Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
SANIrım herkes hamile haberini bekliyormuş.sevcanın habeeri tam zamanında gelmiş.topiğe can geldi beee.ben bu ay çok çalışıcam hamiş listesine talibim bakalım....

canım ben internetten aldım malum siteden hani herşey gidiyor ya anlarsın ismini kaydirigubbakcemile3

ama kendi sitelerindende satış yapılıyor sanırım istersen googledan preseed yaz ordan çıkyor karşına hangi firma olduğu ,bence denemekte fayda var çünkü bu ürünü deneyip hamile kalan arkadaşlar gebelik bölümünde konu açmışlar,linki gönderiyorum,incele istersen Şeniz http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/222939-preseed-kullananlar.html

preesedmıııı:uhm::uhm::uhm::uhm:
adam benı furır vallaaaaaa:1ninca::1ninca:

Canım okadar istedikki eski günlerin geri gelmesini
oluyo galiba bu haftaya hızlı ve kalabalık başladık
herzaman böyle olur inşallah:lepi: hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

ınsalalhhhhhh hep boyle olur..azcık su hamıslerımızde ugrasa...
hergun degılde soyle ıkıgune bırşakkıdışakkıdı

SANIrım herkes hamile haberini bekliyormuş.sevcanın habeeri tam zamanında gelmiş.topiğe can geldi beee.ben bu ay çok çalışıcam hamiş listesine talibim bakalım....

laluzcum bende talıbım bılmem artık..:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
3 yumurta yapmısız..catlatıcıyıda vurundum..bakalım belkı gelır....bızm uyusık spermler hızla ulasmıstır umarım.benımkılerde bırsey demezse olmustur bu ısskaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

vallahi tedavide olan o kadar çok arkadas var ki
tahminde bulunamıyorum
hımmmmmm
yok tahminim yok kendime bi domates atayım en iyisi en çürüğünden
:tomato:

Anladım canım benim sağolkaydirigubbakcemile3
inşallah bi faydası olur denemeye değer kısmet tabiki herşey:Saruboceq:

valla bende korkuyom söylemeye ama
bi şansımı deniycem bakalım yeteeeeeeeeeeerrrrr diye bağrınmassa
iyikaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
inşallah bundan sonra hep böyle kalabalık olur
ne güzel eskisi gibi yetişemiyorum sayfalara
özlemiştim valla burasının böyle olmasını

evet canim zaten seni ben topikten attiricam nevroya gelip gidip bizi mesgul ediyorsun burasi esinde problem olanlarin yeri okis bi daha gozum gormesin seni
tahminde bulunamıyorum
hımmmmmm

heheh bende tedavideyim
kizlar bugun ignelere basliycam aksam allahin izni ile
ama el muallim var caneylom var diptis var onumuzdeki gunlerde 3.dende haber gelcek sonrada benden ins:CüvCüv:

Dıpdıs ,caneylom bencede bu arakdaşalr bencede ilk çıkacak hamişler olabilir.

tahminde bulunamıyorum
hımmmmmm

Yaw beni beğenmiyomusun:1closedeyes: :1closedeyes: :1closedeyes: bende talibim
bende istiyom bu ay ben hamiş çıkıyım nolurrrrrrrr
offfffffffffffffffffff offffffffffffffff efkar bastı yine
imkansız ama bi umut diyom işte belki............... bellimi olur dimi

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
elımızden mendıl hıc dusmeyecek o zamn,

bende adayım ona goreee:CüvCüv::CüvCüv:

Canım inşallah hamişşsindir. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Yani yanıltıcı olacağını sanmıyorum. Yarın yine tekrarla bakalım koyulaşacak mı? :teytey: :teytey: :teytey:

CANEYLOM
ben hiç anlamam canım
inş dogrudur sen carsambaya bi daha yap bakalım

caneylom testler bazen yanıltıyor ama...
bırseyde olması sılık cıkmazdı.ınsalalh guzel haberler versın...
testı tekraralarsın:CüvCüv::CüvCüv:

Dıpdıs ,caneylom bencede bu arakdaşalr bencede ilk çıkacak hamişler olabilir.

ve mesaj yazan bütün arkadaşlarım yarın tekrarlıycam testi inşallah koyulaşır ama tabiki kan testi en etkilisi yarınki sonucuda söyliycem inşallah sizlere rabbim beraber tedaviye başladığımz tüm arkadaşlarla birlikte beni sevindirsin inşallah
kızlar pc biraz değil baya bi eski alıntı çok yapınca donuyo cvp göndermiyo onun için herkesi alamadım ama hepinize tekrar tekrar teşekkür ederim inşallah bu msj gelir:))

canim insallah hepimiz bu yaz seviniriz delikafaduldenhihoyyyt bebisler gobislere duser:CüvCüv:

cıvcıv ve semıha ve yagmurcanın hamıslıgı mucıze gıbı bırseydı...
bence o mucıze zamnı gelınce olacak..belkıde bu ayyyyyy:CüvCüv::CüvCüv:
neden olmasın senınde aymesım.rabbımde ol dedıkden sonraaa

bu arada mınoscum sana yazmayı unutum yazıyım dıyorum..ınsalalah senın asılamadanda guzel haberler alırız.:Saruboceq::Saruboceq:
yumurta durumunda gayet ıyı asıda zaten en fazla 3 tane ıstıyorlar...
belkı bılıyosundur benım yumurtam cok oldugunda ıptal olmustu asılamam..ama bız dogal ası yaptık tutmustu.

kızlar sımdık gıdıyorum ben.makıneye camasır atmıstım cıktı kırısıcak-tatlicadiarzu-
buraya hep dolu ve neselı gormek ıstıyorum gelmeyene.domates atacam ona gore
:tomato::tomato::tomato::tomato::tomato:
nevro kızacak ama napayım ben onu operım barısırızŞenizŞenizŞeniz

rapunzel canim insallah senin halayinada az kaldi allahin izni ile yaz hepimize ugurlu gelcek gibi bir hisse kapildim
bu arada aymescim bence imkansiz diye birsey yok civciv arkadasimizi unutma allahim ol dedimi olur bence sevcanin yaptiklarini yap sende preseed al canim bos durma inciride dene hepsini bi arada yap ve bol bol dua et allahim bebsiine kavustursun

minoscum canim benim az kaldi galiba 3 yumurtan olusmius gecmisi okuyamadim ama msjlardan anladim dualarim seninle canim benim ins senin halayinada az kaldi meryem suresini okumayi unutma bence bol bol dua et allahim yardimcin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…