Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım o kadar çok sevindim ki anlatamam bugün aklımdan geçmedin desem yalan olur valla..geçen burda yazmıştın adetime bir gün ateşimde yüksek diye ..sonraki günlerde listedende gördüm adını günü geçenlerde..rabbim ol dedi çok şükürrr ..

çok çokk tebrikk ederimmm yuppiiiiiiiiii
hihoyyyt:teytey::teytey::teytey:

çok geçmiş olsun canım..sen bebişin iyi ol yeterkiii ..yaradanıma emanet olunuz:Saruboceq:

canım bu olumlu gibi ..ama yinede dediğin gibi kan testi ni yaptırki için rahatlasınn..çok düşük bir olasılık yanlış olma ihtimali..

kızlar bende hamile kaldığım ay pamuk olayını denemiştim.

sabırsızzz canımm doğum gününü kutlu olsunn canımm..sağlık ,mutluluk, bide bebiş getirsin inşş..

dün eşimle deniz kenarına hem kahvaltıya hem balık tutmaya gittik çok eğlendik ama balık tutamadık hep küçük balıklar vardı bende geri attım denize daha yavrular ama çok açlar pirana gibi saldırıyolardı oltadaki yemlere....herşey okadar güzel ve eğlenceliydi ama bir tek çocuğumuz yoktu oda olsa herşey tamamdı içimden hep geçirdim çocuğumuz olsaydı onlada neler yapardık denizde ......bir kaç ailede geldiler tabi hep yanlarında çocukları nasıl eğleniyolardı çocuklar bir görseniz ister istemez insan imreniyor...........rabbim inşallah bizlerede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder böyle gezmelerde bir yanımız eksik kalmaz

sabırsız doğum günün kutlu olsun............kızlar ben çıkıyorum kardeşim aradı benim minik kelebeğim yiğenim geliyor cadıyı çok özlemiştim kuduralım birazcıkta keyfim yerine gelsin hepinizi öpüyom kendinize iyi bakın

Merak etme canım benim kırılmadım ben hiç kıyabilirmiyim sana diğer topiğe çok takılamıyorum tek sayfa açık tutabiliyorum işyerinde onu bile zor açıyorum ikide bir kapamak zorunda kalıyorum malum yasak görücekler diye ödüm kopuyo ama elimden geldiğince orayada uğramaya çalışıcam.
Bende seni ve diğer arkadaşlarımı hepinizi çok çokkkkkkkkkkk seviyorumŞeniz

slm kıslar bende sevcan gibi güzel haberler vermek isterdimm ..adetim 4 gün geçti tık yok..test sonucununu söylememe gerek yok sanırımm..adet söktürücü verdi dr..

ben değildeee eşimmm çok üzüldüü ..içten içe çok umutlanmışş ilk defa adet gecikmem olduğu için
senağlamasenağlama

sabom dogum gunun kutlu olsun canim..

caneylom bence daha çok erken, insallah hamilesindir ama unutmaki ilaclarin etkisinden dolayida catlatma ignesinin ardindan idrar testi yaniltici olabilir...
sabret canim haftaya insallah senin halayini cekecez, rahat olmaya bak, soylemesi kolay diyeceksin belki ama ben o bekleme heyecanini 5kez yasadim rahat olmak zor ama streste iyi degil....
ben inaniyorum bebisin sana tutunacak...

bu balli corek otu nasil oluyo, ne kadar bala ne kadar corek otu??

Bu pamuk olayından herkesin haberi varda bi benim haberim yok galiba:1closedeyes: :1closedeyes: aşkolsun bana niye demiyonuz he kıs ball uyarsana beni boşuna kaçtı hep spermcikler şu ana kadarsengözlerimebaksanab

selam herkese ,kendi yumurtasıyla bir kadın tüp bebek yaptırabiliyor ilaçsız hemde.denenmeye başlamış ama istanbulda nereler yapıyor ,tutma ihtimali düşük mü bilemiyorum.aşılama ya da tüp bebek için hangi gün doktara gitmek gerekiyor?kaç gün sürüyor tedavi?hangi testler isteniyor?biz de artık biryerden başlamak istiyoruz da.herkese allah kolaylık versin.

