Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

iyiyim canım toparlanmaya çalışıyorum...sen nasılsın?

bu sabah 11 de bebeklerim içimde :asigim: dualarınızı esirgemeyin kızlar olur mu :Saruboceq:

canım RABİM gönlündekini versin inşşşş :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: emeklerin boşa çıkmasın meleklerin :ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek: gelsin göbüşün dolsun kucağın dolsun darısı isteyen hepimize olsun inşşşşşşş :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

tedavide olan tüm arkadaşlar inşş MEVLAM emeklerinizi boşa çıkarmasın :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

asicim bende ilacı aldığımdan beri var lekelenme..
doğum kontrol hapının yaptığını söyledi doktor..
ama rahimde ve vajinal usg de rahimde kan görmedim dedi anlamadım bi türlü..
ama her tuvalette pembe kan geliyor..

canım bizimde banyoya kumrular yuva yaptı.çöp getirip banyoya bırakıyorlardı.eşim attı bi kaç kez baktık vazgeçmiyorlar.eşim banyoya kutu koydu yuva yaptılar 4 tane yavrumuz oldu:roflol:sonra uçtular eşim çok üzüldü :çok üzgünüm:gittiler diye.daha sonra bekledik gelmediler..hayvanlar yavrularına bişey olacak diye saldırıya geçiyorlar annelik işte.hele bizde bi anne olalım o zaman anlarız..rabbim nasip etsin işallah..:Saruboceq:

canım bendede bi kez olmuştu.adetim bitti ama lekelenme bitmedi korktum.doktoru aradım sordum oda doğum kontrol hapından kaynaklanıyor.endişelenme dedi.allahtan sonrakilerde olmadı..:Saruboceq:

sevgülü bal hanuuuuum
şu halay çeken ve oynayan smilileriniz yüzünden geçende hamile var sandım yüreğim ağzıma geldi sevinçten

HEHE ilahiii nur güldürdünn benii:roflol:
Benim delüü olduğumu anlayamadınmıı kızz :)ciddi diyom bak normal değilim:roflol:sırnaşık şeysırnaşık şey
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

selam kızlar ben geldimdıptısım canım bebiklerinle sana öpücükler gönderiyorum seracım hayırlı olsun tedavinin son safhasına geldin hayırlısıyla sana dönücekler göbişine konucaklar inşş

seracım hadi hayırlısı diyelim allahın izniyle kavuşursun inşallah bu sefer bebeğine :CüvCüv:
inşallah rabbim emeklerini boşa çıkarmayacak :Saruboceq:

Canım inşallah bu sefer emeklerinin karşılığını alırsın
Allah yardımcın olsun artık sona yaklaşmışsın
çok az kalmış zafere:lepi:

teşekkür ederim kızlar
inşallah dualarımız kabul olur
güzel sonuçlar almak dileğiyleeeeeee

selam kızlar ben seracım hayırlı olsun tedavinin son safhasına geldin hayırlısıyla sana dönücekler göbişine konucaklar inşş

teşekkür ederim canım inşallah dediğin gibi olurr
inşallah rabbim hepimize birden versin belediğimiz meleklerimizi
sen nasılsınnnnnn

DıptısDıptıs
canımmmmmmm hayırlı olsunnn....dualarımızz seninleee....canım.. rabbim gönlündekini versin inşşşş..herşeyin hayırlısı...güzel haberler vermen dileğiylee...

canım aymes aklında hala acabalar varsa güzelimm bekle derim sana
zaten insan kendini hazır hissettimi bir anda doktorun karşısında buluyor
ama sen kendin için en iyisini bilirsinnnn

eğer benim vaktim olsaydı arka arkaya denemezdim beklerdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…