balim,aysecimm napiosunuz bakiyim pcos icin,banada diyiverin heleealkisalkisalkis
asıcım nasılsın canım yazdıklarını tedavını takıp edıyorum rabbım bu sefer yuzunu guldursun tedavıde olan arkadaşlarımızında tabıkı dualarım sızlerle stres yok tamammı canlarım dr bana stres olmamasının en buyuk etken demıştı ama ben stres yapıyordum kendımı fazla dınlıyordum
kızlar bende hamile kaldığım ay pamuk olayını denemiştim.
slm kıslar bende sevcan gibi güzel haberler vermek isterdimm ..adetim 4 gün geçti tık yok..test sonucununu söylememe gerek yok sanırımm..adet söktürücü verdi dr..
ben değildeee eşimmm çok üzüldüü ..içten içe çok umutlanmışş ilk defa adet gecikmem olduğu için senağlamasenağlama
kizlar doktordan telefon geldi iki gun daha ignelerime devam edip carsamba gunu kontrole gidicem
ebe carsamba asilama olur demisti ama doktor iki gun daha ignelere devam ettiriyor
hayirlisi bakalim
kizlar asilamadan sonraki gunler iliski serbestmi
bende su pamuk isini denesem diyorum :)
inşallah canım....
canım seni günü geçenlerin listesinde görünce bende ümitlenmiştim...
ama hayırlısı olsun:teselli:Şeniz
canım ilaçsız tüp bebek hakkında bir bilgim yok...
aşılama için iğnelere adetin 3. günü başlanıyor ama aşılamdan önce bazı testler var...rahim filmide isterler...
bende tedavi görmedim...dr a muayeneye giderseniz dr sizi yönlendirecektir...
devam et bakalım canım....kizlar doktordan telefon geldi iki gun daha ignelerime devam edip carsamba gunu kontrole gidicem
ebe carsamba asilama olur demisti ama doktor iki gun daha ignelere devam ettiriyor
hayirlisi bakalim
selam canımŞenizselam kızlar
hadi ya bu pamuk olayi kafama yatmaya basladi ama sacma geliyor bana kizlar ya afedersiniz ama cikan zaten cok gec cikiyor ilerleyende zaten ilerlerki
Anammdelikafadulden var bir hikmett bu pamukta:jeyyar:
Ayşemm ben 1 tatlı kaşığı bal'a bir tutam tarçın,1 çay kaşığıda çörekotu ekleyip karıştırıyorsun.Adetin 3.günü başlanıyorr.ben 3 gün yapıyorum yeterlii benim içinkorkuyorum pkoluyum kist olmasın diye Adetin 3.günü başla.yumoşlama zamanına kadar yapılabilir:)[/B][/FONT]
Sabina erkekte işe yarıyormu hiç duymadım ilk defa senden duydum canım bir fikrim yokk:sm_confused:Canım bu kürü kullanırken incir kürünüde kullan bişi olmaz bence.Ama eğer ilaç ,iğne,kullanıyorsan dikkat et:asigim:
kızlar bende hamile kaldığım ay pamuk olayını denemiştim.
laluz canım ya bu pamuğu kullnınca pamuk içine kaçmıyomu ki? benim biraz kafam karıştıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canım değerleriniz öğle çok çok kötü değil..
evet morfoloji bozuk birazda hareket yavaş...sayı sınırın üstünde..
bu değerlerle normal yoldan hamile kalan arkadaşlar bile oldular...
bence bu değerlerle aşılama da olur...
anladığım kadarıyla siz eşinin durumunu yeni öğrenmişsiniz...
bence tüp bebekte acele etmeyin...
zaten 3 senenizin dolmasına 9 ay varmış...
ben olsam bu 9 ayda normal yoldan denerim olmadı 2 kerede aşılama denerim...
zaten aşılama yaptırmadan direk tüp bebeğe geçemessiniz...
sizin sayı aşılamaya müsait...
% 4 morfolojiyle aşılama yaptıran arkadaşlar da olmuştu...
eşiniz bir ürolojiye gözüksün...
dr ilaç yazacaktır..:
birde keçi boynozu kürüne başlayın alalhın izniyle değerleriniz azıcık bile artsa sizin normal yolla bebek sahibi olma ihtimaliniz olur...
ben istanbulda oturuyorum...
bizim burda bütün aktarlarda ve kuruyemiş satan yerlerde hala keçi boynuzu var...
canım bugün buldum kapalıçarşıdaydım bugün aldım ama haseki hastanesinde bayan doktor olmaz aşılama dedi eşinde sorun var olmaz dedi ve 24 yaşındayım bu yaştada başlamaz aşılama dedi özelde yaptırırsan yaptır dio manyak yuaa eşim bugün gitti üroloji doktoruna film istemiş doktor perşembe filmi çekicek sonucu göstericek başka bir tahlil istemesinler artıkta tedaviye başlayalım yaaa bende bu yaz hamiş olmak istiyorum neyse şu keçi boynuzunu deneyim bu akşamdan itibaren inş tutar eşimin morali çok bozuk çünkü ben ona destek oluyorum moral veriyorum hatta şaklabanlıkta yapıyorum
Günaydın kızlarhihoyyyt
Dünden beri sevinçten ağlıyorum.senağlama
Size müjdem var.hihoyyyt
Allahım sonunda dualarımı kabul etti.:Saruboceq:
Bana mucizemi gönderdi.HAMİLEYİM.:CüvCüv:
O kadar mutluyum ki.
