Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Sağol canım sana da hayırlı cumalar. 2 gün kalmış kocişine kavuşmana. Hasret bu haftasonu bitiyor Allahın izniyle. Sonra da bekletmeden bebiş haberleri bekliyoruz. delikafaduldendelikafadulden delikafadulden

evet canım bu pazar sabahı geliyor eşim,başbaşa kahvaltı yapacağız ve bundan sonra sizlere güzel haberler veririm inşallah

yok canım.. cuma günü test olacağını ben açığım diye yazmış bana..
bugün girmedi herhalde haberim yok..

Preseed kullanışımın ikinci günü..Yine test yaptım baktım çizgi daha bir koyu..Hemen işten çağırdım kocayı kaydirigubbakcemile3 İlk defa bu ay çalışıcaz desem yeri..diğer zamanlarda hiç çalışmadık..benim ameliyatım,eşimin ameliyatı,başka sorunlar yüzünden ayda bir bazan 2 ayda bir birlikte olduğumuz oluyordu Eğer bu ay preseedle hamilelik elde edebilirsek ki eşimin sperm durumundan dolayı çok zor ama Allah büyük,mucizeleri hiç bitmez.Öyle bir mucize olursa preseedten bahsetmeden geçmeyeceğim bu topikteki mesajlarımda...:1rolleyes: İnşallah işe yarar bende de..Ve diğer kullanan ve kullanmayı düşünen arkadaşlarda da..Çünkü özellikle erkeklerde sperm problemi olan ilişkilerde güzel sonuç veriyormuş... :asigim:

Hayırlısı inşallah :Saruboceq:

canım inşş hayılra çıksın şu mübarek günde ikiz ikiz gelsin meleklerin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: başını kaşıyacak zamanın olmasın onlarala ilgilenmekten inşşş:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Hepiniz hepimiz için aminnnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq::asigim:

Eşini mi çağırdın işten:uhm:

Artık erken yumurtlama diye bir şey olduğuna hatta yumurtaların adet zamanı bile büyüyebildiğine inanıyorum kesinlikle..dr larda ille 2 adet arası diye insanı şartlandırıyorlar..Yok öyle..illa genel ortalamaları almak her zaman kesin değil ve doğru sonucu vermiyor..Mutlaka istisnalar var..Öyle olsa benim hamileliğimde kanama görünce bu adet kanaması diye kestirip atmaya kalkmazlardı..Ayrıca çok düşük olan beta hcg değerime rağmen kimyasal gebelik diye düşünmezlerdi..nihayetinde ikizlere hamileydim..Bence bazan dr dan da daha çok araştırmak bilmek lazım..Ukala hasta diye bakıyorlar ama varsın öyle desinler....:dilcikar: Teşhislerinde hep yanılıyorsa ben napayım öyle dr ları...kaydirigubbakcemile

Bademcim
benim bir arkadaşım adetinin 3. günü rutin kontrollerine başlamıştı
doktor dedi ki senin 11 mm yumurtan var nasıl olur?
adetinin 8. günü gitti yumurta yok!!!!!!
doktor yok diyor
bir dahaki ay yine aynı şey oldu adetin 3. günü koca yumurta 10. gün yok
aptal doktor buna açıklama getiremedide ben getirdim sen erken yumurtlamışsın çatlamış yumurtan diye
o ay kaybolan yumurtasıyla hamile kaldıııı
yani haklısın canım olabiliyor

bademmm bende bugun dayanamadım ovulasyon testi yaptım 2. cizgi de birinci cizgi kadar koyu :)
simdi bu aksam mı muhabbet edelim kocamla yoksa yarın aksam mı :)

aklın yolu birdir bal badem bende sevindim problemi hallettiğinize
hiç hoş değildi bu topikde o yazılanlar ve yanlış anlaşılmalar
ben burayı çok sevdim herkese bir bir yazmıyorum ama girdiğim günden bu yana
her sayfayı okuyorum tek tek ve dostluğun çok sıkı olduğunu gördümmm

evet kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kafayı sıyırınca insan böyle oluyor demek ki-tatlicadiarzu- geldi gitti tekrar işe...

nası yaaaaaaa:jeyyar:
hiç üşenmedimikaydirigubbakcemile
geldi gittikötükedihüso
benimki olsa aslaaa gelmezz:dilcikar:

haklısın bu ay adetimin 2.ci günü tüp bebek tedavisinin ilk kontrolüne gittiğimde
sağ overde 3-4 adet yumurta gördü doktorum daha adetin 2.ci günübayağıda büyükler:1shok:
ve bize malesef perhizzz verdiii neden istenmedik gebelik olmasın diyeeeeekaydirigubbakcemile
ilaçlara başlayacağım ertelemekte istemedim tedaviyiyerimseniben
o zaman perhiz yapılacak ki büyümeye başlayan yumoşlar olurda çatlar matlar döllenir ne yaparlar değilmi:ecrin_bebek:
evet istisnalar var canımmmşutarafagitti
malesef ukala demiyelimde bilinçli hasta diyelim çünkü öyle diyorlar :dilcikar:

tekrar selam kızlarrrrrr....geldim kaçıyorum benim minik meleğim geliyor beraber yolboyu yapacağız parka gideceğiz acayip mutluyum ya beni bu miniş çok mutlu ediyor tam bir cadı hele birşey hoşuna gitmesin o bilmiş bilmiş kendini beyenmiş bakışını çok seviyorum allahım hepimize hayırısıyla minik sevimli bebişler nasip et bizimde gezmelere parklara gideceğimiz günleri göster

cucu işallah hamilesindir sende işallah..

beennn:uhm:
yok be güzelim,demistim ya haftasonu testte negatifti..hic sanmiyorum cünkü birincisi faaliyet yoktuikincisi bende ne adet belirtisi var ne hamilelik-tatlicadiarzu-
ööle testosteron hormonlari yüksek bi sekilde dolaniyorum sanirimkaydirigubbakcemile3
hem ben üstelik simdi suan bu aralar önümüzdeki günler bebis istemiorumsositososito
kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…