Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
1 buçuk ay içinde sevdiği iki bayanı kaybedince eşim ( biri kızımız biri annesi ) yeniden bir bebeğe ya da bebeklere sahip olmak istememiz hayatımızın en önemli odak noktası oldu canım...:çok üzgünüm::sm_confused:
bademmm bende bugun dayanamadım ovulasyon testi yaptım 2. cizgi de birinci cizgi kadar koyu :)
simdi bu aksam mı muhabbet edelim kocamla yoksa yarın aksam mı :)
Kız esterya telefon yetmiyor burdan da devam ediyoruz kaydirigubbakcemile3 süper o zaman bence deneyin .İnşallah tutar bitanem..:1hug: Biz de yarın sabaha karşı gene deneyelim o zaman kaydirigubbakcemile3

Offf boşverin dr lar her zaman doğru teşhis koyamıyorlar...:dilcikar:

canım gözün aydın.işallah bebişte hemencik gelir..:ecrin_bebek:

sağol canım :1hug: güzel dileklerin için teşekkür ederim a.s.

bende haziranda kullanacağım bu preseed ürününü bakalım faydasını görecek miyim :uhm:
eşim eylülde varikosel ameliyatı olmuştu,askerden döndükten sonra bakalım değerler ne olmuş belki tavan yapmıştır kaydirigubbakcemile3 hayırlısı olsun a.s.

Hayırlısı olsun canım.Benim eşimin de 2 ay olucak varikosel ameliyatı olalı..Doğaldan pek umudum yok aslında ama Belki aralarından hızlı bir spermcik çıkar hızla yumuoşlara doğru gitmek isteyen...:1rolleyes:

anam varya bu gidişle heralde sakal,bıyık sonra artık erkek gibi olacaz heralde.ah bu pko yokmu pko:çok üzgünüm: allah yardımız olsun ne diyim..bi süt hormonu çıkar gecikir anaaaa yoksa hamilemiyim bi ümitle hastaneye koş kocaman bir negatif.o ay geçer bu defa testosteron hormonu çıkar yine gecikir işte hep böyle devam ediyor..:çok üzgünüm:

evet canım belli olmaz belki bu ürün sayesinde içlerinden şanslı bir sperm yumurtaya ulaşır ve maratonu tamamlar,hayırlısı olsun hepimiz için :1hug:

aynen canim yaa,ne belaymis su pcosklava:
Allah daha büyük dert vermesin ama hakkaten cok zor pcosla yasamak...bi gün yemek ye sisersin,1 sene yeme veremezsin.yumurtlamazsin adetin gecikir testleri aldigin yerdeki insanlarla ahbap olursun,bas agrilarin hic eksik olmaz zaten,hele hele olasi adet tarihinde adetin gelmeyince-tatlicadiarzu-
anlat anlat bitmez gülüm:çok üzgünüm:

bugün yorucu bir gündü benim için..resmen tüp bebek rapor işlemlerini başladım.müracatımı verdim..bir iki eksik evrakımız var onları tamamlayacağım en kısa zamanda ..

geçen hafta eşim sperm testi vermişti.bugün aldım sonuçları eski testinden daha kötü çıktı sonuç
senağlamasenağlamasenağlama

amin canim saol insallah hepimiz hamis kaliriz

insallah canim saol olsunda da ikiz olsun basimi kasimam bende insallah hepimizin melekleri gelecek

senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

herkeze merhabalar arkadaşlar...umarım herkez iyidir...beni sorarsanız ben pek iyi değilim.dun dr ye gittim sonuçlarımı göstermek için kanda bakılan gebelik testinde değer 4013 çıktı...5-6haftalık var dedi ve sonra diğer tahlilerimr bakınca idrarında kan görünüyor kanaman mı var dedi yok dedim ve dün hastanede nöbetçi olduğu için beni hemen muane etti ve keseyi gördü biraz kese yamuk dedi sağlıklı bir gebelik değil her an düşük yapabilirsin dedi..hastanede nöbettçi olduğu için benim hemen yatışımı yapmak istedi.hemen eşime haber verdim ve ikimz de yıkıldık tabi.ama her işte bir hayır vardır dedik sonra.neyse yatışım oldu...gece kanamam başladı arkadaşlar sabah saat 8 dede kürtaja alındım..çok üzüldüm çok ağladım ama herşeyde bir hayır vardır diyorum...inşallah en yakın zamanda allah isteyen herkeze versin bana tekrarını nasip etsin...hepinizi öpüyorum..şimdi dinlemmem lazım..

janedd aynı yerdemi yaptırmıştınız daha öncekilerle ondan da fark edermiş güzelimm eşinn herhangi bir destek almışmıydı yükseltmek için üzülmemek kolay değil biliyorum ama şuan sana ne diceğimi bilmiyorum allah hepimizin yardımcıısı olsunOLOR]

gecmis olsun canim cok uzuldum bundada vardir bir hayir insallah bi daha hamis olacaksin rabbim hepimize meleklerimizi yollasin insallah rabbim yardimcin olsun seni cok iyi anliyorum

sabina cnaım geçmiş olsun canım yaa çok üzüldüm ama nasip değilmiş inaşllah en kısa zmanda sağlıklı gebelik geçirrisin allahtan ümit kesilmez rabbim bikere verdiyse arkası gelir dinlen bolca kalkma ayağa hemen allah sağlık sıhhat nasip etsin

çok geçmiş olsun
allahım bir daha ki sefere inşallah sağlıklı bir bebek verir sana

kızlar süpersiniz alkisalkisalkis
pcos bu kadar net ve güzel anlatılırÇok üzgünüm çoook
yazdıklarınızı okuyunca delikafadulden
anaaaaa dedim demekki tek ben değilimmmhihoyyyt
çok sevindimmmmmm:sm_cool:
ama bir fark var bende kıllanma yokkaydirigubbakcemile2
kilo vardı oda gitti az kaldı alkisalkisalkis

çok geçmiş olsun..umarım en kısa sürede anlatırsın :teselli:

evet canım önceki testimizide aynı merkezde yaptırdık..harekte problem vardı bizde.daha düşmüş.sayıda öncekine göre biraz düşük çıkmış.

yaklaşık 15 gündür klomene başladı canım..20 gün dürde keçi boyunuzu kürü içiyor ..yeni başladı yani daha..ama gittikçe düzeleceği yerde bozulması canımı sıktı..bende progesteron hormonu vermiştim adetin 21, günü oda baya düşük gibi geldi bana..

allahtan bende kilo yok hep 50,51,52 çıkmıyor ama düşüyor sürekli.bütün hormonları etkiliyor nasıl bişeyse.dediğin gibi allah daha beterinden korusun.işallah gelir bebişler..
canım benim üzülme allah büyük.işallah herşey yolunda gider bebişine kavuşursun.
ay canım benim ya çok geçmiş olsun.çok üzüldüm tüylerim diken diken oldu okurken.allah sabır versin.işallah en kısa zamanda bebişin seninle olur.

yok canım tek değilsin bizde varız üzülerek söylüyorum ama:çok üzgünüm: allah düşmanıma vermesin..bende kilo yok ama kıllanma var.göbekte ve göğüslerde var.yumurtalar büyümüyor büyüsede silah zoruyla nerdeyse.klomene 4 taneyle cevap verebildi ama iğneyede aşırı tepki veriyor.gerçi şu an tedavi görmüyorum.hipertroid tedavisi görüyorum.ama iyileşince tedavime devam edecem allah izin verirse işallah..sen hele bi müjde ver bize bizde daha çok ümitlenelim..:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…