inşallah canım rabbim umudunu boşa çıkarmaz..bu arada nezaman dış gebelik geçirdin...kaç aydır deniyosusun?
canzim sakın üzülme
DARKİNLİFE arkadaşımız var ben biliyorum tek tüp tıkalıydı
erkek infertilitesi vardı
doğal yolla hamile kaldı
yegenimiz 6 aylık sanırım
yani Rabbim ol desin yeterki:1hug:
selam kızlar
selam canım...benm eşimdede varikosel çıktı morfoloji %0 çıktı ileri hareketimizde %5 neredeyse 1 yıldır deniyoruz bebişimiz olmadı
sorun olmamasına sevindim canımhihoyyytkızlar ya bende cumartesi dr ye gittim...rahimin tertemiz dedihihoyyythihoyyyt...normalde kürtajda rahim kazınılıyormuş fakat benim ki çok ufak olduğu için gerek kalmamış...yani birtek parçayı almış...1 ay kadar korunun isterseniz vicudun biraz dinlensin dedi ama ben çabuk hamiş kalan kişi olmadığım için korunmasak olmaz mı dedim oda güldü ve eşime sal gitsin dedikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3...yani arkadaşlar ben şuan korunmayı düşünmüyorum fakat 15 mayısta kürtaj oldum sonra hiç kanamam da olmadı..ben yumurtlama dönemimi hangi tarihe göre hesaplamalıyım yaklava:...anlayamadım bir türlükafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
canım bilemiyorum ki:sm_confused:
canım tek tüple hamile kalınabiliyor diye biliyorum...iyi akşamşlar kızlar cuma hsg çekilmiştim bugün sonuçlarını aldım malesef senağlamasenağlamasol tüpüm tıkalı şimdi tek tüple hamile kalan yada bundan sonraki süreçte ne gibi işlemler yapılıyor bilen varmı
aşılamanız şimdiden hayırlı olsun canıma.s.slm arkadaşlar dün aşılamaya star verdik ankaraya gitçez inşallah ayrıca keçiboynuzu kürü veincir kürü kullanıyorum başka bitkisel tavsiniz varsa bekliyorum çarşamba yola çıkıyoruz niğne leride kendim yapıyoruuum duanızı bekliyoruum.............
canım tek tüple hamile kalınabiliyor diye biliyorum...
ama tabiki açtırsan şansın daha da yükselir...
canım dr seni ne yapmanız konusunda yönlendirmedimi...
histereskopi veya laparoskopi ile açılıyor diye biliyorum...
fadik siz hiç korundunuz mu
evliligin bana yakın kac yıldır istiyorsunuz merak ettim
Fadikcim simdi düsüklerini hatırladım kusura bakma
benim anlamadıgım birsey var
ya bu spermler degisiklik göstermiş
yani belki hep dönem dönem degişiyordur
aslında infertilite yoktur
bu tanıyı koymak ne kadar dogru sence
üf üzdüysem seni hakkını helal et
ama bi gariplik var bence
Not : Tarihleri "???" şeklinde olan arkadaşlar ; lütfen tarihlerinizi düzenli olarak belirtiniz.. Bizleri merakta bırakmayınız..a.s.
BÖLÜM 2
adessa---???---Azosperm(Dua edin arkadaşlar)---Doğal yoldan---???
anifora---???---Sayı ve Hareket---Doğal yoldan---Trental,E vitamini,jespar,ganophene,keçi.Boy.Kürü
artık umutsuz---???---Azosperm---19 Haziran'daki Tese Maalesef başarısız(Dua edin arkadaşlar)---Doğal yoldan---Bitki çayları,Keçiboynuzu pekmezi
asutay-asude80---???---Morfoloji---Doğal yoldan(1. Tüp Bebek başarısız)---???
atasbelgin---???---Azosperm---(Dua edin arkadaşlar)---1 Tüp Bebek başarısız---???
belya---???---Hareket ve Morfoloji---Doğal yoldan(1. Aşılama başarısız)---Zencefil,polen,keç.Boy.Pek,arı sütü,bal,gınseng
berenboz---???---Sayı ve Hareket---Doğal yoldan(3 aşılama başarısız)---Keçiboynuzu kürü
BeyzaNur-HH---???---Meni Kanallarında tıkanıklık---Doğal yoldan(1. Tüp Bebek başarısız)---Hiçbirşey kullanmıyor
binbirgece---???---Morfoloji---Doğal yoldan(Doğal yoldan 3 düşüğü var)---Keçi.Boy.Kürü,havuç suyu
birebira---???---Sayı ve Hareket---Varikosel(Ocak ayında ameliyat oldu)---Doğal yoldan---???
