inşallah bu sefer tutunurlar bırakmazlar beniii
medicana bahçelievler
doktorum doç. dr. ali süha sönmez
teşekkür ederim nevrocum
rabbim hayırlı yazılar yazsın inşallah
biz elimizden geleni yaptık
takdir allahın inşallah bu sefer yüzüm gülecekk
sen ve inci tanen nasılsınızzz
maşallah nazar değmesin 13 haftalık olmuşsunuz
darısı bizim başımıza inşallah
kızlar size bişey soracağım bi bayan adet günü gelmeden de hamile olduğunu öğrenebilirmi başına böyle bişey gelen varmı sadece merakımdan soruyorum yoksa nerde bende o şanss
bende ayağa kalmaya çalışıyorum
dün opum vardı 35 yumoş aldılar çok sancılandımm dünden beri ama bu gün daha iyiyim
şimdi klinikten aradılar
25 adeti olgunmuş işleme alınmış
ama 16 adeti devam edebilmişşşş
yani şu anda 16 bebişim var beni bekleyen
allahım emeklerimizi boşa çıkarmasınnnnn
Ne kadar güzel bni tesadüf benim eşim ameliyat olalı 1 seneyi geçti ama hala tık yok bizde zamanı gelmemiş demek hala ama nolur gelsin artık Rabbim bizede nasip etsin:çok üzgünüm:
dün opum vardı 35 yumoş aldılar çok sancılandımm dünden beri ama bu gün daha iyiyim
şimdi klinikten aradılar
cornimmm doğum günün kutlu olsun tatlım iyiki doğdun allah yeni yaşında tüm dileklerini kabul etsin kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
cornicimm çok geçmiş olsunn canım.........
cornim doğumgünün kutlu olsun canım. yeni yaşın hayalini kurduğun dilekleriyle gelmiştir inşallah ve seneye inşallah meleğinde senle olur canım.
eşinede geçmiş olsun canım.dilerim bir an önce atlatır canım.
ay canım çok geçmiş olsun.işallah bir an önce atlatır.allah şifa versin.
a.s.
çok geçmiş olsun canıma.s.
rabbim eşlerimizi başımızdan eksik etmesin....
kızlar günaydınnnn inş herkez iyidir...........cornelia tatlış doğum günün kutlu olsun (geç oldu ama kusura bakma)inş seneye 3 kişi kutlarsınız yeni yaşını.eşinede büyük geçmiş olsun canım......................kızlar bana gelince yüzümde ve dudagımda çıkan alerjik durum tekrar nüksetti dün kan tahlili verdim bakalım haftaya salıya gidicem doktora birde haftaya salıya endoskopi yapıcaklar bana midemle ilgili problem oldu son bir haftadır onun dışında çok şükür iyiyim
bitaneciğim çook geçmiş olsun
ay bu yaşta su çiçeği geçirmek iyi olmasa gerek
inşallah tez zamanda atlatır:Saruboceq:
sen geçirmişmisin sanada geçmesin canım
Allah eşinin ve senin yardımcınız olsun canım:Saruboceq:
canım Allaha emanet olun:1hug:
eşine çok geçmiş olsun cornicim rabbim tez zamanda şifalar versin :teselli:
[
Canım tekrar tekrar geçmiş olsun. Kocişlerimiz bizim canlarımız. Hiç kıyamayız onlara. Allah onları bizlere bağışlasın. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Canım stress yapmamanız çok güzel. İnan bu sizin şansınızı artırır. Tedaviyle bile olsa artıdır bu yanınıza. Maşallah diyorum. Allah neşenizi bozmasın. Neşenize neşe katsın. Yani bir bebişle neşelendirsin yuvanızı. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
canım ben de iyiyim çok şükür. Adetimi bekliyorum. Bu hafta sonu hayırlısıyla (tüp bebek) tedaviye başlayacağım. Bir taraftan heyecan, biraz korku karmaşık duygular içindeyim
