Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ben daha bir yillik evliyim bende bir sorun yok doktora gittim herseyim normal ama evlendigimden beri korunmuyorum fakat yinede hamile kalamadim esime daha birsey soylemedim erken diye insallah oonda da bi sorun yoktur

anladim canim ins esinde bir sorun yoktur allah yardimciniz olsun daha yeni evlisin bence acele etme ama yinede dr a gitmeyi boslama canim

daha dogrusu evlendigimde adetim evlendigim gune geliyordu doktorum dogum kontrol hapi verdi 2 kutu kullandim sonra biraktim onun bir zarari varmidir aceba

anladim canim ins esinde bir sorun yoktur allah yardimciniz olsun daha yeni evlisin bence acele etme ama yinede dr a gitmeyi boslama canim

kesinlikle boslamamak gerekiyo sorun varsa erken cozum gerekli ama bir kac ay daha bekleyip esimden de doktora gitmesini isteyecem duruma gore tabi olmazsa

daha dogrusu evlendigimde adetim evlendigim gune geliyordu doktorum dogum kontrol hapi verdi 2 kutu kullandim sonra biraktim onun bir zarari varmidir aceba

kesinlikle boslamamak gerekiyo sorun varsa erken cozum gerekli ama bir kac ay daha bekleyip esimden de doktora gitmesini isteyecem duruma gore tabi olmazsa

cok iyi yaparsin canim hicbirsey boslamaka gerek ustune gitmek gerek ben buna inaniyorum ins bi sorun cikmaz

biliyorum daha senin icin erken diyeceksiniz ama cocuklari cok seviyorum ve hemen bir tane yapmak istiyorum

hıoşgeldin canım inşallh bu topikte seninde hamiş oldugunu öğreniriz. erken diyosun ama ben daha 1 yılımız olmadan aşılama oldum yani burdakiler erken diye düşünmez sadece senin için ne anlamda o önemli canım :teselli:

kizlar merhaba bende araniza yeni geldim neolur benide araniza alsaniza

Hoşgeldin canım a.s. tabiki aramıza alırız seni
inşallah tez zamanda bebişine kavuşursun
daha bi sorun olup olmadığıda belli değilmiş anladığım kadarıyla
hiç bir sorun yoktur inşallah Allah yardımcın olsun:1hug:

aymescım canımcım..sorma..ben sureklı gezmede oluyorum..o yuzden cok gelmıyorum..hem gelsem bıle eskı nese yokkı topıkte..herkes dagıldısenağlamasenağlama
eskıden nede guzel paylasımlarımız olurdu..:1hug:
herhalde herkes dınlenmede sanırsam kımsecıkler ugramıyor artık buraya.:a015:
nevronun gıdısımı
yoksa
baska bırsey bılmıyorum ama tamamen burdakı paylasımlar aza ındı.yada msnde konusuyoruzbelkıde ondandır
bende pıhtılasma testlerı ııcın kac aydır ugrasıyorum..artık her hafta gıdıp kan vermektren bıktım.:çok üzgünüm:
yumurta takkıbıne basladık yıne.ekım kasıma kadr bebk olmassa tup bebk tedavısne baslıyacaz buyuk bır ıhtımal..
suan yumurta takıbındeyımklomen tedavısı

Evet canım haklısın eskisi gibi kimse uğramıyoda artık
herkes ya biraz dinlenip uzaklaşmak istedi yada bende bilmiyorum nedenini
nevromunda şimdi bebişi, evi, işi hepsi olunca yoğun oluyo oda fazla gelemiyo
sizi çok özlüyorum ama sürekli bakıyorum kim geldi kim gitti diye
yumurta takibine başlamışsın tekrar hadi hayırlısı inşallah herşey yolunda gider
zorlu bi süreç biliyorum hastanede uğraşmak insanı çok yoruyo
ama inşallah bütün emeklerinin karşılığını alırsın tatlım
canım bide özelden msnini yazsana ban almamışım senden
en azından orda haberdar olurum merak ediyorum seni

onceden sayfalari oku oku bitiremezdim simdi oyle degil malesef
her zaman yazmasam bile takipteydim hep insallah kisa surede topigimiz eskisi gibi olur

onceden sayfalari oku oku bitiremezdim simdi oyle degil malesef
her zaman yazmasam bile takipteydim hep insallah kisa surede topigimiz eskisi gibi olur

İnşallah canım eski neşesi geri gelir
bende sayfalara bi türlü yetişemezdim ondan şikayet ederdim
şimdide sayfalar hiç ilerlemiyo ondan şikayet ediyorum
hep şikayet edicek bişey buluyorum galiba kendimekaydirigubbakcemile3

ay keske eskisi gibi olsada ondan sikayet etsek
hic degilse sikayet edicek cok kisi vardi o zaman
simcik kimseye sikayette edemiyoz yakaydirigubbakcemile3

Benim mesai saatim dolmak üzere
herkese hayırlı akşamlar yarın sabah görüşmek üzere
kendinize çokkkkkkkkkkkk ii bakınŞeniz

canım hayırlısı ile inşş bebişlerin gelir ama burada kaçtane yumoşuyun olduğu çok önemli değil önemli olan 1.2 ve ya 3 tane ama kaliteli yumoştur bak benim ilk denememde başıma ne geldi dr gittim ilaçlara başladık her şey iyi gidiyor yumurta topalama işlemi olacağı gün dr bana 22 tane koç gibi yumoşun var dedi yumurtalar toplandı spermler alındı beni ikinci aradılar ben bekliyorum işte şu kadar embiryo oluştu diyecekler ve biz eşimle konuşuyoruz bunun şu kadarını donduralım diye ve tel geldi hanım efendi sizden tpoladığımız yumurtaların tamamı boş çıktı dediler nasıl oluyor dedim olabiliyor böle durumlear dedilr hiç kafana takma hayırlısını dile RABİNDEN işn RABİM gönlündekini verir önce göbüşün sonra kucağın dolar :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:ALLAHIM emeklerimizi boşa çıkarmasın

canım inş her şey gönlündeki gibi olsun bir isterken RABİM İKİZ VERSİN dua et her zaman konuş onlarla onlara ne kadar ihtiyacın olduğunu onların ne kadar beklediğini anlat eğer siz beni bırakmassanız ben sizleri hayat bı-oyu bırakmam de içinden geçenlerin hepsini söle onlara MEVLAM emeklerimizi boşa çıkarmasın inşşş:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: ikiz ikiz :ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:bebeklerin olsun

test sonuclarimizi aldik kizlar ben hormon testi zannediyordum receteyi gormemistim direk laboratuara faxlamislardi cunku bende evde heyecanla dua ediyordum insallah yuksek cikmaz diye
testler hastalik testleriymis hiv virusu hepatit filan cok sukurki hapsi temiz
bide toksopiasma var o nedir bilen varmi kizlar

Toksoplazma hayvanlardan geçen birşey..Kesinlikle iyice pişmemiş et süt yumurta gibi hayvansal ürünler yemiceksin..iyice pişmiş olması gerek..iyi pişirilip yenmesi gerek..Mesela yumurta rafadan değil,katı yenecek..Kedi köpek vs gibi hayvanlardan uzak duracaksın,Çiğ kıyma,et vs çıplak elle değil eldivenle falan tutacaksın..Benim bildiğim bunlar canım.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…