ya benim kolumdan yaptılar yanlışmı oldum ben şimdi
slm kızlar nevroskiy beni hatırlarbelki benimde eşimde sorun vardı keçi boynuzu kürünü 2 ay 1 hafta kullandım arada akşamları kuruyemiş verdi kasede fındık fıstık badem vs eşimin sperm sayısı 4 milyondu ama daha snra baktırmadım kürden sonra 2 sene önce tüpbebek denedik tutmadı nisanda hamile kalmışım sakın bırakmayın kürleri ben oack 1 de başladım mart 7 sinde üşendim bıraktım martta kalmadım ama nisnda kaldımm allah inşallahtamamına erdirir dileri hepinize nasip olur allah gönlünüze göre verir allah razı olsun ibrahim saraçoglundan ben halan şoktayım inanamıyom o yüzden her şeyin günü var demekki 6 senelik evliyim bu arada allah emanet olun
arkadaşlar gonal-f igne nereden vuruluyo? klodanmı kalçadanmı ?
Bana da antibiyotik vermişti dr..Sen yazınca anımsadım..Kaç gün oldu canım kürtaj olalı ?
bademciğim canım kusura bakma daha msj yeni cevap verebiliyorum...pc de sorun vardı 2 gündür giremedim...canım ben geçen hafta cuma günü kürtaj oldum ama kanamam pek olmadı...antibiyotik kullanıyorum,birde 2 gündür gece fitil kullanıyorum ama fitilden sonra gece çok ağrım oluyor...birde sabah kalktığımda çok az kanamam oluyo..göüğüslerim çok dolgun hala inmedi ya dokunamıyorum çok sızlıyo...seninde öyle olmuşmuydu canım yaa normalmidir sence cumartesi kontrole gidicem korkuyorum aklıma herşey geliyor allah korusun parça falan kalmış olabilir mi veya gebeliğin devam etmesi gibi?
Canım benim göğüslerimden 2 hafta süt geldi..ama gebeliğin kaç haftalık sonlandığına bağlı bu sanırım..Yani benim bebeklerim baya insan şekline girmişlerdi..çünkü elime doğdular resmen..Gözümle gördüm..dr a tekrar git muayene ol derim ben..hamilelik hormonların hala vücudundadır,çünkü çok yeni..
canım benim okurken tüğlerim diken diken oldu yaaa..allah sabır versin valla çok zor...cumartesi dr ye gidicem ihmal etmem zaten..bu arada kürtajdan sonra kaç ay korundunuz canım ya biraz fazla soru sordum ama kusura bakma olur mu?
Canım kanama bitinceye dek birlikte olmadık...
canım yalnış anladın sanırım...kaç ay korunarak ilişkiye girdiniz demek istedim:)benim dr 1,5-2 ay yererli dedi ama nette okuyorum6 ay yazıyo o yüzden sordum...bu radada bademciğim kısura bakma neolur yaaa birşey daha sora bilirmiyim?sizin sorununuz nedir canım?
bademcim özel msjların kapalı.Açarsan bişiy diiiicektim....
Kızlar ya sizce bende bu pıhtılaşma testini yaptırammı acaba.ve pıhtılaşma neden kaynaklanıyor.ve bu test nasıl yapılıyor maliyeti yüksek mi acaba...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?