asicim bende ilacı aldığımdan beri var lekelenme..
doğum kontrol hapının yaptığını söyledi doktor..
ama rahimde ve vajinal usg de rahimde kan görmedim dedi anlamadım bi türlü..
ama her tuvalette pembe kan geliyor..
canım bendede bi kez olmuştu.adetim bitti ama lekelenme bitmedi korktum.doktoru aradım sordum oda doğum kontrol hapından kaynaklanıyor.endişelenme dedi.allahtan sonrakilerde olmadı..:Saruboceq:
HEHE ilahiii nur güldürdünn benii:roflol:
Benim delüü olduğumu anlayamadınmıı kızz :)ciddi diyom bak normal değilim:roflol:sırnaşık şeysırnaşık şey
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
canım aymes aklında hala acabalar varsa güzelimm bekle derim sana
zaten insan kendini hazır hissettimi bir anda doktorun karşısında buluyor
ama sen kendin için en iyisini bilirsinnnn
eğer benim vaktim olsaydı arka arkaya denemezdim beklerdim
merhaba kizlar nasilsiniz
diptisdiptis insallah hersey yolunda gidecek canim
tedavide olan arkadaslarin tedavileri hayirli olsun
bende carsamba gunu yumoslar icin kontrole gidicem buyumuslermi bakicaz
bir sene ustune kan testi yaptirdik hormonlar icin insallah guzel cikar yarin alicam sonuclari
bu gun 5. ignemide vurulum
insallah hepimize Rabbim nasip eder bebislerimizi saglikla
bir sene ustune kan testi yaptirdik hormonlar icin insallah guzel cikar yarin alicam sonuclari
slm kıslarr bende tüp bebk tedavisindeyim fakat benim yumoslar cogalmadı ya o kadarda ilac kullandım uzun protokol uygulandı bana ama nasip napalım doktorumda cok sasırdı bu durumu beklemiyordu benim gibi olan varmı aranızda simdilik 3 yumosum var kızlarr tedaviyi yarım bırakmadık ama 3de büyürse cokda nazlılar bu tedavi bana cok stres yarattı ya gerci hersey olacagına varıyor ama burda okuyunca herkesin 15 tane yumurtası olmus ben simdi 3 yumurtayla bu yola cıkınca sansımda zalıyor belki ama rabbim gelir gerci bana dua edin kızlarr benim simdiye kadar yumurta toplama islemim yapılması lazımdı ama hala ilac alıyorum kullanıyorum maddi manevi zor bir sürec allah yardımcımız olsun sanırım mucize olucak benim durumum herkesin tedavisinde basarılar diliyorum ve dualarımızı eksik etmeyelim lütfennn
slm kıslarr bende tüp bebk tedavisindeyim fakat benim yumoslar cogalmadı ya o kadarda ilac kullandım uzun protokol uygulandı bana ama nasip napalım doktorumda cok sasırdı bu durumu beklemiyordu benim gibi olan varmı aranızda simdilik 3 yumosum var kızlarr tedaviyi yarım bırakmadık ama 3de büyürse cokda nazlılar bu tedavi bana cok stres yarattı ya gerci hersey olacagına varıyor ama burda okuyunca herkesin 15 tane yumurtası olmus ben simdi 3 yumurtayla bu yola cıkınca sansımda zalıyor belki ama rabbim gelir gerci bana dua edin kızlarr benim simdiye kadar yumurta toplama islemim yapılması lazımdı ama hala ilac alıyorum kullanıyorum maddi manevi zor bir sürec allah yardımcımız olsun sanırım mucize olucak benim durumum herkesin tedavisinde basarılar diliyorum ve dualarımızı eksik etmeyelim lütfennn
allah yardımcın olsun canım..inşallah rabbim emeğinizin karşılığını verir...
badem nasılsın canım?eğer bir sakıncası yoksa sana birşey sorabilir miyim?senin kürtajdan sonra kanaman ve göğuslerinde ağrın olmuşmuydu yaa?ben göğuslerime dokunamıyorum çok sızlıyo...sence normalmidir?
Canım benim kürtajım 4 buçuk aylık doğum yaptıktan sonra plesantaları çıkartmak için yapmıştı kürtajımı dr..
rahim toparlayıcı pembe bir hap verdiler..Karnım ikiz olduğu için biraz büyüktü tabi..Rahim toparlanırken yani küçülürken baya ağrım sancım oldu bir hafta kadar..Öyleki eşim novaljin iğne yapıyordu ağrım azalsın diye..Ayrıca 2-3 hafta göğüs uçlarımdan süt gelmişti..Kanamam da 15 gün sürmüştü sonra kesildi...
benim kanamam çok az oldu canım ya sadece kahverengi lekelenmelerim olmuştu...banada antibiyotik le fitil verdi...ama kürtaj olduktan sonra pek ağrım yoktu bu gün özellikle kasıklarım ve göğüslerimde çok ağrım var.çok sağol canım
bitanem şuan bebeklerin seninle:asigim:inşallah 9 ay da seninle olurl:Saruboceq:bu sabah 11 de bebeklerim içimde :asigim: dualarınızı esirgemeyin kızlar olur mu :Saruboceq:
herkese günaydın
bilgisayarımız virüs çökertti çalışmadı
yenisini aldık ama 2 gün sizden ayrı çok zor geçti...
yeni arkadaşlarımız katılmış hoşgelmişler
canım inşallah ameliyattan sonra değerleriniz düzelir:Saruboceq::Saruboceq:merhaba arkadaşlar
eşim bu hafta varikosel ameliyatı olacak dualarınıza ihtiyacım var umarım değerleri düzelir ve bebişlerimiz olur .... çok korkuyorum kafamda bir sürü soru var eşi ameliyat olan arkadaşlar bilgi verebilirse sevinirim
canım eğer taşınmayı düşünüyorsan önce ev bul taşın sonra aşılama dene bence...kızlar ben aşılamaya geçmek istiyorum ama kafam çok karışık...3% morfolojiyle tutma ihtimali düşük....
