canımmmm hoşgeldina.s.
nasılsın
neler yapıyosun bakalım
bayadır yoktun
evet canım bugün erken kalktım
kızlar yatıyorlar heralde dediğin gibi kimse yok
gel beraber kahvaltı yapalım canım..
kızlar ben çıkıyorum
sonra görüşürüz byyyyyyyyyyyyy:teytey:
canlarımmm adetim 5 gün gecikmiştii ve bu akşam test yaptım
sonuç:HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM.inanamıyorum kızlar şoktayımm allahım elim ayağım titriyo.dr aradım yarın kanda tekrar bakalım dedi oda çooook sevindi kızlarr.inşallah dua edin benim için.bende hepiniz için dua edicem.çok heyecanlıyım
Günaydınn kızlarr nasılsınız bakalım?
aramızda yeni hamiş varmış.
sabina tebrik ederim canım seni. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah. darısı bizlerin başına...
bademcim hoşgeldin. seni görmek çok güzel. banlanma olur mu birdaha?
Nevrocum yüzün tamamen ilaç bile kullanmadan geçmiş. Rabbimin mucizesi. çok sevindim canım benim. bebiş nasıl. cinsiyeti belli olmadı daha değil mi? rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Balkafa canım. inş klomenle bu sefer sorunsuz bir ilişki kurarsın. Allah yardımcın olsun...
Aymescim sende üzülme canım. Rabbim ol dediği zaman senin de bebişin gelecektir.
Mekselina sende darılma bize olur mu?unutuyoruz yaaa. hem iş hem ev hem bura derken... Sık sık gel özletme kendini
Sidelya sende canım. çok ara vermeyin de özletmeyin kendinizi
Semişimm hamişlik nasıl gidiyor. bebişin kesesini görmeye gittin mi?bize de dua et olur mu?
Tulinnn sen nasılsın canım görüşmeyeli...
Asicim sen ne yaptın canım. uzun zaman oldu seninle de konuşmayalı. ben pek takılamıyorum bu aralar.
Seevcann sen nasılsın canım. geldi mi doktorun. tedaviye ne zaman başlıyorsun...
Beter ablam,heja ve sabırsız nerde ya. bu aralar pek görümüyorum...
yazamadığım ve adını unuttuğum arkadaşlar alınmayın olur mu?
eşimin yarın sabah 10 da uçağı var. mısıra gidicek uçakla. bu gece son gecemiz. Çok özleyeceğim çokkk... Allah yardımcımız olsun... Sağlıkla gidip gelsin tez vakitte...
sonuç:HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM.inanamıyorum kızlar şoktayımm allahım elim ayağım titriyo.dr aradım yarın kanda tekrar bakalım dedi oda çooook sevindi kızlarr.inşallah dua edin benim için.bende hepiniz için dua edicem.çok heyecanlıyım
Bademcim aramıza tekrar dönmene çok sevindim:lepi:
özlemiştik seni Şenizne demek silmelerini istemiştim oh iyiki silmemişler
senin fikirlerin bizim için çok önemli tabi sende
seni kaybetmek istemiyoruz:1hug:
günaydın kızlar,
bademcim tekrar hoşgeldin,senin paylaşımların bizi mutu ediyor,sakın bir daha ayrılma burdan :1hug:
tebrikler sabina :teytey:
günaydın kızlar badem canım hoşgeldin sakın gitmeyi düşünme canım
Günaydınn kızlarr nasılsınız bakalım?
aramızda yeni hamiş varmış.
sabina tebrik ederim canım seni. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah. darısı bizlerin başına...
bademcim hoşgeldin. seni görmek çok güzel. banlanma olur mu birdaha?
Nevrocum yüzün tamamen ilaç bile kullanmadan geçmiş. Rabbimin mucizesi. çok sevindim canım benim. bebiş nasıl. cinsiyeti belli olmadı daha değil mi? rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Balkafa canım. inş klomenle bu sefer sorunsuz bir ilişki kurarsın. Allah yardımcın olsun...
Aymescim sende üzülme canım. Rabbim ol dediği zaman senin de bebişin gelecektir.
Mekselina sende darılma bize olur mu?unutuyoruz yaaa. hem iş hem ev hem bura derken... Sık sık gel özletme kendini
Sidelya sende canım. çok ara vermeyin de özletmeyin kendinizi
Semişimm hamişlik nasıl gidiyor. bebişin kesesini görmeye gittin mi?bize de dua et olur mu?
Tulinnn sen nasılsın canım görüşmeyeli...
Asicim sen ne yaptın canım. uzun zaman oldu seninle de konuşmayalı. ben pek takılamıyorum bu aralar.
Seevcann sen nasılsın canım. geldi mi doktorun. tedaviye ne zaman başlıyorsun...
Beter ablam,heja ve sabırsız nerde ya. bu aralar pek görümüyorum...
yazamadığım ve adını unuttuğum arkadaşlar alınmayın olur mu?
eşimin yarın sabah 10 da uçağı var. mısıra gidicek uçakla. bu gece son gecemiz. Çok özleyeceğim çokkk... Allah yardımcımız olsun... Sağlıkla gidip gelsin tez vakitte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?