Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

kızlar arada mutlaka yanlış anlaşılma var ltf birbirimizi kırmayalım.................biz ikinizde tanıyoruz tlf rica ediyorum

kızzzzzzzzzlarrrrrrrrrrrr ne bu ya bırakalım artık şu topik muhabbetini kalp kırmadan bitirelim artık.............balcım sen öyle bir şey yapmazsın bunu hepimiz biliyoruz zaten canım ihtiyacında yok haşaaaaa aciz bir insanda değilsin zaten lütfen biraz ılımlı olalım hem o duada ne öyle şu cuma gününde edilecek duamı bu kız sakinleş biraz güzelimmmmmmmmmmmm

hepinize hayırlı cumala kızlar..
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun..
bebeğimizi de en hayırlı zamanda nasip etsin inş..
canom inş tese sonucunuz çok çok iyi çıkar ve mutlu sona kavuşursunuz..
damlacım inş tedavinde herşey yolunda gider canım.. bebeğinle dönmen nasip olsun inş..
nehirr Allah kolaylık versin canım.. sağ salim al kucağına bebeklerini..

canım çok üzüldüm progestanı ben de tedavi boyunca kullandım bu hafta yeni bıraktım daha..bildiğim kadarıyla sadece düşük riski için kullanıyorlar hamile kalmaya etkisini araştırmadım hiç...

Arkadaşlar,biz balla hallettik..Herşey yolunda...

İkimiz de şu günlerde aynı duygu ve düşünceler içindeyiz..Bu yüzden aynı kelimeleri kullandık..Bu yüzden ikimiz de şaşkınız açıkçası..Ama kapattık bu konuyu artık...Başka açıklaması yok..Hepinize sevgiler..a.s.

kizlar kocisim beni gormus ruyasinda bugun dogum yapmisim erkek bebegimiz oldu diyo cok heycanlanmis canim benim sanki gercekti diyo gozlerinin ici guluyodu anlatirken
allahim ne olursun bu mubarek gunde dualarimiz kabul et
kizlar bu arada tup bebekten sonra ilk calismalarimiza basladik yumurtlama gunlerimdeyim ve cok calisicaz insallah bu ay bende hamisimmmmm derim sizlere icimden olacak gibi geliyo ama fazla da umutlanmak istemiom sonra cok uzuluyom
kizlar dua edin bana insallah bu ay hayirlisi olur hakkimizda neyse cok uzun yazdim ama paylasmak istedim sizinle

meryem rüya hayra çıksın inş canım..
Allah nasip etsin kısa zamanda inş..
çalışın çalışın bol bol çalışın ama bebek düşünüpte yapmayın..
ne kadar rahat ve stressiz olunca o kadar iyi..
herşey zamanını bekliyor..
inş bu ay sonucunu alırsın canım..

slm kızlar,hayırlı cumalar,herkese kolay gelsin :1hug:

Sağol canım sana da hayırlı cumalar. 2 gün kalmış kocişine kavuşmana. Hasret bu haftasonu bitiyor Allahın izniyle. Sonra da bekletmeden bebiş haberleri bekliyoruz. delikafaduldendelikafadulden delikafadulden

Canım Allah kocişinin rüyalarını hayra çıkarsın. İnşallah bebişin habercisidir. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Meryemcim canım erkek çocuk
müjdeli haber demek diye biliyorum
inşallah seninde müjden bu ay gelir:1hug:

insallah tulinim saol canim

meryem inşallah rüyanız hayra çıkar canım hayırlısıylada sende hamiş kalırsın kızzzzzzzz...gızzzzzzzzzzz tuliny senin caneylomdan haberin olmuştu şimdi varmı bir haber ayol eşi teseyi olmuşmu yani senin antenler biraz geniş yaaaaaa duymuşsundur birşeyler kaydirigubbakcemile3

Şenizkaydirigubbakcemile5

hah şöle badem ve balsurat çok sevindim hallettiğinize mesele kalmadı o zmn herkese hayırlı cumalar bu arada kaydirigubbakcemile3

Damlam canımm dıpımm.Rabbime emanett ol canım.Allahımm kolaylıklar versin sana herşeyy çokk güzell olucak inşallahh ..YuMOŞALRINN toplanıyordurr belkidee dölleniceklerdeeee azz kaldııııı müjdelii haberehihoyyyt:dance:

amin canim insallah rabbim hepimizin mujdesini yollar en kisa zamanda
amiiiiiin meryemcim
eskiden çok görürdüm rüyamda bebeğimin olduğunu son bir yıldır hiç görmüyorum nedense... bir keresinde o kadar gerçek gibiydiki uyurken damarlarıma kadar hissetmiştim o duyguyu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…