İnşallah güzel olacak canım. İçini ferah , düşüncelerini pembe tut. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:[/QUOTE
inşallah canım. Galiba eşimin psikolojisi etkiliyor beni. İkimiz de birbirimizi çok seviyoruz. Onu rahatlatmak için elimden gelen herşeyi yapıyorum. Ama dün yine bana, ben senin kaderini de etkiledim. Benim yüzümden sen de anne olamıyorsun. Böyle olacağını bilsem sana bunları yaşatmamak için seninle evlenmezdim dedi.:çok üzgünüm:senağlama
çok ağladım. Ona bunun bizim sınavımız olduğunu anlatamıyorum. Belki de anlamak istemiyor. İkimizin de birbirimize moral vermesi gerek. Güçlü olalım diyorum. Canım çok sıkılıyor
canım benim şu anda enerjini yüksek tut lütfenn..inşş ner şey çok güzel olacak..bebişinde seni artık üzmeyip gelecek inşş annesineee
şimdi klinikten aradılar
bizimde 2 yıl oldu ameliyat olalı ama sonuçlarda pek değişiklik olmadı aymesim :çok üzgünüm:
inşallah canım inşallah bizlerde birgün anne olacağız :Saruboceq:
maşallah seracım
35 yumoş ve16 embriş süper :lepi:
rabbim tutunmalarınıda nasip eder inşallah :Saruboceq:
benimki 11 yumoş ve en son 2 embrişim kalmıştı :çok üzgünüm: onlarda tutunamadılar zaten annesine senağlama dondurulmuşum bilem yok :çok üzgünüm:
senağlama senağlama :teytey:canım işallah bebişlerin sana sıkı sıkı tutunurlar.çok sevindim allah tamamına erdirsin işallah..seninde halayını çekeriiz burada..bende pkolu olduğum için senin alacağın iyi sonuç benide ümitlendirecek.allah kimsenin gözünde koymasın..
seracım hadi inş sana geldiklerinde de sıkı sıkı tutunurlar..
sositososito sositososito sositososito
bende bu uykucuşirine de kimmiş ne yazmış bi bakim dedim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
tanıdıkmış kız o delikafadulden delikafadulden
doktordan geldim az önce.. malasef kistin hepsi gitmemiş ..
1 tane 14 mmlik duruyor..
bu ay tedavi yok yine..
ilaç kullanmıyacam diğer adette gidicem tekrar..
doktorumu sevdim ama çok tatlı bir kadındı..
inş hep böyle iyi olur..
bu ay çalışıyorum sositososito sositososito sositososito
olursa bebeğini takip ederiz olmazsa seni takip ederiz dedi doktor kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
selam kızlar..........bir kaç günden beri yoktum kaynanatörün yanındaydım neyseki kafa sağlam geldim ...iş güç anca geldim sevgili topikçiğe ......geçmiş olsun kız tuliny ne inat kistmiş senden ayrılası gelmiyor ..........bende pazartesi gideceğim dr bakalım ne diyecek inşallah bendede kist falan oluşmamıştır çünkü baya bozuldu adet düzenim biraz korku var
teşekkür ederimmm tülinyyyyy
inşallah kistin yerini bebişine bırakır da doktorunun dediği gibi seni değil gebeliğini takip edersiniz
allahım çok bekletmesin inşallah
KISLAR JEYANND KULLANICI ADIMI DEĞİŞTİRDİMM YENİ NİKİMM BUUUU
HADİ TÜLÜN GÖZÜN AYDIN SENİNDE BU NİKİ YAZABİLİRSİN ARTIK SANIRSAMM
amin canımm..hepimizin evinden neşe eksin olmasın inşşşş ..birde bebiş neşesi olursaaa çokk süperr olurr tabiii delikafadulden
canım benim şu anda enerjini yüksek tut lütfenn..inşş ner şey çok güzel olacak..bebişinde seni artık üzmeyip gelecek inşş annesineee
sağol canım benim. Bu arada yeni nickin hayırlı olsun. İnşallah canım inşallahkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?