aramıza hoşgeldin canıma.s.
allah yardımcınız olsun....
inşallahhihoyyyt
ama şu sohbet işini geyikte yapmayı becerebilsek daha iyi olurdu...
yine burdaki sayfalar kabarmaya başladı
inşallah canımhihoyyyt
inişallah:Saruboceq::Saruboceq:
inşallah canım:Saruboceq:
Canım yumoşları geliştirmeye yardımcı oluyorrr.
bU AY yine denedim ben hiissedilir şekilde büyüdüklerini hiissediyorum.:asigim:
esengülüm çok sağol eşimin en sonki tahlilinde sperm sayısı 16 milyon,morfoloji %5'ti.
Darısı sana olsun.
hejacım çok geçmiş olsun.
İnşallah bebeklerini sağ salim alırsın kucağına.
canım benim hmilelik annelik nasılda yakışmış benim güzel arkadaşıma canım önce göbüşün dolsun :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: sonra sağlıcakla kucağın inşş :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:darısı bizlere olsun
sevcanımmmmmm delikafadulden delikafadulden delikafadulden Demek sen de hamilesinnn artıkkk. delikafadulden delikafaduldendelikafadulden Demek Rabbim sana da bağışladı. delikafadulden delikafadulden delikafadulden Demek senin de vaktin zamanın gelmiş. delikafadulden delikafadulden delikafadulden Şükürler olsun. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Hem de doğal yoldan geldi miniğimiz. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Aşılama ilaçlarını da elinde patladıı , ohhhhhhhh. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Tebrik ediyorum bitanem ; seni ve eşini. :hooray: :hooray: :hooray: Çok sevindik canımmmm. :teytey: :teytey: :teytey: Uzun zamandır beri bu yolda sırasını bekleyen bir arkadaşımız daha muradına erdi çok şükür. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Sorunsuz bir hamilelik geçirip sağlıkla bebeğini kucaklamanı diliyorum. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Darısı tüm isteyen , bekleyen arkadaşlarımızın başına inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Demek bizim yaramaz seninleymiş. Anneler gününde boynu bükük gezerken onun tohumları atılmış o günlerde. Rabbim ne kadar büyük işte. Senin Anneler Günü hediyeni göndermiş. Seneye kucağında kutlamayı da nasip etsin canım. Allaha emanet olun. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
slm kızlar sevcan canım tebrık ederım saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın çok sevındım ya umut oluyor boyle hamişlerımız çıktıkça darısı bızım başımıza canım nevrom nasılsın bebişin nasıl ıyımı annesı senı uzuyormu yoruyormu melegın onu hıssetmek kımbılır ne kadar özel ve guzeldır:asigim:
aslında seninkiler hep büyüyorda sen kaçırıyon yumoşları..giden tren gelmiyor bi daha diğeri gelene kadar bekle babam bekle.kaydirigubbakcemile
bal çok çalışman lazım çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk.:jeyyar:bide hasret girdi ya araya tamamdır o iş..
Sevcanımmmmmm DElÜmmmmmm kızz pamukk işe yaradıı anladın sen onukaydirigubbakcemile3Canım benim bu bir mucizeee hep dedim sanaa olsun aşılaman ertelendii hayırrr vardır bundaa dedimm ve doğruu çıktııı.Hepp diyordukk hatırlıyormusunnn.Bana ball hamile kalırsam bu iğneler ne olcak demiştinn.Bende sana k.kda birisine satarsın demiştimmm:roflol::roflol:Zırlama diyodum sana nannn bakk ALLAHIMM BÜYÜKKK.şÜKÜRLER OLSUNN sevcanımızzz hamişş HERKEZLERR DUYSUNN ohhhhhhh:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: TEBRİKLERR CANIMM ARKADAŞIMMM.RABBİM SAĞLICAKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAHHHHHHHHHHH:hooray: :hooray:
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
:hooray: :hooray::hooray:
:dance: :dance: :dance: :dance:
delikafadulden delikafadulden delikafadulden
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkisSEVOMMMMMMMMMMMMMMM ŞUBATT ANNESİİ OLCAKKK :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
Yabanummmmmm güldürdün beniiii....:roflolurumum iyi değil bu ay kaydirigubbakcemile3:)NE YAPALIM yabanmmm trene binipppp gidiyorr benim yumoşlarr kana karışıyor tekrar bana dönüyorrr:roflol::roflol:[/QUOT
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
hıc bu yanını duusnmemıstım..
ama bak yabanında degı gıbı araya hasret gırdı sıımdık sızın:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:
ucaktan ıner ınmez askımmmm dıye atla boynuna gerısı sen bılyon..sonra hastayım dıyıp durma kendıneee:mymeka::mymeka::mymeka:
Canlarım çok sağolun.
Allahım hepinizin dualarını kabul etsin.
Hiç kimsenin emeğini boşa çıkarmasın.
esengülüm çok sağol eşimin en sonki tahlilinde sperm sayısı 16 milyon,morfoloji %5'ti.
Darısı sana olsun.
hejacım çok geçmiş olsun.
İnşallah bebeklerini sağ salim alırsın kucağına.
