Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Çok şükür iyiyim bende canım iş ev arası gidip geliyom işte
evet burası tam bi bağımlılık ama buaralar çok boş oluyo üzülüyorum valla
Canım inşallah test sonucunuz tavan yapmış olur verdiğiniz emeğe değer
eğer çok yükselmemişsede üzülme bizimde ilk üç ayın sonunda değerlerimiz
ne yazıkki yükselmemişti tam tersi düşmüştü bazen böyle olabiliyomuş
ama inşallah sizinki böyle olmıycak:1hug:

günaydın kızlar,güzel bir gün olur inşallah hepimiz için a.s.
muhtemelen bu cumartesi eşim sperm testi verecek,ameliyattan sonra ilk kez test yapılacak,aradan 9 ay geçti inşallah sonuçlar iyiye gitmiştir,ben bu arada polen aldım,sabahları 1 tatlı kaşığı süte koyup içiyoruz eşimle,bunun dışında l-arginine ,e vitamini ve multivitaminler vardı elimizde onları da veriyorum,inşallah güzel sonuçlar elde ederiz,bende bugün regli oldum,bir sonraki muhtemel adet tarihim 18 Haziran,Nevrom düzenlersen sevinirim :1hug:
öptüm hepinizi Şeniz

aymes, sevcangoksel+, sidelya01+ her sabah dikkat ediyorum topikte bu üçlü varalkisalkisalkis
sabahları ilk biz damlıyoruz galiba topiğe kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ama beni unttun bende hep burdayım aslında yazmasamda sizi takip ediyorummmmmmmmm

İnşallah canım yaa, hakkımızda en hayırlısı neyse o olsun diye dua ediyoruz, 3 ay kısa bi zaman ameliyat için tabii ama merak edince bekleyemedik işte, bide normal veya aşılamayla olmazsa (olur inşallah ve gerek kalmaz) ağustosta tüpbebek düşünüyoruz oyüzden biran evvel sonuçları öğrenelim dedik

Doğru canım haklısın bizde sabredememiştik beklemek çok zor bide değdimi ameliyata değmedimi diye düşünüyoduk sürekli inşallah herşey çok güzel olur ve dediğin gibi hiçbir tedaviye gerek kalmadan gelir bebişin Allah yardımcınız olsun

Bengüsu canım senin eşinde test yaptırıcakmış inşallah sendende çok güzel haberler alırız çalışmaları hızlandırmışsın eşinide besiye çekmişin maşallah:jeyyar::jeyyar: hadi bakalım bi süpriz bekliyoruz sizden arık

Kızlar ya sizce bende bu pıhtılaşma testini yaptırammı acaba.ve pıhtılaşma neden kaynaklanıyor.ve bu test nasıl yapılıyor maliyeti yüksek mi acaba...

zulalcim rapunzel yaptırmıştı canım o görünce söyler sana..

bengücüm hadi gözün aydın..
eşin 4 gündür yanında :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
inş testiniz de güzel çıkar canım..

hepinize günaydın şekerler.. yerimseniben
nevocum benimde yeni tarihim 13 haziran..

tuliny canım nasılsın epeydir seninle de görüşemiyoruz, ben bayağı bi ara vermişim demekki buraya

sağol canım,evet eşimi besliyorum kaydirigubbakcemile3 her şey bebek için delikafadulden

sağol tülinycim :1hug:

canım eşinmi geldi hadi gözün aydın:teytey:
oo adette olmuşsun
hadi inşalalh hayırlı gelir bu ay :jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:

bitaneciğim çook geçmiş olsun
ay bu yaşta su çiçeği geçirmek iyi olmasa gerek
inşallah tez zamanda atlatır:Saruboceq:
sen geçirmişmisin sanada geçmesin canım
Allah eşinin ve senin yardımcınız olsun canım:Saruboceq:
canım Allaha emanet olun:1hug:

merhaba kızlar nasılsınız bakem :1rolleyes:

eşine çok geçmiş olsun cornicim rabbim tez zamanda şifalar versin :teselli:
canım inşallah değerler yükselmiştir 3. ay daha yeni çok fazla yükselme olmamışsada üzmeyin kendinizi a.s pis kistlerde gitmişlerdir de sizde tedavinize başlarsınız,sonrada :CüvCüv:

öncelikle gözün aydın olsun bengücüm bol,bol hasret giderin kaydirigubbakcemile
test sonucunuz inşallah güzel çıkar canım :1hug:

meraba kızlar benim bi arkadasım var kocasında varikosel oldugu icin sperm sayısı 2 milyon civarıydı hareketlilikte cok azdı varikosel ameliyatı oldu 3 ay sonra test yaptırdı caok az artıs olmustu sonra askere gitti arkadasım ziyrete gitti hep korunmuslardı ziyaret yumurtlama donemine rastladı ve simdi hamile arkadasım ne tedavi ne bisi varikoselde cocuk icin degildi agrı oldugu icin ortaya cıkmıstı Allahım bu sıkıntıları yasatmadan verdi bebeklerini. Zamanı gelince denk geliyo Allahım hepinize zamanı gelince hayırlı saglıklı bebekler versin ben olmayacak diye dusunuyordum simdi gobus buyudukce kıpırtılarını hissedikce saskın bi sekilde kendime bakıyorum. İnsallah sizinde olacak kalbinizi ferah tutun dogacak zamanı geldiginde karnımıza dusuyo dualarımdasınız

inş canım ya o kadar ihtiyacımız varki hepimizinde öyle mucizelere :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…