blny72---???---Sayı ve Hareket---Doğal yoldan---Evicap,L-arginine
bobova---???---Morfoloji---Doğal yoldan---Hiçbirşey kullanmıyor
buddy---???---Hareket ve Morfoloji---Doğal yoldan(1 Aşılama başarısız, 1 Tüp Bebek döllenme olmadı)---Keçiboynuzu Kürü
butterfly 's'---???---Azosperm---(Dua edin arkadaşlar)---Doğal yoldan(1 tüp bebek dış gebelik,1 tüp bebek düşük,2 tüp bebek başarısız)---???
caneylom---???---Azosperm---(Dua edin arkadaşlar)---3. Tüp Bebek Denemesinde(2 başarısız Tüp Bebek)---???
çido---???---Sayı ve Hareket (varikosel)---Doğal yoldan---E vitamini
delia---???---Hareket ve Morfoloji---Doğal yoldan---Çinko,Keçiboynuzu kürü
demiray---???---Sayı ve Hareket---Doğal yoldan(3 aşılama ve 1 Tüp Bebek Denemesi başarısız)---Keçiboynuzu kürü,Domates Çorbası,Folik Asit,Sigara içmiyor
desertrose---???---Morfoloji---Doğal yoldan(1. Aşılama başarısız)---???
dilanur---???---Hareket ve Morfoloji---Doğal yoldan(Yumurta takipleri başarısız-2 aya aşılama yaptıracaklar)---Keçiboynuzu kürü---Sigara içiyor
DUYGUB---???---Sayı---Doğal yoldan---???
edebiyatci_16---???---Sayı ve Hareket---Doğal yoldan(1 Micro başarısız)---Keçiboynuzu Kürü
emineee---???---Morfoloji---Doğal yoldan---Keçi Boynuzu Kürü,Sütlü yumurta,bal,ceviz,meyve suyu,fındık
elitu---???---Sayı ve Hareket (Şubat ayında varikosel ameliyatı oldu)---Doğal yoldan(1. Aşılama başarısız)---Keçi Boynuzu Pekmezi,zinco C,bemiks C,Arı sütü bal polen karışımı,badem,fındık,fıstık
esila@mısra---???---Hareket ve Morfoloji---Doğal yoldan---Pharmaton,Evicap,selenyum,çinko,çakşır suyu,klomen,l-arginine-l-carnitine-keçiboy.kürü,keçiboy.pek.,demir dikeni ekstrası,arısütü
fatos1983---???---Azosperm---(Dua edin arkadaşlar)---Doğal yoldan---???
Gokkbb---???---Sayı,Varikosel(Mayıs sonu ameliyat)---Doğal yoldan---Keçi boynuzu,e vitamini
gozdem---???---Hareket(11 Ekim'de varikosel ameliyatı oldu)---Doğal yoldan---Antibiyotik (cipro) , E vitamini , C Vitamini takviyesi
gokkusagi_85---???---Hareket ve Sayı---Doğal yoldan(1 aşılama başarısız)---???
gülsu---???---Hareket---Doğal yoldan---keçiboy.pekm.,klomen
haci78---???---varikosel(ameliyat oldu)---Doğal yoldan---Keçi boynuzu kürü,ballı cevizli fındıklı
haletrn---???---Hareket ve Varikosel---24 Aralık'ta ameliyat oldu---Doğal yoldan---Keçiboynuzu Kürü
hennas---???---Morfoloji ve Hareket---Varikosel(Mart'ta ameliyat olacak)---Doğal yoldan---Keç.Boy.Kürü,arginmax,l-carnitine,pycnogenol,c vitamini,evicap
ilkbahar_20---???---Sayı ve Hareket---Doğal yoldan(3 aşılama ve 3 tüp bebek başarısız)---Keçiboynuzu kürü,Folik Asit,E vitamini,çinko,badem,fındık
ilknuray---???---Morfoloji---Doğal yoldan---???
karamelli neskafe---???---Sayı , Hareket , Morfoloji---2. Tüp Bebek Denemesinde---Keçiboynuzu kürü,Vitamin desteği
kkpraa---???---Azosperm---(Dua edin arkadaşlar)1. Tüp Bebek Denemesi düşükle sonuçlandı---???
