Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hımm doğum günümüymüş kıs tülin cornelinanın

doğum günün kutlu olsun canım cornelia yeni yaşın umut ,neşe,huzur,sağlık,bide bebiş getirsin :CüvCüv: sana

cornelia35 canım yeni yaşın kutlu olsun hep yüzün gülsün sevdiklerin yanında olsun...

Canım çok geçmiş olsun. :çok üzgünüm:Allah acil şifalar versin.:Saruboceq: a.s.

cornelia canım doğum günün kutlu olsun. Sağlıklı, mutlu, huzurlu, evlatlarınla, herşeyin gönlünce olacağı nice mutlu yaşlara...

Bu arada eşine de çok geçmiş olsun.

cornelia35 doğum günün kutlu olsun allah evlatlarınla geçireceğin hayırlı bir ömür versin..

geçmiş olsun cornim..
su çiçeğini de kimden kapmış..

cornelia35 canım doğum günün kutlu olsun.

herkeze hayırlı akşamlar kızlar...
coneliam doğum günün kutlu olsun canım!!a.s.a.s.a.s.eşinede allah şifa versin

cornelia doğum günün kutlu olsun.....

biraz geç oldu kusura bakma...yeni yaşında bebeğini kollarına alırsın inşallah....

corni doğum günün kulu olsun canımmmmmm

kızlar hepinize cok cok tesekkur ederım iyiki varsınız iyiki sizn gibi arkadaslarım olmuşş :asigim:hepinize cokkkkk tesekkur ederım a.s.butun güzel dileklerınız için amın dıyorum ınş bu sene son senem olur seneye anne adayı olarak girerim inş..:Saruboceq:hkkımızda hyrlısı..bugun esimle acile gittik kan tetkıklerı idrar akciger filmi vs bide idrar tthlılı verırken tuvalette düşüp bayıldı senağlamasenağlama onu öle görunce elim ayagım titredi çok kötüydü allahım bida yasatmasın onu bnm basımdan eksık etmesın :çok üzgünüm:kan alındı kanı görunce bayıldı işte snra serum felan takıldı iyi oldu su ciccegi cıkardıgı kesın bisürü oldu bana bisürü çiçek hediye ettı :))krem ilaç felan kullnıo bide rapor verdiler işe gitmesın dıe yarın alıcaz..bu gunumuz böle gecti esim ömür boyu saglıklı olsun iyi olsunda ben hiç bişiy istemıyorum..:asigim:yetrki o iyi olsn ynımda olsun :asigim:kaç gundur ates geciriıo hep ben düşürdüm atesını..tülincim eltımlerın cocukları gecirdi sırayla hepsi onlardan gecti.:1no2:.nese cok uzattım kusura bakmayın kızlarbenneyaptımki hakkınızı helal edin..bnmde hap bitti sanırım adet olucam sancılarım basladı..a.shepinizi öpüyorum ii geceler tatlı rüyalar..a.s.a.s.:asigim::asigim:

cornimmm doğum günün kutlu olsun tatlım iyiki doğdun allah yeni yaşında tüm dileklerini kabul etsin kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

cornim doğumgünün kutlu olsun canım. yeni yaşın hayalini kurduğun dilekleriyle gelmiştir inşallah ve seneye inşallah meleğinde senle olur canım.

eşinede geçmiş olsun canım.dilerim bir an önce atlatır canım.

ay canım çok geçmiş olsun.işallah bir an önce atlatır.allah şifa versin.
a.s.

çok geçmiş olsun canıma.s.
rabbim eşlerimizi başımızdan eksik etmesin....

canım benim ya sıkma canını.inşallah rabbim bir gün mucizesini vericek...

kızlar günaydınnnn inş herkez iyidir...........cornelia tatlış doğum günün kutlu olsun (geç oldu ama kusura bakma)inş seneye 3 kişi kutlarsınız yeni yaşını.eşinede büyük geçmiş olsun canım......................kızlar bana gelince yüzümde ve dudagımda çıkan alerjik durum tekrar nüksetti dün kan tahlili verdim bakalım haftaya salıya gidicem doktora birde haftaya salıya endoskopi yapıcaklar bana midemle ilgili problem oldu son bir haftadır onun dışında çok şükür iyiyim

bende arayı kapatcam ya erkenciyim bu gün kızlarrrrr uyanın da gelin artık topiğimizeeeee..................... tedavide olan herkese rabbim yardımcıları olsun inşşşş..........benim gibi beklemede olan arkadaşlarıda rabbim ummadıkları anda sevindirir inşş..................................

Günaydın canlarıma.s.

Sidelyacım çoooookkkkk geçmiş olsun tatlım
inşallah sonuçların temiz çıkar bitanem

aymes, sevcangoksel+, sidelya01+ her sabah dikkat ediyorum topikte bu üçlü varalkisalkisalkis
sabahları ilk biz damlıyoruz galiba topiğe kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Günaydın canlarıma.s.

Sidelyacım çoooookkkkk geçmiş olsun tatlım
inşallah sonuçların temiz çıkar bitanem

aymes, sevcangoksel+, sidelya01+ her sabah dikkat ediyorum topikte bu üçlü varalkisalkisalkis
sabahları ilk biz damlıyoruz galiba topiğe kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

tşk şeker.............doğru söylüyon kız muhteşem üçlü sabah sabah :roflol: :roflol: :roflol:

Günaydın canım hoşgeldina.s. ev sahibesi olarak karşılama yapıyım dedimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hoşbulduk tatlımŞeniz nasılsın görüşmeyeli, buraya alışınca uzak kalmak zor oluyo fırsat oldukça girmeye çalışıyorum
buarada kızlar önümüzdeki hafta kocişin spermiogram testi var hihoyyytameliyat olalı 3 ay oldu artık bi bakalım duruma diyoruz aslında kötü çıkar diyede öğrenmek istemiyorum ama yinede merak ediyo insan işte, haftaya bende gidecem dr.a bakalım benim kist beni terk etmişmi, inşallah önümüzdeki ay aşılama yaptırabiliriz alkisalkisalkisdualarınızı eksik etmeyin olurmu :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…