Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ben delurdum delikafaduldendelikafadulden
:1ninca:nevro benı oldurmeden kafama vurmadankötükedihüso:mymeka:
gıtsem ıyı olcak ama cıkamıyorum..sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

Ben oraya alışmadım canım ya
kusura bakmayın ama hiç uğramıyorum oraya
yerini bile bilmiyom vallafisfisfis

Teşekkür ederim kızlar.
Dualarımdasınız. Hepiniz için dua ediyorum.
Nevro ağlattın beni yaaa.senağlama
Demek ki Anneler Gününde tohumlar atılmış
Keşke kendi annemde görebilseydi bu günlerisenağlama

aslında seninkiler hep büyüyorda sen kaçırıyon yumoşları..giden tren gelmiyor bi daha diğeri gelene kadar bekle babam bekle.kaydirigubbakcemile

bal çok çalışman lazım çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk.:jeyyar:bide hasret girdi ya araya tamamdır o iş..

Yabanummmmmm güldürdün beniiii....:roflolurumum iyi değil bu ay kaydirigubbakcemile3:)NE YAPALIM yabanmmm trene binipppp gidiyorr benim yumoşlarr kana karışıyor tekrar bana dönüyorrr:roflol::roflol:

Balııımm balkafam benim bitanemŞeniz:asigim:
Evet seninle hep konuşuyoduk msn de.
Senin açtığın Şubat Anneleri topiği uğurlu geldi bak.
Ama ben sanırım Ocak annesi olucam.:roflol:
İnşallah sıra sende.:CüvCüv::Saruboceq:
Allahım sana ilk önce sağlık sıhhat versin ondan sonra da sağlıklı sıpalar versin inşallah.:Saruboceq:

Canlarım çok sağolun.
Allahım hepinizin dualarını kabul etsin.
Hiç kimsenin emeğini boşa çıkarmasın.

Amin insallah Allah isteyen herkese nasip eder bu yaza bu guzel haberlerin artmasi dilgiyle bugun gibi hergun boyle guzel haberlerin dusmesini diliyorum delikafaduldenhihoyyyt:CüvCüv:

Bugün sabırsızın doğum günü müydü?:1shok:
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN arkadaşım.:sm_cool::dance:
İnşallah bi dahaki doğum gününü bebişlerinle kutlarsın. :CüvCüv::CüvCüv:

esengülüm çok sağol eşimin en sonki tahlilinde sperm sayısı 16 milyon,morfoloji %5'ti.
Darısı sana olsun.

hejacım çok geçmiş olsun.
İnşallah bebeklerini sağ salim alırsın kucağına.

aminn canım inşallahhhhhhh rabbim seninde bebişini sana bağışlasın darısı bekleyen bütün arkadaşların başına olsun:Saruboceq:

Ben oraya alışmadım canım ya
kusura bakmayın ama hiç uğramıyorum oraya
yerini bile bilmiyom vallafisfisfis

Alışmak zor değil aslında. Herkes alışamadığını düşündüğü için böyle oluyor. Bu sayfayı açık tutup yenilediğiniz gibi orayı da açık tutup yenileyip sohbete devam edilebilirsiniz. Herkes uygulamadığı için orası boş görünüyor. Bir iki hafta gibi bir süre düzenli olarak yapılırsa alışılacağını düşünüyorum. Ama hep birlikte yapılması lazım. tuliny mesela baya çaba sarfetti oranın tutunması için. Ama o da pes etti sanırım. Böyle olunca orayı açmamızın , aktif hale getirmemizin bir anlamı kalmamış oluyor. Hem kendim hem de bu topiğe bilgi sahibi olmak amacıyla giren herkes için rica ediyorum sizlerden. Çünkü bizim aramızda yaptığımız sohbetler herkesi ilgilendirmiyor haliyle. Sadece bilgi almaya gelen çok kişi var. Gerek üye , gerek ziyaretçi. Umarım beni anlıyorsunuzdur. Hem yönetici hem de duyarlı bir topic kurucusu olarak düşündüğümde ; bana en mantıklı yol olarak ayrıca sohbet edilebilecek bir topic daha açmak gelmişti. a.s.

tamam gııdyom bennnn
ama azcık duamn altı oldu orda...sız gelemden temızleyeyeımmm:a015::a015::a015:

Sevcancığım buradan da çok tebrikler..Allah zamanında kucaklamayı nasib etsin inşallah...a.s.:1hug::asigim::Saruboceq:

once caneylomun msjini gordum onun icin yaziyim ben cok ama cok sevindim bence kesin hamilesin canim bnim allah tamamina erdirsin

ayrica sevcan goksel canim gormedim demi yanlisda anlamadim kizlar biri bisey desin hamismi

valla dogru okumusum ben cok sevindim inanki ve hemen aklima preseed geldi canim kullanmismiydim
cok cok tbr ederim allahim saglikli bir gebelik nasip etsin sana tbler gozunuz aydin ay ne diycegimi sasirdim ama cok sevindim

Hepinize teker teker teşekkür ederim kızlar
İnşallah sorunsuz bi şekilde devam ettiririm
Allahım tüm isteyenlere nasip etsin
caneylom inşallah sende hamilesindir.:CüvCüv:

sevcann gözün aydın canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.:Saruboceq:çok sevindim Rabbim mucizeni gönderdi. Darısı bizim başımıza..

Kızlarr bu arada ben tedavi için adetimi bekliyorum hala. Bekleyince gelmiyor işte. 3 gün oldu bugün. Yumurtlama gününde Ankaradaydım.Hamile olmam da imkansız gibi %1 ihtimal. Sabırsızlandıkça inat ediyo yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…