Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
uzatmak yok :mymeka:
en fazla 3 gün :mymeka: ona görekaydirigubbakcemile3
ben küs durmaya 3 günden fazla dayanamıyorumkaydirigubbakcemile3

hakkında hayırlısı olsun canım:1hug:Şeniz

üfff bu bana söylenirmi şimdi bee..sinir oldum adama..şimdi gider topiğe kendimi tutamam ters ters konuşurum kadının kocası hakkında banlayıverirler beni Çok üzgünüm çoook
aman sakın haaa:mymeka:
dur durduğun yerde:mymeka:
daha yeni geldin banlanmanı istemeyiz:asigim:
o kadının kocasına gelince söyleyecek söz bulamıyorumkötükedihüso

evet canım huzur herşeyden önemli...
geçen yatılı misafirim vardıya eşimim kuzeniydi hemde çocukluk arkadaşı...
eşimle aynı yaştalar...
2 tane çocukları var...
eşiyle anlaşamıyorlarmış... bu gidişle boşanırız demiş....
rabbim hayırlısını versin....

Arkadaşlar,hiç biriniz ovulasyon testi yapmıyormusunuz :uhm:benneyaptımki:sm_confused:
canım bende yapmıyorum....

canım ne olur umutsuz olma:teselli::1hug:
allah büyük ne zaman ne olacağı hiç belli olmaz...

nevrom seni eskisi gibi devamlı burda görmek çok güzel:asigim:
özlemişiz seniŞeniz
kendini çok yorma...
yeğenlerimizede iyi bak....

arkadaşlar slm ablamın eşinin az hareket sorunu var istanbulda doktora gidecekjler tavsiye edeceğiniz doktor varmı birde muane ücreti ve testler fiyata dahil olcakmı ayrıntılı bilgi verirmisiniz teş

nevrom seni eskisi gibi devamlı burda görmek çok güzel:asigim:
özlemişiz seniŞeniz
kendini çok yorma...
yeğenlerimizede iyi bak....

Canım eskisi gibi sizlerle olamıyorum. Ama gelmeye sizlerden haberdar olmaya çalışıyorum. Ve sizlerin güzel haberlerini alırsam eğer çooooook ama çoooook mutlu oluyorum. delikafadulden hihoyyyt İnşallah hep beraber daha da mutlu oluruz. :Saruboceq: Daha güzel günler bizleri bekliyordur inşallah. :Saruboceq: Çok sağol bitanem. Allah razı olsun. Öpüyorum seni. Şeniz

kızlar kozmik beden temizliği yapan bir doktor varya hatırlıyormusunuz işte ondan bana mail geldi eşimin ve benim kullanmamız gereken haplarmış kafam karıştı alsam mı bunları acaba ya eşlere onu bunu yedircez diye bir hal oldular korkuyorum bunun sonunda eşlerimizin sağıklarıyla ilgili bir problem yaşamazlar inş ya ne dersiniz

arkadaşlar slm ablamın eşinin az hareket sorunu var istanbulda doktora gidecekjler tavsiye edeceğiniz doktor varmı birde muane ücreti ve testler fiyata dahil olcakmı ayrıntılı bilgi verirmisiniz teş

canım ist oturan kızlardan mutlaka cevap gelcektir biraz bekliyelim..................

nevroşcum tatlış inci tanesi nasıl geçiriyor zamanını sende nasıl duygular var

canım ist oturan kızlardan mutlaka cevap gelcektir biraz bekliyelim..................

nevroşcum tatlış inci tanesi nasıl geçiriyor zamanını sende nasıl duygular var

Ara sıra görmeye gidiyoruz. :1hug: Çok tatlı , maşallah. Çok şükür çok da sağlıklı. :Saruboceq:Oyunlar oynuyordur belki orda kendince kaydirigubbakcemile2 :asigim: Ben tabiki çok mutluyum. Ne kadar şükretsem az. Şükürler olsun Rabbime. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Darısı hepinizin başına. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

selam kızlar be geldim yazılnları okuyunca şok oldum harzemcim senin yazdığını hani şu hamile bayana eşi tarafından yapılanı ya nasıl olur böyle bişey anlamıyorum okdar uğraş didin sonrada huzurun kaybolsun allah cümlemzie yardımcı olsun bence herşey bu stresten oluyor çocukstresini çok yaşıyoruz
serana canım sanada üzüldüm ama öle dengesiz insanlar çok var bana hastanede kadının biri nekadar tembelsiniz siz öyle dedi çocuk yok diyince sustum kaldım bişey diyemedim bak enazından kaynanan ve görümcen seni desteklemiş buda iiyi tarafı üzülme bitanem gün gelicek herkes anne olucak en olmaz diyenlerin bile süprizi karşısına çıktı rabbim yeterki sabır ve sağlık versin

canım hapı ne için alcaksınız anlayamadım...
bebek için mi:uhm:

çok yoğun olduğunu biliyorum canım....çok yorma kendini günde bir kere uğrasan iyi olduğunu bilsekte yeter:1hug:
bende seni öptüm bitanemŞeniz
canım ben istanbulda oturuyorum ama daha bir tedaviye başlamadık...
bu yüzden bende dr veya hastane tavsiye edemiyorum...

