ben buldum bademcim.benim son yazdığım msjlara bak bulursun.link vermeyi bilmiyorum...
rapunzel kanındaki pıhtılaşmanın sebebi neymiş?
bende de pıhtılaşma varmış.bundan sonra gebe kalırsam kan sulandırıcı iğneler kullanıcam doğuma kadar.
benim de 4 cm lik bir kistim var.....yeni adet oldum ama hala ağrım var bence gitmedi adetle...nasıl gidecek bu kistler yaaa...
Canım kongre nedeniyle bu günlerde kapalı tüp bebek merkezi..dr 1 ay sonra dedi.Normalde bu günlerde tedavimin başlaması gerekiyordu..bu 1 aylık süreç için preseedi deniyeceğim...:1rolleyes:
Canım doğum kontol hapı yumurtlamayı baskılıyor..kaç gün kullanırsan kullan bıraktıktan bir kaç gün sonra adet olursun..ben de bir kez sadece 17 -18gün kullandım..22. gün hemen adet olmuştum..
canlarımmm adetim 5 gün gecikmiştii ve bu akşam test yaptım
sonuç:HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM.inanamıyorum kızlar şoktayımm allahım elim ayağım titriyo.dr aradım yarın kanda tekrar bakalım dedi oda çooook sevindi kızlarr.inşallah dua edin benim için.bende hepiniz için dua edicem.çok heyecanlıyım
kelebeğim çok çok geçmiş olsun canım ne buya bebek istiyoruz dedikçe hep bir hastalıkla uğraşır olduk mevlam bizi böylemi sınıyor ne kendine dikkat et güzelim tadaviye başlayana kadar inşallah düzelirsin...... rapunzel canım evet bendede seninki gibi olmuştu aşırı yumurtlamadan minik kistler oluşmuştu dr doğum kontrol hapları vermişti 3 aylık tedavi 3 kutu kullanacaktım ama yan etkileri yüzünden 1 hafta kullandım bıraktım bir kaç gün sonra hastalandım dr normal dedi olurmuş sendekide normal canım hiç kafaya takma gelecek ay düzene girer adetin ...inşallah canım sende iyileşirsin bebeğine sağlıcakla kavuşursun
merhaba kızlar ne zamandır yoktum .....
bir mucize hamişimiz varmış galiba smhsmh çok sevindim darısı bizlere....
başka haber var mı bilmiyorum...
herkese sevgilerrr....
merhaba arkadslar..sızlerı sorum olacak..
kıst nedenıyle dogum kontrol hapı verdı kadın dogum uzmanım...
hematoljı dr ıse kan pıhtılasması nedenıyle bu hapı bırakmam gerektıgını soyledı...
ve sadece 8 gun kullandım..adetımın 3.gunu baslamıstım.
adetımın 16.gunu ben yenıden adet gordum...:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
gelse bır dert gelmesse bır dert...:çok üzgünüm:
bu kadr erken adet gorme sebebım dogum kontrol hapımı:uhm:
ama 8 gun kullnadım.8 gunde ne kadar etkı edebılırkı..
kullanan arkadslar yardımcı olura sevınırım
sonuç:HAMıLEYıMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM.inanamıyorum kızlar şoktayımm allahım elim ayağım titriyo.dr aradım yarın kanda tekrar bakalım dedi oda çooook sevindi kızlarr.inşallah dua edin benim için.bende hepiniz için dua edicem.çok heyecanlıyım
kızlar kusura bakmayın lütfen ben diğer topikleri geziyordum yeni gördüm yazılarınızı bendekide akıl yani hem girin bakın diyorum hemde link vermiyorum acayipim yani.........ama bu saatlerde gülmekten çatladım yani eşim ne oluyor delirdin herhalde diyor bu saate kahkahalar falan diğer topikte ah erkekler diye orada bir bölüm açmışlar hiç bu kadar utanmamıştım diye resmen çatladım gülmekten kızlar sizlerde bir bakın isterseniz moreliniz bozuksa kesin düzelir millet başından geçen komik olayları anlatıyor ancak bu kadar olur yani özellikle 11 12 sayfaya bakın ben ordaki sultan diye birinin hikayesine koptum resmen
Rabbim tamamına erdirsin tebrik ederim:teytey::teytey::teytey:canlarımmm adetim 5 gün gecikmiştii ve bu akşam test yaptım
sonuç:HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM.inanamıyorum kızlar şoktayımm allahım elim ayağım titriyo.dr aradım yarın kanda tekrar bakalım dedi oda çooook sevindi kızlarr.inşallah dua edin benim için.bende hepiniz için dua edicem.çok heyecanlıyım
sonuç:HAMıLEYıMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM.inanamıyorum kızlar şoktayımm allahım elim ayağım titriyo.dr aradım yarın kanda tekrar bakalım dedi oda çooook sevindi kızlarr.inşallah dua edin benim için.bende hepiniz için dua edicem.çok heyecanlıyım
günaydın kızlar
Günaydın canıma.s.
erkencisin bizden başka kimse yok baksana
damlamışız hemen sabah sabahkaydirigubbakcemile3
evet canım bugün erken kalktım
kızlar yatıyorlar heralde dediğin gibi kimse yok
gel beraber kahvaltı yapalım canım..
herkese günaydıııııınnn nasılsınız kızlar???
kız bize yok mu kahvaltı:dilcikar:
hadi sen hazırla kahvaltıyıcokacimcoook
çimenlerin üstünde ne güzel olur vallacokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?