iyiki varsınız canım arkadaşlarım benim herşeyi sizinle beraber aşmak çok güzel düşünün eşim bile yok yanımda o gitti memlekete ben hala annemlerdeyim sizinle daha sık paylaşıyorum herşeyi rahatlatıyorum harzemcim bir gün hepimiz allahın izniyle inşallah o imrenerek baktığımız aileler gibi oluruz rabbim kimsenin gözünü koymasın uykucu şirinem canım bi dahaki aya inşallah deyip bekliyoruz yıllardır inşallah o ay gelecek bir gün canım hepimiz için senin o ayında çok yakın olsun inşallah bitanem
inşallah ayşecim inşallah dediğin gibi bebişlerim beni bırakmazlar sımsıkı tutunurlar çok meraklıyım dayanamadım valla çok erken olduğunu biliyodum ama dayanamadım işte inşallah sonu hayırlı olur canım
tekrar tekrar hepinize teşekkür ederim canlarım bilgisayarım çok eski olduğundan alıntıda zorlanıyo ama tek tek okudum hepinizin mesajlarını rabbim ümitle bekleyen bütün arkadaşlarımın göbişlerini kucaklarını nurtopu gibi ikizlerle üçüzlerle doldursun inşallah
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnn....................

:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
canım eşlerimiz bizden daha çok üzülüyorlarr...kısmet değilmiş tatlım vakti zamanı gelmemiş demek ki herşeyin hayırlısı tabi adet geçince umutlanır insan...en yakın zaman da bebişin göbişine konması dileğiylee...:ecrin_bebek: böyle bi kız bi erkek inşalalh

Anammdelikafadulden var bir hikmett bu pamukta:jeyyar:

Ayşemm ben 1 tatlı kaşığı bal'a bir tutam tarçın,1 çay kaşığıda çörekotu ekleyip karıştırıyorsun.Adetin 3.günü başlanıyorr.ben 3 gün yapıyorum yeterlii benim içinkorkuyorum pkoluyum kist olmasın diye Adetin 3.günü başla.yumoşlama zamanına kadar yapılabilir:)

Sabina erkekte işe yarıyormu hiç duymadım ilk defa senden duydum canım bir fikrim yokk:sm_confused:Canım bu kürü kullanırken incir kürünüde kullan bişi olmaz bence.Ama eğer ilaç ,iğne,kullanıyorsan dikkat et:asigim:

Bu pamuk olayından herkesin haberi varda bi benim haberim yok galiba:1closedeyes: :1closedeyes: aşkolsun bana niye demiyonuz he kıs ball uyarsana beni boşuna kaçtı hep spermcikler şu ana kadarsengözlerimebaksanab

üzülme aymesim benimde haberim yoktu pamuk olayından :1shok:

inşş bitanemm rabbim bir gün nasip ederrr inşş bu güzel duyguyu bize yaşatmayıı

öyle tabi canım herşey kısmekt işi..eşime söylemiştim şimdiden umutlanmanla lütfen diye..ama içten içe umut yapmış işte..innşşş rabbimm dualarımızı geri çevirmezz :Saruboceq:

sagol balim, bende senin gibi pkoluyum hemde felaket
en iyisi bende 3gun kullanayim
Olsun ayşemm Pkolu olmakta bir ayrıcalıktırr öyle düşünn:lepi:kaydirigubbakcemile3

uLA sanki ben deniyodumm :)Geçmişteki spermleri düşünmee şimdi geleceğe bakkaydirigubbakcemile3

kizlar doktordan telefon geldi iki gun daha ignelerime devam edip carsamba gunu kontrole gidicem
ebe carsamba asilama olur demisti ama doktor iki gun daha ignelere devam ettiriyor
hayirlisi bakalim
kizlar asilamadan sonraki gunler iliski serbestmi
bende su pamuk isini denesem diyorum :)

inşallah canım....

canım seni günü geçenlerin listesinde görünce bende ümitlenmiştim...
ama hayırlısı olsun:teselli:Şeniz

canım ilaçsız tüp bebek hakkında bir bilgim yok...
aşılama için iğnelere adetin 3. günü başlanıyor ama aşılamdan önce bazı testler var...rahim filmide isterler...
bende tedavi görmedim...dr a muayeneye giderseniz dr sizi yönlendirecektir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…