günaydın kızlar nasılsınız sidelya neler yapıyorsun arkadaşım.....dıptıs fadik kızlar sizde nevar ne yok....
canım stres yapma bu kadar...bugün çok şaşkınım ve bir o kadarda üzgünüm şok üstüne şok yaşadım toparlanamıyorum öncelikle iyi haber bugün çatlatma iğnem vurulacak cuma günüde opu yapılacak ve pazartesi bebeklerime kavuşacağım Gelelim kötü habere.... eşim daha önce milattan önce bilmem kaç yıllarından kalma 2 spermiogram yapılmıştı sonuçları gayet iyi gözüküyordu aldırmadık tek problem bende diye düşünüyorduk nasılsa onunda çağresi vardı bugün eşime ileri teknik bir test yapıldı sonucu alıp baktığımda yıkıldım resmen nasıl derdim ona bu sonucu... morfolojisi %1 senağlama hareket %19 senağlama diyemedim rengim attı oda anladı ama soramadı osman hocanın bunu ona anlatması daha uygun olur dedim Saolsun öyle güzel anlattıki buna bile sevindik macs denilen bir teknikle spermler seçilecek üzgünüm hemde çok....
Rabbim sana şükür ki erkek infertilitesine çözüm micro var microtese var
sağol canıma.s.günaydın kızlar nasılsınız sidelya neler yapıyorsun arkadaşım.....dıptıs fadik kızlar sizde nevar ne yok....
bugün çok şaşkınım ve bir o kadarda üzgünüm şok üstüne şok yaşadım toparlanamıyorum öncelikle iyi haber bugün çatlatma iğnem vurulacak cuma günüde opu yapılacak ve pazartesi bebeklerime kavuşacağım Gelelim kötü habere.... eşim daha önce milattan önce bilmem kaç yıllarından kalma 2 spermiogram yapılmıştı sonuçları gayet iyi gözüküyordu aldırmadık tek problem bende diye düşünüyorduk nasılsa onunda çağresi vardı bugün eşime ileri teknik bir test yapıldı sonucu alıp baktığımda yıkıldım resmen nasıl derdim ona bu sonucu... morfolojisi %1 senağlama hareket %19 senağlama diyemedim rengim attı oda anladı ama soramadı osman hocanın bunu ona anlatması daha uygun olur dedim Saolsun öyle güzel anlattıki buna bile sevindik macs denilen bir teknikle spermler seçilecek üzgünüm hemde çok....
Benim adetimin 4. günü ve ovulasyon testi böyle çıktı arkadaşlar..Az evvel yaptım..cep teli ile çektim,ışıktan pek belli olmuyor..Biraz daha bekleyince şu an ikinci çizgi daha da koyulaştı..Adetin 1. gününden beri her gün yapıyorum testi gittikçe koyulaşıyor..İlla 2 adet arası yumurtlama olucak diye bir şey olduğuna inanmıyorum artık..Çünkü kürtajdan sonra adetin 5. günü ultrasona gittiğimizde sağ yumurtalığımda 20 mm lik folikül oluştuğunu söylemişti dr..Ama kanamam da zaten yok gibi bişeydi,azalmıştı..yani bir iki damla falan gelmişti..
Daha da koyulaşır sanırım ilerki günlerde değil mi? Sizler yapıyormusunuz yumurtlama testi ?
bugün çok şaşkınım ve bir o kadarda üzgünüm şok üstüne şok yaşadım toparlanamıyorum öncelikle iyi haber bugün çatlatma iğnem vurulacak cuma günüde opu yapılacak ve pazartesi bebeklerime kavuşacağım Gelelim kötü habere.... eşim daha önce milattan önce bilmem kaç yıllarından kalma 2 spermiogram yapılmıştı sonuçları gayet iyi gözüküyordu aldırmadık tek problem bende diye düşünüyorduk nasılsa onunda çağresi vardı bugün eşime ileri teknik bir test yapıldı sonucu alıp baktığımda yıkıldım resmen nasıl derdim ona bu sonucu... morfolojisi %1 senağlama hareket %19 senağlama diyemedim rengim attı oda anladı ama soramadı osman hocanın bunu ona anlatması daha uygun olur dedim Saolsun öyle güzel anlattıki buna bile sevindik macs denilen bir teknikle spermler seçilecek üzgünüm hemde çok....
nevro hoşgeldin canım nasılsın? bebiş nasıl?
maşşallahhhh kıssss sıkı takipçisin şek:roflol:erimmm.naberr
Mersi şekerimkaydirigubbakcemile5 öyleyimdir vallasırnaşık şey
iyilik çok şükür canım ya senden nbr
iyiyim şekerim ama geçen aşıladan iğnelerin etkisi devam edermi yaa aynı gecen sefer iğne oldugum gibi kasık ağrılarım var yumurtalar çok oldu yaa hep kasıklarım ağrıyodu
Günaydın cucuma.s.
sen bu aralar pek uğramıyosun sanırım
fazla özletme kendini:asigim:
Hopaaaaaa:teytey::teytey:alkisalkisalkisalkisalkisalkis
ne oldu balummm,bisiimi kacirdikkdelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?