canlarım ben gıdıyorum annemlere gelmıştım bızım bılgısayar bozuldu şuan yenısınıde alamıyoruz annemlere geldıkçe yazıyorum sızlere anneme evım 10dk uzaklıkta yakın yanı optum hepınızı dualarım sızlerle

Arkadaşlar,hiç biriniz ovulasyon testi yapmıyormusunuz :uhm:benneyaptımki:sm_confused:

canım ben yaptım bir ay t bölgesinde öçizgi diğerinden daha koyu olduğu gün yumutlama olmuş oluyor yani öncelerden açık renk çıkması lh değerinin yükselmeye başlamış olmasına işaret canım ben böyle biliyorum ben 9.günü yapmaya başladım açık renk çıktı 16.gün t daha koyuydu canım böylelikle yumutlama gerçekleşti ve ben ertesi günü tekrar yaptım yine rengi açılmaya başladı koyu çizgiyi görünce 24-36 saat arasında yumurtan açtlayacak demek a.s benim bildiklerim bu kadar canım

canım maşallah allahım sonuna kadar sorunsuz bir hamilelik nasip eder ve bebişini sağlıcakla kucağına alırsın çin takvimine baktınmı hiç canım cinsiyeti için genelde doğru çıkıyor ama allahım tabiki sağlıklısını hayılrısını versin öncelikle tatlım sonrada isteyen tüm herkese nasip etsin inşallah :Saruboceq::Saruboceq:

merhba canım .geçen gün biz eşimle bir üroleji dr.gittik dr. ayrıca cerrahpaşada çalışıyor.posta gazetesindede yazıları var ismi emre ama soyadını tam bilemiyorum.eğer istersen sana muayenenin tl.dr.adını soyadını verebilirim.muayene ücreti 250,nişantaşında alman hastanesine çok yakın,orada kontrol olup testleri cerrahpaşada yaptırabilirsin.1 seçenek daha sunayım,biz eşimim ilk muayenesinde memoriale dr.semih beye gitmiştik oda çoık başarılı bir dr.testleride orada yaptırabilirsin 2 sene önce muayeneye 180 tam hatırlayamasamda vermiştik,ama testler için ayrı ücret ödüyorsun.memorialde okmeydanında.yardımcı olabildimmi bilmiyorum ama sorun varsa cevaplaya bilirim.

canım ya rabbim inş salıcakla kucagına almanada izin verir .inş tatlım ya inş :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
:Saruboceq:

canım çok sağol bu dedğin emre akkuşmu profösör mune parası baya çokmuş tamam canım siz testleri ücretsizmi yaptırdınız cerrahpaşada

canım çok sağol bu dedğin emre akkuşmu profösör mune parası baya çokmuş tamam canım siz testleri ücretsizmi yaptırdınız cerrahpaşada

canım ben yaklaşık bir sene önce cerrahpaşa da düşüklerim için genetik araştırma yaptırmıştım...
sayısını bilmediğim kadar test yaptırdım..bu testlerin çoğu ücretsiz yani ssk karşılıyor...
ama bazılarına katkı payı altında bir miktar ücret aldılar...
tabi sizin yaptırsağınız başka testler...
maddi durumunuza göre dr aramanızı öneririm...benim bildiğim istanbulda muayene ücretleri 50 tl den başlıyor yukarı doğru artıyor...
birde ssk anlaşmalı özel hastanelerde var...bu hastanelerde masrafın hepsini değilde bir kısmını ssk karşılıyor diye biliyorum...

fadikciğim teşekkür ediyorum canım
rica ederim canım....

Arkadaşlar kafayı sıyırıcam..benneyaptımki ben 1 ay kadar evvel 2010 şubat anneleri diye konu açmıştım..şimdi baktım aynı konu..balsurat açmış..tam konuya bakıp aynı konuyu bende açtım diyecektim ama şok oldum:1shok: kelimesi kelimesine harfi harfine benim yazdığım cümleler..:1shok: baktım benim açtığım konuyu silmişler..aynı benim açtığım konu ama balsurat açmış görülüyor..bizim açtığımız konular tamamen siliniyor mu yoksa yöneticiler görebiliyor mu? bal ben yazdım diyor..ayy nasıl olur nasıl bir şaka bu anlamadım? yöneticilere de durumu sordum ama cevap veren yok :1no2::1shok::1shok:

canım dr.isoyismini hatırlamıyorum eşim gelince sorup sana yazarım.biz eşimin testlerini memorialde yaptırdık.emre beye kanal tıkanıklığı ameliyatı için gittik oda ameliyat hakkında pek olumlu ve iç açıcı şeyler söylemedi,bizde ameliyatı erteleyip tekrar mikro yaptırmaya karar verdik.cerrahpaşada ben tekrarlayan düşükler için testler yaptırdım genetik testlerin sadece 1 tanesine 50 tl katkı payı istediler genelde testleri sgk karşıiıyor ama bazı testler için özellikle genetik olanlara katkı payı alıyorlar.ablanlar hastanedeki özel muayenesine giderlerse ücret 200 civarıymış,ama kendi muayenesi 250.canım sorunumuz ciddi olduğunda sana tavsiyem ücreti az diye rastgele hastanelere gitme

badem çok karışık bir durummuş gerçektende bilhassada kelimesi kelimesine aynı diyorsun balsurat ben yazdım diyormuş anaaaaaaaa benimde kafam karıştı:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…