Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
sevcanım ya sen presedden başka özel bişi yaptınmı canım. ayaklar havada falan gibi anlarsın ya bizlede paylaşırsan

bu ay incir kürü yaptım canım
onun etkili olduğunu düşünüyorum:lepi:
akşamdan zeytinyağına batırıp sabah aç karnına 1 tane incir yedim

bide bu ay her ilişkiden sonra aşağıya pamuk tıkadım
o şekilde 15 dakika falan bekledim
gülmeyin sakın:roflol:
daha önce bu şekilde hamile kalan 2 kız vardı
ben de o yüzden deniyim dedim:roflol:

Kızlarr bu arada ben tedavi için adetimi bekliyorum hala. Bekleyince gelmiyor işte. 3 gün oldu bugün. Yumurtlama gününde Ankaradaydım.Hamile olmam da imkansız gibi %1 ihtimal. Sabırsızlandıkça inat ediyo yaa

canım tam olarak yumurtlama günün belli olmaki...
bir kaç gün daha bekle eğer kırmızılar gelmesse bir test yap bence....
hiç belli olmazyerimseniben

sevcann gözün aydın canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.:Saruboceq:çok sevindim Rabbim mucizeni gönderdi. Darısı bizim başımıza..

çok sağol tuğbacım.
Darısı senin başına.
İnşallah sende hamilesindir.
Baksana bu işler hiç belli olmuyo.
Hiç beklemediğin anda geliveriyo.

sevcan ben seni çabalarından ötürü 1. ilan ediyorum :hooray:
pamuk haaaa
daha neler var dökül bakalım

hım balım o yüzden pamuk diyodu. biri daha pamuk tıkayıp hamile kalmıştı kimdi hatırlayamadım. yok kız niye güleyim tuttumu tuttu vallaha baksana

Kızlar ben 12.günü değerlendirdim sayılır. Sonrası annemlerdeydim. kısmet belli olmaz. Hayırlısı bakalım ama panik haldeyim işte. Bugün iğnelerimi vurulmaya başlayacaktım.
Pamuk olayını da duymamıştım. Kacacak yer bulamayınca aşağı yukarı devir daim yapıyo demek ki.

Ben konuşmuyom artık okuyorum sadece
nevrodan fena fırça yedim korkuyom
artık ağzımı açamam ben
aymesım yonetıcler sanırsam uyarmıs geyık bolumu o yuzden acıldı....
adet tarıhı yada tedavıyle ılgılı bırseyler olursa burda..
spermıyogram gıbı seyler burda olcak yanı saglık yorumları buraya..
ama geyık sohbetlerımız dıger tarfta olcak.belkı seın ıcın zor olcak ama.ben her ıkı sayfayada acıyorum sureklı yenılemek zorunda kalıyorum

artık ağzımı açamam ben

Canım aşkolsun. Fırça olur mu hiç. :1hug: Şeniz Ben genel olarak yazdım. Sadece senin mesajından alıntı yaptım. Senin gibi düşünen bir çok arkadaşımız var. Genel olaraktı yazdıklarım. Sakın yanlış anlama. Ki burada put gibi durulsun hiç konu harici konuşulmasın demiyoruz. 1-2 elbet olur ama kaynatmaları orada alalım. Bazen konu çok dağılıyor ya onları diyorum. İsteğim ve ricam budur. Hepinizi çok seviyorum. :asigim:

Canım belli mi olur. %1'lerle de olmadı mı kaç kere. delikafadulden delikafadulden delikafadulden

artık ağzımı açamam ben
canım bu kurallar herkes için geçerlia.s
sende arada geğiye gelŞeniz

http://www.kadinlarkulubu.com/geyik...ek-infertilitesiquotnin-geyik-topigi-399.html
canım 12. gün demek...olabilir bence...ama sen yinede çok kendini kaptırma....
sonra insan çok üzülüyor...

kizlar ya allah rizasi için bana yardimci olun nerde bu listeler bulamadim

canım 6379-6380

DELümmmm gülüyordukk msnde pamuk meselesineee .Ball orda kalmışmıdır pamuk diyee delüü kızz:)bu ay bende denicem nan pamuğuuu..Herkezz PAMUk almaya alkisalkisalkis:roflol:Eczanelerrre hurradelikafaduldenkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hayırlı günler kızlar............geçmişten başladım okumaya maşallah bugün döktürmüşsünüz.......sevcangöksel canım hayırlı uğurlu olsun allah tamamına erdirsin inşallahhhhhhhhhhh.......