Ben oraya alışmadım canım ya
kusura bakmayın ama hiç uğramıyorum oraya
yerini bile bilmiyom vallafisfisfis
Alışmak zor değil aslında. Herkes alışamadığını düşündüğü için böyle oluyor. Bu sayfayı açık tutup yenilediğiniz gibi orayı da açık tutup yenileyip sohbete devam edilebilirsiniz. Herkes uygulamadığı için orası boş görünüyor. Bir iki hafta gibi bir süre düzenli olarak yapılırsa alışılacağını düşünüyorum. Ama hep birlikte yapılması lazım. tuliny mesela baya çaba sarfetti oranın tutunması için. Ama o da pes etti sanırım. Böyle olunca orayı açmamızın , aktif hale getirmemizin bir anlamı kalmamış oluyor. Hem kendim hem de bu topiğe bilgi sahibi olmak amacıyla giren herkes için rica ediyorum sizlerden. Çünkü bizim aramızda yaptığımız sohbetler herkesi ilgilendirmiyor haliyle. Sadece bilgi almaya gelen çok kişi var. Gerek üye , gerek ziyaretçi. Umarım beni anlıyorsunuzdur. Hem yönetici hem de duyarlı bir topic kurucusu olarak düşündüğümde ; bana en mantıklı yol olarak ayrıca sohbet edilebilecek bir topic daha açmak gelmişti. a.s.
ay canim benim cok sevindim sukurler olsun rabbime seninde mucizeni gonderdi
rabbim saglikli bir hamilelik nasip etsin insallah kucagina almayi da nasip etsin
allahim sana sukurler olsun boyle haberler duydukca umutlarim daha cok artiyo rabbim butun arkadaslarima hamis olmayi nasip et
sevcan cok sevindimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
canim cok sevindim tebrik ederimmm
insallah saglikla kucagina alirsin melegini
ya bizim topikten hamis haberi cikinca birden heyecanlaniyorum kalbim hizli hizli atiyor
insallah hepimiz icin sevinicez
canim tesekkurler ben asilama olucam buyuk bir ihtimal carsamba gunu
insallah guzel haberler getirebilirim canim
guzel heberlerde duyarim sizlerden
canim insallah Rabbim sanada beklemedigin anda mucizeni yollar
insallahhh
Sevcancığım buradan da çok tebrikler..Allah zamanında kucaklamayı nasib etsin inşallah...a.s.:1hug::asigim::Saruboceq:
merhaba canlarım benim
öncelikle sevcancım canım çooooookkk sevindim allahım sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin inşallah:sm_cool::teytey::teytey:
hejacım allah evladını sana bağışlasın atlatırsın inşallah bu zor günleri sorunsuzca kavuşursun inşallah bebişine :Saruboceq::Saruboceq:
benimde test günü yaklaşıyoya çok duygusalım ağlamamak için zor tuttum kendimi haberleriniz için rabbim hep iyi haberlerle sevinçten ağlatsın herkesi senağlamasenağlama
sabocum canım seninde doum günün kutlu olsun daha niceeeeeeeeee hep beraber mutlu yıllara inşallah ailen ve sevdiklerinle.Şeniz...ŞenizŞeniz.....
Allaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhh
tutmayın beniiii
Ah sevcanım kuzum benim
canım arkadasım
heyecandan yazamıyorum
inan hamile olduğunu bu topikte bir çok arkadaş tahmin ediyordu
canım sarı şekerim
Allahım tamamına erdirsin
bomba bir haber buuuuu
canım her işte bir hayır vardır sözlerimiz teselli olarak kalmadı
Rabbim sana miniğini yolladı
durun bende bir halay çekeyim
geç kalmısım zaten çok bozuldum
:teytey::teytey::teytey:
cnmmm valla cok sevindim. allah tamamına erdirir inşallah sağlıkla kucağına alırsın.
bizlerinde darısı basımıza inşallah.
ne güzel doğal yolla olmusbütün bekleyenlerin kaderinde vardır umarım böyle hamilelikler.
once caneylomun msjini gordum onun icin yaziyim ben cok ama cok sevindim bence kesin hamilesin canim bnim allah tamamina erdirsin
ayrica sevcan goksel canim gormedim demi yanlisda anlamadim kizlar biri bisey desin hamismi
valla dogru okumusum ben cok sevindim inanki ve hemen aklima preseed geldi canim kullanmismiydim
cok cok tbr ederim allahim saglikli bir gebelik nasip etsin sana tbler gozunuz aydin ay ne diycegimi sasirdim ama cok sevindim
sevcancığım canımmm seni ve eşini tebrik ediyorum.:sm_cool::sm_cool:..allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayıda nasip etsin inşallah....inan okurken tüğlerim diken diken oldu...çok sevindim canımmhihoyyythihoyyythihoyyyt.darısı bizim başımıza artık... :CüvCüv:inşallah rabbim en kısa zamanda bu güzel duyguyu bizede yaşatır:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis tebrikler Sevcan yüce allahım hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin topiğimizde hamile kalmayan bebeklerini kucağına almayan kalmayacak inşallah:CüvCüv::teytey::hooray:
Güzel Dostlukların Anavatanı , İkinci Yuvamız "Erkek İnfertilitesi"nin Geyik Topiği!! - Sayfa 391 - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
Haydi bakalım. Gelenlere dondurma ısmarlıyo rapunzell arkadaşımız. :icecream: :icecream: :icecream:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?