özlem canım karar senin ama bana kalırsa bukadar çok acele etme derim ben..keçi boynuzu vs.kürünü uygula ve biraz doğal yoldan dene..ben %3 morfolojiyle doğal yoldan hamiş kaldım tabi devam etmedi o ayrı konu.allah büyük canım biraz sabret..rabbim birgün mucizesini verir inşallah.
iyiki varsınız canım arkadaşlarım benim herşeyi sizinle beraber aşmak çok güzel düşünün eşim bile yok yanımda o gitti memlekete ben hala annemlerdeyim sizinle daha sık paylaşıyorum herşeyi rahatlatıyorum harzemcim bir gün hepimiz allahın izniyle inşallah o imrenerek baktığımız aileler gibi oluruz rabbim kimsenin gözünü koymasın uykucu şirinem canım bi dahaki aya inşallah deyip bekliyoruz yıllardır inşallah o ay gelecek bir gün canım hepimiz için senin o ayında çok yakın olsun inşallah bitanem
inşallah ayşecim inşallah dediğin gibi bebişlerim beni bırakmazlar sımsıkı tutunurlar çok meraklıyım dayanamadım valla çok erken olduğunu biliyodum ama dayanamadım işte inşallah sonu hayırlı olur canım
tekrar tekrar hepinize teşekkür ederim canlarım bilgisayarım çok eski olduğundan alıntıda zorlanıyo ama tek tek okudum hepinizin mesajlarını rabbim ümitle bekleyen bütün arkadaşlarımın göbişlerini kucaklarını nurtopu gibi ikizlerle üçüzlerle doldursun inşallah
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnn....................
selem kızlar uzun bir aradan sonra ben geldim şimdi diyiceksinizki bu kız hamiş kaldı bizi unuttu hiç topiğe gelmiyor hiç öyle şey olurmu benim en iyi dostlarımsınız ben keseyi gördükten sonra bayağı zor günler geçirdim bayağı bir kanamam oldu doktora gittik düşük tehlikesi yaşıyormuşum ddedi çok üzüldük hiç kalkmadam yatman lazım dedi eşimde beni annemlere götürdü ama annemlerde net olmadığı için size haber veremedim yirmi gün boyunca kanamam kesilmedi elli tane iğne vurdum çok yıprandım çok üzüldüm ama inancımı hiç yitirmedim rabbime hep dua ederken allahım benim için nasıl hayırlıysa öyle yap dedim dün doktordaydım doktor bebişlerimin iyi olduğunu söyledi ama halada dışarı çıkmam yasak iki günlüğüne eve geldim çünkü kocişi çok özledim ama tekrar annemlere gidicim rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın bu arada sanırım hamiş arkadaşlarımız var hepisini çok tebrik edeyorum ve inanıyorum allahın izni ile bizim topikte hamiş olmayan kalmayacak allahın izni ile :Saruboceq:
:CüvCüv:inşallah canım en kısa zamanda alırız herkesten güzel haberleri rabbim gönlümüze göre versin inşallah....:Saruboceq:
kızlar bişey söyliycem ama daha kesin değil diye kararsız kaldım ama bu kadar kalabalıkken paylaşmak geldi içimden dayanamadım çarşamba transfer yaptırmıştımya bugün test yaptım silik ikinci çizgi çıktı:1rolleyes: sizce seviniymmi ben hamilemiyim:CüvCüv: çok heycanlıyım canlarım allaha çok şükür ikinci çizgi görmek banada nasipmiş inşallah hamileyimdir dostlarım:Saruboceq::Saruboceq:
benm eşimdede varikosel çıktı morfoloji %0 çıktı ileri hareketimizde %5 neredeyse 1 yıldır deniyoruz bebişimiz olmadı
benm eşimdede varikosel çıktı morfoloji %0 çıktı ileri hareketimizde %5 neredeyse 1 yıldır deniyoruz bebişimiz olmadı
kızlar ya bende cumartesi dr ye gittim...rahimin tertemiz dedihihoyyythihoyyyt...normalde kürtajda rahim kazınılıyormuş fakat benim ki çok ufak olduğu için gerek kalmamış...yani birtek parçayı almış...1 ay kadar korunun isterseniz vicudun biraz dinlensin dedi ama ben çabuk hamiş kalan kişi olmadığım için korunmasak olmaz mı dedim oda güldü ve eşime sal gitsin dedikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3...yani arkadaşlar ben şuan korunmayı düşünmüyorum fakat 15 mayısta kürtaj oldum sonra hiç kanamam da olmadı..ben yumurtlama dönemimi hangi tarihe göre hesaplamalıyım yaklava:...anlayamadım bir türlükafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
once bekle adetin olsun ona gore hesaplarsin yumurtlama gununu bende dis gebelik olmustu bende oyle yaptim adetimi bekledim biz korunmadik ama olmadi bisey ama bu ay cok calistik bide keci boynuzuna baslamistik onun icin cok umutluyum bu ay insallah bosa cikmaz umudum icimden bir ses olacak diyor rabbim buyuktur
slm arkadaşlar dün aşılamaya star verdik ankaraya gitçez inşallah ayrıca keçiboynuzu kürü veincir kürü kullanıyorum başka bitkisel tavsiniz varsa bekliyorum çarşamba yola çıkıyoruz niğne leride kendim yapıyoruuum duanızı bekliyoruum.............
canzim sakın üzülmeiyi akşamşlar kızlar cuma hsg çekilmiştim bugün sonuçlarını aldım malesef senağlamasenağlamasol tüpüm tıkalı şimdi tek tüple hamile kalan yada bundan sonraki süreçte ne gibi işlemler yapılıyor bilen varmı
yeni evli arkadaşlar sakın umutsuzluk yok2 gün oldu başladık işe yarıyor mu kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?