Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

ozlemcim sagol, senin asilama nasil tuttumu o konulara daha yabanciyim ne kadar zamanda belli oluyor tutmasi ve tutma olasiligi yuksek mi yoksa tup bebek mi daha avantajli ozel olmazsa tabi kusura bakma sordugum icin

aşılamam tutmadı canım bizde sayı çok düşük .şimdi ki adet görmemede tekrar aşılama olucam olmazsa gene tutmazsa 1-2 ay ara verip tüp bebek yaptırrıcaz ALLAH tabii oralara getiirtmesin aşılamam tutuarda .aşılama benim adetin 11 gunu yapıldı yumurtalırım çabuk gelişti.doktor 10 gunluk iğne verdi normalde 10 gunluk iğne kullanıyosun ama ben 6 sını kullandım. 15 gun sonrada aşılama yapıldıktan sonra tabii sonucunu öğreniyosun canım öğrendiğindede sonuç pozitifse 1 aylık hamiş olmuş oluyosun böle canım .umarım aşılamalara kalmaz işin doğal yoldan gelir bebeişin:CüvCüv::CüvCüv:

iyiyim sevgi ne olsun bekliyoruz sabırla
dün eşime dedimki doktordan randevu alalım gidelim bi muayneye dedim ameliyattan sonra gitmedik
hiç dedim ben biliyorum gideceğim zamanı dedi
nezamanmış ozaman dedim kredi bitince dedi ama kredinin bitmesine daha 10 ay var
olmaz öyle şey dedim gitmeliyiz biran önce dedim konuyu kapattı gitti yanımdan çok üzüldüm
henüz hiçbişey istemiyor benim kocam ne olacak böyle
inşallahnormal yolla gelirde babasına süpriz yapar benim bebişim

:Saruboceq:
canim insallah senden en kisa zamanda mutlu haberi aliriz ozaman
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

umidini kesme ve doktorlarin verdiklerini lutfen tam olarak uygula

herkese selammmmmmmmmmmm

Sera96;canım inşş herşey yolunda gider herşey gönlünce olsun.doktorununu dediği gibi olur inşş canım

ELGİZ;
canım gelişimi iyi olsunda varsın üç tane olsun yumoşun..senin fsh hormonun nasıldı peki

DıptısDıptıs;oyy maşallah dört tane haa..dualarımız seninle canım inşş sıkı sıkı tutunurlar annesine

rapunzell_82;
canım yumoş takibine başlamışın sende inşş bebeğin çok bekletmeden gelir annesine..canım arkadaşım ama sende çok uğramıyorsun buralara biliyorsun dimi..özlüyorum valla ..msn muhabbetine dalıp burayı boş bırakıyorsunuz haa sizi gidi ..kimsenin msn si yoık bende

Canım bizim son olarak harekette sorun yoktu. Morfolojiydi bizimki tatlım. Yıkama sonrası daha da artıyor tabi hareketli sperm. Sen onları güzelce çalıştır. kaydirigubbakcemile2:içelim:

çalıştırıcam söz canım..sorma eşimle aramızda espirisi bile yapmaya başladık valla.her kürünü içtiğinde spermleriyle kavga ediyor ..:roflol:hadi bakalım koşuya gidiyoz biz diyo.. işin iyi tarafı da bu durumu stres yapıp üzülmüyoz en azından bu durumla bile dalga geçmeyi biliyoruz kendimizle

Doğum günün kutlu olsun corneliacım..
Eşin ve bebeklerinle nice uzun mutlu sağlıklı ömürler dilerim .. Şeniz Şeniz Şeniz

hımm doğum günümüymüş kıs tülin cornelinanın

doğum günün kutlu olsun canım cornelia yeni yaşın umut ,neşe,huzur,sağlık,bide bebiş getirsin :CüvCüv: sana

SLM KIZLAR NASILSINIZ BU RASI ıLK DEFA BU KADAR KALABALIK ..NE GÜZEL.. YENı GELEN ARKADAŞLAR HOŞ GELDıNıZ.. AŞILAMA YAPTIRANLAR VE SONUÇ BEKLEYENLER ıNŞALLAH BEBıŞ LERıNıZ BU SEFER GELıRR..HERKES EN KISA SÜREDE HAMıŞ KALIR ıNŞALLLAH:CüvCüv:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…