Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
sabirsiz dogum gunun kutlu olsun insallah rabbim seninde mucizeni yollar sana bu yeni yasinda
rabbim mutluluk saglik bi de BEBISSSSSSSSSSSS versin yeni yasinda

kızlar bişey söyliycem ama daha kesin değil diye kararsız kaldım ama bu kadar kalabalıkken paylaşmak geldi içimden dayanamadım çarşamba transfer yaptırmıştımya bugün test yaptım silik ikinci çizgi çıktı:1rolleyes: sizce seviniymmi ben hamilemiyim:CüvCüv: çok heycanlıyım canlarım allaha çok şükür ikinci çizgi görmek banada nasipmiş inşallah hamileyimdir dostlarım:Saruboceq::Saruboceq:

canımmm benimm inşallah hamilesindirr..senin de halayını çekmek nasip olurr...:ecrin_bebek:

cnmmm valla cok sevindim. allah tamamına erdirir inşallah sağlıkla kucağına alırsın.
bizlerinde darısı basımıza inşallah.
ne güzel doğal yolla olmus bütün bekleyenlerin kaderinde vardır umarım böyle hamilelikler.

insallah hamilesindir canim insallah melegin seninledir:Saruboceq:

noluyor ya kafam karisti topige kos dedi nur kostum kim hamile deyin hele bi benim haberim yokkkkkkkkkkkkk

once caneylomun msjini gordum onun icin yaziyim ben cok ama cok sevindim bence kesin hamilesin canim bnim allah tamamina erdirsin

ayrica sevcan goksel canim gormedim demi yanlisda anlamadim kizlar biri bisey desin hamismi

amin canim Rabbim hepimizin gonlune gore versin insallah

insallah yeter canim bana iki tane az gibi geliyo keske oburleride hizli olup buyuselerdi
ama hayirlisi olsun cok olmasindansa kalitesi daha onemli dimi
canım evt kalitesi daha önemli...
rabbim eğer nasip ederse 1 yumoşla bile olur...

canım ya hadi bakalım inşallahŞeniz
canım büyük bir ihtimalle hamilesin ama bu testler bazen yanıltıyor...
kendini çok kaptırma azıcık daha sabret bakalım...
allahım inşallah hamilesindir:Saruboceq:

valla dogru okumusum ben cok sevindim inanki ve hemen aklima preseed geldi canim kullanmismiydim
cok cok tbr ederim allahim saglikli bir gebelik nasip etsin sana tbler gozunuz aydin ay ne diycegimi sasirdim ama cok sevindim

Canım inşallah yaaa çok sevindim.Bir kaç gün sonra testi tekrarla bakalım :teytey::hooray::asigim:

valla dogru okumusum ben cok sevindim inanki ve hemen aklima preseed geldi canim kullanmismiydim
cok cok tbr ederim allahim saglikli bir gebelik nasip etsin sana tbler gozunuz aydin ay ne diycegimi sasirdim ama cok sevindim

evet ya sevcan da preseed kullanıyor..Oleyyyyy beeeeeeeeee:hooray::teytey:

sevcancığım canımmm seni ve eşini tebrik ediyorum.:sm_cool::sm_cool:..allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayıda nasip etsin inşallah....inan okurken tüğlerim diken diken oldu...çok sevindim canımmhihoyyythihoyyythihoyyyt.darısı bizim başımıza artık... :CüvCüv:inşallah rabbim en kısa zamanda bu güzel duyguyu bizede yaşatır:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

canım çok geçmiş olsun sizler iyi olunda topiğe gelemsenizde sorun değil canım yat dinlen bebişlerin iyi olsun anneleriyle birlikte kalsınlar canım dularımız hep sizler için canım allahım kucağına almayı nasip etsin inşallah
hayırlı olsun canım inşallah bir kaç güne kadar aşılamanda olur hayırlısıyla hamişte kalırsın canım allahın izniyle :Saruboceq::Saruboceq:
canım inşallah hamişsindir allahın izniyle bebişlerin seninledir canım :Saruboceq::Saruboceq:

caneylom testler bazen yanıltıyor ama...
bırseyde olması sılık cıkmazdı.ınsalalh guzel haberler versın...
testı tekraralarsın:CüvCüv::CüvCüv:

sağolun canlarım dua ve destekleriniz için hepinize ayrı ayrı minnettarım rabbim inşallah hepimize yavrularımızı kucaklamayı nasip etsin fadikcim canım dedğin gibi idrar testi sonuçta tam güvenmiyorum zaten inşallah cumaya kan testi yaptırınca seviniriz hep beraber allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…