- 30 Kasım 2008
- 2.276
- 1.534
- 333
Günaydın kızlarhihoyyyt
Dünden beri sevinçten ağlıyorum.senağlama
Size müjdem var.hihoyyyt
Allahım sonunda dualarımı kabul etti.:Saruboceq:
Bana mucizemi gönderdi.HAMİLEYİM.:CüvCüv:
O kadar mutluyum ki.
Dün sabah öğrendik güzel haberi.Sabah erkenden kalktım ateşimi ölçtüm. 36,9 çıktı. :1shok:Yükselmişti.Hemen eşime çaktırmadan gidip test yaptım.İlk önce tek çizgi çıktı. Bıraktım yere.Sonra bi baktım çok silik ikinci çizgi belirdi.delikafadulden
Hemen eşimin yanına gittim ağlayarak " galiba ben hamileyim" dedim.Eşim çok sakindi. İnanmadı bana.Testin tarihinin geçmiş olduğunu,bozuk olduğunu falan düşündük. O kadar alışmışız ki tek çizgi görmeye.:roflol:
Sonra çarşıya gidip başka test aldık.Eve gelip onu da yaptım.Onda ikinci çizgi daha çabuk çıktı.delikafadulden
Kahvaltı yapıp hemen hastaneye gittik.Kan tahlili için.Kan verdim. 1 saat hastanede bekledik sonucu almak için.
Labarotuardaki kız "size sevinçli bir haber veriyim mi,hamilesiniz" dedi. Sonuç 275,36 çıkmış.
Allahıma şükürler olsun bu günleri gösterdiği için.:Saruboceq:
Bu ay çürük dişimi çektirmiştim ve çok fazla antibiyotik içmiştim.Bebeğe bi zararı olmuş mudur diye sormak için doktoru aradı eşim.Hiçbişey olmaz demiş doktor.Umarım olmamıştır.İnşallah sağlıklı bi gebelik olur.:Saruboceq:
Bu akşam doktora gidicez.İnşallah mercimek gözükür.
Allahım bütün arkadaşlarıma nasip etsin.Hepiniz için dua ediyorum inanın.:Saruboceq:
Bu arada aşılama için aldığım iğneler de elimde kaldı.:roflol:
selem kızlar uzun bir aradan sonra ben geldim şimdi diyiceksinizki bu kız hamiş kaldı bizi unuttu hiç topiğe gelmiyor hiç öyle şey olurmu benim en iyi dostlarımsınız ben keseyi gördükten sonra bayağı zor günler geçirdim bayağı bir kanamam oldu doktora gittik düşük tehlikesi yaşıyormuşum ddedi çok üzüldük hiç kalkmadam yatman lazım dedi eşimde beni annemlere götürdü ama annemlerde net olmadığı için size haber veremedim yirmi gün boyunca kanamam kesilmedi elli tane iğne vurdum çok yıprandım çok üzüldüm ama inancımı hiç yitirmedim rabbime hep dua ederken allahım benim için nasıl hayırlıysa öyle yap dedim dün doktordaydım doktor bebişlerimin iyi olduğunu söyledi ama halada dışarı çıkmam yasak iki günlüğüne eve geldim çünkü kocişi çok özledim ama tekrar annemlere gidicim rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın bu arada sanırım hamiş arkadaşlarımız var hepisini çok tebrik edeyorum ve inanıyorum allahın izni ile bizim topikte hamiş olmayan kalmayacak allahın izni ile :Saruboceq:
kızlar bişey söyliycem ama daha kesin değil diye kararsız kaldım ama bu kadar kalabalıkken paylaşmak geldi içimden dayanamadım çarşamba transfer yaptırmıştımya bugün test yaptım silik ikinci çizgi çıktı:1rolleyes: sizce seviniymmi ben hamilemiyim:CüvCüv: çok heycanlıyım canlarım allaha çok şükür ikinci çizgi görmek banada nasipmiş inşallah hamileyimdir dostlarım:Saruboceq::Saruboceq:
DELümmmm gülüyordukk msnde pamuk meselesineee .Ball orda kalmışmıdır pamuk diyee delüü kızz:)bu ay bende denicem nan pamuğuuu..Herkezz PAMUk almaya alkisalkisalkis:roflol:Eczanelerrre hurradelikafaduldenkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Canım aşkolsun. Fırça olur mu hiç. :1hug: Şeniz Ben genel olarak yazdım. Sadece senin mesajından alıntı yaptım. Senin gibi düşünen bir çok arkadaşımız var. Genel olaraktı yazdıklarım. Sakın yanlış anlama. Ki burada put gibi durulsun hiç konu harici konuşulmasın demiyoruz. 1-2 elbet olur ama kaynatmaları orada alalım. Bazen konu çok dağılıyor ya onları diyorum. İsteğim ve ricam budur. Hepinizi çok seviyorum. :asigim:
kızlar bende hamile kaldığım ay pamuk olayını denemiştim.
slm kıslar bende sevcan gibi güzel haberler vermek isterdimm ..adetim 4 gün geçti tık yok..test sonucununu söylememe gerek yok sanırımm..adet söktürücü verdi dr..
ben değildeee eşimmm çok üzüldüü ..içten içe çok umutlanmışş ilk defa adet gecikmem olduğu için senağlamasenağlama
Anammdelikafadulden var bir hikmett bu pamukta:jeyyar:kızlar bende hamile kaldığım ay pamuk olayını denemiştim.
sabom dogum gunun kutlu olsun canim..
caneylom bence daha çok erken, insallah hamilesindir ama unutmaki ilaclarin etkisinden dolayida catlatma ignesinin ardindan idrar testi yaniltici olabilir...
sabret canim haftaya insallah senin halayini cekecez, rahat olmaya bak, soylemesi kolay diyeceksin belki ama ben o bekleme heyecanini 5kez yasadim rahat olmak zor ama streste iyi degil....
ben inaniyorum bebisin sana tutunacak...
bu balli corek otu nasil oluyo, ne kadar bala ne kadar corek otu??