lansor17---???---Azosperm---(Dua edin arkadaşlar)---1. Tüp Bebek dış gebelik,1 Tüp Bebek başarısız---???
latifeelif---???---Sayı , Hareket(varikosel)---2. Aşılama Tedavisinde(2 Aşılama başarısız)---Keçiboynuzu yendi,aktardan macun,ceviz,fındık,çinko
maviyeshill---???---Morfoloji---Doğal yoldan---Ballı ısırgan tohumu , e vitamini
mekselina86---???---Sayı ve Hareket(Varikosel)---Doğal yoldan---Keçiboynuzu kürü
melek23---???---Azosperm(Dua edin arkadaşlar)---Doğal yoldan(1 Tüp Bebek başarısız)---???
melih---???---Morfoloji---2. Aşılama Denemesinde(1. Aşılama Başarısız)(Doğal yoldan bir düşük)---???
melony---???---Hareket---Doğal yoldan(Doğal yoldan bir düşük)---E vitamini
MONA ROSA---???---Morfoloji(Haziran'da varikosel ameliyatı oldu)---Doğal yoldan(2 Aşılama ,1 Tüp Bebek Başarısız)---E Vit.,Çinko,Polen,Bal,Keç.Boy.Pek.,Keç.Boy.Kürü,Sigara içmiyor
neslihan22---???---Hareket---Doğal yoldan(1 aşılama başarısız)---???
nevbahar38---???---Azosperm(Dua edin arkadaşlar)---Doğal yoldan---???
nilay74---???---Azosperm---(Dua edin arkadaşlar)---3 Tüp Bebek başarısız---Sigara içmiyorlar
nilos1981---???---Sayı ve Hareket---13 Ekim'de varikosel ameliyatı oldu---Doğal yoldan(1 Tüp Bebek başarısız)---Keçi Boynuzu Pekmezi,havuç suyu,trental,evicap,l-arginin
nix---???---Morfoloji---Doğal yoldan---Fındık,fıstık,keçiboynuzu,bal
NURDVC---???---Sayı ve Hareket---Doğal yoldan(2 tüp bebek düşük)---???
nuriye---???---Azosperm---(Dua edin arkadaşlar)1. Micro Denemesi başarısız---Sigara içmiyorlar
nzmyhn---???---Y koromozom delasyonu , oligoazospermi---1. Micro Denemesi başarısız---???
osetya2007---???---Sayı ve Hareket---Doğal yoldan---???
ozlemsu33---???---Azosperm---(Dua edin arkadaşlar)???---Keçi.Boy.Kürü,sigara kullanmıyor
oztun---???---Sayı ve Hareket---2. Aşılama Tedavisinde(1 Aşılama başarısız)---Klomen,Keçiboynuzu
rakkas---???---Sayı ve Hareket---Doğal yoldan(1 Tüp Bebek Kimyasal gebelik,1 Tüp Bebek başarısız)---???
reyyan86---???---Hareket ve Morfoloji---Klomen---Keç.Boy.Kürü,e vit.,folik asit,çinko,klomen
sabina---???---Hareket ve Morfoloji(Eylül ayında varikosel ameliyatı oldu---Doğal yoldan(1 başarısız aşılama,Doğal yoldan bir düşük)---???
selen83---???---Sayı ve Morfoloji---Doğal yoldan(Doğal yoldan iki düşüğü var)---Keçi.Boy.Kürü
sevgidolu---???---Azosperm---(Dua edin arkadaşlar)1. Tüp Bebek denemesinde---???
sevimli hayalet---???---Sayı ve Hareket---Doğal yoldan(1 Tüp Bebek Başarısız)---Keçi.Boy Kür.Pek
seyneb---???---Hareket---20 Ocak'ta varikosel ameliyatı oldu---Doğal yoldan---???
sukrann---???---Sayı(Varikosel)---Yumurta geliştirici hap ve çatlatıcı iğne ile Doğal yoldan---???
sultan49---???---Azosperm---(Dua edin arkadaşlar)---???
sunflowerr80---???---Sayı(Arkadaşımızda da pko var)---Doğal yoldan(2. Tüp Bebek Başarısız)---Keçiboynuzu Kürü,E vitamini
Sympathique---???---Azosperm---(Dua edin arkadaşlar)---Keçiboynuzu kürü,nohut kürü
umutolsun---???---Azosperm---(Dua edin arkadaşlar)---1. Tüp Bebek Düşük---???