işlerimde çok yoğun şu an uygun bi ev bulduğumuzdada taşınıcaz...ama bir an önce aşılamada yaptırmak istiyorum...tam aşılama sırasında ev bulursak taşınırsak filan stresten olacağı varsada olmaz..2 si bir araya gelirse maddi ve manevi acıdan zorlanıcaz.bikaç ay beklemekte istemiyorum. ya da bekleyip işlerim hallolduktan sonra mı yaptırsam..
siz ne dersiniz?
ya kızlar benim başım balkonumdaki kuşlarla dertte ....kırlangıçlar yuva yaptı eşime izin verelimmiyuva yapsınlarmı dedim bırak karışma onca ev arasından bizimkinde yapıyolar bundada bir hayır var dedi neyse yaptılar 2 haftadan beri varlar ama yumurtalarını bıraktıktan sonra baya değiştiler beni balkona çıkarmıyolar saldırıyolar bir çığlıklar üstüne uçmalar acayip tırsıyom içeri kaçıyorum baktım sadece bana değil balkona çıkan herkese yapıyolar ne çamaşır serebiliyorum nede balkonu yıkayabiliyorum yaaaaaaa yaz geldi balkon zamanı ama ben pencereden bile bakamıyorum saldırıyolar komşumun eniştesi hoca o sormuş sakın yuvalarını bozmayın yavruları çıksın büyüyüp uçsunlar ondan sonra bozun demiş çok günahmış şimdi onların vebalinide alamam of of eşime diyorum al sana hayır senin hayvanlara karşı zaafından ben balkona çıkamıyorum çamaşır seremiyorum üstüne üstelik her yere pisliyolar balkonı b...k götürüyo sabah yıkayım dedim yine aynısı saldırmalar ama bu sefer elimde sopa bende karşılık verdim fazla üstüme gelemediler korka korka yıkadım ....onlarda canlı yumurtaları var onu korumaya çalışıyolar tamamda çocukları olacak diye saldırı pozisyonundalar galiba ilk defa anne baba oluyolar ben öyle düşünüyorum herkese diyorum bizde böyle birşey duymadık görmedik kuşlar saldırmaz diyolar annelik içgüdüsü bu olsa gerek .....vay benim halime daha bir ay sürermiş
canım aynı durum bende de var sevinsekmi bilemiyorum hayırlısı olsun ama benim kuşlar kumru ben de bekliyorum yavrularının çıkmasını ..............birde zaman zaman aklım a geliyor bir kuş gibi olupta yavruma kavuşamamanın üzüntüsü sarıyor beni ..............rabbim herşeyin hayırlsıını versin inş en kısa zamanda bizlerinde yavruları olur.........
canım bizimde banyoya kumrular yuva yaptı.çöp getirip banyoya bırakıyorlardı.eşim attı bi kaç kez baktık vazgeçmiyorlar.eşim banyoya kutu koydu yuva yaptılar 4 tane yavrumuz oldu:roflol:sonra uçtular eşim çok üzüldü :çok üzgünüm:gittiler diye.daha sonra bekledik gelmediler..hayvanlar yavrularına bişey olacak diye saldırıya geçiyorlar annelik işte.hele bizde bi anne olalım o zaman anlarız..rabbim nasip etsin işallah..:Saruboceq:
canım sen hastaneyi boşver...kendin ne zaman hazır olursan o zaman yeniden dene bence....Cuma günü tüp bebek yaptırdığım hastaneden aradılar
nasılsın toparlandınızmı diye bende daha iyi olduğumu söyledim
yaşınız daha gençken fazla zaman kaybetmeyip tekrar dene diyolar
zaman geçirmemeliymişim bende daha düşünmediğimi söyledim
sizin kararınız biz sadece fikrimizi söylemek istedik dediler
kafam karıştı şua n hiç tekrar başlamayı düşünmüyodum
biraz daha zaman geçsin iyice atıyım kafamdan diyodum
ama tekrar denesemmi diye düşünmeye başladım:uhm:
bizim topikte tüp bebek tedavisinde bir tane yumoşla hamile kalan arkadaşımız vardı...slm kıslarr bende tüp bebk tedavisindeyim fakat benim yumoslar cogalmadı ya o kadarda ilac kullandım uzun protokol uygulandı bana ama nasip napalım doktorumda cok sasırdı bu durumu beklemiyordu benim gibi olan varmı aranızda simdilik 3 yumosum var kızlarr tedaviyi yarım bırakmadık ama 3de büyürse cokda nazlılar bu tedavi bana cok stres yarattı ya gerci hersey olacagına varıyor ama burda okuyunca herkesin 15 tane yumurtası olmus ben simdi 3 yumurtayla bu yola cıkınca sansımda zalıyor belki ama rabbim gelir gerci bana dua edin kızlarr benim simdiye kadar yumurta toplama islemim yapılması lazımdı ama hala ilac alıyorum kullanıyorum maddi manevi zor bir sürec allah yardımcımız olsun sanırım mucize olucak benim durumum herkesin tedavisinde basarılar diliyorum ve dualarımızı eksik etmeyelim lütfennn
minoş inşallah canım rabbim emeğinizin karşılığını verir.dilerim hormon tahlillerinde de bir sorun çıkmaz.rabbim inşallah en yakın zamanda hepimizin yüzünü güldürür.
insallah guzel cikar canim yarin sonuclarin yazmmayi unutma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?