caneylom canım rabbim inşallah bu sefer yüzünüzü güldürür bu son tedavin olur .............umarım hamişsindir ....bak sende hamiş olursan azospermlilerin 5. hamişi olucan topikte tabi bizimde umutlarımızdan biri.....yüce rabbim bu yolda tüm çaba sarfeden kullarının emeklerini boş çıkarmaz kucaklarımızı boş bırakmaz inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

caneylom insallah guzel haberlerini aliriz canim...

bu pamuk benimde aklima yatti bende denicemdelikafaduldendelikafadulden

Canım yumoşları geliştirmeye yardımcı oluyorrr.
bU AY yine denedim ben hiissedilir şekilde büyüdüklerini hiissediyorum.:asigim:

balım yumoşları geliştirmek dışında erkekte ne işe yarıyor?.kocişe de içirsem olur mu?ben şuan keçi boynuzu pekmezi kullndırıyorum kocişe ikisinide aynı anda versem olur mu acaba?birde ben bunu kullnırken incir kürünüde denesem diyorum.olur mu ki?

Sabolimmmmmmm SABOMMM CANIM DOĞUM GÜNÜN KUTLUU OLSUNN.Rabbimm yeni yaşındaa sana sağlıkkk,huzurrrr ,bebe göndersin inşallahhh:teytey: :teytey: :hooray: :hooray: :asigim:Sefiyomm Şeniz

sabahtan belllı konusyom ben saboylaaaaa

sabırısızımmmm canum dogum gunun kutlu olsun nıce yaslara..
yenı yasın ılk once saglık
huzur ve mutluk getrısın..
bırde bebek getrıısnnnn

Sabırsızcığım doğum günün kutlu olsun biatnema.s.:asigim::1hug:

sabırsızcımmmmmmmm canım nice muıtlu senelereeeee

Sabırsızcığım doğum günün kutlu olsun canımm

sabirsiz dogum gunun kutlu olsun insallah rabbim seninde mucizeni yollar sana bu yeni yasinda
rabbim mutluluk saglik bi de BEBISSSSSSSSSSSS versin yeni yasinda

SABIRSIZ dogum gunun kutlu olsun canim seneye bu gun yavrunla olursun insallah

SABIRSIIIIIIZ dogum günün kutlu olsun

sabirsiz dogum gunun kutlu olsun ins bu bebissiz son dogum gunun olur bu arada kizlar valla bu preseed kafama yatti ya bende alsammi acaba tedavide ins pozitifi gorurumde gormezsem alcam ama

SABIRSIZ canım doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara

SABIRSIZ canım doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara

Sabırsızım camın mutlu yıllar......hihoyyyt
doğum günün kutlu olsun yeni yaşında Rabbim inşallah
sana bebiş hediye etsin istediğin herşeyin
gerçekleştiği bu yıl olsun senin içinŞeniz

sabırsız doğumgünün kutlu olsun canım a.s. nice yıllara

sabırsız canm doğum günün kutlu olsun yeni yaşında anneliği tatmış olursun inşallah

Bugün sabırsızın doğum günü müydü?:1shok:
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN arkadaşım.:sm_cool::dance:
İnşallah bi dahaki doğum gününü bebişlerinle kutlarsın. :CüvCüv::CüvCüv:

Kızlar hepinize ayrı ayrı çok ama çok teşekkür ediyorum

beni duygulandırdınız senağlama

hepiniz çok özel insanlarsınız

her şeyin en güzelini hakeden anneliği en çok hakeden an güzel anneler ve anne adaylarısınız

online olsamda fazla yazamıyorum sadece takip edebiliyorum

ama olaylardan haberdarım

yeni hamişşlerimizi gönülden tebrik ediyorum

tedavideki arkadaşlara kolaylıklar diliyorum

her şey gönlünüzce olsun canlarım

hepinzi çok ama çok seviyorum:asigim: :asigim: :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…