- 30 Kasım 2008
- 2.276
- 1.534
- 333
Günaydın herkesea.s.
Sevcancım selam canım nasılsın
sen ne zaman başlıyosun şimdi tedaviye bellimi:uhm:
SLM KIZLAR NASILSINIZ BU RASI İLK DEFA BU KADAR KALABALIK ..NE GÜZEL.. BU ARADA AYCAN LİSTEYİ GÜNCELLEMİŞ FAKAT BENİ AYNI YAZMIŞ 6 NİSANDA AMELİYAT OLDUK BİZDE AYCANCIM EKLERSEN SEVİNİRİM.. YENİ GELEN ARKADAŞLAR HOŞ GELDİNİZ.. AŞILAMA YAPTIRANLAR VE SONUÇ BEKLEYENLER İNŞALLAH BEBİŞ LERİNİZ BU SEFER GELİRR..HERKES EN KISA SÜREDE HAMİŞ KALIR İNŞALLLAH:CüvCüv:
canım slm da ..yanlış topiktesin gibime geliyorr iyice bir baksana buraya yazdığına eminmisin sen
İKİ TOPİĞE DE BAKIN CA BÖYLE OLUYOR ÖNCE İKİSİNİ DE OKUDUM BİR BİRİNE KARIŞTI YAA
canım slm da ..yanlış topiktesin gibime geliyorr iyice bir baksana buraya yazdığına eminmisin sen
İKİ TOPİĞE DE BAKIN CA BÖYLE OLUYOR ÖNCE İKİSİNİ DE OKUDUM BİR BİRİNE KARIŞTI YAA
tahmin etmiştim bende bir yanlışlık olduğunu ..güldüm diye kızmadın dimi.ama komikti yaaa kaydirigubbakcemile3
adetime 4 gün kaldı aymesçim
adet olunca başlıycam inşallah
kısmet bakalım
çalıştırıcam söz canım..sorma eşimle aramızda espirisi bile yapmaya başladık valla.her kürünü içtiğinde spermleriyle kavga ediyor ..:roflol:hadi bakalım koşuya gidiyoz biz diyo..işin iyi tarafı da bu durumu stres yapıp üzülmüyoz en azından bu durumla bile dalga geçmeyi biliyoruz kendimizle
tülincim ceylıncım aymescim cok sagolun kızlarr hepinize teşekkur ederım cıkmam lazım eşim ewde hasta onunla ilgilenıyorum kac gundur mahvoldu ates 39 hep bıde su cicegi cıkarıo yanı öle gecırcez doğum gununu nese hyrlısı:))kocam iyi olsnda hiç bişiy önemlı deıl.. öptm hepinizi
Arkadaşlar inşallah bu topikte preseed kullanın diye başınızın etini yiyeceğim günler gelir..AMİNNNNNNNNNNNNNNN :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
4 bebeğim benimle :asigim: acaba benle kalacaklar mı yoksa yine bu yola yanlız mı devam edeceğim... gördüğünüz ışıklar benim kelebeklerim :asigim: şuanda hepimiz 5 kişiyiz bakalım kaçımız yola devam edeceğiz :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?