Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Sağol canım. Aminn inşallahh. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Bakmadım canım. Nasıl olduğu hakkında bir bilgim de yok açıkçası. kaydirigubbakcemile3 Cehillik başa dert. alkisalkisalkis Amin canım , Allah herkese nasip etsin inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

canım ya rabbim inş salıcakla kucagına almanada izin verir .inş tatlım ya inş :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Sağol canım. Amin inşallahhhhh. Allah razı olsun. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Maşallah kuzucuklara. Allah nazarlardan saklasın. Öpüyorumm. ŞenizŞeniz Şeniz

ya kızlar biriniz yardım edin bu alttaki grafiği nasıl yapıyorsunuz..

http://www.kadinlarkulubu.com/sorul...z/124354-gebelik-cizelgesi-nasil-yapilir.html

Canım bu adreste resimli olarak anlatımlarım var benim gebelik çizelgesi hakkında. a.s.

nevro canım ben sana yeni taihimi vermemiştim kusura bakma malesef ben mayısta adet olmuştum pek ümidim yok ama yeni tarihim haziran 1 inşallah güzel haberler alableceğim bir ay olur çok öptüm...

Tamam bitanem notumu aldım. Düzelteceğim ilk güncellemede. İnşallah güzel haberler alırız hakkında bu ay. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

sizin isten bende birsey anlamadim ama olay balsurattta bitiyor kelime kelime yni olmasi banada ters geldi ilginccccc

off bilmiyorum,ben balsuratı seviyorum ama kendi yazdıklarımı hatırlarım değil mi? nasıl bu kadar olabilir ?benneyaptımki

benim üstünde durduğum ve beni şaşırtan aynı konunun açılmış olması değil..

aynı kelimelerin olması benneyaptımkibenneyaptımki:1shok:

yaptığım harf hataları bile aynı :1shok:

badem çok karışık bir durummuş gerçektende bilhassada kelimesi kelimesine aynı diyorsun balsurat ben yazdım diyormuş anaaaaaaaa benimde kafam karıştı:uhm:

dİYECEK BİR ŞEYY BULAMIYORUMM.Yemin ediyorumm miğdem bulanmaya başladıı bu muhabbettenn..Badem ben o kadar acizmiyimmm senin yazılarından niye alıntı yapayımm o kadar salakmıyımm benn..Benim duygularım düşüncelerim yokmuu..Allahım sen bana sabır ver yarabbim yaa bismillahirrahmanirahimde alıntı yaptıgımı soylede düşüp bayılayımAll senin olsun şubatt annesinde kelimelirin noktasına kadar bütün yazılanlarıı açtıgıma pişmann oldum dogrusuuu..Şubatt anneside inşallahholmamm allahım inşallahh amin:Saruboceq:

Hayırlı Cumalar herkese..a.s.

Çok işim var evde bu günlerde..Büyük temizlik yapıyorum,büfedeki tüm tabak,bardak vs yıkanıcak,mutfaktak çekmecelerindeki her şeyi yıkıyorum..Eşyaların yerlerini değiştiriyoruz...Yıkanması,ütülenmesi gereken bir sürü çamaşır var...Üfffff yani..Umarım mayıs ayı içinde biter hepsi..-tatlicadiarzu-

canim benim ben oyle soylemedim ama ayni diyince vardir bunda bi terslik dedim
yoksa tutupta bademin yazdiklarini kopyaliycak halin yok
ama badem aynisi diyor biryerlerde terslik vardir diye o yuzden dedim bencede sen tutupta aynisi kopyalayacak degilsin cok ilginc ama bosverin bence bazen sitede boyle seyler olabiliyor

kizlar selam nasilsiniz
herkese hayirli cumalar
rabbim bizlere hayirli saglikli evlatlar nasip et insallah
allahim kucaklarimizi bos birakma AMIN

hayırlı cumalar canlara.s.

ceneylon canım inşallah tese ameliyetınızda sperm bulunur...inşallah bu sipermler yumoşlara tutunup bebişlerin olur...allah yardımcınız olsun.....

dıptıscım inşallah senin yumoşlarda spermciklerle buluşup çok tatlı bebişler olurlar...
allah yardımcınız olsun...
inşallah 3 kişi olarak dönersin:asigim:

kızlar cumanız mübarek olsun a.s.
bu mübarek günde açılan eller,yapılan dualar kabul olur inşallah :Saruboceq:

Balcığım ben seni seviyorum..Alıntı yaptın demiyorum.Kopyaladın da demiyorum..Ama aynı kelimeleri kullanmış olmamız beni çok şaşırttı..Hepsi bu..Hiç böyle bir tesadüfle karşılaşmadığım için çok şaşkınım..Lütfen öyle kötü şeyler düşünme..İnşallah güzel tatlı bir şubat annesi olursun..Üzme beni ....

caneylom inşallah eşinin operasyonu güzel geçer,
bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine bebişlerimize kavuşuruz :Saruboceq:

dıptıscım inş opu işlemin güzel geçer bir adım daha yaklaşıyorsun meleğine rabbim kavuşturmayıda nasip eder inşallah :Saruboceq:

hayırlı cumalar kızlar Allahım en yakın zamanda bebek sahibi olmayı nasip etsin hayırlı saglıklı kucgımıza almayı nasip etsin:Saruboceq:

caneylom ve diptis arkadaslarimizin allah yardimcilari olsun ins hersey cok guzel gelisir ve en yakin zamanda onlarinda halayini cekeriz

hayırlı cumalar kızlarrr.....caneylom inşallah bu mübarek cuma günü yüzü suyu hürmetine dualarınız kabul olur eşinin operasyonu başarılı geçer bol bol sperm bulunur kolayca döllenir hamiş kalırsın en yakın zamanda umarım canım............nehircim sanada sağlıklı hamilelikler diliyorum tatlım ne güzel duygudur üçüzlere hamile olmak allah sana kolaylık versin canım....dıptıs umarım üzerindeki şoku atlatmışsındır hayırlısıylada yumoşların toplanır güzelce döllenir istediğin gibi bir hamilelik geçirirsin.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…