meraba kızlar benim bi arkadasım var kocasında varikosel oldugu icin sperm sayısı 2 milyon civarıydı hareketlilikte cok azdı varikosel ameliyatı oldu 3 ay sonra test yaptırdı caok az artıs olmustu sonra askere gitti arkadasım ziyrete gitti hep korunmuslardı ziyaret yumurtlama donemine rastladı ve simdi hamile arkadasım ne tedavi ne bisi varikoselde cocuk icin degildi agrı oldugu icin ortaya cıkmıstı Allahım bu sıkıntıları yasatmadan verdi bebeklerini. Zamanı gelince denk geliyo Allahım hepinize zamanı gelince hayırlı saglıklı bebekler versin ben olmayacak diye dusunuyordum simdi gobus buyudukce kıpırtılarını hissedikce saskın bi sekilde kendime bakıyorum. İnsallah sizinde olacak kalbinizi ferah tutun dogacak zamanı geldiginde karnımıza dusuyo dualarımdasınız
lauzcum yine başbaşa kalmışız :lepi: diyodumki sidelyada gelmiş.......
genemi topik bekliyorsunuz sizzzz
bak bende geldimmmm
yazamasamda vallahi bayılıyorum sizeeee
bu arada nasılsınızzz
Sorma canım ya boş kalmasın diye ayrılamıyom buralardan
yalnız korkar sonra topiğimizkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ben iyiyim çok şükür tatlım sen nasılsın?
bende ayağa kalmaya çalışıyorum
dün opum vardı 35 yumoş aldılar çok sancılandımm dünden beri ama bu gün daha iyiyim
şimdi klinikten aradılar
25 adeti olgunmuş işleme alınmış
ama 16 adeti devam edebilmişşşş
yani şu anda 16 bebişim var beni bekleyen
allahım emeklerimizi boşa çıkarmasınnnnn
merhaba kızlar nasılsınız bakem :1rolleyes:
eşine çok geçmiş olsun cornicim rabbim tez zamanda şifalar versin :teselli:
canım inşallah değerler yükselmiştir 3. ay daha yeni çok fazla yükselme olmamışsada üzmeyin kendinizi a.s pis kistlerde gitmişlerdir de sizde tedavinize başlarsınız,sonrada :CüvCüv:
öncelikle gözün aydın olsun bengücüm bol,bol hasret giderin kaydirigubbakcemile
test sonucunuz inşallah güzel çıkar canım :1hug:
meraba kızlar benim bi arkadasım var kocasında varikosel oldugu icin sperm sayısı 2 milyon civarıydı hareketlilikte cok azdı varikosel ameliyatı oldu 3 ay sonra test yaptırdı caok az artıs olmustu sonra askere gitti arkadasım ziyrete gitti hep korunmuslardı ziyaret yumurtlama donemine rastladı ve simdi hamile arkadasım ne tedavi ne bisi varikoselde cocuk icin degildi agrı oldugu icin ortaya cıkmıstı Allahım bu sıkıntıları yasatmadan verdi bebeklerini. Zamanı gelince denk geliyo Allahım hepinize zamanı gelince hayırlı saglıklı bebekler versin ben olmayacak diye dusunuyordum simdi gobus buyudukce kıpırtılarını hissedikce saskın bi sekilde kendime bakıyorum. İnsallah sizinde olacak kalbinizi ferah tutun dogacak zamanı geldiginde karnımıza dusuyo dualarımdasınız
dün opum vardı 35 yumoş aldılar çok sancılandımm dünden beri ama bu gün daha iyiyim
şimdi klinikten aradılar
merhaba kizlar cornelia 35 dogum gunun kutlu olsun canim
kizlar bu sabah gittim doktora yumoslara baktilar sag tarafta 10 civari
sol taraftada 9 filandi yanlis hatirlamiyorsam yumos vardi 8_7ml civari en buyukleriydi birkac tanesi kucuktu daha
kadin buyuk bir ihtimal soldan yumurtlama gerceklesicek dedi bakalim hayirlisi
amin çok teşekkürler salı gidiyorum aşılama için dua edin benim için
herkese selam kızlar..tedavıde olanlara allah kolaylık versın..esım varıkosel amelıyatı olalı bır hafta oldu..bakalım neler gorecegız ılerleyen zamanlarda..
cornelıa dogum gunun kutlu olsun canım..yenı yasın sana bebısle mutluluk getersın ınsalahhh...
