Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ya kızlar dün özlem girdi mi hiç topiğe ben pek uğrayamadım da dün merak ettim...

Canım girdi ama çok kalmadı
yoğunmuş çok yoğunum takipteyim ama yaıyorum demişti
yanlış hatırlamıyosam bide sana Allah kavuştursun dedi
dün burda nöbetçi bendim ondan bütün gelen mesajları biliyorumkaydirigubbakcemile3

ya kızlar dün özlem girdi mi hiç topiğe ben pek uğrayamadım da dün merak ettim...

gunaydınnn kıslarrr

canım benim çok yogunum o ndan yazamadım dun pek ama sana ALLAH KAVUŞTURSUN dedim canım çok yogunum sezon yetişmiyecek böle giderse iyiki bu ay iptal ettim aşılamayı yoksa izin almam zor olucaktı.:sm_cool:

maşşallahhhh kıssss sıkı takipçisin şek:roflol:erimmm.naberr

bak sen balıma neler yapmış nuru şaşırtmış canım balkafam benim..
dıptısım üzülmeyin stresten öyle çıkmış olabilir hayırlısıyla macks işe yarıycak seviniceksiniz canım..

Selam kızlarrrr. Güzel bir gün diliyorum herkese. Şeniz Sitedeki görevlerime biraz bakayım. Sonra buradaki geçmiş okuyacağım. a.s. İnşallah keyifler yerindedir. hihoyyyt

bak sen balıma neler yapmış nuru şaşırtmış canım balkafam benim..
dıptısım üzülmeyin stresten öyle çıkmış olabilir hayırlısıyla macks işe yarıycak seviniceksiniz canım..ALLAH yardımcınız olucak hayırlısıyla

günaydınlar herkese canlar allahım hepimiz hakkında hayırlı yazılar yazsın zamanı gelince bebişlerimize bize sağlıklı hayırlı bir şekilde yollasın inşallah
canım üzülme zaten tedavide olduğunuz için bir sorun olmaz en iyilerini kalitelilerini bulurlar canım kafanı takma senin şimdi pozitif olman lazım stres yapmaman lazım canım sakın dert etme kendine
kızlar caneylom arkadaşımızın eşinin cuma günü tesesi varmış..
benden söylememi istedi..
dualarımızı bekliyor..
hayırlısıyla sperm bulunur da gebeliği elde ederler inş..
caneylom inşallah allahın izniyle sperm bulunur ve bebişin gelir canım allahım hep yanınızda olsun hayırlı yazılar yazsın hakkınızda tatlım :Saruboceq::Saruboceq:tüm dularımız seninle canım
[

günaydın kızlar nasılsınız sidelya neler yapıyorsun arkadaşım.....dıptıs fadik kızlar sizde nevar ne yok....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…