ben daha bir yillik evliyim bende bir sorun yok doktora gittim herseyim normal ama evlendigimden beri korunmuyorum fakat yinede hamile kalamadim esime daha birsey soylemedim erken diye insallah oonda da bi sorun yoktur
anladim canim ins esinde bir sorun yoktur allah yardimciniz olsun daha yeni evlisin bence acele etme ama yinede dr a gitmeyi boslama canim
daha dogrusu evlendigimde adetim evlendigim gune geliyordu doktorum dogum kontrol hapi verdi 2 kutu kullandim sonra biraktim onun bir zarari varmidir aceba
kesinlikle boslamamak gerekiyo sorun varsa erken cozum gerekli ama bir kac ay daha bekleyip esimden de doktora gitmesini isteyecem duruma gore tabi olmazsa
biliyorum daha senin icin erken diyeceksiniz ama cocuklari cok seviyorum ve hemen bir tane yapmak istiyorum
ben geldim canim yalniz kalmisin buralarda korkma ok bu kizlar vefasiz oldu iyicene
merhaba kizlar kimse kalmamis buralarda
herkez nerelere kayboldu
kizlar merhaba bende araniza yeni geldim neolur benide araniza alsaniza
aymescım canımcım..sorma..ben sureklı gezmede oluyorum..o yuzden cok gelmıyorum..hem gelsem bıle eskı nese yokkı topıkte..herkes dagıldısenağlamasenağlama
eskıden nede guzel paylasımlarımız olurdu..:1hug:
herhalde herkes dınlenmede sanırsam kımsecıkler ugramıyor artık buraya.:a015:
nevronun gıdısımı
yoksa
baska bırsey bılmıyorum ama tamamen burdakı paylasımlar aza ındı.yada msnde konusuyoruzbelkıde ondandır
bende pıhtılasma testlerı ııcın kac aydır ugrasıyorum..artık her hafta gıdıp kan vermektren bıktım.:çok üzgünüm:
yumurta takkıbıne basladık yıne.ekım kasıma kadr bebk olmassa tup bebk tedavısne baslıyacaz buyuk bır ıhtımal..
suan yumurta takıbındeyımklomen tedavısı
onceden sayfalari oku oku bitiremezdim simdi oyle degil malesef
her zaman yazmasam bile takipteydim hep insallah kisa surede topigimiz eskisi gibi olur
İnşallah canım eski neşesi geri gelir
bende sayfalara bi türlü yetişemezdim ondan şikayet ederdim
şimdide sayfalar hiç ilerlemiyo ondan şikayet ediyorum
hep şikayet edicek bişey buluyorum galiba kendimekaydirigubbakcemile3
kizlar merhaba bende araniza yeni geldim neolur benide araniza alsaniza
slm kıslarr bende tüp bebk tedavisindeyim fakat benim yumoslar cogalmadı ya o kadarda ilac kullandım uzun protokol uygulandı bana ama nasip napalım doktorumda cok sasırdı bu durumu beklemiyordu benim gibi olan varmı aranızda simdilik 3 yumosum var kızlarr tedaviyi yarım bırakmadık ama 3de büyürse cokda nazlılar bu tedavi bana cok stres yarattı ya gerci hersey olacagına varıyor ama burda okuyunca herkesin 15 tane yumurtası olmus ben simdi 3 yumurtayla bu yola cıkınca sansımda zalıyor belki ama rabbim gelir gerci bana dua edin kızlarr benim simdiye kadar yumurta toplama islemim yapılması lazımdı ama hala ilac alıyorum kullanıyorum maddi manevi zor bir sürec allah yardımcımız olsun sanırım mucize olucak benim durumum herkesin tedavisinde basarılar diliyorum ve dualarımızı eksik etmeyelim lütfennn
4 bebeğim benimle :asigim: acaba benle kalacaklar mı yoksa yine bu yola yanlız mı devam edeceğim... gördüğünüz ışıklar benim kelebeklerim :asigim: şuanda hepimiz 5 kişiyiz bakalım kaçımız yola devam edeceğiz :uhm:
test sonuclarimizi aldik kizlar ben hormon testi zannediyordum receteyi gormemistim direk laboratuara faxlamislardi cunku bende evde heyecanla dua ediyordum insallah yuksek cikmaz diye
testler hastalik testleriymis hiv virusu hepatit filan cok sukurki hapsi temiz
bide toksopiasma var o nedir bilen varmi kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?