hımm doğum günümüymüş kıs tülin cornelinanın
doğum günün kutlu olsun canım cornelia yeni yaşın umut ,neşe,huzur,sağlık,bide bebiş getirsin :CüvCüv: sana
-cornelia35-
Doğum günün kutlu olsun
İyi ki doğdun canımmmmmm:sm_cool:
Yeni yaşın kutlu olsun. Yeni yaşında tüm duaların kabul , hakkında hayırlı olanları da gerçek olsun. Bebeğin yeni yaşında sana gelsin , hayatının en mutlu yılı olsun. :Saruboceq:
Eşinle , yavrunla , yavrularınla , sevdiklerinle geçireceğin güzel bir ömür diliyorum. Sağlık , mutluluk , huzur , refah dolu nice yıllar sizin olsun. :asigim:
Seni çoooooooooook seviyoruzzzzzzzzzzzzzzzzz :asigim:
Cornelia35, nice mutlu doğum günlerine sevdiklerinle girmen dileğimle inşallah....a.s.:1hug:
Arkadaşlar inşallah bu topikte preseed kullanın diye başınızın etini yiyeceğim günler gelir..AMİNNNNNNNNNNNNNNN :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
cornelia35 canım yeni yaşın kutlu olsun hep yüzün gülsün sevdiklerin yanında olsun...
cornelia canım doğum günün kutlu olsun
eşine de çok geçmiş olsun rabbim tez zamanda sağlık versin
bebişinle girersin inşallah bir sonraki yaşına
butun guzellıkler senınle olsun öptum:sm_cool:a.s.a.s.
Canım çok geçmiş olsun. :çok üzgünüm:Allah acil şifalar versin.:Saruboceq: a.s.
cornelia canım doğum günün kutlu olsun. Sağlıklı, mutlu, huzurlu, evlatlarınla, herşeyin gönlünce olacağı nice mutlu yaşlara...
Bu arada eşine de çok geçmiş olsun.
cornelia35 doğum günün kutlu olsun allah evlatlarınla geçireceğin hayırlı bir ömür versin..
geçmiş olsun cornim..
su çiçeğini de kimden kapmış..
cornelia canim dogum gunun kutlu olsun
selam kizlar evde degildim birazdan yine cikicam dunku konunun uzerine gitmezsek sevinirim bosverin
hava cok guzel salla sallaaa ne guzel bence bir suru hamisimiz cikicak kanlarimiz kaynadi bebisler gelceek allahin izni ile kendinize iyi bakinnnnnnnnn
merhaba kizlar cornelia 35 dogum gunun kutlu olsun canim
kizlar bu sabah gittim doktora yumoslara baktilar sag tarafta 10 civari
sol taraftada 9 filandi yanlis hatirlamiyorsam yumos vardi 8_7ml civari en buyukleriydi birkac tanesi kucuktu daha
kadin buyuk bir ihtimal soldan yumurtlama gerceklesicek dedi bakalim hayirlisi
cornelia35 canım doğum günün kutlu olsun.
herkese selam kızlar..tedavıde olanlara allah kolaylık versın..esım varıkosel amelıyatı olalı bır hafta oldu..bakalım neler gorecegız ılerleyen zamanlarda..
cornelıa dogum gunun kutlu olsun canım..yenı yasın sana bebısle mutluluk getersın ınsalahhh...
herkeze hayırlı akşamlar kızlar...
coneliam doğum günün kutlu olsun canım!!a.s.a.s.a.s.eşinede allah şifa versin
cornelia doğum günün kutlu olsun.....
biraz geç oldu kusura bakma...yeni yaşında bebeğini kollarına alırsın inşallah....
