Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım dediğin dogru hem iş hem ev zor tabi hangi birine bakacan bende zaten pek giremiyorumki iş bitmiyor yahu..
bu arada ALLAH kavuştursun canım eşini mısıra yolluyormuşsun arada bir ayrılık iyi gelir :teselli:
bende annemlerde bir hafta kalmak istiyorum eşim yollamıyorki kaydirigubbakcemile
biraz beni özlesin istiyorum bu aralar aramız bozuk birazsenağlama

herkeze merhabalar arkadaşlar!a.s.a.s.iyi dilekleriniz için hepinize çok çok teşekkür ederim.inanın ben bile hala inanamıyorum şoktayımmm.bugün dr ye gittim kan vermek için ama mağlesef kan veremeden geldim....gebelik testinde açlık tokluk farketmez diye giderken birşeyler atıştırmıştım meğersem gebelik testi dışında dr daha birsürü açken yapılması gereken testler verdi...yarın yine gidicem..bu arada dr bile inanamadı aşılamada bile şansınız yüzde 8 falandı dedi.oda çok sevindi....neyse canlarım sizde allah binlerce kez razı olsun....beni çok kararsız olduğum günlerde bile az da olsa harahatlattınız....özellikle tülincğim sen bana hep eşinin değerleri düzelir daha diye beni tesselli etmiştin.çok sağol canım arkadaşım.hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız.inşallah en yakın zamanda allah sizinde yüzünüzü güldürecek.hepiniz için dua edicem.

sabina canım tebrik ederim. hayırlı olsun.
bu topiği çok özlemişim.nevrom iyileştiğine çok sevindim canım.

bademcim hoşgeldin canım seni görmek çok güzel nasılsın tatlım

Son düzenleyen: Moderatör:
gecmıs olsun dıleklerı ıcın sımdıden herkese tesekkurler kızlar..
sabına arkadasımız hamıleymıs sanırım..kutluyorum..sanırım kocaelıdensın.doktorun kım canım..
çok saol canım darısı tüm isteyenlerin başına ..kocaeli-gebze denim dr amanullah çağatay canım dr çoook ama çoook memnunum.artık gide gele akraba gibi olduk kendisiyle...eğer gebze deysen kesinlikle tavsiye edebilirim canım..

sabina canım tebrik ederim. hayırlı olsun.
bu topiği çok özlemişim.nevrom iyileştiğine çok sevindim canım.

sabina tebrikler canımm...allah kucagına almayı da nasip etsin.:sm_cool::sm_cool:

Kızlar takvimleriniz çok güzel:lepi:
inşallah bizede bigün bu takvimi hazırlamak nasip olur:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
:dance::dance::dance::dance:
:teytey::teytey::teytey:
:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

Sabina da hamileymiş çok çok tebrikler.Kızlar ben ne zamandır giremiyorum memleketdeyim.İnşallah döndüğümde hamile sayısı çok çok artar.

ne güzell bi hamiş daha nisan ayının ugursuzlugunu mayıs atıyor. ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. darısı bizim başımıza.

bademcim hoigeldin bi daha bamlanma olmazmı?

bu arada iğne olmadım akşam eşimle karar verdik bu ay ara vericez olucak olursa diğer ayda olur. hayırlısı hepimiz için

Tekrar teşekkür ederim herkese a.s.

Ben bu ay preseed deniyeceğim..Sadece bu ay için ama..

Kızlar takvimleriniz çok güzel:lepi:
inşallah bizede bigün bu takvimi hazırlamak nasip olur:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım inanki sizi bizim gibi aynı sorunları yaşıyanlardan başkası anlıyamaz.inşallah kurban olduğum ALLAHIM sizlerede nasip eder.:Saruboceq:

sabina canım tebrikler allahım kucağına almayı nasip etsin :teytey::teytey:darısı bizlerin başına :Saruboceq::Saruboceq:

kıslarrrrr yaa size bişey sorucam istanbulda oturupta menogon kullanan varmı? bana 3 hazirana kadar saece 2 ampu 2 toz lazım . yoksa 2 ampul için bir paket daha almam lazım

aymesim insallah canım..allah sana da tüm herkese de nasip etsin:Saruboceq:

canım inanki sizi bizim gibi aynı sorunları yaşıyanlardan başkası anlıyamaz.inşallah kurban olduğum ALLAHIM sizlerede nasip eder.:Saruboceq:

aminnnnnnnnn canlarım aminnnnnnnnnnnnn
tez zamanda isteyen herkese nasip eder inşallah
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kıslarrrrr yaa size bişey sorucam istanbulda oturupta menogon kullanan varmı? bana 3 hazirana kadar saece 2 ampu 2 toz lazım . yoksa 2 ampul için bir paket daha almam lazım

Canım yardım etmeyi isterdim
İstanbuldayım ama tedavide değilim ne yazıkki
birbirimize yardımcı olacağız tabiki
keşke olsaydı elimde:teselli:

Nevrocum canım senmi geldin
iyiki geldin canım benim ya
korkmaya başladım burda
tek başıma kaldım
ıssız ıssız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…