Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
herkese günaydın kızlar...sizi unuttuğumu sanmayın sakın..bulantı kusma çok zor günler geçirdim..mecbur kalmadıkça bilgisayara oturmadım..o yüzden yazamadım hiç.. yeni güzel haberler var mı..ben üçüzlerle devam ediyorum..12 haftalık oldular..şimdilik herşey yolunda ...hep dualarımdasınız..
sevgiler...

hayırlı cumalarrrr
herkese günaydınnnnn
günümüz aydın işlerimiz yolunda olsun
inşallah şu cuma gününün yüzü suyu hürmetine allahım ellerimizi boş çevirmesin
inşallah bu günde bu topikte güzel haberler alırız
herkese sevgiler

maşallah maşallah maşallah
allahım sağ sağlim kucağında görmeyide nasip etsinnnnnnn
ayy ne zor dur değilmiiiiiii
ama bir o kadar da güzellllll
allah bizlerede versin inşallah

ALLAHIN sağlıcakal kucağına almayı nnasip etsinn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

amin amin amin amin inşş inşş:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Günaydın kızlarhihoyyyt

Hepimizin Cuması mübarek olsun.
Allahım bugün ettiğimiz dualarımızı kabul etsin.Amin.:Saruboceq:

amin sevcanım inşş inşş RABİM bizleride görüyor duyuyor ve bir gün meleklerimizi gönderecek inanıyorum :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: innşş o günler uzak değildir CADIARZU CADIARZU CADIARZU çok bekletmez bizi ol der ve meleklerimiz gelir ALLAHIM meleklerimize çok ihtiyacımız var :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Hayırlı cumalar kızlar. Allahım bu mübarek günde yaptığımız bütün duaları kabul etsin inşallah. Bütün bebek isteyen , yolunu özleyen anne aday adaylarının yüzlerini güldürsün. Bütün hamileleri sağlıkla yavrularıyla buluştursun. Aminnnnnnn. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Bugün caneylom arkadaşımızın eşi tese olacaktı yanılmıyorsam. İnşallah çok çok sperm bulunur. Yumurtaları güzel döllerler. Allah yardımcıları olsun. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Dıptıs arkadaşımızın da yumurtaları toplanacaktı. İnşallah herşey çok güzel olur ve onun da yumurtaları güzel döllenir. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Hepinizi öpüyorummm. Şeniz Şeniz Şeniz

NEHıR evlilik kısmında evlilik takvimi yapılışını nevro anlatmış
sende okuyarak onu gebeliğe uyulayabilirsin aynı yerden
sitede bulamazsan google evlilik takvimi yaz ilk sırada çıkıyor

günaydııııın
Mübarek günün yüzü suyu hürmetine Lütfu bol olan, sonsuz olan Allahım, Latif olan Allahım
bizlere hayırlı evlatlar nasip et, amiiin

kizlar merhaba,

ben 31 martta gelismeyen gebelikten kurtaj oldum. kalbi atmadı. sonra 4 mayısta bana hormon testi yapıdı progesteron hormonum dusuk cıktı. dr tablet verdi progestan verdi. 15. gun basla dedi bugun basladım. progestan dusugu onlermis gerci ben dusuk yapmadım.
esimin morfolojisi de %5 cıkmıstı. biz artık korunmuyoruz progestan hamile kalmamı kolaylastırımı sizce?

günaydın kızlar.........hepinizin cuması mubarek olsun Rabbim bugünün yüzü suyu hürmetine hepimizin gönlünden geçeni versin inşallah....

nevro canım ben sana yeni taihimi vermemiştim kusura bakma malesef ben mayısta adet olmuştum pek ümidim yok ama yeni tarihim haziran 1 inşallah güzel haberler alableceğim bir ay olur çok öptüm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…