Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Haftanın ilk günaydını bendendi
bu bütün hafta devam edicek galiba
yine kimsecikler yok

size kocaman GÜNAYDINLAR a.s. inşallah çok güzel bi gün olur canlarım hepimiz için:1hug:

Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun canlarım:lepi:
Bi an okul yıllarımı hatırladım ne güzel bayramlarda gösteriler yapardıkkaydirigubbakcemile2çok özlemişim o yılları zaman ne çabuk akıp geçti 10 yıl oldu okuldan çıkalı:çok üzgünüm: daha dün gibi hatırlıyorum herşeyi

Sidelya aşk meleği hoşgeldiniz canlarıma.s.
sizde benim gibi tatil gününde bile çalışanlardansınız galiba
Çok sıkıcı bi durum ne yazıkki gelirken yollar bomboştu
herkes evinde sıcacık yatağında şu an
biz ne yazıkki iş başı haksızlık bu ya

günaydın güzeller dilerim herkez iyidir ......

rabbim yardımcınız olsun inş

Haftanın ilk günaydını bendendi
bu bütün hafta devam edicek galiba
yine kimsecikler yok

size kocaman GÜNAYDINLAR a.s. inşallah çok güzel bi gün olur canlarım hepimiz için:1hug:

kıs bende burayım veeeeeeeeeeeeee seninde bayramın kutlu olsun

hoş bulduk şeker evet çalışıyoruz ve yanlız değilsin kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

kızlar sloganımız neydiiiiiiiiiiiiiiiiiii
HER ŞEY ÇOCUK İÇİNNN

evet tatlım sloganımız
HER-ŞEY-ÇO-CUK-İ-ÇİN
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyytkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2:lepi::lepi::lepi:

günaydın kızlar hepinize günaydın boş boş oturuyoruz iş yerinde malum iş verenler herzaman haklılar aymescim kaç yaşındasın güzelim hastane neden böyel bi talepte bunlunduki benimde kafam karıştı şimdi

bende 19 mayıslarda hep gösteri yapıp tatil yapanlardandım şimdide iş başından kalkamayanlardanım keşke o yıllar geeri gelse

arkadaşlar size bir şey ormak istiyorum. daha önce de buraya yazıp fikirlerinizi almıştım. sizler daha tecrübelisiniz. benim eşimin sperm testinde ileri hareketlilik %7 çıkmıştı ve doktor normal yolla bebek sahibi olamayacağımızı ve aşılama yapacağını söyledi. aşılama günü ileri ahreketlilik ise %54 çıktı. inanamadık. arada bu kadar fark olması mümkünmü. ve bana 50 milyon ileri hareketli sağlıklı sperm verildi aşılamada. bu fark nasıl olur anlamadım.

Sorma canım ya bende boş boş dolanıyom hiç yapıcak bişeyim yok dün bitirdim olanlarıda . Tatlım ben 82 doğumluyum 27 yaşındayım yani valla bende bilmiyorum nedenini zaman kaybetme falan dediler benimde kafamı karıştırdılar
Ama başlamıycam kendimi iyice hazır hissetmek istiyorum

Canım fark gerçekten çok büyük testide o doktorun olduğu hastanedemi yaptırmıştınız? aynı hastanedeyse eğer benim aklıma biraz kötü şeyler geliyo bu kadar yükselme hiçde normal değil o arada bişeymi kullandınız ilaç yada herhangi bi kür diye düşündüm bi an omu yükseltti diye ama yinede bukadar yükselirmi hiç bilmiyorum çok çelişkili bi olay ? birde aşılamanın sonucu ne tatlım?

karmens bu kdar yükselmesi normal değil canım beya bi faklılık var ama birde şuvar aşılamda yıkama işlemi uygulandığından yıkma esnasında kullanılan sanırım kimyasallardan belirli bir artış oluyor ama bukdar olması normALmi onu bilmiyorum

kızlar günaydın;
topiğinize ilkdefa yazıyorum;
bütüm sayfaları okumak isterdim ama zamanım yok,malum tatil günü çalışanlardanız,

benimde eşimin sperm sayısı 65 milyon ,,morfoloji 0 çıktı.Dr şekil bozuklugu teşhisi koydu çinko verdi.
dogal yolla hamile kalabilirsin dedi.1 yıldır bebek istiyoruz
sizler benden daha tecrübelisiniz.neler yapmamı önerirsiniz şimdidedn teşekkür ederim

canım geçmiş olsun hoşgeldin.

öncelikle hamile kalmak için sayıda önemli ama bildiğim kadarıyla morfolojı en önemlisi.morfolojı sıfır sa benim bildiğim kadarıyla yanlışta yönlendirmeyeyim ama hamile kalma sansın çok çok düşük hatta aşılama bile tavsiye etmiyor doktorlar tüpbebek tavsiye ediyolar eğer hemen bebek düşünüyorsanız bence hiç bir tedayiye başlamadqan tüp bebek yaptırın. Ama eşinde vaikosel yoksa tabii varsa ameliyat ediyolar ve morfolojı düzeliyor

Merhaba canım sayınız çok güzelmiş ama morfoloji kötü
sayı ve hareketi arttırmak için kürler var burda yaptığımız
ama morfoloji için yok sanırım duymadım ben
Doktorun doğal yolla kalabilirsin demiş morfoloji sürekli değişiklik gösterebiliyor ondan olabilir diye tahmin ediyorum. Çok zaman kaybetmek istemiyosan bende tüp bebek diyorum özlem gibi...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…