topicde kimse yokmu bana yardımcı olabilecek
günaydınn kızlarr.
selam kızlar nasılsınız hayırlı günler 19 mayıs gençlik ve spor bayramımız kutlu olsun
Canım fark gerçekten çok büyük testide o doktorun olduğu hastanedemi yaptırmıştınız? aynı hastanedeyse eğer benim aklıma biraz kötü şeyler geliyo bu kadar yükselme hiçde normal değil o arada bişeymi kullandınız ilaç yada herhangi bi kür diye düşündüm bi an omu yükseltti diye ama yinede bukadar yükselirmi hiç bilmiyorum çok çelişkili bi olay ? birde aşılamanın sonucu ne tatlım?
slm kıslarr bende tüp bebk tedavisindeyim fakat benim yumoslar cogalmadı ya o kadarda ilac kullandım uzun protokol uygulandı bana ama nasip napalım doktorumda cok sasırdı bu durumu beklemiyordu benim gibi olan varmı aranızda simdilik 3 yumosum var kızlarr tedaviyi yarım bırakmadık ama 3de büyürse cokda nazlılar bu tedavi bana cok stres yarattı ya gerci hersey olacagına varıyor ama burda okuyunca herkesin 15 tane yumurtası olmus ben simdi 3 yumurtayla bu yola cıkınca sansımda zalıyor belki ama rabbim gelir gerci bana dua edin kızlarr benim simdiye kadar yumurta toplama islemim yapılması lazımdı ama hala ilac alıyorum kullanıyorum maddi manevi zor bir sürec allah yardımcımız olsun sanırım mucize olucak benim durumum herkesin tedavisinde basarılar diliyorum ve dualarımızı eksik etmeyelim lütfennn
gunaydın canım benim esimdede morfoloji sorunu vardı biz yeni evlendigimizde ogrendik dr normal yolla olur dedi 2 yıl ugrastık olmadı 2. asılamada hamile kaldım evicap diye bi e vitamini var keci boynuzu kuru bunları kullandık asılama yaptırdıgım ay morfoloji %18 e cıkmıstı cok tedirgin olup strese girme biraz zorluyo ama oluyo morfoloji sorunu olup dogal yollarla hamile kalan bir suru arkadasımız var umarım hemen kavusursun bebegine:Saruboceq:
canım 2 testide aynı labaratuvarda yaptırdık. aklına gelen kötü şey nedir. spermler yıkanmadan önce hareketlilik %54 tü. yıkandıktan sonra %91. birde eşim sperm örneğini verince laborant bir damla mikroskoba koydu ve bizede gösterdi mikroskoptan. hareketliler oldukça fazla idi.aklına gelen yoksa spermelrin karışmasımı. canım ilk sonuç kötü çıktığında eşime keçi boynuzu pekmezi aldık. sabah akşam birer kaşık. birde e vitamini (evikap) ve cinko (zinko c) bunlardanda her akşam birer tane aldı. ben şeyi düşünüyorum eşim ilk tahlili vermeden önce parazit için ilaç kullanmıştı. bu ilaçlarda spermleri olumsuz etkiyormuş. ondan olabilrimi acaba. ben aşılamamı yaptıralı altıgün oldu. henüz bekliyorum. kasıklarım patlıcak gibi ağrıyor özellikle yürürken. umarım sonuç olumlu olur.
arkadaşlar size bir şey ormak istiyorum. daha önce de buraya yazıp fikirlerinizi almıştım. sizler daha tecrübelisiniz. benim eşimin sperm testinde ileri hareketlilik %7 çıkmıştı ve doktor normal yolla bebek sahibi olamayacağımızı ve aşılama yapacağını söyledi. aşılama günü ileri ahreketlilik ise %54 çıktı. inanamadık. arada bu kadar fark olması mümkünmü. ve bana 50 milyon ileri hareketli sağlıklı sperm verildi aşılamada. bu fark nasıl olur anlamadım.
kızlar günaydın;
topiğinize ilkdefa yazıyorum;
bütüm sayfaları okumak isterdim ama zamanım yok,malum tatil günü çalışanlardanız,
benimde eşimin sperm sayısı 65 milyon ,,morfoloji 0 çıktı.Dr şekil bozuklugu teşhisi koydu çinko verdi.
dogal yolla hamile kalabilirsin dedi.1 yıldır bebek istiyoruz
sizler benden daha tecrübelisiniz.neler yapmamı önerirsiniz şimdidedn teşekkür ederim
4 bebeğim benimle :asigim: acaba benle kalacaklar mı yoksa yine bu yola yanlız mı devam edeceğim... gördüğünüz ışıklar benim kelebeklerim :asigim: şuanda hepimiz 5 kişiyiz bakalım kaçımız yola devam edeceğiz :uhm:
kızlar günaydın;
topiğinize ilkdefa yazıyorum;
bütüm sayfaları okumak isterdim ama zamanım yok,malum tatil günü çalışanlardanız,
benimde eşimin sperm sayısı 65 milyon ,,morfoloji 0 çıktı.Dr şekil bozuklugu teşhisi koydu çinko verdi.
dogal yolla hamile kalabilirsin dedi.1 yıldır bebek istiyoruz
sizler benden daha tecrübelisiniz.neler yapmamı önerirsiniz şimdidedn teşekkür ederim
inşallah sağlıklı büyürler
sayısı önemli değilki önemli olan sağlıklı olmaları
1 yumoşla bile hamile kalan var inşallah sende kalırsınnnnnn
4 bebeğim benimle :asigim: acaba benle kalacaklar mı yoksa yine bu yola yanlız mı devam edeceğim... gördüğünüz ışıklar benim kelebeklerim :asigim: şuanda hepimiz 5 kişiyiz bakalım kaçımız yola devam edeceğiz :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?