kızlar çok saolun :asigim: beni embriyolarımın 1 tanesi 9 hücreli 3 tanesi 8 hücreliydi. yanlız 2. kalite olduklarından 4 ünüde transfer etmeyi önerdiler. 2 tanesi iyi kalite 2 taneside ortaymış sanırım. test sonucum 30 mayısda :Saruboceq:
slm kıslarr bende tüp bebk tedavisindeyim fakat benim yumoslar cogalmadı ya o kadarda ilac kullandım uzun protokol uygulandı bana ama nasip napalım doktorumda cok sasırdı bu durumu beklemiyordu benim gibi olan varmı aranızda simdilik 3 yumosum var kızlarr tedaviyi yarım bırakmadık ama 3de büyürse cokda nazlılar bu tedavi bana cok stres yarattı ya gerci hersey olacagına varıyor ama burda okuyunca herkesin 15 tane yumurtası olmus ben simdi 3 yumurtayla bu yola cıkınca sansımda zalıyor belki ama rabbim gelir gerci bana dua edin kızlarr benim simdiye kadar yumurta toplama islemim yapılması lazımdı ama hala ilac alıyorum kullanıyorum maddi manevi zor bir sürec allah yardımcımız olsun sanırım mucize olucak benim durumum herkesin tedavisinde basarılar diliyorum ve dualarımızı eksik etmeyelim lütfennn
insallah canim biliyorsun adetde duzensizlik baslamisti bende
iki aydir normale dondu
onun icin biraz tedirginim
insallah bir sorun cikmamistir
kızlar çok saolun :asigim: beni embriyolarımın 1 tanesi 9 hücreli 3 tanesi 8 hücreliydi. yanlız 2. kalite olduklarından 4 ünüde transfer etmeyi önerdiler. 2 tanesi iyi kalite 2 taneside ortaymış sanırım. test sonucum 30 mayısda :Saruboceq:
canim Alah kucagina almayi nasip etsin cok sevindim
nasil dusunursen oyle devam eder her yonde pozitif dusun
bebislerinle beraber mutlu olmani dilerim
Canım kavuşmuşsunuzdur artık eşinle. Başbaşasınızdır. Gözünüz aydın canım. Öpüyorum çok. Şeniz [/FONT]
sağol Nevrom :asigim:
QUOTE=DıptısDıptıs;6919013]4 bebeğim benimle :asigim: acaba benle kalacaklar mı yoksa yine bu yola yanlız mı devam edeceğim... gördüğünüz ışıklar benim kelebeklerim :asigim: şuanda hepimiz 5 kişiyiz bakalım kaçımız yola devam edeceğiz :uhm:
Bengusu canım gözün aydın
eşin hafta sonu gelicekti gelmiştir herhalde
Allah bidaha hiç ayırmasın sizi
inşallah bebişle beraber taçlandırır mutluluğunuzu:1hug:
Ben yinemi yanlız kaldım bu aralar çok yalnız bırakıyosunuz kıslar beni:1closedeyes::1closedeyes::1closedeyes:
kizlar merhaba bende araniza yeni geldim neolur benide araniza alsaniza
mrb canim hosgeldin aramiza uzulerek soyluyorum tabii sizin sorundami erkek infertilesi kendinden anlatsana biraz kac yillik evlisin tedavilerinden falan
nevromuz gelince seni ekler listeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?