corni doğum günün kulu olsun canımmmmmm
alkisalkisalkisalkisalkisalkisSabolim mucukkkkkkŞeniz
kızlar hepinize cok cok tesekkur ederım iyiki varsınız iyiki sizn gibi arkadaslarım olmuşş :asigim:hepinize cokkkkk tesekkur ederım a.s.butun güzel dileklerınız için amın dıyorum ınş bu sene son senem olur seneye anne adayı olarak girerim inş..:Saruboceq:hkkımızda hyrlısı..bugun esimle acile gittik kan tetkıklerı idrar akciger filmi vs bide idrar tthlılı verırken tuvalette düşüp bayıldı senağlamasenağlama onu öle görunce elim ayagım titredi çok kötüydü allahım bida yasatmasın onu bnm basımdan eksık etmesın :çok üzgünüm:kan alındı kanı görunce bayıldı işte snra serum felan takıldı iyi oldu su ciccegi cıkardıgı kesın bisürü oldu bana bisürü çiçek hediye ettı :))krem ilaç felan kullnıo bide rapor verdiler işe gitmesın dıe yarın alıcaz..bu gunumuz böle gecti esim ömür boyu saglıklı olsun iyi olsunda ben hiç bişiy istemıyorum..:asigim:yetrki o iyi olsn ynımda olsun :asigim:kaç gundur ates geciriıo hep ben düşürdüm atesını..tülincim eltımlerın cocukları gecirdi sırayla hepsi onlardan gecti.:1no2:.nese cok uzattım kusura bakmayın kızlarbenneyaptımki hakkınızı helal edin..bnmde hap bitti sanırım adet olucam sancılarım basladı..a.shepinizi öpüyorum ii geceler tatlı rüyalar..a.s.a.s.:asigim::asigim:
çok geçmiş olsun canıma.s.kızlar hepinize cok cok tesekkur ederım iyiki varsınız iyiki sizn gibi arkadaslarım olmuşş :asigim:hepinize cokkkkk tesekkur ederım a.s.butun güzel dileklerınız için amın dıyorum ınş bu sene son senem olur seneye anne adayı olarak girerim inş..:Saruboceq:hkkımızda hyrlısı..bugun esimle acile gittik kan tetkıklerı idrar akciger filmi vs bide idrar tthlılı verırken tuvalette düşüp bayıldı senağlamasenağlama onu öle görunce elim ayagım titredi çok kötüydü allahım bida yasatmasın onu bnm basımdan eksık etmesın :çok üzgünüm:kan alındı kanı görunce bayıldı işte snra serum felan takıldı iyi oldu su ciccegi cıkardıgı kesın bisürü oldu bana bisürü çiçek hediye ettı :))krem ilaç felan kullnıo bide rapor verdiler işe gitmesın dıe yarın alıcaz..bu gunumuz böle gecti esim ömür boyu saglıklı olsun iyi olsunda ben hiç bişiy istemıyorum..:asigim:yetrki o iyi olsn ynımda olsun :asigim:kaç gundur ates geciriıo hep ben düşürdüm atesını..tülincim eltımlerın cocukları gecirdi sırayla hepsi onlardan gecti.:1no2:.nese cok uzattım kusura bakmayın kızlarbenneyaptımki hakkınızı helal edin..bnmde hap bitti sanırım adet olucam sancılarım basladı..a.shepinizi öpüyorum ii geceler tatlı rüyalar..a.s.a.s.:asigim::asigim:
hiç korunmadık ki şimdiye dek
Eşimde ağır oligospermi var.Yani çok az spermi var..600 bin falan..Bende de miyom ve endometriozis..
Bir de eşimde erken boşalma problemi ve bende de bu durumdan dolayı olan vajinal kuruluk...
Günaydın canlarıma.s.
Sidelyacım çoooookkkkk geçmiş olsun tatlım
inşallah sonuçların temiz çıkar bitanem
aymes, sevcangoksel+, sidelya01+ her sabah dikkat ediyorum topikte bu üçlü varalkisalkisalkis
sabahları ilk biz damlıyoruz galiba topiğe kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
günaydın kızlaaaaarrr
Günaydın canım hoşgeldina.s. ev sahibesi olarak karşılama yapıyım dedimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?