- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
- 448
O kadar dil döküp anlatmaya çalışıyorsun ama kabullenmiyor demek. Canı çok sıkılmış. Anne olmanı çok istiyor demekki. Özleminin dinmesini çok istiyor. Kendisini suçlu görüyor yanlış olsa da bu düşüncesi. İnşallah bebeğin çıkar gelir bu ay tedaviyle de artık yüzünüz güler. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
slm kızlar nasılsınız dun işe başlamıştım bugun bıraktım yenı geldım her akşam mesaı var cumartesı akşama kadar para garantısıde yok benı tatmın etmedı yanımdakı bır arkadaşımla çıktık geldık zaten eşımle bebiş tedavısınden sonra soguluk olmuştu daha yenı duzelttık arayı bu iş bızı hepten uzaklaştıracaktı of ya çokta borcumuz var ne yapacagım ben kızlarya
canim ben gobekten vurucam ablamda gobekten vurmustu
canım üzülme,Allah bir kapıyı kapar-birini açar. Allah yardımcınız olsun. Ben de borç sıkıntısı çektim 1 yıldan fazla. Ama geçiyor, ödeniyor bir şeklide merak etme
tuğbacım sıkma canını arada bizlere geldiği gibi eşlerimize de geliyor..
hele artık havalar da ısındı..
ortalık hamile ya da bebekli insanlar kaynıyor..
etkileniyor olması normal..
minoş hadi sağlıkla büyüsünler de işe yarasınlar inş..
slm kızlar nevroskiy beni hatırlarbelki benimde eşimde sorun vardı keçi boynuzu kürünü 2 ay 1 hafta kullandım arada akşamları kuruyemiş verdi kasede fındık fıstık badem vs eşimin sperm sayısı 4 milyondu ama daha snra baktırmadım kürden sonra 2 sene önce tüpbebek denedik tutmadı nisanda hamile kalmışım sakın bırakmayın kürleri ben oack 1 de başladım mart 7 sinde üşendim bıraktım martta kalmadım ama nisnda kaldımm allah inşallahtamamına erdirir dileri hepinize nasip olur allah gönlünüze göre verir allah razı olsun ibrahim saraçoglundan ben halan şoktayım inanamıyom o yüzden her şeyin günü var demekki 6 senelik evliyim bu arada allah emanet olun
arkadaşlar gonal-f igne nereden vuruluyo? klodanmı kalçadanmı ?
canım ya ödenecek ama zorlanacagız uzulmemek elımde degılkı bu sene benım için ıyı geçmeyecek herhalde dr gıtmem gerekıyor kasıklarım karnım çok agrıyor akıntım var iltıhaptan dolayı bırı bıtıyor bırı başlıyor:çok üzgünüm:
4 bebeğim benimle :asigim: acaba benle kalacaklar mı yoksa yine bu yola yanlız mı devam edeceğim... gördüğünüz ışıklar benim kelebeklerim :asigim: şuanda hepimiz 5 kişiyiz bakalım kaçımız yola devam edeceğiz :uhm:
ya benim kolumdan yaptılar yanlışmı oldum ben şimdi
yanlış değildir merak etme..
illa göbekten vurulacak diye birşey yokmuş..
doktor bana koldan kalçadan göbekten farketmez dedi.. endişelenme..
ooohhhhhhh nasıl rahatlandın beni anlatamam.çok sogol arkadaşım :1hug:
rica ederim.. stres yapma yalnız..
elinden geldiğince sakin olmaya çalış..
ben ovitrelle vurulmuştum benimde koldan yaptılar..
hormon fazla geldiğinden kist oldu ama ilk kez kullanmıştım sağlık olsun..
rahat ol gelsin bebişin canım..
ben hiç igne olmamıştım ve hep kalçadan yapıldıgını duymuştum o yüzden tedirgin oldum. İnşallah kist falan olmaz yumurtalarda iyice gelişir aşılama olcam bu ay allah hepimize yardım etsin yüzümüzü güldürsün inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?