Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım uzatma boşver..
bu aralar çoğumuzda var bu durumlar nedense..
sebepsiz yere patlıyoruz..
ben gülüyorum eşim gülüyor konuşup içimizi döküyoruz sonra da kaydirigubbakcemile3

Canım sen kendini nasıl iyi hissediyorsan. :teselli: Günün geçip ümitlendirmektense , hamile değilsen zamanında gelmesinden güzel birşey yok. İnşallah o gelmediği günler de gelecek. Öpüyorummmm. Şeniz

Arada olur böyle şeyler. Barışırsınız. Sebepsiz yere biz de çok tartışmışızdır. Ne güzel kociş bırakmıyor peşini , hemen geliyor dargınlık bitsin diye. :asigim:

Merhaba arkadaşlar,herkese güzel bir gün dilerim..a.s.

Evet ovulasyon için erken ama, daha önce de dr ,adetimin 5. günü yumurtalığımda 20 mm lik folikul görmüştü..20 mm olunca çatlama aşamasına başlıyor yumurtalar..Ben sağ kasığımda sancı hissediyorum..Yani sanırım yumurtladığım yeri ne taraftan yumurtaldığımı da hissedebiliyorum..

evet haklısın canımm,,:1hug: ama işte insanın içinde her ay acaba mı diye bir umut oluyor... sen nasılsın nasıl gidiyorr ?bebiş nasıl ?

günün mü geçtidelikafadulden
kaç gün:1shok:

Hoşgeldin neslihan
Bende bu ay aşılama öncesi çürük dişimi çektirdim ama malesef Temmuz ayında dişime köprü yapılcak.
Ama hamile kalırsam(inşallah) doğumdan sonra yaptırırım köprüyü.

Selam kızlarrrr. Güzel bir gün diliyorum herkese. Şeniz Sitedeki görevlerime biraz bakayım. Sonra buradaki geçmiş okuyacağım. a.s. İnşallah keyifler yerindedir. hihoyyyt

nevrom nasılsın, incitanen nasıl :CüvCüv:
canım kendini fazla yorma yasakkelime
hem ev
hem iş
hem kociş
hem bebiş
eee bide biz
hakkını helal et nevrom a.s.

hoşbuldum canım,,:1hug:
ben ilk başka bir doktora gittim alt çenede ki dişlerimde aralanma olduğu için köprü yapacaz dedi bende korktum ,, başka bir doktora gittim o doktor da aralanma dişetlerinle alakalı köprü ye gerek yok dedi ,, sadece bir çürüğüm var ona kanal tedavisi yapalım dedii , sanada çok geçmiş olsun canım , çok ii bilirim diş ağrısını..:teselli:

ayyyyyyyyyyyy diğer topikte bir hamile bayanın başına gelenleri okudum cucum sende yorum yazmışsın baya bozdu beni ya zaten morel bozuk bide o kişinin başına gelenleri okuyunca daraldım meraktanda girdim topiğe zaten insanın başına ne gelirse ya meraktan ya...... neyse .....tulincim sizin barışma yöntemi güzelmiş canım ama bizde pek öyle olmuyor ben içimdekini söylemezsem dilim şişer öylede olunca ister istemez yine konuşsakta sırtımızı döner yatarız anca tamamen unutunca :jeyyar: anlarsın ya .....şimdi akşam eve gelirmi iş yerindemi kalır onuda bilemiyorum gelirse onda surat bir karış bendede aynısı bakalım allah sonumuzu hayır etsin inşallahhh

merhaba kızlar nasılsınız görüşmeyeli bakiimmm :1hug:

cucuumm 1 hafta günün geçmiş hayırlısı inşallah test yaptınmı peki :uhm:

test yaptın mı?
inşallah mucizen gelmiştir:CüvCüv:

canim 7 mayista olmam gerekiyordu,8inde bi yaptim negatif birde haftasonu yine negatif cikmisti..mucizem yok yani..bu aralar olmasa daha iyi aslinda,hem cok yogunum hemde türkiyeye gidicem,orda kendimle fazla ilgilenemicem..
hem doktor ucusa yasak koyar belki,ilk 4 ay benim hergün drda olmam gerekiyormus..
amaaan karisik bisiiler iste canimcim...-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…