canlarımmm adetim 5 gün gecikmiştii ve bu akşam test yaptım
sonuç:HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM.inanamıyorum kızlar şoktayımm allahım elim ayağım titriyo.dr aradım yarın kanda tekrar bakalım dedi oda çooook sevindi kızlarr.inşallah dua edin benim için.bende hepiniz için dua edicem.çok heyecanlıyım[/QUO
GÖZÜN AYDIN arkadaşım allah tamamına erdirsin.işte zamanı gelince olıuyor herşey boş kısmetten ötesi yalan.rabbim burdaki herkese ve bütün cocuk isteyenlere nasip etsin inşallah...alkisalkisalkis:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
Günaydınn kızlarr nasılsınız bakalım?
aramızda yeni hamiş varmış.
sabina tebrik ederim canım seni. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah. darısı bizlerin başına...
bademcim hoşgeldin. seni görmek çok güzel. banlanma olur mu birdaha?
Nevrocum yüzün tamamen ilaç bile kullanmadan geçmiş. Rabbimin mucizesi. çok sevindim canım benim. bebiş nasıl. cinsiyeti belli olmadı daha değil mi? rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Balkafa canım. inş klomenle bu sefer sorunsuz bir ilişki kurarsın. Allah yardımcın olsun...
Aymescim sende üzülme canım. Rabbim ol dediği zaman senin de bebişin gelecektir.
Mekselina sende darılma bize olur mu?unutuyoruz yaaa. hem iş hem ev hem bura derken... Sık sık gel özletme kendini
Sidelya sende canım. çok ara vermeyin de özletmeyin kendinizi
Semişimm hamişlik nasıl gidiyor. bebişin kesesini görmeye gittin mi?bize de dua et olur mu?
Tulinnn sen nasılsın canım görüşmeyeli...
Asicim sen ne yaptın canım. uzun zaman oldu seninle de konuşmayalı. ben pek takılamıyorum bu aralar.
Seevcann sen nasılsın canım. geldi mi doktorun. tedaviye ne zaman başlıyorsun...
Beter ablam,heja ve sabırsız nerde ya. bu aralar pek görümüyorum...
yazamadığım ve adını unuttuğum arkadaşlar alınmayın olur mu?
eşimin yarın sabah 10 da uçağı var. mısıra gidicek uçakla. bu gece son gecemiz. Çok özleyeceğim çokkk... Allah yardımcımız olsun... Sağlıkla gidip gelsin tez vakitte...
bademcim hoşgeldin canım seni görmek çok güzel nasılsın tatlım
sonuç:HAMıLEYıMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM.inanamıyorum kızlar şoktayımm allahım elim ayağım titriyo.dr aradım yarın kanda tekrar bakalım dedi oda çooook sevindi kızlarr.inşallah dua edin benim için.bende hepiniz için dua edicem.çok heyecanlıyım[/QUO
GÖZÜN AYDIN arkadaşım allah tamamına erdirsin.işte zamanı gelince olıuyor herşey boş kısmetten ötesi yalan.rabbim burdaki herkese ve bütün cocuk isteyenlere nasip etsin inşallah...alkisalkisalkis:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
Sizleri seviyorum...Gönlümü aldınız,beni mutlu ettiniz..Allah hepinizin gönlünü hoş etsin inşallah :asigim::Saruboceq:
çok saol canım darısı tüm isteyenlerin başına ..kocaeli-gebze denim dr amanullah çağatay canım dr çoook ama çoook memnunum.artık gide gele akraba gibi olduk kendisiyle...eğer gebze deysen kesinlikle tavsiye edebilirim canım..gecmıs olsun dıleklerı ıcın sımdıden herkese tesekkurler kızlar..
sabına arkadasımız hamıleymıs sanırım..kutluyorum..sanırım kocaelıdensın.doktorun kım canım..
sabina canım tebrik ederim. hayırlı olsun.
bu topiği çok özlemişim.nevrom iyileştiğine çok sevindim canım.
sabina tebrikler canımm...allah kucagına almayı da nasip etsin.:sm_cool::sm_cool:
Kızlar takvimleriniz çok güzel:lepi:
inşallah bizede bigün bu takvimi hazırlamak nasip olur:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
sonuç:HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM.inanamıyorum kızlar şoktayımm allahım elim ayağım titriyo.dr aradım yarın kanda tekrar bakalım dedi oda çooook sevindi kızlarr.inşallah dua edin benim için.bende hepiniz için dua edicem.çok heyecanlıyım
Kızlar takvimleriniz çok güzel:lepi:
inşallah bizede bigün bu takvimi hazırlamak nasip olur:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
aymesim insallah canım..allah sana da tüm herkese de nasip etsin:Saruboceq:
canım inanki sizi bizim gibi aynı sorunları yaşıyanlardan başkası anlıyamaz.inşallah kurban olduğum ALLAHIM sizlerede nasip eder.:Saruboceq:
kıslarrrrr yaa size bişey sorucam istanbulda oturupta menogon kullanan varmı? bana 3 hazirana kadar saece 2 ampu 2 toz lazım . yoksa 2 ampul için bir paket daha almam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?