Günaydınn
kızlarrrrr herkese günaydın.....a.s.
Günaydın kıslar a.s. hoşgeldiniz nasılsınız:1hug:
sevgi nasılsın bebiş nasıl herşey yolundadır umarım
ya bu arada arkadaslar yeni arkadaslar hemen avatar ekliyor rutbeye msj yaziyor ne biliyim benim yaptigim herseyi yapabiliyorlar ilk msjdan itibaren ne oluyor bu topikte ya bizler aptaldik yada insanlar kursunu aliyor bu isin[/QUO
asicim gene noldu kime kzıdın söle bakalım? bu arada ben girelineredeyse 7-8 ay olmuş ama hala ekleyemed,m evlilik takvimini :)
ozlemcim sagol, senin asilama nasil tuttumu o konulara daha yabanciyim ne kadar zamanda belli oluyor tutmasi ve tutma olasiligi yuksek mi yoksa tup bebek mi daha avantajli ozel olmazsa tabi kusura bakma sordugum icin
gÜnaydınnn
hoşbulduk canım sen nasılsın nasıl gidio bakalım...
aşılamam tutmadı canım bizde sayı çok düşük .şimdi ki adet görmemede tekrar aşılama olucam olmazsa gene tutmazsa 1-2 ay ara verip tüp bebek yaptırrıcaz ALLAH tabii oralara getiirtmesin aşılamam tutuarda .aşılama benim adetin 11 gunu yapıldı yumurtalırım çabuk gelişti.doktor 10 gunluk iğne verdi normalde 10 gunluk iğne kullanıyosun ama ben 6 sını kullandım. 15 gun sonrada aşılama yapıldıktan sonra tabii sonucunu öğreniyosun canım öğrendiğindede sonuç pozitifse 1 aylık hamiş olmuş oluyosun böle canım .umarım aşılamalara kalmaz işin doğal yoldan gelir bebeişin:CüvCüv::CüvCüv:
aşılamam tutmadı canım bizde sayı çok düşük .şimdi ki adet görmemede tekrar aşılama olucam olmazsa gene tutmazsa 1-2 ay ara verip tüp bebek yaptırrıcaz ALLAH tabii oralara getiirtmesin aşılamam tutuarda .aşılama benim adetin 11 gunu yapıldı yumurtalırım çabuk gelişti.doktor 10 gunluk iğne verdi normalde 10 gunluk iğne kullanıyosun ama ben 6 sını kullandım. 15 gun sonrada aşılama yapıldıktan sonra tabii sonucunu öğreniyosun canım öğrendiğindede sonuç pozitifse 1 aylık hamiş olmuş oluyosun böle canım .umarım aşılamalara kalmaz işin doğal yoldan gelir bebeişin:CüvCüv::CüvCüv:
Canım bizim son olarak harekette sorun yoktu. Morfolojiydi bizimki tatlım. Yıkama sonrası daha da artıyor tabi hareketli sperm. Sen onları güzelce çalıştır. kaydirigubbakcemile2:içelim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?