uzatmak yok :mymeka:kızlarrrrrrrrrr bugün biraz depresyon takılacağım eşimle akşam sebepsiz yere tartıştık acayip birşeydi bende anlamadın ne olduğunu şimdi konuşmuyoruz bakalım kaç gün sürer bendeki inada kalsa 1 ay ama o zamanda eşim o kadarına müsade etmiyor iyi yapıyor aslında
hakkında hayırlısı olsun canım:1hug:Şenizcanim 7 mayista olmam gerekiyordu,8inde bi yaptim negatif birde haftasonu yine negatif cikmisti..mucizem yok yani..bu aralar olmasa daha iyi aslinda,hem cok yogunum hemde türkiyeye gidicem,orda kendimle fazla ilgilenemicem..
hem doktor ucusa yasak koyar belki,ilk 4 ay benim hergün drda olmam gerekiyormus..
amaaan karisik bisiiler iste canimcim...-tatlicadiarzu-
aman sakın haaa:mymeka:üfff bu bana söylenirmi şimdi bee..sinir oldum adama..şimdi gider topiğe kendimi tutamam ters ters konuşurum kadının kocası hakkında banlayıverirler beni Çok üzgünüm çoook
evet canım huzur herşeyden önemli...o dengesiz insanları var yaa kötükedihüso kötükedihüso neyse rabbim bildiği gibi yapsın
bizlerinde başına geliyor böyle olaylar serenim sen onlara aldırma,evinde güle,güle otur
benim bir komşum var aynı yaşıtız 2 çocuğu var güzel bir evi var hali vakti oldukça yerinde ama huzuru yok mutlu bir evliliği yok...
rabbim önce sağlık ve huzur versin canım :1hug:
canım bende yapmıyorum....Arkadaşlar,hiç biriniz ovulasyon testi yapmıyormusunuz :uhm:benneyaptımki:sm_confused:
kelımeler bogazıma dugumlenıyor tanıdıgım benımle aynı senede evlendıgımız 2arkadaşım vardı onlarda hamile bazen okadar umutsuzluga kapılıyorumkı anlatamam sızlere annelık bana çok uzak gelıyor artık anne olamamaktan çok korkuyorum rabbım hepımıze dayanma gucu versın benım gucum bıtmek uzere:a015:
nevrom seni eskisi gibi devamlı burda görmek çok güzel:asigim:
özlemişiz seniŞeniz
kendini çok yorma...
yeğenlerimizede iyi bak....
arkadaşlar slm ablamın eşinin az hareket sorunu var istanbulda doktora gidecekjler tavsiye edeceğiniz doktor varmı birde muane ücreti ve testler fiyata dahil olcakmı ayrıntılı bilgi verirmisiniz teş
canım ist oturan kızlardan mutlaka cevap gelcektir biraz bekliyelim..................
nevroşcum tatlış inci tanesi nasıl geçiriyor zamanını sende nasıl duygular var
canım hapı ne için alcaksınız anlayamadım...kızlar kozmik beden temizliği yapan bir doktor varya hatırlıyormusunuz işte ondan bana mail geldi eşimin ve benim kullanmamız gereken haplarmış kafam karıştı alsam mı bunları acaba ya eşlere onu bunu yedircez diye bir hal oldular korkuyorum bunun sonunda eşlerimizin sağıklarıyla ilgili bir problem yaşamazlar inş ya ne dersiniz
çok yoğun olduğunu biliyorum canım....çok yorma kendini günde bir kere uğrasan iyi olduğunu bilsekte yeter:1hug:Canım eskisi gibi sizlerle olamıyorum. Ama gelmeye sizlerden haberdar olmaya çalışıyorum. Ve sizlerin güzel haberlerini alırsam eğer çooooook ama çoooook mutlu oluyorum. delikafadulden hihoyyyt İnşallah hep beraber daha da mutlu oluruz. :Saruboceq: Daha güzel günler bizleri bekliyordur inşallah. :Saruboceq: Çok sağol bitanem. Allah razı olsun. Öpüyorum seni. Şeniz
canım ben istanbulda oturuyorum ama daha bir tedaviye başlamadık...arkadaşlar slm ablamın eşinin az hareket sorunu var istanbulda doktora gidecekjler tavsiye edeceğiniz doktor varmı birde muane ücreti ve testler fiyata dahil olcakmı ayrıntılı bilgi verirmisiniz teş
Arkadaşlar,hiç biriniz ovulasyon testi yapmıyormusunuz :uhm:benneyaptımki:sm_confused:
Ara sıra görmeye gidiyoruz. :1hug: Çok tatlı , maşallah.Çok şükür çok da sağlıklı. :Saruboceq:Oyunlar oynuyordur belki orda kendince kaydirigubbakcemile2 :asigim: Ben tabiki çok mutluyum. Ne kadar şükretsem az. Şükürler olsun Rabbime. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Darısı hepinizin başına. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
arkadaşlar slm ablamın eşinin az hareket sorunu var istanbulda doktora gidecekjler tavsiye edeceğiniz doktor varmı birde muane ücreti ve testler fiyata dahil olcakmı ayrıntılı bilgi verirmisiniz teş
Ara sıra görmeye gidiyoruz. :1hug: Çok tatlı , maşallah.Çok şükür çok da sağlıklı. :Saruboceq:Oyunlar oynuyordur belki orda kendince kaydirigubbakcemile2 :asigim: Ben tabiki çok mutluyum. Ne kadar şükretsem az. Şükürler olsun Rabbime. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Darısı hepinizin başına. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
canım çok sağol bu dedğin emre akkuşmu profösör mune parası baya çokmuş tamam canım siz testleri ücretsizmi yaptırdınız cerrahpaşadamerhba canım .geçen gün biz eşimle bir üroleji dr.gittik dr. ayrıca cerrahpaşada çalışıyor.posta gazetesindede yazıları var ismi emre ama soyadını tam bilemiyorum.eğer istersen sana muayenenin tl.dr.adını soyadını verebilirim.muayene ücreti 250,nişantaşında alman hastanesine çok yakın,orada kontrol olup testleri cerrahpaşada yaptırabilirsin.1 seçenek daha sunayım,biz eşimim ilk muayenesinde memoriale dr.semih beye gitmiştik oda çoık başarılı bir dr.testleride orada yaptırabilirsin 2 sene önce muayeneye 180 tam hatırlayamasamda vermiştik,ama testler için ayrı ücret ödüyorsun.memorialde okmeydanında.yardımcı olabildimmi bilmiyorum ama sorun varsa cevaplaya bilirim.
canım çok sağol bu dedğin emre akkuşmu profösör mune parası baya çokmuş tamam canım siz testleri ücretsizmi yaptırdınız cerrahpaşada
rica ederim canım....fadikciğim teşekkür ediyorum canım
canım çok sağol bu dedğin emre akkuşmu profösör mune parası baya çokmuş tamam canım siz testleri ücretsizmi yaptırdınız cerrahpaşada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?