Sorma canım ya bende yanlızlıktan korkup kaçmıştım sen gelmişsin :1hug:
test sonuclarimizi aldik kizlar ben hormon testi zannediyordum receteyi gormemistim direk laboratuara faxlamislardi cunku bende evde heyecanla dua ediyordum insallah yuksek cikmaz diye
testler hastalik testleriymis hiv virusu hepatit filan cok sukurki hapsi temiz
bide toksopiasma var o nedir bilen varmi kizlar
Toksoplazma hayvanlardan geçen birşey..Kesinlikle iyice pişmemiş et süt yumurta gibi hayvansal ürünler yemiceksin..iyice pişmiş olması gerek..iyi pişirilip yenmesi gerek..Mesela yumurta rafadan değil,katı yenecek..Kedi köpek vs gibi hayvanlardan uzak duracaksın,Çiğ kıyma,et vs çıplak elle değil eldivenle falan tutacaksın..Benim bildiğim bunlar canım.....
canim sonrada ben ciktim daha dogrusu aciktimda telefonda konusuyordum yeni gelebildim opuldun yarin gorusuruz
canim onlarinda sonucunun iyi cikmasina sevindim sonucta oda onemli evet bana 5 ay once yapmislardi yine yaptilar sanki aids olcam tovbe tovbe 5 ay icinde her tedavide yapiliyormus iyi birsey aslinda
Hoşgeldin canım a.s. tabiki aramıza alırız seni
inşallah tez zamanda bebişine kavuşursun
daha bi sorun olup olmadığıda belli değilmiş anladığım kadarıyla
hiç bir sorun yoktur inşallah Allah yardımcın olsun:1hug:
hıoşgeldin canım inşallh bu topikte seninde hamiş oldugunu öğreniriz. erken diyosun ama ben daha 1 yılımız olmadan aşılama oldum yani burdakiler erken diye düşünmez sadece senin için ne anlamda o önemli canım :teselli:
aymescım canımcım..sorma..ben sureklı gezmede oluyorum..o yuzden cok gelmıyorum..hem gelsem bıle eskı nese yokkı topıkte..herkes dagıldısenağlamasenağlama
eskıden nede guzel paylasımlarımız olurdu..:1hug:
herhalde herkes dınlenmede sanırsam kımsecıkler ugramıyor artık buraya.:a015:
nevronun gıdısımı
yoksa
baska bırsey bılmıyorum ama tamamen burdakı paylasımlar aza ındı.yada msnde konusuyoruzbelkıde ondandır
bende pıhtılasma testlerı ııcın kac aydır ugrasıyorum..artık her hafta gıdıp kan vermektren bıktım.:çok üzgünüm:
yumurta takkıbıne basladık yıne.ekım kasıma kadr bebk olmassa tup bebk tedavısne baslıyacaz buyuk bır ıhtımal..
suan yumurta takıbındeyımklomen tedavısı
test sonuclarimizi aldik kizlar ben hormon testi zannediyordum receteyi gormemistim direk laboratuara faxlamislardi cunku bende evde heyecanla dua ediyordum insallah yuksek cikmaz diye
testler hastalik testleriymis hiv virusu hepatit filan cok sukurki hapsi temiz
bide toksopiasma var o nedir bilen varmi kizlar
ya bu arada arkadaslar yeni arkadaslar hemen avatar ekliyor rutbeye msj yaziyor ne biliyim benim yaptigim herseyi yapabiliyorlar ilk msjdan itibaren ne oluyor bu topikte ya bizler aptaldik yada insanlar kursunu aliyor bu isin
arkadaslar bu sitede birseyler donuyor ben size soyleyim kim kimi aptal yerine koyuyor cikar ortaya nasil olsaaaa iyice giciklandim ben
kızlar çok saolun :asigim: beni embriyolarımın 1 tanesi 9 hücreli 3 tanesi 8 hücreliydi. yanlız 2. kalite olduklarından 4 ünüde transfer etmeyi önerdiler. 2 tanesi iyi kalite 2 taneside ortaymış sanırım. test sonucum 30 mayısda :Saruboceq:
ya bu arada arkadaslar yeni arkadaslar hemen avatar ekliyor rutbeye msj yaziyor ne biliyim benim yaptigim herseyi yapabiliyorlar ilk msjdan itibaren ne oluyor bu topikte ya bizler aptaldik yada insanlar kursunu aliyor bu isin
arkadaslar bu sitede birseyler donuyor ben size soyleyim kim kimi aptal yerine koyuyor cikar ortaya nasil olsaaaa iyice giciklandim ben
merak ediyordummm nasıl diye sağol canım yaaa benim doktor 2 den fazla olmaz diyordua.s.
asiii bende bilmiyordum canım :enbuyukkk:
6 aydır daha geçen hafta öğendim gülüm yaaa
oda bilen arkadaşlara sordumm yardım ettiler sağ olsunlaralkisalkisalkis
ne oldukiiii anlamadım CADIARZU
her sayfayı okuyorum ama ters bir şey görmedimmm:uhm:
canim neyse ben yine susuyum yoksa ortalik felan karisir herneyse goruruz ama sadece kimse bizi bu topigin kizlarini aptal yerine koymasin
rapunzel haklısın canım. topik artık bomboş denebilir, eskiden 2 gün geçse geçmişi oku oku bitiremezdik. Şimdi öyle değil. Nerelere dağıldı bu kızlar...şutarafagittiaymescım canımcım..sorma..ben sureklı gezmede oluyorum..o yuzden cok gelmıyorum..hem gelsem bıle eskı nese yokkı topıkte..herkes dagıldısenağlamasenağlama
eskıden nede guzel paylasımlarımız olurdu..:1hug:
herhalde herkes dınlenmede sanırsam kımsecıkler ugramıyor artık buraya.:a015:
nevronun gıdısımı
yoksa
baska bırsey bılmıyorum ama tamamen burdakı paylasımlar aza ındı.yada msnde konusuyoruzbelkıde ondandır
bende pıhtılasma testlerı ııcın kac aydır ugrasıyorum..artık her hafta gıdıp kan vermektren bıktım.:çok üzgünüm:
yumurta takkıbıne basladık yıne.ekım kasıma kadr bebk olmassa tup bebk tedavısne baslıyacaz buyuk bır ıhtımal..
suan yumurta takıbındeyımklomen tedavısı
kızlar çok saolun :asigim: beni embriyolarımın 1 tanesi 9 hücreli 3 tanesi 8 hücreliydi. yanlız 2. kalite olduklarından 4 ünüde transfer etmeyi önerdiler. 2 tanesi iyi kalite 2 taneside ortaymış sanırım. test sonucum 30 mayısda :Saruboceq:
4 bebeğim benimle :asigim: acaba benle kalacaklar mı yoksa yine bu yola yanlız mı devam edeceğim... gördüğünüz ışıklar benim kelebeklerim :asigim: şuanda hepimiz 5 kişiyiz bakalım kaçımız yola devam edeceğiz :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?