canım kadınlar kulubü alternatif tıp bölümünde yazıyor ben buldum şey yazıyordu.1çay kaşıgı polen tozunu 1 çay kaşıgı bala karıştırıp sabahları aç karnına yencek yazıyordu
Günaydın şeker:asigim:a.s.
ya kızlar dün özlem girdi mi hiç topiğe ben pek uğrayamadım da dün merak ettim...
ya kızlar dün özlem girdi mi hiç topiğe ben pek uğrayamadım da dün merak ettim...
bunu kocişlerimiz mi yicek?
Canım girdi ama çok kalmadı
yoğunmuş çok yoğunum takipteyim ama yaıyorum demişti
yanlış hatırlamıyosam bide sana Allah kavuştursun dedi
dün burda nöbetçi bendim ondan bütün gelen mesajları biliyorumkaydirigubbakcemile3
günaydin kizlarrr,hepinize huzur dolu bol neseli bir gün diliyorumma.s.
canım üzülme zaten tedavide olduğunuz için bir sorun olmaz en iyilerini kalitelilerini bulurlar canım kafanı takma senin şimdi pozitif olman lazım stres yapmaman lazım canım sakın dert etme kendinebugün çok şaşkınım ve bir o kadarda üzgünüm şok üstüne şok yaşadım toparlanamıyorum öncelikle iyi haber bugün çatlatma iğnem vurulacak cuma günüde opu yapılacak ve pazartesi bebeklerime kavuşacağım Gelelim kötü habere.... eşim daha önce milattan önce bilmem kaç yıllarından kalma 2 spermiogram yapılmıştı sonuçları gayet iyi gözüküyordu aldırmadık tek problem bende diye düşünüyorduk nasılsa onunda çağresi vardı bugün eşime ileri teknik bir test yapıldı sonucu alıp baktığımda yıkıldım resmen nasıl derdim ona bu sonucu... morfolojisi %1 senağlama hareket %19 senağlama diyemedim rengim attı oda anladı ama soramadı osman hocanın bunu ona anlatması daha uygun olur dedim Saolsun öyle güzel anlattıki buna bile sevindik macs denilen bir teknikle spermler seçilecek üzgünüm hemde çok....
caneylom inşallah allahın izniyle sperm bulunur ve bebişin gelir canım allahım hep yanınızda olsun hayırlı yazılar yazsın hakkınızda tatlım :Saruboceq::Saruboceq:tüm dularımız seninle canımkızlar caneylom arkadaşımızın eşinin cuma günü tesesi varmış..
benden söylememi istedi..
dualarımızı bekliyor..
hayırlısıyla sperm bulunur da gebeliği elde ederler inş..
günaydın SEVCAN istila etmilşin topiği kız :roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?