Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Ne kadar güzel bni tesadüf benim eşim ameliyat olalı 1 seneyi geçti ama hala tık yok bizde zamanı gelmemiş demek hala ama nolur gelsin artık Rabbim bizede nasip etsin:çok üzgünüm:

genemi topik bekliyorsunuz sizzzz
bak bende geldimmmm
yazamasamda vallahi bayılıyorum sizeeee
bu arada nasılsınızzz

Sorma canım ya boş kalmasın diye ayrılamıyom buralardan
yalnız korkar sonra topiğimizkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ben iyiyim çok şükür tatlım sen nasılsın?

Sorma canım ya boş kalmasın diye ayrılamıyom buralardan
yalnız korkar sonra topiğimizkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ben iyiyim çok şükür tatlım sen nasılsın?

bende ayağa kalmaya çalışıyorum
dün opum vardı 35 yumoş aldılar çok sancılandımm dünden beri ama bu gün daha iyiyim
şimdi klinikten aradılar
25 adeti olgunmuş işleme alınmış
ama 16 adeti devam edebilmişşşş
yani şu anda 16 bebişim var beni bekleyen
allahım emeklerimizi boşa çıkarmasınnnnn

canım maşallah ya kuluçka makinesi gibiymişsin aman nazar değmesin o yumişler sana bir ömür boyun yeter :ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

sağol canım Şeniz

amin canım,inşallah sıra bizede gelecek bir gün :1hug:

hadi bakalım hayırlısı olsun a.s.

Maşallah canım yumoşlara. Güzel güzel büyüsünler inşallah. Sonra da bebiş olsunlar. hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

amin çok teşekkürler salı gidiyorum aşılama için dua edin benim için

Canım Allah yardımcın olsun. İnşallah Rabbim yavruna kavuşturur seni. Elbette çok dua edeceğiz. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Canım Allah şifasını veriyordur inşallah. Değerleri yükselir dilerim. Ameliyatla ilgili şikayetleri var mı?

Nevro canım galiba bugün kırmızı kart görücem pembemsi bir akıntım geldi devamı gelir sanırsam sen 21 haziran yazabilirsin tarihi...

Tamam bitanem notumu aldım. Değiştireceğim. a.s.

Canım tekrar tekrar geçmiş olsun. Kocişlerimiz bizim canlarımız. Hiç kıyamayız onlara. Allah onları bizlere bağışlasın. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Canım inşallah testiniz güzel çıkar. Değişimler olumludur dilerim. Kullandıklarınız da şifa olur inşallah. Kullandıklarınızı da yeni tarihini de not aldım , ekleyeceğim. Bomba gibi sahalara döndün. İlk aydan hamile haberini bekliyorum ona göre. yerimseniben :jeyyar:

maaşallahçoookk sevindim canım benim. 16 bebiş ne kadar güzel. Rabbim sağlıkla sana sıkı sıkı tutunmasını nasip etsin inşallah.:Saruboceq::Saruboceq:

allah tamamına erdirsin canım inşallah bebeklerinle berber olursun yakında...darısı bizim başımıza..

canım maşallah ya kuluçka makinesi gibiymişsin aman nazar değmesin o yumişler sana bir ömür boyun yeter :ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

hadi bakalım hayırlısı olsun a.s.

maaşallahçoookk sevindim canım benim. 16 bebiş ne kadar güzel. Rabbim sağlıkla sana sıkı sıkı tutunmasını nasip etsin inşallah.:Saruboceq::Saruboceq:

teşekkür ederim kızlarrrr
allah hepinizden razı olsun
rabbim bu yolda olan tüm anne ve baba adaylarının
kollarını boş bırakmasınnnn evlerinin neşesini versin inşallah
cumartesi de transferim var inşallah mutlu sonuçlar alabilirimmmmm

Canım hatırlamazmıyım. delikafadulden Maşallah diyorum. Sayı , hareket , morfoloji ; hepsinde sorun vardı. Ama Rabbim "ol" dedikten sonra herşey oluyor çok şükür. Mucizeler bitmiyor. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Herkese umut oluyor. Sırası gelen hamişş oluyor. Seni de pembe listemize alacağız hayırlısıyla. Haftasonu güncelleyeceğim. Özelden birazdan bir mesaj atacağım. Onu cevaplarmısın bitanem. Seni çok tebrik ediyorum canım. :hooray::hooray: :hooray: Allah sorunsuz bir hamilelik geçirmeyi nasip etsin. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Sağlıkla kucaklarsın inşallah yavrunu. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Allaha emanet olun canım.

allah tamamına erdirsin canım inşallah bebeklerinle berber olursun yakında...darısı bizim başımıza..

inşallah canım artık beklemekten yoruldum meleklerimi
13 yıldır yollarını gözlüyorummm
inşallah bu sefer rabbimin izni ile olacak
inşallah nerde dileyen isteyen varsa hepimize birden versin rabbimmmm

Maşallah canım bebişlerine. :asigim: İnşallah sonu da güzel olacak. Cumartesi dualarımız seninle. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

oFFFFFF canım benim maşallah 16 tane bebiş
Allahım nolur arkadaşımızın yardımcısı ol
sıkı sıkı tutunsunlar annelerine bu beişlerden bi kaçı
canım benim dualarım seninle
hadi hayırlısı bakalım:1hug:

teşekkür ederim nevrom,hakkımızda hayırlısı olsun,güzel haberler veririm inşallah hepinize :1hug:

Maşallah canım bebişlerine. :asigim: İnşallah sonu da güzel olacak. Cumartesi dualarımız seninle. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

teşekkür ederim nevrocum
rabbim hayırlı yazılar yazsın inşallah
biz elimizden geleni yaptık
takdir allahın inşallah bu sefer yüzüm gülecekk

sen ve inci tanen nasılsınızzz
maşallah nazar değmesin 13 haftalık olmuşsunuz
darısı bizim başımıza inşallah

allah razı olsun canım benimm
iyiki varsınız iyiki güzel dostlarsınız
dualarınız la hakikatten inanıyorumki bu sefer olacak
inşallah rabbim bekletmeden hepimize birden versinnnnn
tüm bu yolda olan arkadaşlarımızın emekleri boşa çıkmasın inşallah

seracım inşallah sıkı sıkı tutunur bebişlerin annesine hangi hastanede tedavini oluyorsun cumartside rabbim yardımcın olsun canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…