canım maşallah allahım sonuna kadar sorunsuz bir hamilelik nasip eder ve bebişini sağlıcakla kucağına alırsın çin takvimine baktınmı hiç canım cinsiyeti için genelde doğru çıkıyor ama allahım tabiki sağlıklısını hayılrısını versin öncelikle tatlım sonrada isteyen tüm herkese nasip etsin inşallah :Saruboceq::Saruboceq:
canım ya rabbim inş salıcakla kucagına almanada izin verir .inş tatlım ya inş :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
herkese günaydın kızlar...sizi unuttuğumu sanmayın sakın..bulantı kusma çok zor günler geçirdim..mecbur kalmadıkça bilgisayara oturmadım..o yüzden yazamadım hiç.. yeni güzel haberler var mı..ben üçüzlerle devam ediyorum..12 haftalık oldular..şimdilik herşey yolunda ...hep dualarımdasınız..
sevgiler...
ya kızlar biriniz yardım edin bu alttaki grafiği nasıl yapıyorsunuz..
nevro canım ben sana yeni taihimi vermemiştim kusura bakma malesef ben mayısta adet olmuştum pek ümidim yok ama yeni tarihim haziran 1 inşallah güzel haberler alableceğim bir ay olur çok öptüm...
sizin isten bende birsey anlamadim ama olay balsurattta bitiyor kelime kelime yni olmasi banada ters geldi ilginccccc
off bilmiyorum,ben balsuratı seviyorum ama kendi yazdıklarımı hatırlarım değil mi? nasıl bu kadar olabilir ?benneyaptımki
benim üstünde durduğum ve beni şaşırtan aynı konunun açılmış olması değil..
aynı kelimelerin olması benneyaptımkibenneyaptımki:1shok:
Hayırlı akşamlar herkese
hayırdır bi sorun var anladığım kadarıyla
aslında benimde kafam karıştı pekde bişey anlayamadım
neler oluyor böyle bi karışıklık var herhalde
çorba gibi oldum okurken yazılanları
en kısa sürede bi netliğe kavuşur inşallah
off evet evet aynısı işte..kafatyı yiyeceğim..kelimesi kelimesine aynı..Mune de ocak annelerine açtığımı söyledi..uzman silmiş..ama aynı cümleler..aynı harf hataları..ne diyeceğim ne düşüneceğimi bilemiyorum..:bbo:benneyaptımki
off evet evet aynısı işte..kafatyı yiyeceğim..kelimesi kelimesine aynı..Mune de ocak annelerine açtığımı söyledi..uzman silmiş..ama aynı cümleler..aynı harf hataları..ne diyeceğim ne düşüneceğimi bilemiyorum..
yaptığım harf hataları bile aynı :1shok:
konu başlığı hatta :) işareti bile aynı yaaa
nasıl bu ne demek bu? balla aynı beynimi paylaşıyoruz..hiç böyle birşeyle karşılaşmadım .hadi benzer olabilir ama aynısı birebir diyorum ya aynısı hemde...yoksa büyütmem bu kadar..şok geçiriyorum :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok:
kelimesi kelimesine aynı..erken açtığım için benim konumu Uzman silmiş..Mune öyle dedi..ama Nasıl aynı olabilir bu kadar..Şoklardayım açıkçası :1shok:
Hatta smileyler bile aynı..tam balsurata aa aynı konu ben de açtım diyecektim konu başlığını görünce...bir baktım aynen benim yazdıklarım..sonra baktım benim konu silinmiş..bala link vercektim ben açtım daha önce diye...Ya anlamadım ne oluyor benneyaptımkibenneyaptımki
badem çok karışık bir durummuş gerçektende bilhassada kelimesi kelimesine aynı diyorsun balsurat ben yazdım diyormuş anaaaaaaaa benimde kafam karıştı:uhm:
Arkadaşlar kafayı sıyırıcam..benneyaptımki ben 1 ay kadar evvel 2010 şubat anneleri diye konu açmıştım..şimdi baktım aynı konu..balsurat açmış..tam konuya bakıp aynı konuyu bende açtım diyecektim ama şok oldum:1shok: kelimesi kelimesine harfi harfine benim yazdığım cümleler..:1shok: baktım benim açtığım konuyu silmişler..aynı benim açtığım konu ama balsurat açmış görülüyor..bizim açtığımız konular tamamen siliniyor mu yoksa yöneticiler görebiliyor mu? bal ben yazdım diyor..ayy nasıl olur nasıl bir şaka bu anlamadım? yöneticilere de durumu sordum ama cevap veren yok :1no2::1shok::1shok:
dİYECEK BİR ŞEYY BULAMIYORUMM.Yemin ediyorumm miğdem bulanmaya başladıı bu muhabbettenn..Badem ben o kadar acizmiyimmm senin yazılarından niye alıntı yapayımm o kadar salakmıyımm benn..Benim duygularım düşüncelerim yokmuu..Allahım sen bana sabır ver yarabbim yaa bismillahirrahmanirahimde alıntı yaptıgımı soylede düşüp bayılayımAll senin olsun şubatt annesinde kelimelirin noktasına kadar bütün yazılanlarıı açtıgıma pişmann oldum dogrusuuu..Şubatt anneside inşallahholmamm allahım inşallahh amin:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?