xvyz---???---Sayı ve Hareket---Doğal Yoldan(1. Aşılama başarısız,Doğal yoldan bir düşük)---Bitkisel ilaç
wintersun---???---Sayı ve Hareket(Arkadaşımızda da PKO var)---Doğal yoldan(1. Aşılama başarısız)---???
vavelya---???---Azosperm---(Dua edin arkadaşlar)
vesta---???---Sayı,Hareket(Varikosel)(19 Ağustos'da ameliyat oldu)---Doğal yoldan---Fındık,ceviz,Arı sütü polen,Portakal suyu
yasemennnn---???---Sayı ve Hareket---Doğal yoldan---???
yiğit-yağmur---???---Hareket ve Sayı---Doğal yoldan (1 aşılama başarısız)---Mone,Larginine
zelal81---???---Hareket ve Morfoloji---Doğal yoldan(Doğal yoldan 1 düşüğü var)---Keçiboynuzu kürü
zencefill---???---Sayı ve Hareket---Doğal yoldan---Klomen,evicap,pentox
zhrcnr---???---Azosperm---(Dua edin arkadaşlar)---1. Tüp Bebek Denemesinde---???
Not : Listemiz alfabetiktir
Arkadaşlarım bu liste çok kabardı. Günlerinizi lütfen bildiriniz ; üst tarafa alalım. a.s.
amin canım evet haklısın allahım istedikten sonra inşallah olur bakalım dua edip beklicez doktorların yönlendirmesiylede bir karar vericem bakalım hakkımızda hayırlı olanı versin allahımiyi geceler kızlar....zelala81 canım inşallah bebeklerin seni fazla bekletmez gelirler inşallah hamile kalırsın emeklerinin dualarının karşılığını alırsın......canzi3435 canım rabbim istedikten sonra herşey mümkün yeterki o istesin yumurtaya can veren mevlam inşallah birgün bizlerin içindede canlar yaratır çıkmadık candan ümit kesilmez güzelim tek tüple hamile kalanlar çok görmedim ama duydum sitelerden okudum .......
Herkese günaydınlar ben geldim canım
kahvemi dedin süper olur valla açılırım :içelim:
günaydın kızlar dilerim herkez iyidir ben dün acil çıkmak durumunda kaldım hastaneye acile götürdüler doktor saçma sapan kalp dedi önce sonra safra kesesinden şüphelendiler sonuçta tahlillerde sorun çıkmadı ama benim hala karın agrım var ve bu gün tekrar doktora gidicem inş bişey çıkmaz tek dileğim bu ............ayrıca caneylom inş hamilesindir canım benim içimede öyle doğuyor zaten.sabırsızım geç kaldım biliyorum ama kusura bakma olurmu tatlış doğum günün kutlu olsun .dilerim bir dahakine 3 kişi kutlarsınız .........birde bu pamuk olayı bayagı sardı beni ...................eee nerdesiniz kızlarrrr uyanın artıkkk
günaydın kızlar size bir sorum var,eşimde morfoloji sorunu var,bende bir sorun yok.tüp bebeğe başlıcaz.yalnız merak ettiğim benimle aynı sorunları yaşayan arkadaşlarımın,tedavi sonucu negatif oluyor.neden olabilir,kadında sorun yok,yumurta dölleniyor eeeee tutmasını engelleyen ne?cevap basit aslında tabiki Allah verirse olucak.ama yinede neden olabilir doktorlar bu duruma ne diyor acaba:uhm:
günaydın kızlar dilerim herkez iyidir ben dün acil çıkmak durumunda kaldım hastaneye acile götürdüler doktor saçma sapan kalp dedi önce sonra safra kesesinden şüphelendiler sonuçta tahlillerde sorun çıkmadı ama benim hala karın agrım var ve bu gün tekrar doktora gidicem inş bişey çıkmaz tek dileğim bu ............ayrıca caneylom inş hamilesindir canım benim içimede öyle doğuyor zaten.sabırsızım geç kaldım biliyorum ama kusura bakma olurmu tatlış doğum günün kutlu olsun .dilerim bir dahakine 3 kişi kutlarsınız .........birde bu pamuk olayı bayagı sardı beni ...................eee nerdesiniz kızlarrrr uyanın artıkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?