Nevro canım galiba bugün kırmızı kart görücem pembemsi bir akıntım geldi devamı gelir sanırsam sen 21 haziran yazabilirsin tarihi...
kızlar hepinize cok cok tesekkur ederım iyiki varsınız iyiki sizn gibi arkadaslarım olmuşş :asigim:hepinize cokkkkk tesekkur ederım a.s.butun güzel dileklerınız için amın dıyorum ınş bu sene son senem olur seneye anne adayı olarak girerim inş..:Saruboceq:hkkımızda hyrlısı..bugun esimle acile gittik kan tetkıklerı idrar akciger filmi vs bide idrar tthlılı verırken tuvalette düşüp bayıldı senağlamasenağlama onu öle görunce elim ayagım titredi çok kötüydü allahım bida yasatmasın onu bnm basımdan eksık etmesın :çok üzgünüm:kan alındı kanı görunce bayıldı işte snra serum felan takıldı iyi oldu su ciccegi cıkardıgı kesın bisürü oldu bana bisürü çiçek hediye ettı :))krem ilaç felan kullnıo bide rapor verdiler işe gitmesın dıe yarın alıcaz..bu gunumuz böle gecti esim ömür boyu saglıklı olsun iyi olsunda ben hiç bişiy istemıyorum..:asigim:yetrki o iyi olsn ynımda olsun :asigim:kaç gundur ates geciriıo hep ben düşürdüm atesını..tülincim eltımlerın cocukları gecirdi sırayla hepsi onlardan gecti.:1no2:.nese cok uzattım kusura bakmayın kızlarbenneyaptımki hakkınızı helal edin..bnmde hap bitti sanırım adet olucam sancılarım basladı..a.shepinizi öpüyorum ii geceler tatlı rüyalar..a.s.a.s.:asigim::asigim:
muhtemelen bu cumartesi eşim sperm testi verecek,ameliyattan sonra ilk kez test yapılacak,aradan 9 ay geçti inşallah sonuçlar iyiye gitmiştir,ben bu arada polen aldım,sabahları 1 tatlı kaşığı süte koyup içiyoruz eşimle,bunun dışında l-arginine ,e vitamini ve multivitaminler vardı elimizde onları da veriyorum,inşallah güzel sonuçlar elde ederiz,bende bugün regli oldum,bir sonraki muhtemel adet tarihim 18 Haziran,Nevrom düzenlersen sevinirim :1hug:
öptüm hepinizi Şeniz
şimdi klinikten aradılar
şimdi klinikten aradılar
canım maşallah ya kuluçka makinesi gibiymişsin aman nazar değmesin o yumişler sana bir ömür boyun yeter :ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
hadi bakalım hayırlısı olsun a.s.
maaşallahçoookk sevindim canım benim. 16 bebiş ne kadar güzel. Rabbim sağlıkla sana sıkı sıkı tutunmasını nasip etsin inşallah.:Saruboceq::Saruboceq:
slm kızlar nevroskiy beni hatırlarbelki benimde eşimde sorun vardı keçi boynuzu kürünü 2 ay 1 hafta kullandım arada akşamları kuruyemiş verdi kasede fındık fıstık badem vs eşimin sperm sayısı 4 milyondu ama daha snra baktırmadım kürden sonra 2 sene önce tüpbebek denedik tutmadı nisanda hamile kalmışım sakın bırakmayın kürleri ben oack 1 de başladım mart 7 sinde üşendim bıraktım martta kalmadım ama nisnda kaldımm allah inşallahtamamına erdirir dileri hepinize nasip olur allah gönlünüze göre verir allah razı olsun ibrahim saraçoglundan ben halan şoktayım inanamıyom o yüzden her şeyin günü var demekki 6 senelik evliyim bu arada allah emanet olun
allah tamamına erdirsin canım inşallah bebeklerinle berber olursun yakında...darısı bizim başımıza..
şimdi klinikten aradılar
şimdi klinikten aradılar
Canım inşallah testiniz güzel çıkar. Değişimler olumludur dilerim. Kullandıklarınız da şifa olur inşallah. Kullandıklarınızı da yeni tarihini de not aldım , ekleyeceğim. Bomba gibi sahalara döndün. İlk aydan hamile haberini bekliyorum ona göre. yerimseniben :jeyyar:
Maşallah canım bebişlerine. :asigim:İnşallah sonu da güzel olacak. Cumartesi dualarımız seninle. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
oFFFFFF canım benim maşallah 16 tane bebiş
Allahım nolur arkadaşımızın yardımcısı ol
sıkı sıkı tutunsunlar annelerine bu beişlerden bi kaçı
canım benim dualarım seninle
hadi hayırlısı bakalım:1hug:
seracım inşallah sıkı sıkı tutunur bebişlerin annesine hangi hastanede tedavini oluyorsun cumartside rabbim yardımcın olsun canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?