Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Sorma canım ya bende yanlızlıktan korkup kaçmıştım sen gelmişsin :1hug:

canim sonrada ben ciktim daha dogrusu aciktimda telefonda konusuyordum yeni gelebildim opuldun yarin gorusuruz

canim onlarinda sonucunun iyi cikmasina sevindim sonucta oda onemli evet bana 5 ay once yapmislardi yine yaptilar sanki aids olcam tovbe tovbe 5 ay icinde her tedavide yapiliyormus iyi birsey aslinda

ya bu arada arkadaslar yeni arkadaslar hemen avatar ekliyor rutbeye msj yaziyor ne biliyim benim yaptigim herseyi yapabiliyorlar ilk msjdan itibaren ne oluyor bu topikte ya bizler aptaldik yada insanlar kursunu aliyor bu isin

tesekkurler bademim toksoplazma negatif cikmis canim yani benim bu kurallara uymammi gerekiyo hamis kalirsam

evet canim bencede cok onemli en azindan icimiz rahat ediyor

tesekkurler canim insallah Allah hepimizin yardimcisi olsun

ozlemcim sagol, senin asilama nasil tuttumu o konulara daha yabanciyim ne kadar zamanda belli oluyor tutmasi ve tutma olasiligi yuksek mi yoksa tup bebek mi daha avantajli ozel olmazsa tabi kusura bakma sordugum icin

arkadaslar bu sitede birseyler donuyor ben size soyleyim kim kimi aptal yerine koyuyor cikar ortaya nasil olsaaaa iyice giciklandim ben

hayırlısı olsun rapunzelim..
fazla kimse yok bende arada girip cevaplayıp gidiyorum..
kimse yazmayınca canım sıkılıyor .. Şeniz

ii hadi gözün aydın canım.. Şeniz

ya bu arada arkadaslar yeni arkadaslar hemen avatar ekliyor rutbeye msj yaziyor ne biliyim benim yaptigim herseyi yapabiliyorlar ilk msjdan itibaren ne oluyor bu topikte ya bizler aptaldik yada insanlar kursunu aliyor bu isin

:roflol: :roflol: :roflol: bende bilmiyodum kız kaydirigubbakcemile3

nurşen hoşgeldin sende..
bence çok geçmeden eşine de söyle yaptırın bi test..
doktora gidilmesi artık çok normal..
sana hangi tetkikler yapıldı..
hormon tahlillerin, rahim filmin yapıldı mı..
inş kısa zamanda bebişin olur canım..

canim neyse ben yine susuyum yoksa ortalik felan karisir herneyse goruruz ama sadece kimse bizi bu topigin kizlarini aptal yerine koymasin

merak ediyordummm nasıl diye sağol canım yaaa benim doktor 2 den fazla olmaz diyordua.s.

asiii bende bilmiyordum canım :enbuyukkk:
6 aydır daha geçen hafta öğendim gülüm yaaa
oda bilen arkadaşlara sordumm yardım ettiler sağ olsunlaralkisalkisalkis

arkadaslar bu sitede birseyler donuyor ben size soyleyim kim kimi aptal yerine koyuyor cikar ortaya nasil olsaaaa iyice giciklandim ben

ne oldukiiii anlamadım CADIARZU
her sayfayı okuyorum ama ters bir şey görmedimmm:uhm:

Canım nasıl 2den fazla olmaz? bana da 3 tane koymuşlardı.2si iyi kaliteydi biri düşük kaliteydi ve ikisi tuttu ikizdi melek bebeklerim...

hayırlı geceler canlara.s.

geçmişi okudum ama alıntı yapmamışım bu yüzden aklımda pek birşey kalmadı...
bütün tedavideki arkadaşlara allah yardımcıları olsun diyorum....

yeni gelen arkadaşlara da hoşgeldiniza.s.
ben çok yorgunum:bbo:
çokta uykum var....
hepinizi öptümŞeniz

rapunzel haklısın canım. topik artık bomboş denebilir, eskiden 2 gün geçse geçmişi oku oku bitiremezdik. Şimdi öyle değil. Nerelere dağıldı bu kızlar...şutarafagitti

Dıptıscım maaşallah canım. Gözün aydın çok sevindim . Darısı bizim başımıza inşallah. Allah kalbine göre verir inşallah:Saruboceq:

Günaydın herkesea.s.
Sevcancım selam canım nasılsın
sen ne zaman başlıyosun şimdi tedaviye bellimi:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…