Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
slm kızlar nasılsınız dun işe başlamıştım bugun bıraktım yenı geldım her akşam mesaı var cumartesı akşama kadar para garantısıde yok benı tatmın etmedı yanımdakı bır arkadaşımla çıktık geldık zaten eşımle bebiş tedavısınden sonra soguluk olmuştu daha yenı duzelttık arayı bu iş bızı hepten uzaklaştıracaktı of ya çokta borcumuz var ne yapacagım ben kızlarya

İnşallah canım. Normalde sakin sakin konuşuyorum. Ama ben de nihayetinde üzülüyorum bu duruma, belki de ondan çok istiyorum. Belki inanmazsınız ama daha ilkokuldayken dizi-film başlarken yazan oyuncuların isimlerini ekrandan kaybolmadan okumaya çalışırdım. Güzel isim bulup ilerde çocuğuma koyarım die. Belki de içgüdüsel bişeydi bilmiyorum.

merhaba kizlar cornelia 35 dogum gunun kutlu olsun canim

kizlar bu sabah gittim doktora yumoslara baktilar sag tarafta 10 civari
sol taraftada 9 filandi yanlis hatirlamiyorsam yumos vardi 8_7ml civari en buyukleriydi birkac tanesi kucuktu daha
kadin buyuk bir ihtimal soldan yumurtlama gerceklesicek dedi bakalim hayirlisi

canım üzülme,Allah bir kapıyı kapar-birini açar. Allah yardımcınız olsun. Ben de borç sıkıntısı çektim 1 yıldan fazla. Ama geçiyor, ödeniyor bir şeklide merak etme

tuğbacım sıkma canını arada bizlere geldiği gibi eşlerimize de geliyor..
hele artık havalar da ısındı..
ortalık hamile ya da bebekli insanlar kaynıyor..
etkileniyor olması normal..

minoş hadi sağlıkla büyüsünler de işe yarasınlar inş..

serenalar borçsuz kimse yok artık canım..
bi şekilde sıkıntı çekilse de ödeniyor azar azar..
allah başka dert vermesin..
inş kafana göre bir işte bulursun yine..

canım üzülme,Allah bir kapıyı kapar-birini açar. Allah yardımcınız olsun. Ben de borç sıkıntısı çektim 1 yıldan fazla. Ama geçiyor, ödeniyor bir şeklide merak etme

canım ya ödenecek ama zorlanacagız uzulmemek elımde degılkı bu sene benım için ıyı geçmeyecek herhalde dr gıtmem gerekıyor kasıklarım karnım çok agrıyor akıntım var iltıhaptan dolayı bırı bıtıyor bırı başlıyor:çok üzgünüm:

slm kızlar nevroskiy beni hatırlarbelki benimde eşimde sorun vardı keçi boynuzu kürünü 2 ay 1 hafta kullandım arada akşamları kuruyemiş verdi kasede fındık fıstık badem vs eşimin sperm sayısı 4 milyondu ama daha snra baktırmadım kürden sonra 2 sene önce tüpbebek denedik tutmadı nisanda hamile kalmışım sakın bırakmayın kürleri ben oack 1 de başladım mart 7 sinde üşendim bıraktım martta kalmadım ama nisnda kaldımm allah inşallahtamamına erdirir dileri hepinize nasip olur allah gönlünüze göre verir allah razı olsun ibrahim saraçoglundan ben halan şoktayım inanamıyom o yüzden her şeyin günü var demekki 6 senelik evliyim bu arada allah emanet olun

sagol canim insallah :Saruboceq:

tebrik ederim gozunuz aydin
Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah

arkadaşlar gonal-f igne nereden vuruluyo? klodanmı kalçadanmı ?

canım haklısın ama öncelikli olan senin sağlığın. Sigortanız yok mu tatlım. İhmal etme kendi durumunu

canım allahım birömür boyu ayırmasın yavrularını senden uzuuun mutlu bir ömür geçirirsiniz inşalllah hep beraber bunu canı gönülden diliyorum allahım bana ve tüm isteyen arkadaşlarımada nasip etsin.nazar degmesin yavrularına

göbek yağlı bölge olduğu için morarma-tahrip pek olmuyor ya o yüzden genellikle göbekten deniyormuş. Kol-bacak-kalca farketmiyor. Bir de göbekten olunca kişi başkasına bağımlı kalmadan kendisi rahatlıkla yapabiliyor demişlerdi bana

ooohhhhhhh nasıl rahatlandın beni anlatamam.çok sogol arkadaşım :1hug:

rica ederim.. stres yapma yalnız..
elinden geldiğince sakin olmaya çalış..
ben ovitrelle vurulmuştum benimde koldan yaptılar..
hormon fazla geldiğinden kist oldu ama ilk kez kullanmıştım sağlık olsun..
rahat ol gelsin bebişin canım..

ben hiç igne olmamıştım ve hep kalçadan yapıldıgını duymuştum o yüzden tedirgin oldum. İnşallah kist falan olmaz yumurtalarda iyice gelişir aşılama olcam bu ay allah hepimize yardım etsin yüzümüzü güldürsün inşallah

nesercim aşılaman hayırlısıyla çok iyi geçer inşallah. Allah yardımcın olsun. Olumlu sonuçlanır inşallah:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…