Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
sabirsiz dogum gunun kutlu olsun ins bu bebissiz son dogum gunun olur bu arada kizlar valla bu preseed kafama yatti ya bende alsammi acaba tedavide ins pozitifi gorurumde gormezsem alcam ama

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
yakında onlarda uye olcaklar buraya:icecream:
beımkıde ne ogrendın uzerımde ne uygulayacn dıye soruyor:dilcikar:

AYNEN benimkide öle diyor canım.ben bugün ballı çörek otuna başladım.eşimle birlikte her sabah bir kaşık yiyoruz.inciride yesemmi acaba eşimede her akşam keçi boynuzu içiriyom hiç sevmiyor ama içiyor işte.inşallah rabbim bizede sağlıkla kucağımıza alacağımız bir melek gönderir.

Canım inşallah hamişşsindir. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Yani yanıltıcı olacağını sanmıyorum. Yarın yine tekrarla bakalım koyulaşacak mı? :teytey: :teytey: :teytey:

Konuyu Toplam 15 Kullanıcı okuyor. (15 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
rapunzell_82, asi74+, aymes+, bengusu+, canzi3445+, dalia, Gokkbb, laluz24z, minos+, nevrosky+, sabina, screen, sidelya01+, ZAMBAK 3+, _Nur_yine_Nur_

sureklı bunu gosterecem anlasılan bugun
:1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok:

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis tebrikler Sevcan yüce allahım hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin topiğimizde hamile kalmayan bebeklerini kucağına almayan kalmayacak inşallah:CüvCüv::teytey::hooray:

Ahhhh canımmmmmmm bide ben olsammmmm
inşallah burdaki herkes bigün hamiş olucak
Allah hepimize nasip edicek:Saruboceq:

canim insallah seninde mutlu haberlerini alacagiz:sm_cool: seninde sevincini paylasacagiz
Allah isteyen herkese nasip etsin:CüvCüv:

sabırsız doğum günün kutlu olsun canım,yeni yaşın sağlık,mutluluk ve bebiş getirsin inşallah :Saruboceq:

hejacım önemli olan senin ve bebişlerinin iyi olması,kendinize çok iyi bakın,bol bol dinlen,ne güzel annenin yanındasın,sana en iyi annen bakar,düzelince gelirsin yine buralara Şeniz

inşallah hamişsindir,kan testini merakla bekliyoruz hihoyyyt

valla dogru okumusum ben cok sevindim inanki ve hemen aklima preseed geldi canim kullanmismiydim
cok cok tbr ederim allahim saglikli bir gebelik nasip etsin sana tbler gozunuz aydin ay ne diycegimi sasirdim ama cok sevindim

asi canım bence sende kullan preseedi bende kullanacağım bu ay inşallah hamiş kalırım bende hihoyyyt

delikafadulden alkisalkisalkis kaydirigubbakcemile3

Rapunzelim göster sekerim
lazım bize paslanmıştı topik
vur yüzümüze yüzümüze
sen biraz önceki gibi domates atmaya devam et

ekleyin beni de ekleyin azosperm hiç sperm yok o kadar işte daha hiç birşeye başlamadık öğreneli üç gün oldu

Sabırsızım camın mutlu yıllar......hihoyyyt
doğum günün kutlu olsun yeni yaşında Rabbim inşallah
sana bebiş hediye etsin istediğin herşeyin
gerçekleştiği bu yıl olsun senin içinŞeniz

canım çok sağol iyiki varsınız rabbim gönlünüze göre versin evet canım allah kimsenin annesini başından eksik etmesin çok yardımcı oldu bana :1hug:

ekleyin beni de ekleyin azosperm hiç sperm yok o kadar işte daha hiç birşeye başlamadık öğreneli üç gün oldu

hoşgeldin arkadaşım
nickinde güzelmiş çok beğendim
ben pek yardımcı olamayacagım sana ben sorunsuz takılanlardanım buraya
ama çooook mucize var azospermi olan hiç mutsuz olma
sırası gelen terfi ediyor
tecrübeli arkadaşlar cevap yazarlar

Canım bende düşünmeye başladım şu preseedi
sadece internettenmi alınıyodu bu eczanelerde falan varmıydı
eşim vuracak artık beni gerçi ne duysam alıyomkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
umut dünyası napıyım

Canım okadar istedikki eski günlerin geri gelmesini
oluyo galiba bu haftaya hızlı ve kalabalık başladık
herzaman böyle olur inşallah:lepi: hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

Rapunzelim göster sekerim
lazım bize paslanmıştı topik
vur yüzümüze yüzümüze
sen biraz önceki gibi domates atmaya devam et

nevro kızmadıgı suerece atarım nurcummm
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

ama su geyıge alısamadık belkıde ondandır..kımse gelmıyor oraya
:tomato::tomato::tomato::tomato::tomato:

bonıbon hosgeldınnnnn...

Sırada kim sizce kızlar hadi tahmin yürütelim var mısınız?Benim bir tahminim yok şuan ama ..

sırada dıptıs ve caneylom varrrr..
kendımı dıyecem ama daha guneme cokkkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…