Hamile olan arkadaşlar,
Bir şey söylücem belki saçmalıyorum ama dilinizin ucu ile elinize ya da kolunuza değdirdiğinizde demir gibi acı bir tat geliyor mubenneyaptımki:1no2:
Canım inşallah pozitifi görürsün
Allah yardımcın olsun ben şey diye düşünmüştüm
bazı laboratuvarlar aşılma yada tüp bebek yaptırmak için insanın değerlerini düşürüyolarmış acaba öyle bişey dedim içimden fazla para kopartabilmek için ama eşin daha öncesinde ilaç kullanmış ozaman kullandığı ilacın etkisiylede az çıkmış olabilir sperm sayısı sonra ilacı bırakınca normale dönmüştür belkide kimseninde günahını almak istemem.
Neyse sonunda yükselmişya en güzel olanıda o bence
inşallah sonucuda çooooooooooooook güzel olur.
:Saruboceq:
canim insallah senden en kisa zamanda mutlu haberi aliriz ozaman
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
umidini kesme ve doktorlarin verdiklerini lutfen tam olarak uygula
Canım yok gelmedi bana. :uhm:
ELİTU saol canım sorduğun için iyiyim çok şükür allah bugünümüzü aratmasın burdaki herkeste olduğu gibi benimde tek derdim tek eksiğim küçük bir melek rabbim inşallah hepimize nasip eder en kısa zamanda. sen nasılsın.
canım maşşallah 12 haftayı bulmuşsunuz meleğinle rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin zaman ne kadar hızlı geçiyor demi.benimm meleğimde olsaydı şimdi kocaman bir karnım olacaktı.ama nasip değilmiş .rabbimin hikmetinden sual olunmaz demi allah evlat hasrtei ve acısı çeken herkese sabır versin..
canım ben de iyiyim çok şükür. Adetimi bekliyorum. Bu hafta sonu hayırlısıyla (tüp bebek) tedaviye başlayacağım. Bir taraftan heyecan, biraz korku karmaşık duygular içindeyim
tülincim ceylıncım aymescim cok sagolun kızlarr hepinize teşekkur ederım cıkmam lazım eşim ewde hasta onunla ilgilenıyorum kac gundur mahvoldu ates 39 hep bıde su cicegi cıkarıo yanı öle gecırcez doğum gununu nese hyrlısı:))kocam iyi olsnda hiç bişiy önemlı deıl.. öptm hepinizi
canım ben de iyiyim çok şükür. Adetimi bekliyorum. Bu hafta sonu hayırlısıyla (tüp bebek) tedaviye başlayacağım. Bir taraftan heyecan, biraz korku karmaşık duygular içindeyim
ınşallah güzel olacak canım. ıçini ferah , düşüncelerini pembe tut. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:[/QUOTE
inşallah canım. Galiba eşimin psikolojisi etkiliyor beni. ıkimiz de birbirimizi çok seviyoruz. Onu rahatlatmak için elimden gelen herşeyi yapıyorum. Ama dün yine bana, ben senin kaderini de etkiledim. Benim yüzümden sen de anne olamıyorsun. Böyle olacağını bilsem sana bunları yaşatmamak için seninle evlenmezdim dedi.:çok üzgünüm:senağlama
çok ağladım. Ona bunun bizim sınavımız olduğunu anlatamıyorum. Belki de anlamak istemiyor. ıkimizin de birbirimize moral vermesi gerek. Güçlü olalım diyorum. Canım çok sıkılıyor
Rabbim innşallah tedavini kolaylaştırır ve sana bebeğini kucağına almayı nasip eder..Herşeyin hayırlısı ve nasip ben buna çok inanıyorum nasipte olunca bir şey sebep oluyor birisi için sebep tüp bebek birisi için keçiboynuzu yani rabbim gönderecek olduktan sonra birşeyler vesile oluyor işte inşallah senin kide bu vesileyle olur canım rabbim boş çevirmesin ama iyi düşün iyi olsun ben buna çok inanıyorum.Hani derler ya korktuğum başıma geldi gerçekten öle oluyor .Her zaman iyi düşünmek gerekiyor...
inşallah canım. Galiba eşimin psikolojisi etkiliyor beni. İkimiz de birbirimizi çok seviyoruz. Onu rahatlatmak için elimden gelen herşeyi yapıyorum. Ama dün yine bana, ben senin kaderini de etkiledim. Benim yüzümden sen de anne olamıyorsun. Böyle olacağını bilsem sana bunları yaşatmamak için seninle evlenmezdim dedi.:çok üzgünüm:senağlama
çok ağladım. Ona bunun bizim sınavımız olduğunu anlatamıyorum. Belki de anlamak istemiyor. İkimizin de birbirimize moral vermesi gerek. Güçlü olalım diyorum. Canım çok sıkılıyor
arkadaşlar gonal-f igne nereden vuruluyo? klodanmı kalçadanmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?