1 buçuk ay içinde sevdiği iki bayanı kaybedince eşim ( biri kızımız biri annesi ) yeniden bir bebeğe ya da bebeklere sahip olmak istememiz hayatımızın en önemli odak noktası oldu canım...:çok üzgünüm::sm_confused:aklın yolu birdir bal badem bende sevindim problemi hallettiğinize
hiç hoş değildi bu topikde o yazılanlar ve yanlış anlaşılmalar
ben burayı çok sevdim herkese bir bir yazmıyorum ama girdiğim günden bu yana
her sayfayı okuyorum tek tek ve dostluğun çok sıkı olduğunu gördümmm
nası yaaaaaaa:jeyyar:
hiç üşenmedimikaydirigubbakcemile
geldi gittikötükedihüso
benimki olsa aslaaa gelmezz:dilcikar:
Kız esterya telefon yetmiyor burdan da devam ediyoruz kaydirigubbakcemile3 süper o zaman bence deneyin .İnşallah tutar bitanem..:1hug: Biz de yarın sabaha karşı gene deneyelim o zamanbademmm bende bugun dayanamadım ovulasyon testi yaptım 2. cizgi de birinci cizgi kadar koyu :)
simdi bu aksam mı muhabbet edelim kocamla yoksa yarın aksam mı :)
Bademcim
benim bir arkadaşım adetinin 3. günü rutin kontrollerine başlamıştı
doktor dedi ki senin 11 mm yumurtan var nasıl olur?
adetinin 8. günü gitti yumurta yok!!!!!!
doktor yok diyor
bir dahaki ay yine aynı şey oldu adetin 3. günü koca yumurta 10. gün yok
aptal doktor buna açıklama getiremedide ben getirdim sen erken yumurtlamışsın çatlamış yumurtan diye
o ay kaybolan yumurtasıyla hamile kaldıııı
yani haklısın canım olabiliyor
canım gözün aydın.işallah bebişte hemencik gelir..:ecrin_bebek:
Preseed kullanışımın ikinci günü..Yine test yaptım baktım çizgi daha bir koyu..Hemen işten çağırdım kocayıkaydirigubbakcemile3 İlk defa bu ay çalışıcaz desem yeri..diğer zamanlarda hiç çalışmadık..benim ameliyatım,eşimin ameliyatı,başka sorunlar yüzünden ayda bir bazan 2 ayda bir birlikte olduğumuz oluyordu Eğer bu ay preseedle hamilelik elde edebilirsek ki eşimin sperm durumundan dolayı çok zor ama Allah büyük,mucizeleri hiç bitmez.Öyle bir mucize olursa preseedten bahsetmeden geçmeyeceğim bu topikteki mesajlarımda...:1rolleyes: İnşallah işe yarar bende de..Ve diğer kullanan ve kullanmayı düşünen arkadaşlarda da..Çünkü özellikle erkeklerde sperm problemi olan ilişkilerde güzel sonuç veriyormuş... :asigim:
Hayırlısı inşallah:Saruboceq:
sağol canım :1hug: güzel dileklerin için teşekkür ederim a.s.
bende haziranda kullanacağım bu preseed ürününü bakalım faydasını görecek miyim :uhm:
eşim eylülde varikosel ameliyatı olmuştu,askerden döndükten sonra bakalım değerler ne olmuş belki tavan yapmıştır kaydirigubbakcemile3 hayırlısı olsun a.s.
