Sağol canım sana da hayırlı cumalar. 2 gün kalmış kocişine kavuşmana. Hasret bu haftasonu bitiyor Allahın izniyle. Sonra da bekletmeden bebiş haberleri bekliyoruz. delikafaduldendelikafadulden delikafadulden
meryem inşallah rüyanız hayra çıkar canım hayırlısıylada sende hamiş kalırsın kızzzzzzzz...gızzzzzzzzzzz tuliny senin caneylomdan haberin olmuştu şimdi varmı bir haber ayol eşi teseyi olmuşmu yani senin antenler biraz geniş yaaaaaa duymuşsundur birşeyler kaydirigubbakcemile3
evet canım bu pazar sabahı geliyor eşim,başbaşa kahvaltı yapacağız ve bundan sonra sizlere güzel haberler veririm inşallah
kizlar kocisim beni gormus ruyasinda bugun dogum yapmisim erkek bebegimiz oldu diyo cok heycanlanmis canim benim sanki gercekti diyo gozlerinin ici guluyodu anlatirken
allahim ne olursun bu mubarek gunde dualarimiz kabul et
kizlar bu arada tup bebekten sonra ilk calismalarimiza basladik yumurtlama gunlerimdeyim ve cok calisicaz insallah bu ay bende hamisimmmmm derim sizlere icimden olacak gibi geliyo ama fazla da umutlanmak istemiom sonra cok uzuluyom
kizlar dua edin bana insallah bu ay hayirlisi olur hakkimizda neyse cok uzun yazdim ama paylasmak istedim sizinle
canım inşş hayılra çıksın şu mübarek günde ikiz ikiz gelsin meleklerin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: başını kaşıyacak zamanın olmasın onlarala ilgilenmekten inşşş:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Preseed kullanışımın ikinci günü..Yine test yaptım baktım çizgi daha bir koyu..Hemen işten çağırdım kocayıkaydirigubbakcemile3 İlk defa bu ay çalışıcaz desem yeri..diğer zamanlarda hiç çalışmadık..benim ameliyatım,eşimin ameliyatı,başka sorunlar yüzünden ayda bir bazan 2 ayda bir birlikte olduğumuz oluyordu Eğer bu ay preseedle hamilelik elde edebilirsek ki eşimin sperm durumundan dolayı çok zor ama Allah büyük,mucizeleri hiç bitmez.Öyle bir mucize olursa preseedten bahsetmeden geçmeyeceğim bu topikteki mesajlarımda...:1rolleyes: İnşallah işe yarar bende de..Ve diğer kullanan ve kullanmayı düşünen arkadaşlarda da..Çünkü özellikle erkeklerde sperm problemi olan ilişkilerde güzel sonuç veriyormuş... :asigim:
Hayırlısı inşallah:Saruboceq:
Eşini mi çağırdın işten:uhm:
Arkadaşlar,biz balla hallettik..Herşey yolunda...
İkimiz de şu günlerde aynı duygu ve düşünceler içindeyiz..Bu yüzden aynı kelimeleri kullandık..Bu yüzden ikimiz de şaşkınız açıkçası..Ama kapattık bu konuyu artık...Başka açıklaması yok..Hepinize sevgiler..a.s.
evet kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kafayı sıyırınca insan böyle oluyor demek ki-tatlicadiarzu- geldi gitti tekrar işe...
Artık erken yumurtlama diye bir şey olduğuna hatta yumurtaların adet zamanı bile büyüyebildiğine inanıyorum kesinlikle..dr larda ille 2 adet arası diye insanı şartlandırıyorlar..Yok öyle..illa genel ortalamaları almak her zaman kesin değil ve doğru sonucu vermiyor..Mutlaka istisnalar var..Öyle olsa benim hamileliğimde kanama görünce bu adet kanaması diye kestirip atmaya kalkmazlardı..Ayrıca çok düşük olan beta hcg değerime rağmen kimyasal gebelik diye düşünmezlerdi..nihayetinde ikizlere hamileydim..Bence bazan dr dan da daha çok araştırmak bilmek lazım..Ukala hasta diye bakıyorlar ama varsın öyle desinler....:dilcikar: Teşhislerinde hep yanılıyorsa ben napayım öyle dr ları...kaydirigubbakcemile
selam kızlar nasılsınız bakiim
cucu işallah hamilesindir sende işallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?