Dün sabah öğrendik güzel haberi.Sabah erkenden kalktım ateşimi ölçtüm. 36,9 çıktı. :1shok:Yükselmişti.Hemen eşime çaktırmadan gidip test yaptım.İlk önce tek çizgi çıktı. Bıraktım yere.Sonra bi baktım çok silik ikinci çizgi belirdi.delikafadulden
Hemen eşimin yanına gittim ağlayarak " galiba ben hamileyim" dedim.Eşim çok sakindi. İnanmadı bana.Testin tarihinin geçmiş olduğunu,bozuk olduğunu falan düşündük. O kadar alışmışız ki tek çizgi görmeye.:roflol:
Sonra çarşıya gidip başka test aldık.Eve gelip onu da yaptım.Onda ikinci çizgi daha çabuk çıktı.delikafadulden
Kahvaltı yapıp hemen hastaneye gittik.Kan tahlili için.Kan verdim. 1 saat hastanede bekledik sonucu almak için.
Labarotuardaki kız "size sevinçli bir haber veriyim mi,hamilesiniz" dedi. Sonuç 275,36 çıkmış.
Allahıma şükürler olsun bu günleri gösterdiği için.:Saruboceq:
Bu ay çürük dişimi çektirmiştim ve çok fazla antibiyotik içmiştim.Bebeğe bi zararı olmuş mudur diye sormak için doktoru aradı eşim.Hiçbişey olmaz demiş doktor.Umarım olmamıştır.İnşallah sağlıklı bi gebelik olur.:Saruboceq:
Bu akşam doktora gidicez.İnşallah mercimek gözükür.
Allahım bütün arkadaşlarıma nasip etsin.Hepiniz için dua ediyorum inanın.:Saruboceq:
Bu arada aşılama için aldığım iğneler de elimde kaldı.:roflol:
kizlar doktordan telefon geldi iki gun daha ignelerime devam edip carsamba gunu kontrole gidicem
hayirlisi bakalim
balım bende pokoluyum ama ben hamiş kalmadan önce üç ay glucophage hap kulanmıştım..cumartesi dr ye gitiim kürtaj olduğum için hapa biraz ara ver 1 hafta sonra tekrar kullnmaya başla demişti..o hapla birlikte bu kürü kullnsam olurmu ki acep?veya incir kürünü?
kızlar ya bu ballı çörekotunu eşlerinize yediriyormusunuz morfoloji için ben eşimede yedirmeye başaldım sabahları ikimizde birer kaşık yiyoruz...
canım değerleriniz öğle çok çok kötü değil..
evet morfoloji bozuk birazda hareket yavaş...sayı sınırın üstünde..
bu değerlerle normal yoldan hamile kalan arkadaşlar bile oldular...
bence bu değerlerle aşılama da olur...
anladığım kadarıyla siz eşinin durumunu yeni öğrenmişsiniz...
bence tüp bebekte acele etmeyin...
zaten 3 senenizin dolmasına 9 ay varmış...
ben olsam bu 9 ayda normal yoldan denerim olmadı 2 kerede aşılama denerim...
zaten aşılama yaptırmadan direk tüp bebeğe geçemessiniz...
sizin sayı aşılamaya müsait...
% 4 morfolojiyle aşılama yaptıran arkadaşlar da olmuştu...
eşiniz bir ürolojiye gözüksün...
dr ilaç yazacaktır..:
birde keçi boynozu kürüne başlayın alalhın izniyle değerleriniz azıcık bile artsa sizin normal yolla bebek sahibi olma ihtimaliniz olur...
ben istanbulda oturuyorum...
bizim burda bütün aktarlarda ve kuruyemiş satan yerlerde hala keçi boynuzu var...
canım bugün buldum kapalıçarşıdaydım bugün aldım ama haseki hastanesinde bayan doktor olmaz aşılama dedi eşinde sorun var olmaz dedi ve 24 yaşındayım bu yaştada başlamaz aşılama dedi özelde yaptırırsan yaptır dio manyak yuaa eşim bugün gitti üroloji doktoruna film istemiş doktor perşembe filmi çekicek sonucu göstericek başka bir tahlil istemesinler artıkta tedaviye başlayalım yaaa bende bu yaz hamiş olmak istiyorum neyse şu keçi boynuzunu deneyim bu akşamdan itibaren inş tutar eşimin morali çok bozuk çünkü ben ona destek oluyorum moral veriyorum hatta şaklabanlıkta yapıyorum
özlem canım karar senin ama bana kalırsa bukadar çok acele etme derim ben..keçi boynuzu vs.kürünü uygula ve biraz doğal yoldan dene..ben %3 morfolojiyle doğal yoldan hamiş kaldım tabi devam etmedi o ayrı konu.allah büyük canım biraz sabret..rabbim birgün mucizesini verir inşallah.
canım bu çörek otunu eşimle bizde kullanmayı düşünüyoruz..morfolojiye iyi geliyor mu? bilgin var mı?
devam et bakalım canım....
dr un bir bildiği vardır elbet....
canım bazı arkadaşalr aşılamdan sonra da çalıştılar ama benim çok bir bilgim yok...
selam canımŞeniz
geçmii çıkıyor:uhm: canım bu iş galiba herkesin aynı olmuyor...
bizim hiç içerde durmuyor anında dışarıayağa kalmadığım halde...
çıkmasın diye çok uğraş veriyorum ama bazen yinede biraz kaçıyor...
bu pamuk işi tam bana göre galiba
hayır canım pamuk küçük olmadığı sürece sorun olmaz bak papatya_ek diye bir arkdaş yapmış ve hamile kalmıştı üstelik eşinin değerleri çok düşüktü bende o ay denedim ve hamile kaldım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?