Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar size bişey soracağım bi bayan adet günü gelmeden de hamile olduğunu öğrenebilirmi başına böyle bişey gelen varmı sadece merakımdan soruyorum yoksa nerde bende o şanss

Amin canım inşallah. Bizler iyiyiz çok şükür bitanem. Allah hepinize nasip edecek inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

kızlar size bişey soracağım bi bayan adet günü gelmeden de hamile olduğunu öğrenebilirmi başına böyle bişey gelen varmı sadece merakımdan soruyorum yoksa nerde bende o şanss

Canım fortel diye gebelik testi var. Çok hassasmış. Ben kullanmadım ama kullananların tavsiyesi var. Döllenmeden 7 gün sonra gösteriyormuş. Erken hamilelik testi imiş. :CüvCüv:

maşallah seracım
35 yumoş ve16 embriş süper :lepi:
rabbim tutunmalarınıda nasip eder inşallah :Saruboceq:
benimki 11 yumoş ve en son 2 embrişim kalmıştı :çok üzgünüm: onlarda tutunamadılar zaten annesine senağlama dondurulmuşum bilem yok :çok üzgünüm:

Ne kadar güzel bni tesadüf benim eşim ameliyat olalı 1 seneyi geçti ama hala tık yok bizde zamanı gelmemiş demek hala ama nolur gelsin artık Rabbim bizede nasip etsin:çok üzgünüm:

bizimde 2 yıl oldu ameliyat olalı ama sonuçlarda pek değişiklik olmadı aymesim :çok üzgünüm:
inşallah canım inşallah bizlerde birgün anne olacağız :Saruboceq:

senağlama senağlama :teytey:canım işallah bebişlerin sana sıkı sıkı tutunurlar.çok sevindim allah tamamına erdirsin işallah..seninde halayını çekeriiz burada..bende pkolu olduğum için senin alacağın iyi sonuç benide ümitlendirecek.allah kimsenin gözünde koymasın..

cornimmm doğum günün kutlu olsun tatlım iyiki doğdun allah yeni yaşında tüm dileklerini kabul etsin kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

cornicimm çok geçmiş olsunn canım.........

ay canım çok geçmiş olsun.işallah bir an önce atlatır.allah şifa versin.
a.s.

çok geçmiş olsun canıma.s.
rabbim eşlerimizi başımızdan eksik etmesin....

eşine çok geçmiş olsun cornicim rabbim tez zamanda şifalar versin :teselli:

[

Canım tekrar tekrar geçmiş olsun. Kocişlerimiz bizim canlarımız. Hiç kıyamayız onlara. Allah onları bizlere bağışlasın. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

kızlar hepinize tek tek teşekkur ederım iyiki varsınız canlarım eşimin sucicegi baya cogaldı kasnmayada basldı nese napalım elimden geldiğince bakıorum buarda adet oldum nevrom yenı tarıhım 17 hazıran öpüyorum hepinizi.

KISLAR JEYANND KULLANICI ADIMI DEĞİŞTİRDİMM YENİ NİKİMM BUUUU

HADİ TÜLÜN GÖZÜN AYDIN SENİNDE BU NİKİ YAZABİLİRSİN ARTIK SANIRSAMM

amin canımm..hepimizin evinden neşe eksin olmasın inşşşş ..birde bebiş neşesi olursaaa çokk süperr olurr tabiii delikafadulden

canım ben de iyiyim çok şükür. Adetimi bekliyorum. Bu hafta sonu hayırlısıyla (tüp bebek) tedaviye başlayacağım. Bir taraftan heyecan, biraz korku karmaşık duygular içindeyim

sositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositososito

seracım hadi inş sana geldiklerinde de sıkı sıkı tutunurlar..
sositososito sositososito sositososito

bende bu uykucuşirine de kimmiş ne yazmış bi bakim dedim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
tanıdıkmış kız o delikafadulden delikafadulden