Sabina erkekte işe yarıyormu hiç duymadım ilk defa senden duydum canım bir fikrim yokk:sm_confused:Canım bu kürü kullanırken incir kürünüde kullan bişi olmaz bence.Ama eğer ilaç ,iğne,kullanıyorsan dikkat et:asigim:balım yumoşları geliştirmek dışında erkekte ne işe yarıyor?.kocişe de içirsem olur mu?ben şuan keçi boynuzu pekmezi kullndırıyorum kocişe ikisinide aynı anda versem olur mu acaba?birde ben bunu kullnırken incir kürünüde denesem diyorum.olur mu ki?
Bu pamuk olayından herkesin haberi varda bi benim haberim yok galiba:1closedeyes: :1closedeyes: aşkolsun bana niye demiyonuz he kıs ball uyarsana beni boşuna kaçtı hep spermcikler şu ana kadarsengözlerimebaksanab
iyiki varsınız canım arkadaşlarım benim herşeyi sizinle beraber aşmak çok güzel düşünün eşim bile yok yanımda o gitti memlekete ben hala annemlerdeyim sizinle daha sık paylaşıyorum herşeyi rahatlatıyorum harzemcim bir gün hepimiz allahın izniyle inşallah o imrenerek baktığımız aileler gibi oluruz rabbim kimsenin gözünü koymasın uykucu şirinem canım bi dahaki aya inşallah deyip bekliyoruz yıllardır inşallah o ay gelecek bir gün canım hepimiz için senin o ayında çok yakın olsun inşallah bitanem
inşallah ayşecim inşallah dediğin gibi bebişlerim beni bırakmazlar sımsıkı tutunurlar çok meraklıyım dayanamadım valla çok erken olduğunu biliyodum ama dayanamadım işte inşallah sonu hayırlı olur canım
tekrar tekrar hepinize teşekkür ederim canlarım bilgisayarım çok eski olduğundan alıntıda zorlanıyo ama tek tek okudum hepinizin mesajlarını rabbim ümitle bekleyen bütün arkadaşlarımın göbişlerini kucaklarını nurtopu gibi ikizlerle üçüzlerle doldursun inşallah
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnn....................
:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
canım eşlerimiz bizden daha çok üzülüyorlarr...kısmet değilmiş tatlım vakti zamanı gelmemiş demek ki herşeyin hayırlısı tabi adet geçince umutlanır insan...en yakın zaman da bebişin göbişine konması dileğiylee...:ecrin_bebek: böyle bi kız bi erkek inşalalh
Olsun ayşemm Pkolu olmakta bir ayrıcalıktırr öyle düşünn:lepi:kaydirigubbakcemile3sagol balim, bende senin gibi pkoluyum hemde felaket
en iyisi bende 3gun kullanayim
Bu pamuk olayından herkesin haberi varda bi benim haberim yok galiba:1closedeyes: :1closedeyes: aşkolsun bana niye demiyonuz he kıs ball uyarsana beni boşuna kaçtı hep spermcikler şu ana kadarsengözlerimebaksanab
inşallah canım....dün eşimle deniz kenarına hem kahvaltıya hem balık tutmaya gittik çok eğlendik ama balık tutamadık hep küçük balıklar vardı bende geri attım denize daha yavrular ama çok açlar pirana gibi saldırıyolardı oltadaki yemlere....herşey okadar güzel ve eğlenceliydi ama bir tek çocuğumuz yoktu oda olsa herşey tamamdı içimden hep geçirdim çocuğumuz olsaydı onlada neler yapardık denizde ......bir kaç ailede geldiler tabi hep yanlarında çocukları nasıl eğleniyolardı çocuklar bir görseniz ister istemez insan imreniyor...........rabbim inşallah bizlerede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder böyle gezmelerde bir yanımız eksik kalmaz
canım seni günü geçenlerin listesinde görünce bende ümitlenmiştim...slm kıslar bende sevcan gibi güzel haberler vermek isterdimm ..adetim 4 gün geçti tık yok..test sonucununu söylememe gerek yok sanırımm..adet söktürücü verdi dr..
ben değildeee eşimmm çok üzüldüü ..içten içe çok umutlanmışş ilk defa adet gecikmem olduğu için senağlamasenağlama
canım ilaçsız tüp bebek hakkında bir bilgim yok...selam herkese ,kendi yumurtasıyla bir kadın tüp bebek yaptırabiliyor ilaçsız hemde.denenmeye başlamış ama istanbulda nereler yapıyor ,tutma ihtimali düşük mü bilemiyorum.aşılama ya da tüp bebek için hangi gün doktara gitmek gerekiyor?kaç gün sürüyor tedavi?hangi testler isteniyor?biz de artık biryerden başlamak istiyoruz da.herkese allah kolaylık versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?