Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Dıptıs ne kadar heyecanlı içinde 4 tane canlı var
inşallah sıkı sıkı tutunurlar canım Allah yardımcınız olsun
4 taneye nasıl izin verdiler tatlım senmi istedin
2 taneden fazla olmaz demişti benim doktorum
bana 2 tane transfer etmişti

kızlar çok saolun :asigim: beni embriyolarımın 1 tanesi 9 hücreli 3 tanesi 8 hücreliydi. yanlız 2. kalite olduklarından 4 ünüde transfer etmeyi önerdiler. 2 tanesi iyi kalite 2 taneside ortaymış sanırım. test sonucum 30 mayısda :Saruboceq:

canım benim inş bu bekleyişin sonu güzel olur.ben inanıyorum ltf sende inan dualarımızdasın tatlım yerimseniben yerimseniben yerimseniben :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

dıptıss önce göbüşün sonra da kolların bebiş dolsun inşalllaahhhhhhhh... :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:
darısı da bize olsunnn......
bol bol göbeğini okşa konuş bebişlerinle.hem onlara hem sana çok iyi gelir.... :asigim:

canim bence kaliteli olsunlarda cok sayida yumosu ne yapacaksin ki ins bunlarda cok iyi dollenip sana tutunurlar allah yardimcin olsun

insallah canim biliyorsun adetde duzensizlik baslamisti bende
iki aydir normale dondu
onun icin biraz tedirginim
insallah bir sorun cikmamistir

insallah cikmamistir canim allah yardimcin olsun seninde bebisingelsin ikinci asilamada

canim Alah kucagina almayi nasip etsin cok sevindim
nasil dusunursen oyle devam eder her yonde pozitif dusun
bebislerinle beraber mutlu olmani dilerim

merhaba arkadslar..cok yazmıyorum ama.gelısmeler hakkında bılgım var azda olsa..tedavıde olna tum arkadslar ınsallah guzel sonuclar alır...
dıptıscım ucuzler gelsın hayırlısyla
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
nevrodan sonra sanırı sende yıkacan buralarıdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

canim Alah kucagina almayi nasip etsin cok sevindim
nasil dusunursen oyle devam eder her yonde pozitif dusun
bebislerinle beraber mutlu olmani dilerim

selam screen hosgeldin aramiza sen bizim topigede geliyormusun az once yani sabah cok buyuk bi yanlislik oldu kusura bakma canim nick karisikligi

bu arada senin sorun neydi canim

Bengusu canım gözün aydın
eşin hafta sonu gelicekti gelmiştir herhalde
Allah bidaha hiç ayırmasın sizi
inşallah bebişle beraber taçlandırır mutluluğunuzu:1hug:

slm kızlar,bayramımız kutlu olsun,yaş önemli değil,ruhumuz hep genç,gerçi yaşımızda genç kaydirigubbakcemile3
pazar günü eşim geldi,kavuştuk çok şükür,sanki rüyada gibiydim,inanamadım,şimdi alıştım sırnaşık şey tatile gidene kadar eşim evde olacak sanırım,tatili yaptıktan sonra işe başlayacak,o yüzden ara ara gelirim,şimdi birazda şafak topiğine bir şeyler yazayım,sonra görüşürüz,öptüm hepinizi Şeniz

dıptıs şimdiden gözünaydın diyorum,mutlu sona az kaldı,sağlıkla gelsin bebişler :Saruboceq:

Asim canım nasılsın 64den 61 kiloya düşmüşsün tebrik ederim tatlım hedef 59 sanırım çok az kalmış ne kadar güzel benim daha çokkkkkkkkkk var
nasıl kurtulucam ben bu kilolardan:uhm:

Ben yinemi yanlız kaldım bu aralar çok yalnız bırakıyosunuz kıslar beni:1closedeyes::1closedeyes::1closedeyes:

kizlar merhaba bende araniza yeni geldim neolur benide araniza alsaniza

mrb canim hosgeldin aramiza uzulerek soyluyorum tabii sizin sorundami erkek infertilesi kendinden anlatsana biraz kac yillik evlisin tedavilerinden falan
nevromuz gelince seni ekler listeye

mrb canim hosgeldin aramiza uzulerek soyluyorum tabii sizin sorundami erkek infertilesi kendinden anlatsana biraz kac yillik evlisin tedavilerinden falan
nevromuz gelince seni ekler listeye

ben daha bir yillik evliyim bende bir sorun yok doktora gittim herseyim normal ama evlendigimden beri korunmuyorum fakat yinede hamile kalamadim esime daha birsey soylemedim erken diye insallah oonda da bi sorun yoktur

biliyorum daha senin icin erken diyeceksiniz ama cocuklari cok seviyorum ve hemen bir tane yapmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…