allah yardımcın olsun canım...
inşallah herşey yolunda gider....
slm kıslarr bende tüp bebk tedavisindeyim fakat benim yumoslar cogalmadı ya o kadarda ilac kullandım uzun protokol uygulandı bana ama nasip napalım doktorumda cok sasırdı bu durumu beklemiyordu benim gibi olan varmı aranızda simdilik 3 yumosum var kızlarr tedaviyi yarım bırakmadık ama 3de büyürse cokda nazlılar bu tedavi bana cok stres yarattı ya gerci hersey olacagına varıyor ama burda okuyunca herkesin 15 tane yumurtası olmus ben simdi 3 yumurtayla bu yola cıkınca sansımda zalıyor belki ama rabbim gelir gerci bana dua edin kızlarr benim simdiye kadar yumurta toplama islemim yapılması lazımdı ama hala ilac alıyorum kullanıyorum maddi manevi zor bir sürec allah yardımcımız olsun sanırım mucize olucak benim durumum herkesin tedavisinde basarılar diliyorum ve dualarımızı eksik etmeyelim lütfennn
Haftanın ilk günaydını bendendi
bu bütün hafta devam edicek galiba
yine kimsecikler yok
size kocaman GÜNAYDINLAR a.s. inşallah çok güzel bi gün olur canlarım hepimiz için:1hug:
günaydın güzeller dilerim herkez iyidir ......
rabbim yardımcınız olsun inş
kıs bende burayım veeeeeeeeeeeeee seninde bayramın kutlu olsun
Sidelya aşk meleği hoşgeldiniz canlarıma.s.
sizde benim gibi tatil gününde bile çalışanlardansınız galiba
Çok sıkıcı bi durum ne yazıkki gelirken yollar bomboştu
herkes evinde sıcacık yatağında şu an
biz ne yazıkki iş başı haksızlık bu ya
hoş bulduk şeker evet çalışıyoruz ve yanlız değilsin kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
kızlar sloganımız neydiiiiiiiiiiiiiiiiiii
HER ŞEY ÇOCUK İÇİNNN
günaydın kızlar hepinize günaydın boş boş oturuyoruz iş yerinde malum iş verenler herzaman haklılar aymescim kaç yaşındasın güzelim hastane neden böyel bi talepte bunlunduki benimde kafam karıştı şimdi
arkadaşlar size bir şey ormak istiyorum. daha önce de buraya yazıp fikirlerinizi almıştım. sizler daha tecrübelisiniz. benim eşimin sperm testinde ileri hareketlilik %7 çıkmıştı ve doktor normal yolla bebek sahibi olamayacağımızı ve aşılama yapacağını söyledi. aşılama günü ileri ahreketlilik ise %54 çıktı. inanamadık. arada bu kadar fark olması mümkünmü. ve bana 50 milyon ileri hareketli sağlıklı sperm verildi aşılamada. bu fark nasıl olur anlamadım.
kızlar günaydın;
topiğinize ilkdefa yazıyorum;
bütüm sayfaları okumak isterdim ama zamanım yok,malum tatil günü çalışanlardanız,
benimde eşimin sperm sayısı 65 milyon ,,morfoloji 0 çıktı.dr şekil bozuklugu teşhisi koydu çinko verdi.
Dogal yolla hamile kalabilirsin dedi.1 yıldır bebek istiyoruz
sizler benden daha tecrübelisiniz.neler yapmamı önerirsiniz şimdidedn teşekkür ederim
kızlar günaydın;
topiğinize ilkdefa yazıyorum;
bütüm sayfaları okumak isterdim ama zamanım yok,malum tatil günü çalışanlardanız,
benimde eşimin sperm sayısı 65 milyon ,,morfoloji 0 çıktı.Dr şekil bozuklugu teşhisi koydu çinko verdi.
dogal yolla hamile kalabilirsin dedi.1 yıldır bebek istiyoruz
sizler benden daha tecrübelisiniz.neler yapmamı önerirsiniz şimdidedn teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?