:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
yakında onlarda uye olcaklar buraya:icecream:
beımkıde ne ogrendın uzerımde ne uygulayacn dıye soruyor:dilcikar:
kızlar bişey söyliycem ama daha kesin değil diye kararsız kaldım ama bu kadar kalabalıkken paylaşmak geldi içimden dayanamadım çarşamba transfer yaptırmıştımya bugün test yaptım silik ikinci çizgi çıktı:1rolleyes: sizce seviniymmi ben hamilemiyim:CüvCüv: çok heycanlıyım canlarım allaha çok şükür ikinci çizgi görmek banada nasipmiş inşallah hamileyimdir dostlarım:Saruboceq::Saruboceq:
Ahhhh canımmmmmmm bide ben olsammmmm
inşallah burdaki herkes bigün hamiş olucak
Allah hepimize nasip edicek:Saruboceq:
selem kızlar uzun bir aradan sonra ben geldim şimdi diyiceksinizki bu kız hamiş kaldı bizi unuttu hiç topiğe gelmiyor hiç öyle şey olurmu benim en iyi dostlarımsınız ben keseyi gördükten sonra bayağı zor günler geçirdim bayağı bir kanamam oldu doktora gittik düşük tehlikesi yaşıyormuşum ddedi çok üzüldük hiç kalkmadam yatman lazım dedi eşimde beni annemlere götürdü ama annemlerde net olmadığı için size haber veremedim yirmi gün boyunca kanamam kesilmedi elli tane iğne vurdum çok yıprandım çok üzüldüm ama inancımı hiç yitirmedim rabbime hep dua ederken allahım benim için nasıl hayırlıysa öyle yap dedim dün doktordaydım doktor bebişlerimin iyi olduğunu söyledi ama halada dışarı çıkmam yasak iki günlüğüne eve geldim çünkü kocişi çok özledim ama tekrar annemlere gidicim rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın bu arada sanırım hamiş arkadaşlarımız var hepisini çok tebrik edeyorum ve inanıyorum allahın izni ile bizim topikte hamiş olmayan kalmayacak allahın izni ile :Saruboceq:
kızlar bişey söyliycem ama daha kesin değil diye kararsız kaldım ama bu kadar kalabalıkken paylaşmak geldi içimden dayanamadım çarşamba transfer yaptırmıştımya bugün test yaptım silik ikinci çizgi çıktı:1rolleyes: sizce seviniymmi ben hamilemiyim:CüvCüv: çok heycanlıyım canlarım allaha çok şükür ikinci çizgi görmek banada nasipmiş inşallah hamileyimdir dostlarım:Saruboceq::Saruboceq:
valla dogru okumusum ben cok sevindim inanki ve hemen aklima preseed geldi canim kullanmismiydim
cok cok tbr ederim allahim saglikli bir gebelik nasip etsin sana tbler gozunuz aydin ay ne diycegimi sasirdim ama cok sevindim
Konuyu Toplam 15 Kullanıcı okuyor. (15 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
rapunzell_82, asi74+, aymes+, bengusu+, canzi3445+, dalia, Gokkbb, laluz24z, minos+, nevrosky+, sabina, screen, sidelya01+, ZAMBAK 3+, _Nur_yine_Nur_
sureklı bunu gosterecem anlasılan bugun
:1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok:
sabırsız doğum günün kutlu olsun canım,yeni yaşın sağlık,mutluluk ve bebiş getirsin inşallah :Saruboceq:
hejacım önemli olan senin ve bebişlerinin iyi olması,kendinize çok iyi bakın,bol bol dinlen,ne güzel annenin yanındasın,sana en iyi annen bakar,düzelince gelirsin yine buralara Şeniz
inşallah hamişsindir,kan testini merakla bekliyoruz hihoyyyt
asi canım bence sende kullan preseedi bende kullanacağım bu ay inşallah hamiş kalırım bende hihoyyyt
delikafadulden alkisalkisalkis kaydirigubbakcemile3
ekleyin beni de ekleyin azosperm hiç sperm yok o kadar işte daha hiç birşeye başlamadık öğreneli üç gün oldu
sabırsız doğum günün kutlu olsun canım,yeni yaşın sağlık,mutluluk ve bebiş getirsin inşallah :Saruboceq:
asi canım bence sende kullan preseedi bende kullanacağım bu ay inşallah hamiş kalırım bende hihoyyyt
Konuyu Toplam 15 Kullanıcı okuyor. (15 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
rapunzell_82, asi74+, aymes+, bengusu+, canzi3445+, dalia, Gokkbb, laluz24z, minos+, nevrosky+, sabina, screen, sidelya01+, ZAMBAK 3+, _Nur_yine_Nur_
sureklı bunu gosterecem anlasılan bugun
:1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok:
Rapunzelim göster sekerim
lazım bize paslanmıştı topik
vur yüzümüze yüzümüze
sen biraz önceki gibi domates atmaya devam et
ekleyin beni de ekleyin azosperm hiç sperm yok o kadar işte daha hiç birşeye başlamadık öğreneli üç gün oldu
Sırada kim sizce kızlar hadi tahmin yürütelim var mısınız?Benim bir tahminim yok şuan ama ..
Sırada kim sizce kızlar hadi tahmin yürütelim var mısınız?Benim bir tahminim yok şuan ama ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?