Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

cnım benim sağol zaten bende 1,5 yıl önce bir gebelik yaşadım eğere onun öncesinde de tıkalıydı ise bende hamile kaldım ama şimdi üzüldüm hiç böyle birşeye hazırlıklı değildim ama ne yapalım dediğin gibi rabbim ol desin yine olur allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah senağlama:Saruboceq::Saruboceq:

benm eşimdede varikosel çıktı morfoloji %0 çıktı ileri hareketimizde %5 neredeyse 1 yıldır deniyoruz bebişimiz olmadı
selam canım...
hoşgeldina.s.
sayınız kaç peki...
allah yardımcınız olsun...
sorun olmamasına sevindim canımhihoyyyt

canım bilemiyorum ki:sm_confused:

canım tek tüple hamile kalınabiliyor diye biliyorum...
ama tabiki açtırsan şansın daha da yükselir...
canım dr seni ne yapmanız konusunda yönlendirmedimi...
histereskopi veya laparoskopi ile açılıyor diye biliyorum...

aşılamanız şimdiden hayırlı olsun canıma.s.
inşallah sonuç pozitif olur...
eşine bol bol badem ceviz falan yedir...
ben başkada birşey bilmiyorum...

canım doktor çıkmıştı görüşemedim yarın randevu aldım bakalım tabiki yönlendireektir hayırlısı artık hakkımda neyse o olsun alaha şükürler olsunki biri açık en azından :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

fadik siz hiç korundunuz mu
evliligin bana yakın kac yıldır istiyorsunuz merak ettim

canım ben sadece düşüklerden sonra belirli bir zaman korundum...
evlendikten sonra korunmadığımız halde 1 sene sonra hamile kaldım...
o düştükten sonra 3 ay korundum ve 6 ay sonra hamile kalmışım...
bu düşükten sonra yine 3 ay korunduk ama 1.5 sene olmadı....
dr gittiğimizde eşimin değerleri biraz düşük çıktı...(sayı 16milyon hareketli toplam %30 )dr bu halde olmaz demişti bizde o ay umudu kestik ama işte o ay hamile kaldım ve o da düştü....
bundan sonra 1 sene korundum korunmayı bıraktığımızda ise dr gittik ve eşimiz değerlerinin 2milyona düştüğünü öğrendik:çok üzgünüm:
3. düşüyü yapalı 2 sene oldu ama dahada hamile kalamadım...

Fadikcim simdi düsüklerini hatırladım kusura bakma
benim anlamadıgım birsey var
ya bu spermler degisiklik göstermiş
yani belki hep dönem dönem degişiyordur
aslında infertilite yoktur
bu tanıyı koymak ne kadar dogru sence
üf üzdüysem seni hakkını helal et
ama bi gariplik var bence

canım bizim ilk yaptırdığımız testte sayı 23 milyondu...yani bizim değerler ta başından berli çok güzel değildi...
bu yüzden hamileliklerimin arası çok açık oldu...
bu değerler zamanla hep düştü...ilk başta varikosel yoktu sonra varikoselde çıktı...
şimdi ise değerlerimiz çok çok düşük ...
yani anlatmak istediğim hamile kaldığım senelerde değrlerimiz çok kötü değildi...
canım beni üzmedinŞeniz
rabbim hepimizin yardımcısı olsun...

iyi geceler kızlar....zelala81 canım inşallah bebeklerin seni fazla bekletmez gelirler inşallah hamile kalırsın emeklerinin dualarının karşılığını alırsın......canzi3435 canım rabbim istedikten sonra herşey mümkün yeterki o istesin yumurtaya can veren mevlam inşallah birgün bizlerin içindede canlar yaratır çıkmadık candan ümit kesilmez güzelim tek tüple hamile kalanlar çok görmedim ama duydum sitelerden okudum .......

ya kızlarrrrrrrrrrrrr bugün herkesler vardı baya kalabalık olduk topiği coşturduk ammaaaaaaa neşeli kızımız yoktu gelmedi bugün kimmi tabiki tuliny nerdesin gızzzzzzzzz yoksam çalışmalara fazlamı devam ediyonuz çalış çalış nereye kadar gııııııııı ara ver azcuk :jeyyar: böyle uğramamazlık yapma özletme kendini

sahi ya kızlar tülin nerde bu gün hiç uğramadı sanırım..harzem dediğin gibi çok mu çalışıyo nekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3.tülinciğim nerdesin canım yokluğun gerçekten çok hissediliyorŞenizŞeniz:asigim:bu arada kızlar hepinize iyi geceler.zaten fazlada kişi kalmamış...yarın görüşmek dileğiyle

Selam canım, ben 19 mayısta regl oldum, 19 haziran diyebiliriz yeni tarihime. Seni, bebişini ve tüm arkadaşları öpüyoruumm..
İyi Geceler.. Dualaşalım arkadaşlar!!

Günaydın bayanlar eee niye boş bırakıyonuz topiği, neyse birileri gelene kadar ben bekleyim baari, dün kalabalıktık bugün kimse yok, ben bi kahve yapayım uykudan uyananlar için, hazır olsunda uykuları açılsın :içelim:

amin canım evet haklısın allahım istedikten sonra inşallah olur bakalım dua edip beklicez doktorların yönlendirmesiylede bir karar vericem bakalım hakkımızda hayırlı olanı versin allahım
Herkese günaydınlar ben geldim canım
kahvemi dedin süper olur valla açılırım :içelim:

günaydın canım afiyet şeker olsun için bakalım ben pek kahve sevmem öğlenden sonraları bazen içerim sık değil kaydirigubbakcemile3:içelim:

günaydın kızlar dilerim herkez iyidir ben dün acil çıkmak durumunda kaldım hastaneye acile götürdüler doktor saçma sapan kalp dedi önce sonra safra kesesinden şüphelendiler sonuçta tahlillerde sorun çıkmadı ama benim hala karın agrım var ve bu gün tekrar doktora gidicem inş bişey çıkmaz tek dileğim bu ............ayrıca caneylom inş hamilesindir canım benim içimede öyle doğuyor zaten.sabırsızım geç kaldım biliyorum ama kusura bakma olurmu tatlış doğum günün kutlu olsun .dilerim bir dahakine 3 kişi kutlarsınız .........birde bu pamuk olayı bayagı sardı beni ...................eee nerdesiniz kızlarrrr uyanın artıkkk

günaydın kızlar size bir sorum var,eşimde morfoloji sorunu var,bende bir sorun yok.tüp bebeğe başlıcaz.yalnız merak ettiğim benimle aynı sorunları yaşayan arkadaşlarımın,tedavi sonucu negatif oluyor.neden olabilir,kadında sorun yok,yumurta dölleniyor eeeee tutmasını engelleyen ne?cevap basit aslında tabiki Allah verirse olucak.ama yinede neden olabilir doktorlar bu duruma ne diyor acaba:uhm:

günaydın sidelya,çok geçmiş olsun inşallah kötü birşey yoktur,çabuk iyileşirsin.kendine iyi bak...

valla canım o kısımdan sonrası kader sayılıyor sanırım bizde de aynı şey vardı ama kısmet denildi bilmiyorum diger arkadaşlar ne der biraz bekleyelim bakalım

Geçmiş olsun canım kendine çok dikkat et
nazar değdi kıs sana valla ne bu böyle hiçbişey yokken sorunlar çıkmaya başladı
aman kötü bişey olmasında gelip geçici şeyler olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…