doktordan geldim az önce.. malasef kistin hepsi gitmemiş ..
1 tane 14 mmlik duruyor..
bu ay tedavi yok yine..
ilaç kullanmıyacam diğer adette gidicem tekrar..
doktorumu sevdim ama çok tatlı bir kadındı..
inş hep böyle iyi olur..
bu ay çalışıyorum sositososito sositososito sositososito
olursa bebeğini takip ederiz olmazsa seni takip ederiz dedi doktor kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bizimde 2 yıl oldu ameliyat olalı ama sonuçlarda pek değişiklik olmadı aymesim :çok üzgünüm:
inşallah canım inşallah bizlerde birgün anne olacağız :Saruboceq:

Amin canım inşallah o günü öyle büyük bi sabırsızlıkla bekliyorumki anlatamamÇok üzgünüm çoook

selam kızlar..........bir kaç günden beri yoktum kaynanatörün yanındaydım neyseki kafa sağlam geldim ...iş güç anca geldim sevgili topikçiğe ......geçmiş olsun kız tuliny ne inat kistmiş senden ayrılası gelmiyor ..........bende pazartesi gideceğim dr bakalım ne diyecek inşallah bendede kist falan oluşmamıştır çünkü baya bozuldu adet düzenim biraz korku var

teşekkür ederim ama banada süpriz oldu
son kontrolden önce 15 in üzerinde demişti doktor
ama opu da süpriz yaptı
birde benim ilk denememde de 15 yumoşum olmuştu 6 yola devam edebildi ve 4 tane dondurmuştum
ikiside negatif sonuçlandı
inşallah bu sefer sonuç güzel olacakkkk

inşallah seninde 2ci denemende olacak umudunu kaybetme olurmuuuuu

inşallah canım benimmm
ama biliyorsun değilmi pko lu bayanların yumurtlamaları fazla oluyor
bu yüzden korkma olurmu seninde doğru ilaç dozuyla bir sürü yumoşun olur
önemli olan çok olması değil sağlıklı olmaları
inşallah benimkilerde sağlıklıdırlar ve sıkı sıkı tutunurlar
aminnn duaların için

teşekkür ederimmm tülinyyyyy
inşallah kistin yerini bebişine bırakır da doktorunun dediği gibi seni değil gebeliğini takip edersiniz
allahım çok bekletmesin inşallah

saol canım.. 2si gitmiş biri kalmış..
küçülmüş ama adetle gider belki o da..
bu ay çalışacaz yine..
inş sen güzel haberlerle dönersin canım..

teşekkür ederimmm tülinyyyyy
inşallah kistin yerini bebişine bırakır da doktorunun dediği gibi seni değil gebeliğini takip edersiniz
allahım çok bekletmesin inşallah

saol canım..
artık kısmetimizde ne varsa..
senin bebişler tutsun önce senin rahmi.. Şeniz

Cumartesi aşı oldum. Eşim beni anneme bırakıp dükkana gitti. Pazar yeğenini karşılamaya gitti. Bizim için, üstelik görünen problem onun olduğu halde hiçbir çaba ve destek göremedim. Hep ben çabaladım. Ben araştırdım. 3 gündür sudan sebeplerden dolayı küsüs bana düşman gibi davranıyor. Şu hassas dönemde bana yaşatılanlar revamı bilmem. Artlk sorumluluk almaktan bıktım. ıçtiğim ilaçlar yaşadığım acı stres ne için. Hamileysem mutlaka sevinirim ama evliliğimi devam ettirmek istemiyorum. Hamile değilsem de şuan uğraşmayı düşünmüyorum. Lütfen hakkımda hayırlısı olması için dua edin. Çok yoruldum. Siz birşeyler istemeden size destek olan eşlinizin de kıymetini bilin. Sık sık birlikte olun dedi. doktorumuz . Umurunda olsaydı şu zamanı bu şekilde geçirirmiydi. Anladım ki çocuk filan umrunda değil. ıçimi dökmek istedim kızlar. Kusura bakmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…