Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ya benim kolumdan yaptılar yanlışmı oldum ben şimdi

hayir canim koldanda oluyor demekki ki oluyorda

tbler canim ins bizlerde senin gibi bu mutlulugu yasariz

herkese selam kızlar..tedavıde olanlara allah kolaylık versın..esım varıkosel amelıyatı olalı bır hafta oldu..bakalım neler gorecegız ılerleyen zamanlarda..
cornelıa dogum gunun kutlu olsun canım..yenı yasın sana bebısle mutluluk getersın ınsalahhh...

herkeze hayırlı akşamlar kızlar...
coneliam doğum günün kutlu olsun canım!!a.s.a.s.a.s.eşinede allah şifa versin

Bana da antibiyotik vermişti dr..Sen yazınca anımsadım..Kaç gün oldu canım kürtaj olalı ?

bademciğim canım kusura bakma daha msj yeni cevap verebiliyorum...pc de sorun vardı 2 gündür giremedim...canım ben geçen hafta cuma günü kürtaj oldum ama kanamam pek olmadı...antibiyotik kullanıyorum,birde 2 gündür gece fitil kullanıyorum ama fitilden sonra gece çok ağrım oluyor...birde sabah kalktığımda çok az kanamam oluyo..göüğüslerim çok dolgun hala inmedi ya dokunamıyorum çok sızlıyo...seninde öyle olmuşmuydu canım yaa normalmidir sence cumartesi kontrole gidicem korkuyorum aklıma herşey geliyor allah korusun parça falan kalmış olabilir mi veya gebeliğin devam etmesi gibi?

Canım benim göğüslerimden 2 hafta süt geldi..ama gebeliğin kaç haftalık sonlandığına bağlı bu sanırım..Yani benim bebeklerim baya insan şekline girmişlerdi..çünkü elime doğdular resmen..Gözümle gördüm..dr a tekrar git muayene ol derim ben..hamilelik hormonların hala vücudundadır,çünkü çok yeni..

canım benim okurken tüğlerim diken diken oldu yaaa..allah sabır versin valla çok zor...cumartesi dr ye gidicem ihmal etmem zaten..bu arada kürtajdan sonra kaç ay korundunuz canım ya biraz fazla soru sordum ama kusura bakma olur mu?

Canım kanama bitinceye dek birlikte olmadık...

Canım kanama bitinceye dek birlikte olmadık...

canım yalnış anladın sanırım...kaç ay korunarak ilişkiye girdiniz demek istedim:)benim dr 1,5-2 ay yererli dedi ama nette okuyorum6 ay yazıyo o yüzden sordum...bu radada bademciğim kısura bakma neolur yaaa birşey daha sora bilirmiyim?sizin sorununuz nedir canım?

hiç korunmadık ki şimdiye dek

Eşimde ağır oligospermi var.Yani çok az spermi var..600 bin falan..Bende de miyom ve endometriozis..

Bir de eşimde erken boşalma problemi ve bende de bu durumdan dolayı olan vajinal kuruluk...

Nevro canım galiba bugün kırmızı kart görücem pembemsi bir akıntım geldi devamı gelir sanırsam sen 21 haziran yazabilirsin tarihi...

cornelia doğum günün kutlu olsun.....

biraz geç oldu kusura bakma...yeni yaşında bebeğini kollarına alırsın inşallah....

Kızlar ya sizce bende bu pıhtılaşma testini yaptırammı acaba.ve pıhtılaşma neden kaynaklanıyor.ve bu test nasıl yapılıyor maliyeti yüksek mi acaba...

Kızlar ya sizce bende bu pıhtılaşma testini yaptırammı acaba.ve pıhtılaşma neden kaynaklanıyor.ve bu test nasıl yapılıyor maliyeti yüksek mi acaba...

pıhtılaşmanın bir çok sebebi var.kan proteinleriyle oluşan var kandan bakılıyor ve aynı gün çıkıyor.pek masraflı değil.kromozom sebepli olanlar var bunlar için kandan genetik test yapılıyor sonucun çıkması bir kaç ay sürüyor.bu test biraz tuzlu eşine de yapılması gerekiyor.Ama sosyal güvenceniz varsa karşılıyor.

ben bunların hepsini yaptırdım ve hepsi temiz çıktı.Ama yine de kanımda pıhtılaşma varmış ve 21 haftalık bebeğimin kalbi durdu.....senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…