Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
badem çok karışık bir durummuş gerçektende bilhassada kelimesi kelimesine aynı diyorsun balsurat ben yazdım diyormuş anaaaaaaaa benimde kafam karıştı:uhm:

kelimesi kelimesine aynı..erken açtığım için benim konumu Uzman silmiş..Mune öyle dedi..ama Nasıl aynı olabilir bu kadar..Şoklardayım açıkçası :1shok:

Hatta smileyler bile aynı..tam balsurata aa aynı konu ben de açtım diyecektim konu başlığını görünce...bir baktım aynen benim yazdıklarım..sonra baktım benim konu silinmiş..bala link vercektim ben açtım daha önce diye...Ya anlamadım ne oluyor benneyaptımkibenneyaptımki

konu başlığı hatta :) işareti bile aynı yaaa

nasıl bu ne demek bu? balla aynı beynimi paylaşıyoruz..hiç böyle birşeyle karşılaşmadım .hadi benzer olabilir ama aynısı birebir diyorum ya aynısı hemde...yoksa büyütmem bu kadar..şok geçiriyorum :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok:

yaptığım harf hataları bile aynı :1shok:

Kimseyi savunduğumdan değil ama siz ocak annelerine açmıştınız diye hatırlıyorum kelimesi kelimesi aynı olduğuna eminmisiniz :uhm:
benim hatırladığım başlıkta bu
Henüz hamile olmadığınız ve belki bu topiğin uğurlu geleceği şeklinde bir cümleydi devamanını kestiremiyorum şu anda yaklaşık 20-25 gün önceydi hatta

off evet evet aynısı işte..kafatyı yiyeceğim..kelimesi kelimesine aynı..Mune de ocak annelerine açtığımı söyledi..uzman silmiş..ama aynı cümleler..aynı harf hataları..ne diyeceğim ne düşüneceğimi bilemiyorum..

off evet evet aynısı işte..kafatyı yiyeceğim..kelimesi kelimesine aynı..Mune de ocak annelerine açtığımı söyledi..uzman silmiş..ama aynı cümleler..aynı harf hataları..ne diyeceğim ne düşüneceğimi bilemiyorum..:bbo:benneyaptımki

Kelimesi kelimesi aynı olması imkansız yani bana göre muhakkak farklı bir cümle vardır
ocak annelerine yani 2010 'a yani henüz izin verlmemişti ve o yüzden silinmişti sizinki ben öyle hatırlıyorum
dediğim gibi aynı kelimeler mi bilmiyorumbenim hatırladığım hepsi aynı değildi gerçi bende konu açmak istesem mesela mart annelerine hamiş olduğumu bilip bilmediğimden dolayı henüz anne değilim ama bu başlık uğurlu gelir işallah kelimesi olurdu hepimiz istediği bu değilmi nihayetinde hamiş kalabilmek konuyu ben açmışım başkası açmış umrumda olmazdı benim hamilemiyim ona bakardım işallah hepimiz bir gün hamile kalabilriz ve birbirimizle paylaşırız a.s

sizin isten bende birsey anlamadim ama olay balsurattta bitiyor kelime kelime yni olmasi banada ters geldi ilginccccc

off bilmiyorum,ben balsuratı seviyorum ama kendi yazdıklarımı hatırlarım değil mi? nasıl bu kadar olabilir ?benneyaptımki

benim üstünde durduğum ve beni şaşırtan aynı konunun açılmış olması değil..

aynı kelimelerin olması benneyaptımkibenneyaptımki:1shok:

Hayırlı akşamlar herkese
hayırdır bi sorun var anladığım kadarıyla
aslında benimde kafam karıştı pekde bişey anlayamadım
neler oluyor böyle bi karışıklık var herhalde
çorba gibi oldum okurken yazılanları
en kısa sürede bi netliğe kavuşur inşallah

günaydın arkadaşlarrr,,bugünün ilk günaydını benden olsun..kaydirigubbakcemile3
Mübarek Cuma günümüzün o en güzel vakitlerinde

el açıp isteyenlerden olmak

Allah'ın verdiklerine şükredebilmek duasıyla....

CUMANIZ MÜBAREK OLSUN

günaydın kızlar hayırı cumalar RABıM açılan ellerimizi boş çevirmez inşş mevlam ne için olursa olsun herkesin gönlündekini versin inşşşşşşşşşş :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Günaydın arkadaşlara.s.
hayırlı cumalar Rabbim hepimizin dualarını tez zamanda kabul eyler inşallah:Saruboceq:
Sen herkesin hakkında hayırlısını nasip et Allahım:Saruboceq:

günayadın kızlar hayırlı cumalar olsun inş hepimizede rabbim inş gönlümüzdeki dileklermizi bu günün hatrına kabul eyler..........

günayadın kızlar hayırlı cumalar olsun inş hepimizede rabbim inş gönlümüzdeki dileklermizi bu günün hatrına kabul eyler..........

Aminnnnnnnn aminnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnn
İnşallah dualarımız bizimde kabul olucak kıslar
Allahım boş çevirmiycek ellerimizi
ben buna gönülden inanıyorum:1hug:

Günaydın kızlarhihoyyyt

Hepimizin Cuması mübarek olsun.
Allahım bugün ettiğimiz dualarımızı kabul etsin.Amin.:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…