badem çok karışık bir durummuş gerçektende bilhassada kelimesi kelimesine aynı diyorsun balsurat ben yazdım diyormuş anaaaaaaaa benimde kafam karıştı:uhm:
yaptığım harf hataları bile aynı :1shok:
Kimseyi savunduğumdan değil ama siz ocak annelerine açmıştınız diye hatırlıyorum kelimesi kelimesi aynı olduğuna eminmisiniz :uhm:
benim hatırladığım başlıkta bu
Henüz hamile olmadığınız ve belki bu topiğin uğurlu geleceği şeklinde bir cümleydi devamanını kestiremiyorum şu anda yaklaşık 20-25 gün önceydi hatta
Kimseyi savunduğumdan değil ama siz ocak annelerine açmıştınız diye hatırlıyorum kelimesi kelimesi aynı olduğuna eminmisiniz :uhm:
benim hatırladığım başlıkta bu
Henüz hamile olmadığınız ve belki bu topiğin uğurlu geleceği şeklinde bir cümleydi devamanını kestiremiyorum şu anda yaklaşık 20-25 gün önceydi hatta
Kelimesi kelimesi aynı olması imkansız yani bana göre muhakkak farklı bir cümle vardır
ocak annelerine yani 2010 'a yani henüz izin verlmemişti ve o yüzden silinmişti sizinki ben öyle hatırlıyorum
dediğim gibi aynı kelimeler mi bilmiyorumbenim hatırladığım hepsi aynı değildi gerçi bende konu açmak istesem mesela mart annelerine hamiş olduğumu bilip bilmediğimden dolayı henüz anne değilim ama bu başlık uğurlu gelir işallah kelimesi olurdu hepimiz istediği bu değilmi nihayetinde hamiş kalabilmek konuyu ben açmışım başkası açmış umrumda olmazdı benim hamilemiyim ona bakardım işallah hepimiz bir gün hamile kalabilriz ve birbirimizle paylaşırız a.s
günaydın kızlar hayırı cumalar RABİM açılan ellerimizi boş çevirmez inşş mevlam ne için olursa olsun herkesin gönlündekini versin inşşşşşşşşşş :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
günayadın kızlar hayırlı cumalar olsun inş hepimizede rabbim inş gönlümüzdeki dileklermizi bu günün hatrına kabul eyler..........
günaydın arkadaşlarrr,,bugünün ilk günaydını benden olsun..kaydirigubbakcemile3
Mübarek Cuma günümüzün o en güzel vakitlerinde
el açıp isteyenlerden olmak
Allah'ın verdiklerine şükredebilmek duasıyla....
CUMANIZ MÜBAREK OLSUN
Günaydın kızlarhihoyyyt
Hepimizin Cuması mübarek olsun.
Allahım bugün ettiğimiz dualarımızı kabul etsin.Amin.:Saruboceq:
Günaydın canım hoşgeldina.s.
amin canım sanada hayırlı cumalar:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?