beennn:uhm:
yok be güzelim,demistim ya haftasonu testte negatifti..hic sanmiyorum cünkü birincisi faaliyet yoktuikincisi bende ne adet belirtisi var ne hamilelik-tatlicadiarzu-
ööle testosteron hormonlari yüksek bi sekilde dolaniyorum sanirimkaydirigubbakcemile3
hem ben üstelik simdi suan bu aralar önümüzdeki günler bebis istemiorumsositososito
kaydirigubbakcemile3
Hayırlısı olsun canım.Benim eşimin de 2 ay olucak varikosel ameliyatı olalı..Doğaldan pek umudum yok aslında ama Belki aralarından hızlı bir spermcik çıkar hızla yumuoşlara doğru gitmek isteyen...:1rolleyes:
anam varya bu gidişle heralde sakal,bıyık sonra artık erkek gibi olacaz heralde.ah bu pko yokmu pko:çok üzgünüm: allah yardımız olsun ne diyim..bi süt hormonu çıkar gecikir anaaaa yoksa hamilemiyim bi ümitle hastaneye koş kocaman bir negatif.o ay geçer bu defa testosteron hormonu çıkar yine gecikir işte hep böyle devam ediyor..:çok üzgünüm:
amin canim saol insallah hepimiz hamis kalirizmeryem inşallah rüyanız hayra çıkar canım hayırlısıylada sende hamiş kalırsın kızzzzzzzz...gızzzzzzzzzzz tuliny senin caneylomdan haberin olmuştu şimdi varmı bir haber ayol eşi teseyi olmuşmu yani senin antenler biraz geniş yaaaaaa duymuşsundur birşeyler kaydirigubbakcemile3
insallah canim saol olsunda da ikiz olsun basimi kasimam bende insallah hepimizin melekleri gelecekcanım inşş hayılra çıksın şu mübarek günde ikiz ikiz gelsin meleklerin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: başını kaşıyacak zamanın olmasın onlarala ilgilenmekten inşşş:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
gecmis olsun canim cok uzuldum bundada vardir bir hayir insallah bi daha hamis olacaksin rabbim hepimize meleklerimizi yollasin insallah rabbim yardimcin olsun seni cok iyi anliyorumherkeze merhabalar arkadaşlar...umarım herkez iyidir...beni sorarsanız ben pek iyi değilim.dun dr ye gittim sonuçlarımı göstermek için kanda bakılan gebelik testinde değer 4013 çıktı...5-6haftalık var dedi ve sonra diğer tahlilerimr bakınca idrarında kan görünüyor kanaman mı var dedi yok dedim ve dün hastanede nöbetçi olduğu için beni hemen muane etti ve keseyi gördü biraz kese yamuk dedi sağlıklı bir gebelik değil her an düşük yapabilirsin dedi..hastanede nöbettçi olduğu için benim hemen yatışımı yapmak istedi.hemen eşime haber verdim ve ikimz de yıkıldık tabi.ama her işte bir hayır vardır dedik sonra.neyse yatışım oldu...gece kanamam başladı arkadaşlar sabah saat 8 dede kürtaja alındım..çok üzüldüm çok ağladım ama herşeyde bir hayır vardır diyorum...inşallah en yakın zamanda allah isteyen herkeze versin bana tekrarını nasip etsin...hepinizi öpüyorum..şimdi dinlemmem lazım..
herkeze merhabalar arkadaşlar...umarım herkez iyidir...beni sorarsanız ben pek iyi değilim.dun dr ye gittim sonuçlarımı göstermek için kanda bakılan gebelik testinde değer 4013 çıktı...5-6haftalık var dedi ve sonra diğer tahlilerimr bakınca idrarında kan görünüyor kanaman mı var dedi yok dedim ve dün hastanede nöbetçi olduğu için beni hemen muane etti ve keseyi gördü biraz kese yamuk dedi sağlıklı bir gebelik değil her an düşük yapabilirsin dedi..hastanede nöbettçi olduğu için benim hemen yatışımı yapmak istedi.hemen eşime haber verdim ve ikimz de yıkıldık tabi.ama her işte bir hayır vardır dedik sonra.neyse yatışım oldu...gece kanamam başladı arkadaşlar sabah saat 8 dede kürtaja alındım..çok üzüldüm çok ağladım ama herşeyde bir hayır vardır diyorum...inşallah en yakın zamanda allah isteyen herkeze versin bana tekrarını nasip etsin...hepinizi öpüyorum..şimdi dinlemmem lazım..
