Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

ne olmus kisss anlamadimmm:uhm:

Arkadaşlar,bu gün adetimin 5. günü,kanamam durdu ve ovulasyon testim bu şekilde çıkıyor..

Ne dersiniz ?

kızlar slm nasılsınız bakıyımmmmmmmm kaç gundur morelım bozuk ya of

kız deli başlıcam moraline de haaa..
bizde söylüyoruz ne varsa ..
hemen eskisi gibi olunmaz tabi canım..
o işe gelince seninde canın isterse barışırsınız erkekler hayır demez çünkü kaydirigubbakcemile3 :jeyyar:

1haftadır işim yok geçen gun alışverışten gelıyordum kapıda kadınlar oturuyorlardı gorumcemle kaynanamda vardı bıraz onlarla konuştum derken kadınlardan bırısı nıspet yapar gıbı kanda hamılelık çıkarmı hamileyım galıba istemıyorum dedı kaynanamda kızım korunsaydın ya dedı kadının dengesızlıgıne bakın ya sızın gelının 3yılı bıtıyor olmuyor ya demezmı o anı anlatamam kaynanam gelınım çalışıyor ev aldılar yaşı kuçuk daha hem olur isterse benım gelınımın dedı gorumcemde aynı sekılde savundu sınırden konuşamadım bıle ya eve gıttım agladım ıyıce

tulıny geçtım canım yerleştım ıyıkı varsınız

Canım benim kıyamam sana yaa..:çok üzgünüm:

Bakma sen densiz konuşan insanlara..Henüz evrimlerini tamamlayamamışlar ,boş boş konuşuyorlar..Kayınvalden de görümcen de senin yanındaymış bak ne güzel..Önemseme öyle ..Ağzı olan konuşuyor...

serenalar güle güle otur canım..
takma insanları boşver..
ağzı olan konuşuyor kimse kimsenin içini bilmiyor..
öyle nispet yapanlarında yanına kalmıyor kendilerine ediyorlar..
ağlayıp kendini üzme..

Temizlenince o zaman çalışmalara başlarsınız. :jeyyar:

evet haklısın canımm,,:1hug: ama işte insanın içinde her ay acaba mı diye bir umut oluyor... sen nasılsın nasıl gidiyorr ?bebiş nasıl ?

Biz iyiyiz canım çok şükür. Teşekkürler. Öpüyorum. Şeniz

nevrom nasılsın, incitanen nasıl :CüvCüv:
canım kendini fazla yorma yasakkelime
hem ev
hem iş
hem kociş
hem bebiş
eee bide biz
hakkını helal et nevrom a.s.

Bitanemmm , canımmm. İyiyiz çok şükür ikimiz de. Ne demek canım benim. Varsa eğer hakkım HELAL OLSUN tabi. Allah razı olsun hepinizden. Ben de sizin hakkınızı ödeyemem. :asigim: Şeniz Sen nasılsın tatlım? a.s.

kelımeler bogazıma dugumlenıyor tanıdıgım benımle aynı senede evlendıgımız 2arkadaşım vardı onlarda hamile bazen okadar umutsuzluga kapılıyorumkı anlatamam sızlere annelık bana çok uzak gelıyor artık anne olamamaktan çok korkuyorum rabbım hepımıze dayanma gucu versın benım gucum bıtmek uzere:a015:

ne olmus kisss anlamadimmm:uhm:
birderdim var bölümünden sevsev diye bir kadın hamileymiş hemde tüpbebek yaptırmışlar ikizmiş 6 aylık hamile eşiyle arası bozulmuş dün gece eşi dövmüş kadını ay yaaa hemde ikiz hamile karısına vurmuş dengesiz kıro kadın boşanacağım diyor ama gidecek yeri yok bu daha karışık 3 aydan beri huzurları kalmamış... allahım o kadar çabala uğraş en sonunda istediğine kavuş daha sonrada dünyan yıkılsın ya.... allahım herşeyin hakkımızda hayırlı olanını ver evlilik sadece çocuk değil sevgi saygıdan ibaret bence o bittikten sonra her şey boşşşşşş ....................kız tuliny benimde adet yeni bitti zaten tarlanın çamuru kurudu bilemem artıkın akşamki durumlara bakarız :jeyyar:

yok bademcim senden başka ovulasyon testi yapan yokkkkkkkkkkkkkk.....ben zaten yapamam durumumuz belli eşim azolu ...bende senin gibi yumurtladığım günleri anlıyorum canım bende aşırı yumurtlama olunca ister istemez hissediyorum

Canım üzülme sen. Hem neden annelik sana uzak olsun. İnşallah çok yakındır. :Saruboceq: :CüvCüv::asigim: Yeni eviniz hayırlı olsun. Allahım güle güle oturmayı nasip etsin inşallah. Ve bu yeni evin minik ferdi de çok bekletmeden gelsin inşallah. :Saruboceq:

Ne kadar kötü bi durum çok üzüldüm
Allahım sen herkesin hakkında hayırlısını nasip et:Saruboceq:

Bademcim ne yazıkki bende yapmıyorum o yüzden yorum yapamadım canım sanaa.s.

üfff bu bana söylenirmi şimdi bee..sinir oldum adama..şimdi gider topiğe kendimi tutamam ters ters konuşurum kadının kocası hakkında banlayıverirler beni Çok üzgünüm çoook

o dengesiz insanları var yaa kötükedihüso kötükedihüso neyse rabbim bildiği gibi yapsın
bizlerinde başına geliyor böyle olaylar serenim sen onlara aldırma,evinde güle,güle otur
benim bir komşum var aynı yaşıtız 2 çocuğu var güzel bir evi var hali vakti oldukça yerinde ama huzuru yok mutlu bir evliliği yok...
rabbim önce sağlık ve huzur versin canım :1hug:

ehh işte iç güveysinden hallice durumum -tatlicadiarzu-
iyi olmanıza sevindim canım Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…