Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
topicde kimse yokmu bana yardımcı olabilecek

gunaydın canım benim esimdede morfoloji sorunu vardı biz yeni evlendigimizde ogrendik dr normal yolla olur dedi 2 yıl ugrastık olmadı 2. asılamada hamile kaldım evicap diye bi e vitamini var keci boynuzu kuru bunları kullandık asılama yaptırdıgım ay morfoloji %18 e cıkmıstı cok tedirgin olup strese girme biraz zorluyo ama oluyo morfoloji sorunu olup dogal yollarla hamile kalan bir suru arkadasımız var umarım hemen kavusursun bebegine:Saruboceq:

canım 2 testide aynı labaratuvarda yaptırdık. aklına gelen kötü şey nedir. spermler yıkanmadan önce hareketlilik %54 tü. yıkandıktan sonra %91. birde eşim sperm örneğini verince laborant bir damla mikroskoba koydu ve bizede gösterdi mikroskoptan. hareketliler oldukça fazla idi.aklına gelen yoksa spermelrin karışmasımı. canım ilk sonuç kötü çıktığında eşime keçi boynuzu pekmezi aldık. sabah akşam birer kaşık. birde e vitamini (evikap) ve cinko (zinko c) bunlardanda her akşam birer tane aldı. ben şeyi düşünüyorum eşim ilk tahlili vermeden önce parazit için ilaç kullanmıştı. bu ilaçlarda spermleri olumsuz etkiyormuş. ondan olabilrimi acaba. ben aşılamamı yaptıralı altıgün oldu. henüz bekliyorum. kasıklarım patlıcak gibi ağrıyor özellikle yürürken. umarım sonuç olumlu olur.

inşallah sağlıklı büyürler
sayısı önemli değilki önemli olan sağlıklı olmaları
1 yumoşla bile hamile kalan var inşallah sende kalırsınnnnnn

günaydınnn kızlarrrrrrrrrrr
hepimizin bayramı kutlu olsun
her ne kadar geçmiştede kalsa
çok güzelllll günlerdiiiii

topiği yanlız bırakmayan her ne olursa olsun burda olan arkadaşlar nasılsınızzzz

iyiyyiz sera sen nasılsın tatil gününde çalışlıyoruz işte topic bekliyoruz :))))
yapıcak başka işimiz yokki
karmens canım o ilaçtan dolayı spermler düşümüş olabilir birde nekdar arayla yaptınız ikinici spermiyogramı bir iki ya gibi bir sürede mi hani belki kullandıklarınız etki etmiş oalbilir inşallah aşılaman başarılı olur

bana cevap yazan bütün arkadaşlara çok teşekkür ederim

cinarcım çok sağol inşallah normalla yollarla olur.daha 1 yıldır bekliyoz bebişimizi.allahım inşallah çok bekletmez bizi.bu arada 28 yaşındayım.
zaman önemli artık
dediğin vitan,mini alıcam bugun

Canım inşallah pozitifi görürsün
Allah yardımcın olsun ben şey diye düşünmüştüm
bazı laboratuvarlar aşılma yada tüp bebek yaptırmak için insanın değerlerini düşürüyolarmış acaba öyle bişey dedim içimden fazla para kopartabilmek için ama eşin daha öncesinde ilaç kullanmış ozaman kullandığı ilacın etkisiylede az çıkmış olabilir sperm sayısı sonra ilacı bırakınca normale dönmüştür belkide kimseninde günahını almak istemem.
Neyse sonunda yükselmişya en güzel olanıda o bence
inşallah sonucuda çooooooooooooook güzel olur.

4 bebeğim benimle :asigim: acaba benle kalacaklar mı yoksa yine bu yola yanlız mı devam edeceğim... gördüğünüz ışıklar benim kelebeklerim :asigim: şuanda hepimiz 5 kişiyiz bakalım kaçımız yola devam edeceğiz :uhm:

dıptıs inşallah hepiciği tutar ..çocuklara bakmaktan kafanı kaldıramazsın inşallah...daha güzel dua olamaz bizim için...

Dıptıs tedavin haYIRLI olsun canım.

Nevrosky benim bu ayda olmadı yeni adet tarihim 20 haziran canım.Klomen kullanıyorum inşallah bu ay olur.

canım dediğin gibi daha önce kullandığı ilaçtan olabilir düşüklüğün sebebi..
ya da yeni tahlilinizle eski tahliliniz arasında 70 gün vardır ve spermler yenilenmiştir..
kullandıklarınız işe yaramıştır..
inş aşılamadan da olumlu sonuç alırsın..

hoşgeldin aramıza..
sayınız çok iyi.. hareketleri yazmamışsın..
morfolojinin olması lazım bunun için ilaçta yok henüz..
keçi boynuzu kürü sayı için ama kullanın morfolojiye de etkisi olur belki..
badem yesin eşin onunda faydalı olduğuna inanıyorum eşimden dolayı..
vitamini de alsın..
morfoloji değişkendir belki diğer testte normal çıkar hiç belli olmaz..
stres yapmadan çalışmalarınıza devam edin..
kısa zamanda yavrunuza kavuşmanızı dilerim..

inş dıptısım ikiz çocuğun olur.. Şeniz

Canım bizde de aynı problem var morfoloji %2. doktor bizede normal yolla olur diyo ama bir yıldır olmadı. Eşim e vitamini selenyum ve de çinko kullanıyo. Bende klomen kullanıyorum doktorum yumurta sayısını arttırarak şansı artırmaya çalışıyo bakalım hayırlısı.

dıptıssss sıkı sıkı tutunuun birbirinizeeeeee
birde 2 den fazla vermezlerdi embriyoyu
sen ne yaptında 4 tane b irden aldın banada söyleee
benim doktor 2 den fazla olmaz diyorrrr

inşallah sağlıklı büyürler
sayısı önemli değilki önemli olan sağlıklı olmaları
1 yumoşla bile hamile kalan var inşallah sende kalırsınnnnnn

saolll canım benimm allah razı olsun icimi rahatlattın bu sözleri duymaya o kadar ihtiyacım varki senağlamarabbimde sizin gönlünüzdekileri tez zamanda versinn iyiki varsınız:enbuyukkk:

dıptıss inşallah tutunurlar bebişlerin annelerine çok güzel bi duygu olmalı mucizeli bekleyiş kaç gün daha sürecek nezaman belli olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…