos geldin canim
deli olma kısss badem sen bize lazımsın......
cok sevindim rabim kucaginada almayi nasip etsin ne guzel bu gunlerde cok hamis haberileri aliyoruz bizede biraz olsa umut oluyo moralimiz duzeliyo :dance::dance::dance:
çook sağol canım.darısı başınıza inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?