nevroşum nasılsın canım ya bebiş nasıl ...........................sabina tatlım sen nasıl oldun ......................asim şekercim nerelerdesin bakalım ..................kızlarrrrrr
her şey bebek için
çalışmalara ara vermeyin ne bu tembellik ya bende dahil tabiii
bu sabah 11 de bebeklerim içimde :asigim: dualarınızı esirgemeyin kızlar olur mu :Saruboceq:
kizlar bu arada sizlere birsey sorucam bi fikri olan varmi
bugun benim13.gunum dogum kontrol hapi aliyorum ve hala az cok az kanamam var bitmedi yani damla damla bu neden kaynaklaniyor olabilir kac gundur stres yapiyorum bugun merkezi aradik cikmadilar bakalim ne diycekler boyle seyler yasayan varmi acaba hap bana yaramadimi kafam cok karisik 1 haftam kaldi ignelere basliycam sabirsizlikla o gunu bekliyorum
ya kızlar benim başım balkonumdaki kuşlarla dertte ....kırlangıçlar yuva yaptı eşime izin verelimmiyuva yapsınlarmı dedim bırak karışma onca ev arasından bizimkinde yapıyolar bundada bir hayır var dedi neyse yaptılar 2 haftadan beri varlar ama yumurtalarını bıraktıktan sonra baya değiştiler beni balkona çıkarmıyolar saldırıyolar bir çığlıklar üstüne uçmalar acayip tırsıyom içeri kaçıyorum baktım sadece bana değil balkona çıkan herkese yapıyolar ne çamaşır serebiliyorum nede balkonu yıkayabiliyorum yaaaaaaa yaz geldi balkon zamanı ama ben pencereden bile bakamıyorum saldırıyolar komşumun eniştesi hoca o sormuş sakın yuvalarını bozmayın yavruları çıksın büyüyüp uçsunlar ondan sonra bozun demiş çok günahmış şimdi onların vebalinide alamam of of eşime diyorum al sana hayır senin hayvanlara karşı zaafından ben balkona çıkamıyorum çamaşır seremiyorum üstüne üstelik her yere pisliyolar balkonı b...k götürüyo sabah yıkayım dedim yine aynısı saldırmalar ama bu sefer elimde sopa bende karşılık verdim fazla üstüme gelemediler korka korka yıkadım ....onlarda canlı yumurtaları var onu korumaya çalışıyolar tamamda çocukları olacak diye saldırı pozisyonundalar galiba ilk defa anne baba oluyolar ben öyle düşünüyorum herkese diyorum bizde böyle birşey duymadık görmedik kuşlar saldırmaz diyolar annelik içgüdüsü bu olsa gerek .....vay benim halime daha bir ay sürermiş
kizlar bu arada sizlere birsey sorucam bi fikri olan varmi
bugun benim13.gunum dogum kontrol hapi aliyorum ve hala az cok az kanamam var bitmedi yani damla damla bu neden kaynaklaniyor olabilir kac gundur stres yapiyorum bugun merkezi aradik cikmadilar bakalim ne diycekler boyle seyler yasayan varmi acaba hap bana yaramadimi kafam cok karisik 1 haftam kaldi ignelere basliycam sabirsizlikla o gunu bekliyorum
sevgülü bal hanuuuuum
şu halay çeken ve oynayan smilileriniz yüzünden geçende hamile var sandım yüreğim ağzıma geldi sevinçten
seracım hadi hayırlısı diyelim allahın izniyle kavuşursun inşallah bu sefer bebeğine :CüvCüv:
inşallah rabbim emeklerini boşa çıkarmayacak :Saruboceq:
Canım inşallah bu sefer emeklerinin karşılığını alırsın
Allah yardımcın olsun artık sona yaklaşmışsın
çok az kalmış zafere:lepi:
[COLOR="Indigo"
[COLOR="indigo"]hadi canim sende cok guzel ilerledir allah yardimcin olsun ins bu sefere yzun gulecek [/COLOR]
iyi haftalar kizlar mayisida yariladik gittik ins bu haftada cok guzel halaylar cekeriz surpriz hamileler ciksin aramizdan:1shok:
selam kızlar ben seracım hayırlı olsun tedavinin son safhasına geldin hayırlısıyla sana dönücekler göbişine konucaklar inşş
çılgın balkafam beniim
Cuma günü tüp bebek yaptırdığım hastaneden aradılar
nasılsın toparlandınızmı diye bende daha iyi olduğumu söyledim
yaşınız daha gençken fazla zaman kaybetmeyip tekrar dene diyolar
zaman geçirmemeliymişim bende daha düşünmediğimi söyledim
sizin kararınız biz sadece fikrimizi söylemek istedik dediler
kafam karıştı şua n hiç tekrar başlamayı düşünmüyodum
biraz daha zaman geçsin iyice atıyım kafamdan diyodum
ama tekrar denesemmi diye düşünmeye başladım:uhm:
iyiyim canım benima.s.teşekkür ederim canım inşallah dediğin gibi olurr
inşallah rabbim hepimize birden versin belediğimiz meleklerimizi
sen nasılsınnnnnn
Canımm pinkimmm dertt ortağımm sırdaşımmm Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?