Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

amin canim ins allahim hepimizin yardimcisi olsun

kızlar bende hamile kaldığım ay pamuk olayını denemiştim.

hadi ya bu pamuk olayi kafama yatmaya basladi ama sacma geliyor bana kizlar ya afedersiniz ama cikan zaten cok gec cikiyor ilerleyende zaten ilerlerki

olsun canim saglik olsun arada boyle gecikmeler oluyor keske olmasaydi evet esine uzuldum bunun ustune allahim yuzunuzu guldursun

demekki iyice buyumesini bekleyecek dr canim bence yasak olur hadi iliskide de hemis kalirsan ama yumurtan 3 tane bence sizde asilamya devam edin

hayırlısı olsun canımm..öyle ne yapalımm..

devam et bakalım canım....
dr un bir bildiği vardır elbet....
canım bazı arkadaşalr aşılamdan sonra da çalıştılar ama benim çok bir bilgim yok...

selam canımŞeniz

hadi ya bu pamuk olayi kafama yatmaya basladi ama sacma geliyor bana kizlar ya afedersiniz ama cikan zaten cok gec cikiyor ilerleyende zaten ilerlerki

geçmii çıkıyor:uhm: canım bu iş galiba herkesin aynı olmuyor...
bizim hiç içerde durmuyor anında dışarıayağa kalmadığım halde...
çıkmasın diye çok uğraş veriyorum ama bazen yinede biraz kaçıyor...
bu pamuk işi tam bana göre galiba

balım bende pokoluyum ama ben hamiş kalmadan önce üç ay glucophage hap kulanmıştım..cumartesi dr ye gitiim kürtaj olduğum için hapa biraz ara ver 1 hafta sonra tekrar kullnmaya başla demişti..o hapla birlikte bu kürü kullnsam olurmu ki acep?veya incir kürünü?

valla pkolu arkadaslarim bende metformin kullaniyorum onun haricinde bisey yapmiyorum, hayit tohumunu burda aradim buldum ama daha hiç kullanmadim cunki nasil kullanilacagini bilmiyorum, yani ne zaman baslamaliyim ne kadar devam etmeliyim bilmiyorum bilen varsa soylesin )

laluz canım ya bu pamuğu kullnınca pamuk içine kaçmıyomu ki? benim biraz kafam karıştıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hayır canım pamuk küçük olmadığı sürece sorun olmaz bak papatya_ek diye bir arkdaş yapmış ve hamile kalmıştı üstelik eşinin değerleri çok düşüktü bende o ay denedim ve hamile kaldım..

canım hayırlısı olsun inş doğumunuda gösterir rabbim size darısıda bizim başımıza artık :dance:

kızlar ya bu ballı çörekotunu eşlerinize yediriyormusunuz morfoloji için ben eşimede yedirmeye başaldım sabahları ikimizde birer kaşık yiyoruz...

canım asılama gunu yasak ertesi gun izin var gun asırı yapıyosun insallah bebisin gelir

tamam canım o ilaçta klomen gibi yumurta uyarıcı ilaçç.İşte ben 3 gün uyguluyorum .Fazla yemekten korkuyorum terst teper bide laelaelaelaelaekist falan allah korusun

özlem canım karar senin ama bana kalırsa bukadar çok acele etme derim ben..keçi boynuzu vs.kürünü uygula ve biraz doğal yoldan dene..ben %3 morfolojiyle doğal yoldan hamiş kaldım tabi devam etmedi o ayrı konu.allah büyük canım biraz sabret..rabbim birgün mucizesini verir inşallah.[/QUOTE]

HADİ YAA BU DEĞERLE OLURMU YANİ BİZ AĞUSTOS AYINDA KARAR VERDİK BEBEK YAPMAYA AĞUSTOSTAN BERİ OLMUYOR DOKTOR DİREK TÜP BEBEK MERKEZİNİ ÖNERDİ BİZE AMA AŞILAMA OLMAZ BU ORANLA DEDİ CANIM ÇOK SIKILDI.neyse bide böyle deneyim bakalım tutar belki inş. bu yaz bende hamiş olurum

canim ilsikiden hemen sonra tabiki biraz cikiyor ama sen merak etme ice giden vardir

kizlar beni guldurdunuz ya hadi kacarsa gecerkten tube tube

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…