Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

HADİ YAA BU DEĞERLE OLURMU YANİ BİZ AĞUSTOS AYINDA KARAR VERDİK BEBEK YAPMAYA AĞUSTOSTAN BERİ OLMUYOR DOKTOR DİREK TÜP BEBEK MERKEZİNİ ÖNERDİ BİZE AMA AŞILAMA OLMAZ BU ORANLA DEDİ CANIM ÇOK SIKILDI.neyse bide böyle deneyim bakalım tutar belki inş. bu yaz bende hamiş olurum[/QUOTE]

canım bizim sayıda sorun yoktu herekette sorun vardı eşim 9 ay önce varikosel ameliyatı olmuştu ...şuan 3 ay önce yaptırmış olduğumuz testlerde hareket düzelmişti ama morfolojimiz de sorun çıktı...ben o şekilde hamiş kaldım...sizin değerler biraz farklı ama rabbim ol deyince oluyor işte ...daha nice kötü durumda olupta doğal yoldan hamiş kalan arkadaşlarımız var...bence biraz dene ama yinede kara senin..

canım inşş senin bebişlerin seni bırakmayacaklar ALLAHIN İZNİ İLE :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: BİZMKİLERDE GELECEK İNŞŞŞ :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:MEVLAMIN İZNİ İLE BURDAN GÖBEK ATACAĞIZ İNŞŞ :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

CANIM YAAA ÇOK ÜZÜLDÜM :1no2::1no2::1no2: ÇOK GEÇMİŞ OLSUN :teselli::teselli::teselli: BEBEĞİNLE SİZ İYİ OLUNDA GERİ ÖNEMLİ DEĞİL SAĞLICAKLA GELSİN MELEĞİN İNŞŞ :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

:CüvCüv:inşallah canım en kısa zamanda alırız herkesten güzel haberleri rabbim gönlümüze göre versin inşallah....:Saruboceq:

AMİNNNNNNNN :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:AMİİNNNNNNNNNNNNNNN :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: AMMİİNNNNNNNNNNN :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

benm eşimdede varikosel çıktı morfoloji %0 çıktı ileri hareketimizde %5 neredeyse 1 yıldır deniyoruz bebişimiz olmadı

İNŞŞŞŞ İNŞŞŞŞ :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:GELLİYOR BEBİŞLER :ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek: SENDE BÖLE :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv: OLACAKSIN İNŞŞŞ :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

hadi bakalım kızlar bu sitenin adını değiştiricez bu yaz çocuğu olmayanlar değil çocuğu olan kadınlar olcak adı bebişler gelmeye başladı sırayla bakalım şimdi sırada kim var

kızlar ya bende cumartesi dr ye gittim...rahimin tertemiz dedihihoyyythihoyyyt...normalde kürtajda rahim kazınılıyormuş fakat benim ki çok ufak olduğu için gerek kalmamış...yani birtek parçayı almış...1 ay kadar korunun isterseniz vicudun biraz dinlensin dedi ama ben çabuk hamiş kalan kişi olmadığım için korunmasak olmaz mı dedim oda güldü ve eşime sal gitsin dedikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3...yani arkadaşlar ben şuan korunmayı düşünmüyorum fakat 15 mayısta kürtaj oldum sonra hiç kanamam da olmadı..ben yumurtlama dönemimi hangi tarihe göre hesaplamalıyım yaklava:...anlayamadım bir türlükafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

iyi akşamşlar kızlar cuma hsg çekilmiştim bugün sonuçlarını aldım malesef senağlamasenağlamasol tüpüm tıkalı şimdi tek tüple hamile kalan yada bundan sonraki süreçte ne gibi işlemler yapılıyor bilen varmı

once bekle adetin olsun ona gore hesaplarsin yumurtlama gununu bende dis gebelik olmustu bende oyle yaptim adetimi bekledim biz korunmadik ama olmadi bisey ama bu ay cok calistik bide keci boynuzuna baslamistik onun icin cok umutluyum bu ay insallah bosa cikmaz umudum icimden bir ses olacak diyor rabbim buyuktur

slm arkadaşlar dün aşılamaya star verdik ankaraya gitçez inşallah ayrıca keçiboynuzu kürü veincir kürü kullanıyorum başka bitkisel tavsiniz varsa bekliyorum çarşamba yola çıkıyoruz niğne leride kendim yapıyoruuum duanızı bekliyoruum.............

inşallah canım rabbim umudunu boşa çıkarmaz..bu arada nezaman dış gebelik geçirdin...kaç aydır deniyosusun?

inşallah zelalciğim rabbim emeklerinizin karşılığını verir..dualarımız seninle..allah isteyen herkeze annelik duygusunu yaşatır inşallah

canzim sakın üzülme
DARKİNLİFE arkadaşımız var ben biliyorum tek tüp tıkalıydı
erkek infertilitesi vardı
doğal yolla hamile kaldı
yegenimiz 6 aylık sanırım
yani Rabbim ol desin yeterki:1hug:

2 gün oldu başladık işe yarıyor mu kızlar?
yeni evli arkadaşlar sakın umutsuzluk yok
fazla kafaya takmayın bu tahlilleri falan
varikosel varsa ameliyat olur
zaten çok arkadaş hamile kaldı ameliyat sonrası
biz kullanmadık hiç
bizde sorun yok
ama kullananlar çok faydasını gördü
biz napalım 5 yıldır bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…