Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım bendede bi kez olmuştu.adetim bitti ama lekelenme bitmedi korktum.doktoru aradım sordum oda doğum kontrol hapından kaynaklanıyor.endişelenme dedi.allahtan sonrakilerde olmadı..:Saruboceq:

kizlar inannin icimi rahatlattizniz cok kafama takiliyordu tedaviye basladim ya bide aksilik olcak diye cok korktum
esimde aramis haptan demisler onemli degil diye neyse onemli degilse varsin olsun ne diyek

kiz bu kendine 40 kere deli dedirtmeye calisiyor ne dersen o olurmus valla sende tam dayakliksin haaaaaaaaaaaaaa

aymes cim hakkinda hayirlisi olsun gercektende insan kendini heryonde hazir hissetmeli ondan sonrasi daha kolay ilerler dualarimiz seninle

merhaba kizlar nasilsiniz
diptisdiptis insallah hersey yolunda gidecek canim
tedavide olan arkadaslarin tedavileri hayirli olsun
bende carsamba gunu yumoslar icin kontrole gidicem buyumuslermi bakicaz
bir sene ustune kan testi yaptirdik hormonlar icin insallah guzel cikar yarin alicam sonuclari
bu gun 5. ignemide vurulum
insallah hepimize Rabbim nasip eder bebislerimizi saglikla

minoş inşallah canım rabbim emeğinizin karşılığını verir.dilerim hormon tahlillerinde de bir sorun çıkmaz.rabbim inşallah en yakın zamanda hepimizin yüzünü güldürür.

insallah guzel cikar canim yarin sonuclarin yazmmayi unutma

slm kıslarr bende tüp bebk tedavisindeyim fakat benim yumoslar cogalmadı ya o kadarda ilac kullandım uzun protokol uygulandı bana ama nasip napalım doktorumda cok sasırdı bu durumu beklemiyordu benim gibi olan varmı aranızda simdilik 3 yumosum var kızlarr tedaviyi yarım bırakmadık ama 3de büyürse cokda nazlılar bu tedavi bana cok stres yarattı ya gerci hersey olacagına varıyor ama burda okuyunca herkesin 15 tane yumurtası olmus ben simdi 3 yumurtayla bu yola cıkınca sansımda zalıyor belki ama rabbim gelir gerci bana dua edin kızlarr benim simdiye kadar yumurta toplama islemim yapılması lazımdı ama hala ilac alıyorum kullanıyorum maddi manevi zor bir sürec allah yardımcımız olsun sanırım mucize olucak benim durumum herkesin tedavisinde basarılar diliyorum ve dualarımızı eksik etmeyelim lütfennn

Kocaeli tıpta mı oluyor tedavin canım? ne kullanıyorsunuz? gonal f ? fostimon? menagon ?

allah yardımcın olsun canım..inşallah rabbim emeğinizin karşılığını verir...

arkadaşlar hepinizin benim için dilediklerine çok teşekkür ederim...
inşallah hepimizin istediği güzel günler gelir en kısa zamanda ....
hepimizin güzel haberleri olur...:)

badem nasılsın canım?eğer bir sakıncası yoksa sana birşey sorabilir miyim?senin kürtajdan sonra kanaman ve göğuslerinde ağrın olmuşmuydu yaa?ben göğuslerime dokunamıyorum çok sızlıyo...sence normalmidir?

badem canım hayır ben istanbul memorialde tedavi görüyorum gonalf f 300 lükle basladım 3 gün kullandım sonra ek olarak menogon kullanıyorum canım ama yumurtalarım cogalmadı bilmiyorum neden

Canım benim kürtajım 4 buçuk aylık doğum yaptıktan sonra plesantaları çıkartmak için yapmıştı kürtajımı dr..

rahim toparlayıcı pembe bir hap verdiler..Karnım ikiz olduğu için biraz büyüktü tabi..Rahim toparlanırken yani küçülürken baya ağrım sancım oldu bir hafta kadar..Öyleki eşim novaljin iğne yapıyordu ağrım azalsın diye..Ayrıca 2-3 hafta göğüs uçlarımdan süt gelmişti..Kanamam da 15 gün sürmüştü sonra kesildi...

benim kanamam çok az oldu canım ya sadece kahverengi lekelenmelerim olmuştu...banada antibiyotik le fitil verdi...ama kürtaj olduktan sonra pek ağrım yoktu bu gün özellikle kasıklarım ve göğüslerimde çok ağrım var.çok sağol canım

Bana da antibiyotik vermişti dr..Sen yazınca anımsadım..Kaç gün oldu canım kürtaj olalı ?

bu sabah 11 de bebeklerim içimde :asigim: dualarınızı esirgemeyin kızlar olur mu :Saruboceq:
bitanem şuan bebeklerin seninle:asigim:inşallah 9 ay da seninle olurl:Saruboceq:

herkese günaydın
bilgisayarımız virüs çökertti çalışmadı
yenisini aldık ama 2 gün sizden ayrı çok zor geçti...
yeni arkadaşlarımız katılmış hoşgelmişler

canım hayırlı olsun yeni pc niza.s.
ahh şu virüsler yokmuklava:

canım inşallah ameliyattan sonra değerleriniz düzelir:Saruboceq::Saruboceq:

canım eğer taşınmayı düşünüyorsan önce ev bul taşın sonra aşılama dene bence...
çünkü aşılama yaptırdıktan sonra belkide 9 ay taşınamassın daha:asigim:

ahhh bu kuşlar
demek yanlız değilim...
bizimde çatıyla duvar arasına yuva yapmışlar..ben en üst katta oturduğum için pislikleri direk benim balkonlarda ve pencerelerin mermerinde...bir dk temiz durduğu yok

canım sen hastaneyi boşver...kendin ne zaman hazır olursan o zaman yeniden dene bence....

allah yardımcın olsun canım...
inşallah herşey yolunda gider....
bizim topikte tüp bebek tedavisinde bir tane yumoşla hamile kalan arkadaşımız vardı...
eğer kısmette varsa seninde olur canım....
allalh yardımcın olsun...

DıptısDıptıs kullanıcısından alıntı
bu sabah 11 de bebeklerim içimde dualarınızı esirgemeyin kızlar olur mu

canım RABİM gönlündekini versin inşşşş dualarimiz seninle Allah yardimcin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…