anam varya bu gidişle heralde sakal,bıyık sonra artık erkek gibi olacaz heralde.ah bu pko yokmu pko:çok üzgünüm: allah yardımız olsun ne diyim..bi süt hormonu çıkar gecikir anaaaa yoksa hamilemiyim bi ümitle hastaneye koş kocaman bir negatif.o ay geçer bu defa testosteron hormonu çıkar yine gecikir işte hep böyle devam ediyor..:çok üzgünüm:
aynen canim yaa,ne belaymis su pcosklava:
Allah daha büyük dert vermesin ama hakkaten cok zor pcosla yasamak...bi gün yemek ye sisersin,1 sene yeme veremezsin.yumurtlamazsin adetin gecikir testleri aldigin yerdeki insanlarla ahbap olursun,bas agrilarin hic eksik olmaz zaten,hele hele olasi adet tarihinde adetin gelmeyince-tatlicadiarzu-
anlat anlat bitmez gülüm:çok üzgünüm:
herkeze merhabalar arkadaşlar...umarım herkez iyidir...beni sorarsanız ben pek iyi değilim.dun dr ye gittim sonuçlarımı göstermek için kanda bakılan gebelik testinde değer 4013 çıktı...5-6haftalık var dedi ve sonra diğer tahlilerimr bakınca idrarında kan görünüyor kanaman mı var dedi yok dedim ve dün hastanede nöbetçi olduğu için beni hemen muane etti ve keseyi gördü biraz kese yamuk dedi sağlıklı bir gebelik değil her an düşük yapabilirsin dedi..hastanede nöbettçi olduğu için benim hemen yatışımı yapmak istedi.hemen eşime haber verdim ve ikimz de yıkıldık tabi.ama her işte bir hayır vardır dedik sonra.neyse yatışım oldu...gece kanamam başladı arkadaşlar sabah saat 8 dede kürtaja alındım..çok üzüldüm çok ağladım ama herşeyde bir hayır vardır diyorum...inşallah en yakın zamanda allah isteyen herkeze versin bana tekrarını nasip etsin...hepinizi öpüyorum..şimdi dinlemmem lazım..
janedd aynı yerdemi yaptırmıştınız daha öncekilerle ondan da fark edermiş güzelimm eşinn herhangi bir destek almışmıydı yükseltmek için üzülmemek kolay değil biliyorum ama şuan sana ne diceğimi bilmiyorum allah hepimizin yardımcıısı olsunOLOR]
allahtan bende kilo yok hep 50,51,52 çıkmıyor ama düşüyor sürekli.bütün hormonları etkiliyor nasıl bişeyse.dediğin gibi allah daha beterinden korusun.işallah gelir bebişler..aynen canim yaa,ne belaymis su pcosklava:
Allah daha büyük dert vermesin ama hakkaten cok zor pcosla yasamak...bi gün yemek ye sisersin,1 sene yeme veremezsin.yumurtlamazsin adetin gecikir testleri aldigin yerdeki insanlarla ahbap olursun,bas agrilarin hic eksik olmaz zaten,hele hele olasi adet tarihinde adetin gelmeyince-tatlicadiarzu-
anlat anlat bitmez gülüm:çok üzgünüm:
canım benim üzülme allah büyük.işallah herşey yolunda gider bebişine kavuşursun.bugün yorucu bir gündü benim için..resmen tüp bebek rapor işlemlerini başladım.müracatımı verdim..bir iki eksik evrakımız var onları tamamlayacağım en kısa zamanda ..
geçen hafta eşim sperm testi vermişti.bugün aldım sonuçları eski testinden daha kötü çıktı sonuç senağlamasenağlamasenağlama
ay canım benim ya çok geçmiş olsun.çok üzüldüm tüylerim diken diken oldu okurken.allah sabır versin.işallah en kısa zamanda bebişin seninle olur.herkeze merhabalar arkadaşlar...umarım herkez iyidir...beni sorarsanız ben pek iyi değilim.dun dr ye gittim sonuçlarımı göstermek için kanda bakılan gebelik testinde değer 4013 çıktı...5-6haftalık var dedi ve sonra diğer tahlilerimr bakınca idrarında kan görünüyor kanaman mı var dedi yok dedim ve dün hastanede nöbetçi olduğu için beni hemen muane etti ve keseyi gördü biraz kese yamuk dedi sağlıklı bir gebelik değil her an düşük yapabilirsin dedi..hastanede nöbettçi olduğu için benim hemen yatışımı yapmak istedi.hemen eşime haber verdim ve ikimz de yıkıldık tabi.ama her işte bir hayır vardır dedik sonra.neyse yatışım oldu...gece kanamam başladı arkadaşlar sabah saat 8 dede kürtaja alındım..çok üzüldüm çok ağladım ama herşeyde bir hayır vardır diyorum...inşallah en yakın zamanda allah isteyen herkeze versin bana tekrarını nasip etsin...hepinizi öpüyorum..şimdi dinlemmem lazım..
kızlar süpersiniz alkisalkisalkis
pcos bu kadar net ve güzel anlatılırÇok üzgünüm çoook
yazdıklarınızı okuyunca delikafadulden
anaaaaa dedim demekki tek ben değilimmmhihoyyyt
çok sevindimmmmmm:sm_cool:
ama bir fark var bende kıllanma yokkaydirigubbakcemile2
kilo vardı oda gitti az kaldı alkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?