Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım slm da ..yanlış topiktesin gibime geliyorr iyice bir baksana buraya yazdığına eminmisin sensırnaşık şey:roflol::roflol::roflol:

merhaba kızlar :dance:
cornelıa doğum günün kutlu olsun canım a.s.
gönlündeki dileklerin gerçekleşmesi dileğiyle nice senelere hihoyyyt

Cornelia canım doğum gününmüş bugün
mutluı yıllar diliyorum doğum günün kutlu olsun
içinden keşke dediğin bütün dileklerinin gerçekleşmesi dileğiyle

tülincim ceylıncım aymescim cok sagolun kızlarr hepinize teşekkur ederım cıkmam lazım eşim ewde hasta onunla ilgilenıyorum kac gundur mahvoldu ates 39 hep bıde su cicegi cıkarıo yanı öle gecırcez doğum gununu nese hyrlısı:))kocam iyi olsnda hiç bişiy önemlı deıl.. öptm hepinizi

-cornelia35-

Doğum günün kutlu olsun

İyi ki doğdun canımmmmmm:sm_cool:

Yeni yaşın kutlu olsun. Yeni yaşında tüm duaların kabul , hakkında hayırlı olanları da gerçek olsun. Bebeğin yeni yaşında sana gelsin , hayatının en mutlu yılı olsun. :Saruboceq:

Eşinle , yavrunla , yavrularınla , sevdiklerinle geçireceğin güzel bir ömür diliyorum. Sağlık , mutluluk , huzur , refah dolu nice yıllar sizin olsun. :asigim:

Seni çoooooooooook seviyoruzzzzzzzzzzzzzzzzz :asigim:

Cornelia35, nice mutlu doğum günlerine sevdiklerinle girmen dileğimle inşallah....a.s.:1hug:

Arkadaşlar inşallah bu topikte preseed kullanın diye başınızın etini yiyeceğim günler gelir..AMıNNNNNNNNNNNNNNN :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

cornelia canım doğum günün kutlu olsun
eşine de çok geçmiş olsun rabbim tez zamanda sağlık versin
bebişinle girersin inşallah bir sonraki yaşına
butun guzellıkler senınle olsun öptum:sm_cool:a.s.a.s.

Canım stress yapmamanız çok güzel. İnan bu sizin şansınızı artırır. Tedaviyle bile olsa artıdır bu yanınıza. Maşallah diyorum. Allah neşenizi bozmasın. Neşenize neşe katsın. Yani bir bebişle neşelendirsin yuvanızı. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Canım çok geçmiş olsun. :çok üzgünüm:Allah acil şifalar versin.:Saruboceq: a.s.

Yesinler senin meleklerini. :asigim: :asigim: :asigim: Allhım "kal" desin inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: "Tutun" desin. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Hayırlı kadarını nasip etsin. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Heyecanla 30 Mayısı bekleyeceğiz. delikafadulden delikafadulden delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…