Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canımmmm hoşgeldina.s.
nasılsın
neler yapıyosun bakalım
bayadır yoktun

hoşbulduk sevcanıııııııııııımmm evet gündüzleri nette olan sorunlardan dolayı eskisi gibi giremiyorum hepinizi çok özledim, son listemiz çok güzel olmuş epey hamişimiz çıkmış yeni hamişlerimizi tebrik ediyor göbişleriyle doğuma kadar sağlıklı bir hamilelik geçirmelerini diliyorum:Saruboceq: allahım hepimize nasip etsin inşallah:Saruboceq:
bende kistlerle zaman geçiriyorum işte, beni nezaman bırakıp giderler acaba diye merakla bekliyoruz kocişle, sen neler yapıyosun tatlım umarım yine sorun olmazda hep aranızda olurum buarada kahvaltıyı kim hazırlıyosa banada bir bardak koysun geliyorum kaydirigubbakcemile

evet canım bugün erken kalktım
kızlar yatıyorlar heralde dediğin gibi kimse yok
gel beraber kahvaltı yapalım canım..

Amannnnnnn yeni gördüm canım
havada çok güzel ne güzel kahvaltı yapılır çimenlerde
hemen geliyom dur:içelim: karşılıklı dedikodu yaparız şöle

günaydın kılzlar alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

canım gözün aydın :teytey::teytey::teytey: inşş güzel bir hamililelik :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv: geçirirsin hayırlı sağlıcakla bebeişini :ecrin_bebek::ecrin_bebek: kucağına alırsın RABİM bizi bu güzel haberlerden mahrum etme :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:inşşş darısı bizlerin başına olur :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Günaydınn kızlarr nasılsınız bakalım?
aramızda yeni hamiş varmış.
sabina tebrik ederim canım seni. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah. darısı bizlerin başına...
bademcim hoşgeldin. seni görmek çok güzel. banlanma olur mu birdaha?
Nevrocum yüzün tamamen ilaç bile kullanmadan geçmiş. Rabbimin mucizesi. çok sevindim canım benim. bebiş nasıl. cinsiyeti belli olmadı daha değil mi? rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Balkafa canım. inş klomenle bu sefer sorunsuz bir ilişki kurarsın. Allah yardımcın olsun...
Aymescim sende üzülme canım. Rabbim ol dediği zaman senin de bebişin gelecektir.
Mekselina sende darılma bize olur mu?unutuyoruz yaaa. hem iş hem ev hem bura derken... Sık sık gel özletme kendini
Sidelya sende canım. çok ara vermeyin de özletmeyin kendinizi
Semişimm hamişlik nasıl gidiyor. bebişin kesesini görmeye gittin mi?bize de dua et olur mu?
Tulinnn sen nasılsın canım görüşmeyeli...
Asicim sen ne yaptın canım. uzun zaman oldu seninle de konuşmayalı. ben pek takılamıyorum bu aralar.
Seevcann sen nasılsın canım. geldi mi doktorun. tedaviye ne zaman başlıyorsun...
Beter ablam,heja ve sabırsız nerde ya. bu aralar pek görümüyorum...

yazamadığım ve adını unuttuğum arkadaşlar alınmayın olur mu?
eşimin yarın sabah 10 da uçağı var. mısıra gidicek uçakla. bu gece son gecemiz. Çok özleyeceğim çokkk... Allah yardımcımız olsun... Sağlıkla gidip gelsin tez vakitte...

Sevcancım canım nasılsın görüşemiyoruza.s.
herşey yolundadır inşallah bu ay başlıyonmu tedaviye:uhm:
gerçi gerek kalmaz inşallah süpriz yapar belki bebişin:CüvCüv::ecrin_bebek:

Canım sağol biliyorum ama bazen sabrım tükeniyo
umutsuzluğa düşüyorum bi iki gün böyle gidiyo
sonra toparlanıyorum günlerim böyle akıp gidiyo işte
bi gün umutlu bigün umutsuz

Allah kavuştursun canım inşallah zaman su gibi akıp gider bir an önce kavuşursun eşine:1hug:

Canım ne güzel yaaa:dance::sm_cool:
Allah tamamına erdirsin.:CüvCüv:
Darısı bize olsun inşallah.:Saruboceq:

günaydın canım arkadaşlarım
CANıSO' ya hoşgeldin..özletme kendini yaaaaa
NESRıN canııım bana keyifsiz geliyordun...tabiii ya hasret kapına dayandı yine...Allah kavuştursun

Bademcim aramıza tekrar dönmene çok sevindim:lepi:
özlemiştik seni Şenizne demek silmelerini istemiştim oh iyiki silmemişler
senin fikirlerin bizim için çok önemli tabi sende
seni kaybetmek istemiyoruz:1hug:

günaydın kızlar,
bademcim tekrar hoşgeldin,senin paylaşımların bizi mutu ediyor,sakın bir daha ayrılma burdan :1hug:

tebrikler sabina :teytey:

günaydın kızlar badem canım hoşgeldin sakın gitmeyi düşünme canım

:asigim: :asigim: a.s. a.s.

Teşekkür ederim arkadaşlar,güzel sözleriniz beni çok mutlu etti,yüreğime su serptiniz..Şımarmamaya çalışayım bari kaydirigubbakcemile3 :1hug:

canlar günaydın griipli gripli gezerken banada bulaştırdınız hee burnumdan mendili düşürmüyorum bu halde çalışmak bile istemiyorum ama işte mecbur olunca hamiş adayımız varmış
sabina canım hayırlsı olsun listemize girdiğin gibi pembe köşede yerini aldın darısı bizlerin başına inşallah kan testinde sağlıklı geçer

:teytey::teytey::teytey:Tebriklerrrr canım.Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhhh:Saruboceq::Saruboceq:

gecmıs olsun dıleklerı ıcın sımdıden herkese tesekkurler kızlar..
sabına arkadasımız hamıleymıs sanırım..kutluyorum..sanırım kocaelıdensın.doktorun kım canım..

sabina ; canım seni ve eşini tebrik ediyorum. :hooray: :hooray: :hooray: Gerçekten çok hızlısın maşallah. :teytey: :teytey: :teytey: Aramıza katıldın ve hemen hamile kalıp pembe köşeye geçtin. Rabbim çok şükür bağışladı. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: İnşallah sağlıkla kucağına almayı da nasip eder bitanem. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Sorunsuz bir hamilelik geçirmeni diliyorum. :Saruboceq::Saruboceq: :Saruboceq: Allaha emanet olun.

canim tbler sag salim kucagina alirsin ins ne guzel her gun hamile haberi almak:teytey:
nesrincim canim gercekten cok zor durumun sag salim kavusursun ins ve hemencecik gecer o vakitler
badem canim gercekten neden silincekmisin bakalim biz seni hep bekleriz sen takma kafana ceza al geri gel ama sakin gitme ok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…