Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Hamile olan arkadaşlar,
Bir şey söylücem belki saçmalıyorum ama dilinizin ucu ile elinize ya da kolunuza değdirdiğinizde demir gibi acı bir tat geliyor mubenneyaptımki:1no2:

cornelia canım doğum günün kutlu olsun. Sağlıklı, mutlu, huzurlu, evlatlarınla, herşeyin gönlünce olacağı nice mutlu yaşlara...

Bu arada eşine de çok geçmiş olsun.

teşekürler canım. inşallah pozitif olur. allah yardımcımız olsun. dayanmak çok zor.

ELıTU saol canım sorduğun için iyiyim çok şükür allah bugünümüzü aratmasın burdaki herkeste olduğu gibi benimde tek derdim tek eksiğim küçük bir melek rabbim inşallah hepimize nasip eder en kısa zamanda. sen nasılsın.

Canım yok gelmedi bana. :uhm:

canım maşşallah 12 haftayı bulmuşsunuz meleğinle rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin zaman ne kadar hızlı geçiyor demi.benimm meleğimde olsaydı şimdi kocaman bir karnım olacaktı.ama nasip değilmiş .rabbimin hikmetinden sual olunmaz demi allah evlat hasrtei ve acısı çeken herkese sabır versin..

canım ben de iyiyim çok şükür. Adetimi bekliyorum. Bu hafta sonu hayırlısıyla (tüp bebek) tedaviye başlayacağım. Bir taraftan heyecan, biraz korku karmaşık duygular içindeyim

Sağol canım. Allah razı olsun. Amin inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Aslında bir yandan hızlı geçiyor bir yandan yavaş. Tam anlayamıyorsun. Evet canım baya yolu yarılamış olacaktınız. Allah tez zamanda yine sana mucizeni gönderir inşallah. Sağlıkla gelsin dilerim. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

canım ben de iyiyim çok şükür. Adetimi bekliyorum. Bu hafta sonu hayırlısıyla (tüp bebek) tedaviye başlayacağım. Bir taraftan heyecan, biraz korku karmaşık duygular içindeyim

İnşallah güzel olacak canım. İçini ferah , düşüncelerini pembe tut. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

geçmiş olsun cornim..
su çiçeğini de kimden kapmış..

Rabbim innşallah tedavini kolaylaştırır ve sana bebeğini kucağına almayı nasip eder..Herşeyin hayırlısı ve nasip ben buna çok inanıyorum nasipte olunca bir şey sebep oluyor birisi için sebep tüp bebek birisi için keçiboynuzu yani rabbim gönderecek olduktan sonra birşeyler vesile oluyor işte inşallah senin kide bu vesileyle olur canım rabbim boş çevirmesin ama iyi düşün iyi olsun ben buna çok inanıyorum.Hani derler ya korktuğum başıma geldi gerçekten öle oluyor .Her zaman iyi düşünmek gerekiyor...

cornelia canim dogum gunun kutlu olsun
selam kizlar evde degildim birazdan yine cikicam dunku konunun uzerine gitmezsek sevinirim bosverin
hava cok guzel salla sallaaa ne guzel bence bir suru hamisimiz cikicak kanlarimiz kaynadi bebisler gelceek allahin izni ile kendinize iyi bakinnnnnnnnn

Sağol canım. Allah razı olsun. Çok doğru söylediklerin. Rabbim isteyen herkese hayırlı, sağlıklı, uzun ömürlü, hayırlı evlatlar nasip etsin. İnşallah benim vesilem de bu olur.

O kadar dil döküp anlatmaya çalışıyorsun ama kabullenmiyor demek. Canı çok sıkılmış. Anne olmanı çok istiyor demekki. Özleminin dinmesini çok istiyor. Kendisini suçlu görüyor yanlış olsa da bu düşüncesi. İnşallah bebeğin çıkar gelir bu ay tedaviyle de artık yüzünüz güler. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

elitu canim ayni seyleri bende yasiyorum esimde hep oyle diyor cok uzulunce gecer oda gecer merak etme allah sabir versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…