Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım stres yapma bu kadar...
beklemediğinin bir sonuç olduğu için seni çok etkiledi....
şuan için tedavine hiçbir engel yok...
hem biliyorsun tüp bebekte hareket hiç önemli değil...
birde %1 morfoloji ile tüp bebek yaptıran arkadaşlarıımzda var...
yanlış hatırlamıyorsam nevronun eşininde morfoloji %1 di....
ve biliyorsun maşallah ilk denemelerinde pozitif oldu...

Rabbim sana şükür ki erkek infertilitesine çözüm micro var microtese var

evet nurcum çok şükür:Saruboceq::Saruboceq:
ben eskiden erken için hiç bir tedavi yolu yok sanıyordum...

günaydın kızlar nasılsınız sidelya neler yapıyorsun arkadaşım.....dıptıs fadik kızlar sizde nevar ne yok....
sağol canıma.s.
iyiyim..

canımsın blogunu okudum bu sabah her sayfasını
çok duygulandım ağladım
herşey daha güzel olacak Allahın izniyle
morelini bozma sebebi buna bağlama
her şerdede bi hayır vardır
ben inanıyorumki bak bebeklerinle diyorum bebeklerinle döneceksin yuvana
dualarımda kalbimdesin:Saruboceq:

bademcim erken değilmi yaa ovulasyon için
hergün aynı saatte yapıyorsun fazla sıvı tüketmiyorsun öyle değilmi
benim böyle bi kaç gün hafif çıktığı olmamıştı sadece 15. gün belirginleşti ama yinede diğeri kadar net değildi
başkada iki çizgiyi bi arada görmedim
aslında gün aşırı çalışmaya başlayabilirsinde yerimseniben
hadi hayırlısı

Canım bizim morfoloji %0 idi. MACS mıdır nedir o yapılmadı bize. O zaman daha iyi bak. Ektra bişiler yapılacak. Allahın izniyle olacak. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Yarın inşallah çok güzel yumurtalar toplanır ve güzel güzel döllenirler. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Dıptısımmm canım Allahh büyükk hemen morelini bozupp stres yapma.Allahın izniylee yarın yumoşlarr toplanıcak hayırlısıylaa güzelce döllenicekk ve bebeişlerin sana tututnucakkk inşallahhh duaalrım seninleee.ALLAHA EMANET OL:Saruboceq::Saruboceq:

Canlarım ben geçmişi okudum. Notlarımı aldım. Listeleri yine haftasonu güncelleyeceğim. Merak etmeyin. a.s.

Nedense bana bugün Pazartesi gibi geliyor. Çok ilginç. :sm_confused:

Mersi şekerimkaydirigubbakcemile5 öyleyimdir vallasırnaşık şey
iyilik çok şükür canım ya senden nbr

iyiyim şekerim ama geçen aşıladan iğnelerin etkisi devam edermi yaa aynı gecen sefer iğne oldugum gibi kasık ağrılarım var yumurtalar çok oldu yaa hep kasıklarım ağrıyodu

iyiyim şekerim ama geçen aşıladan iğnelerin etkisi devam edermi yaa aynı gecen sefer iğne oldugum gibi kasık ağrılarım var yumurtalar çok oldu yaa hep kasıklarım ağrıyodu

İğnelerin etkisi çabuk geçmiyo ne yazıkki canım
bende tüp bebekten sonra baya sancılandım
şimdi iyim çok şükür
inşallah sende tez zamanda iyileşirsin canım:1hug:

selam kızlarrr.....ben anca kalktım oda yengem aramasa kalıkmıcaktım uyku moduna devam edecektim işi gücü dün misafirler gittikten sonra yaptım yapacak birşey yok diye yattım durdum ......dıptısdıptıs bu kadar kafaya takma canım herşey olacağına varır neyseki güvenilir yerdesiniz benim kaynımında tam tüpbebek yaptırırken seninki gibi şoklandılar sperm tahlilleri bozuk çıkmıştı üstüne üstelik erteleyeceklerdi ameliyat olman lazım falan dediler spermler yuvarlak ve kalitesizdi sonra devam böylede tutar olacaksa dediler ve allahın izniyle tuttu geçen sene bu zamanlardı antapte yaptırdılar şubat ayında kızları oldu sağlam ve sağlıklı bir bebek sen allaha sığın gör bak herşey nasıl güzel olacak

Günaydın cucuma.s.
sen bu aralar pek uğramıyosun sanırım
fazla özletme kendini:asigim:

merhaba canimcimm,evet öyle oluyor pek ugramiyorum..
adette olmadim zaten daha,kendimi dinlememeye calisiyorum,bebis fikri bu aralar uzak dursun diyebenneyaptımki
sen nasilsin?hersey yolunda umarim tatlima.s.

bu arada diptisimm,hic üzme tatli canini,bak drunda güzel seyler söylemis..insallah en yakin zamanda sende cok cici bi anne olucaksin bitanem:Saruboceq:a.s.

merhaba arkadaşlar nasılsınız,,uzun zamandır yazmıyorum ama uzaktan takipteyim,,bazen aynı şeyleri konuşmak beni depresyona ittiği için uzak kalmayı tercih ediyorumm ne kadar başaramasamda:sm_confused:
nevvrom 13 mayıs itibariyle adetim gelmiş bulunmakta acaba günümmü geçiyor derken geldi sağolsun,,bu ay ilk defa gelmesini çok istedim ,,çünkü kanal tedavisini başladım yoksa yarım kalacaktı arkadaşlar hamilelikten önce çürük dişlerinizin çaresine bakın yoksa özlemle beklediğiniz hamilelik döneminiz zehir oluyor,,neyse ki bu ay dişlerimi halledecem, ayın 29 unda kromozom testim var bildiğiniz üzre şaka maka az kaldı..Rabbim hakkımızıda herşeyin hayırlısını versin,,,:Saruboceq:
bu arada yeni tedavide olanların Allah yardımcısı olsun :Saruboceq:,,inş. herşey gönüllerine göre verir.:Saruboceq:
yeni hamişlerimizede sorunsuz bir hamilelik dönemi diliyorumm a.s. ,,Rabbim sağlıcakla kucaklarına almayı nasip etsin inş.:Saruboceq:

kızlarrrrrrrrrr bugün biraz depresyon takılacağım eşimle akşam sebepsiz yere tartıştık acayip birşeydi bende anlamadın ne olduğunu şimdi konuşmuyoruz bakalım kaç gün sürer bendeki inada kalsa 1 ay ama o zamanda eşim o kadarına müsade etmiyor iyi yapıyor aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…