Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kizlarrrr ben de talibim hamisliye bu ay cok calistik bide keci boynuzuna baslamistik insallah hepimiz sirayala hamis oluruz
adetime de 1 hafta var cokkkkkkkkkk calistik cokkkkkkkkkkk
birde ruyamda test yaptim iki cizgi gordum sadece ruyada gorurum herhalde bu gidiste ama insallah rabbim haber veriyodur bana ruyamla esimde ruyasinda gordu beni dogum yaparken bilmiorum artik hayirlisi neyse o olsun hakkimizda
INSALLAH HEPIMIZ HAMIS OLCAZ BIR GUN RABBIM BUYUKTUR BIZEDE MUCIZELERIMIZI GONDERECEK

ayyyyyyyyyyyyyy bu ne güzel haber
sevcanım canım çok sevindimhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
rabbim meleğini gönderdi sana
rabbim sen nelere kadirsin:Saruboceq:
ay bir mucize dahaaadelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
canım benim yaaaaaaaaa
çok mutlu oldum
allahım tamamına erdirsin
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

caneylomm canımmm bence hamişssinnnn ikinci çizgi çıkmışş.şİMSİDEN TEBRİK EDİYORUMa.s.

asıcım nasılsın canım yazdıklarını tedavını takıp edıyorum rabbım bu sefer yuzunu guldursun tedavıde olan arkadaşlarımızında tabıkı dualarım sızlerle stres yok tamammı canlarım dr bana stres olmamasının en buyuk etken demıştı ama ben stres yapıyordum kendımı fazla dınlıyordum

bu ay hamıs patlaması yasanacak o zamnnn..
herkes subat anneıs olcakkkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bal suratım actıgın topık acılmadan meshur olmustu...kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
bak sımdık erkek ınfertılıtesı orda toplanacakalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Amin canım inşallah
Rabbim artık ol diyecektir
inşallah artık zamanı gelmiştir:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Canımm inşallahhh hepimizeeeeee uğurluu gelicekkk o Topikkkkkkk inşallahhhh..Benim yumoşlarda gelişiyii bakalım perşmbe görücezzz ..Bakalım şubat yumurtası olcakmıı:roflol::roflol:

Canımm inşallahhh hepimizeeeeee uğurluu gelicekkk o Topikkkkkkk inşallahhhh..Benim yumoşlarda gelişiyii bakalım perşmbe görücezzz ..Bakalım şubat yumurtası olcakmıı:roflol::roflol:

sevgılıler gunu denk gelıyor belkı bızım yumurtalar ormantıkdır sımdı
:roflol::roflol::roflol::roflol:

Ulannn delüüü senin doğum cidden 15 ŞUBATA denk geliyorrr.Benimkide 17 şubata:sm_cool:Acaba romantik bir delikanlımı olucak bebişşşler:roflol::lepi:

babasıda pek ormantık degılyaaaaa
ben dersen ayrı bır dert..bızden ormantık cocouk neyım olmazkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
tek fark anası gıbı kova burcu olur...bana ceker :))))

anam sevcan hamileymiş oy tutmayın beni :teytey: :teytey: canım allah tamamına erdirsin.sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin işallah..

sevcancim cok sevindim yuppiiiiiii en sonunda guzel bir haber cikti :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:Allah kucagina almayi nasip etsin Hayirli olsun canim

:ecrin_bebek:

canımmmmmmmmmmmmmm çok sevindimmmm msj okuyunca verdiğim tepkiyi görmen lazımdı...çok mutlu oldummm tebrik ederimm allah analı babalı büyütsünn bizlere de nasip etsinn inşalahhh...

Canlarım çok sağolun.
Allahım hepinizin dualarını kabul etsin.
Hiç kimsenin emeğini boşa çıkarmasın.

ekleyin beni de ekleyin azosperm hiç sperm yok o kadar işte daha hiç birşeye başlamadık öğreneli üç gün oldu
aramıza hoşgeldin canıma.s.
allah yardımcınız olsun....

Canım okadar istedikki eski günlerin geri gelmesini
oluyo galiba bu haftaya hızlı ve kalabalık başladık
herzaman böyle olur inşallah:lepi: hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
inşallahhihoyyyt
ama şu sohbet işini geyikte yapmayı becerebilsek daha iyi olurdu...
yine burdaki sayfalar kabarmaya başladı

inşallah canımhihoyyyt

inişallah:Saruboceq::Saruboceq:

inşallah canım:Saruboceq:

esengülüm çok sağol eşimin en sonki tahlilinde sperm sayısı 16 milyon,morfoloji %5'ti.
Darısı sana olsun.

hejacım çok geçmiş olsun.
İnşallah bebeklerini sağ salim alırsın kucağına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…