kızlarrrrrrrrrr bugün biraz depresyon takılacağım eşimle akşam sebepsiz yere tartıştık acayip birşeydi bende anlamadın ne olduğunu şimdi konuşmuyoruz bakalım kaç gün sürer bendeki inada kalsa 1 ay ama o zamanda eşim o kadarına müsade etmiyor iyi yapıyor aslında
neslihan geçmiş olsun canım..
testinde iyi sonuçlar alırsın inş..
merhaba arkadaşlar nasılsınız,,uzun zamandır yazmıyorum ama uzaktan takipteyim,,bazen aynı şeyleri konuşmak beni depresyona ittiği için uzak kalmayı tercih ediyorumm ne kadar başaramasamda:sm_confused:
nevvrom 13 mayıs itibariyle adetim gelmiş bulunmakta acaba günümmü geçiyor derken geldi sağolsun,,bu ay ilk defa gelmesini çok istedim ,,çünkü kanal tedavisini başladım yoksa yarım kalacaktı arkadaşlar hamilelikten önce çürük dişlerinizin çaresine bakın yoksa özlemle beklediğiniz hamilelik döneminiz zehir oluyor,,neyse ki bu ay dişlerimi halledecem, ayın 29 unda kromozom testim var bildiğiniz üzre şaka maka az kaldı..Rabbim hakkımızıda herşeyin hayırlısını versin,,,:Saruboceq:
bu arada yeni tedavide olanların Allah yardımcısı olsun :Saruboceq:,,inş. herşey gönüllerine göre verir.:Saruboceq:
yeni hamişlerimizede sorunsuz bir hamilelik dönemi diliyorumm a.s.,,Rabbim sağlıcakla kucaklarına almayı nasip etsin inş.:Saruboceq:
kaydirigubbakcemile3Yok canım cucumm bazenn içinee sebebsizz bir coşkuu geliyorrr ondaann delülüğüme bakma yanii.sırnaşık şey
kaydirigubbakcemile3Yok canım cucumm bazenn içinee sebebsizz bir coşkuu geliyorrr ondaann delülüğüme bakma yanii.sırnaşık şey
kızlarrrrrrrrrr bugün biraz depresyon takılacağım eşimle akşam sebepsiz yere tartıştık acayip birşeydi bende anlamadın ne olduğunu şimdi konuşmuyoruz bakalım kaç gün sürer bendeki inada kalsa 1 ay ama o zamanda eşim o kadarına müsade etmiyor iyi yapıyor aslında
Canım sen kendini nasıl iyi hissediyorsan. :teselli: Günün geçip ümitlendirmektense , hamile değilsen zamanında gelmesinden güzel birşey yok. İnşallah o gelmediği günler de gelecek. Öpüyorummmm. Şeniz
merhaba canimcimm,evet öyle oluyor pek ugramiyorum..
adette olmadim zaten daha,kendimi dinlememeye calisiyorum,bebis fikri bu aralar uzak dursun diyebenneyaptımki
sen nasilsin?hersey yolunda umarim tatlima.s.
bu arada diptisimm,hic üzme tatli canini,bak drunda güzel seyler söylemis..insallah en yakin zamanda sende cok cici bi anne olucaksin bitanem:Saruboceq:a.s.
:dilcikar::dilcikar:nesliii:dilcikar:
merhaba arkadaşlar nasılsınız,,uzun zamandır yazmıyorum ama uzaktan takipteyim,,bazen aynı şeyleri konuşmak beni depresyona ittiği için uzak kalmayı tercih ediyorumm ne kadar başaramasamda:sm_confused:
nevvrom 13 mayıs itibariyle adetim gelmiş bulunmakta acaba günümmü geçiyor derken geldi sağolsun,,bu ay ilk defa gelmesini çok istedim ,,çünkü kanal tedavisini başladım yoksa yarım kalacaktı arkadaşlar hamilelikten önce çürük dişlerinizin çaresine bakın yoksa özlemle beklediğiniz hamilelik döneminiz zehir oluyor,,neyse ki bu ay dişlerimi halledecem, ayın 29 unda kromozom testim var bildiğiniz üzre şaka maka az kaldı..Rabbim hakkımızıda herşeyin hayırlısını versin,,,:Saruboceq:
bu arada yeni tedavide olanların Allah yardımcısı olsun :Saruboceq:,,inş. herşey gönüllerine göre verir.:Saruboceq:
yeni hamişlerimizede sorunsuz bir hamilelik dönemi diliyorumm a.s.,,Rabbim sağlıcakla kucaklarına almayı nasip etsin inş.:Saruboceq:
günün mü geçtidelikafadulden
kaç gün:1shok:
Selam kızlarrrr. Güzel bir gün diliyorum herkese. Şeniz Sitedeki görevlerime biraz bakayım. Sonra buradaki geçmiş okuyacağım. a.s. İnşallah keyifler yerindedir. hihoyyyt
Hoşgeldin neslihan
Bende bu ay aşılama öncesi çürük dişimi çektirdim ama malesef Temmuz ayında dişime köprü yapılcak.
Ama hamile kalırsam(inşallah) doğumdan sonra yaptırırım köprüyü.
aynen canimcimmm,günün gecti..1 haftacikkbenneyaptımki
hayırdır balsurat bana özelden msj atmışsın bende gerektiği gibi cevap verdimm , neden böyle bir şey yaptığınıda anlamadım..
test yaptın mı?
inşallah mucizen gelmiştir:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?